Partyflock
 
Forumonderwerp · 20143
­ Nederland
Ik heb het er sinds vanavond maar moeilijk mee, ineens vroeg ik het me af!!! Hoe krijge ze die bier nou in zo een blikje??? En ga me niet vertelle dat het via de opening gaat waaruit je het drinkt!! Tis vast en zeker wel op een verklaarbare manier gebeurd!!! Tis dus nie de vraag hoe KOMT het UIT het blikje?? Maar hoe stoppe ze dat er nou in????
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
nou kijk, eerst word het bier net zoals ijsblokejs, bevroren in vormpjes, vervolgens stoppen ze het in cylinders met gesmolte blik. de bier smelt door de hitte en het blik word hard en vormt zich meteen om het bier.
vervolgens word er een dingetje op gemaakt aand e bovenkant om hemopen temaken.
laatste aanpassing
nah KIJK daar hebbik wat aan!!! Bedankt krank, ik vind dit ECHT de meest logische manier die ik ooooit in mijn hele leven heb gehoord!! Wat denken de andere mensen???
 
Krankheimer is wrong want anders zitten er ook deeltjes blik in je bier namelijk

de bovenkant van het blikje wordt er later pas opgeklemd als het blikje gevult is ;) en dat kan je aan freddy heiniken navragen
jah freddy heineken, das toch die beroemde acteur uit goede tijden slechte tijden??? jah joh, die kennik wel, maar dies dood, dus dan ga ik m wel ff achterna vliegen op mn wolk door de hemel als ik dood ben en dan weetik het!!! Interessant joh dit, word echt goed gefilosofeerd hier op dit forum!
 
weet je wel hoe goooooooooor bier is als het bevroren is geweest :kots:
Dat kan ik beamen :kots: , jossa zijn verklaring doe ik het wel mee
 
Hallo, beetje respect voor Freddy.

Als je het per se wilt weten hoe het echt gaat kan je naar de Heinekenbrouwerij in Zoeterwoude. Daar geven ze rondleidingen door de brouwerij (de grootste van Heineken in de hele wereld) en weten ze je alles te vertellen.
 
Jossa = correct :)

Geen woorden maar daden, trust me, bij de brouwerij van Heineken in Den Bosch ga je klote- en klotezat naar huis :D
laatste aanpassing
 
heb je er ooit bij stilgestaan waarom de onderkant een mooie bolling heeft en de bovenkant een randje?? ;)
 
Artiest William Tech
Jossa: ja duh, dan kan je stapelen :D

(en de onderkant heeft een bolling naar binnen zodat'ie een wat hogere druk kan hebben, alsie vlak zou zijn aan de onderkant dan zou'die bol gaan staan...)
laatste aanpassing
heej kijk, das nog eens zinvolle info!! jaaaaah, hier hebbik echt wat aan!! wehehe
Ze spuiten het naar binnen door het gaatje waar het pinnetje in zit waar het lipje mee vast wordt gehouden.

Nee ik denk dat het idd klopt wat Jossa zegt.
het bier wordt in het blik gedaan en van boven geklemd, daarna wordt het blik verhit ( met inhoud )om het bier wat langer houdbaar te maken.

Dat verklaart gelijk het smaakverschil tussen fles en blik, omdat flesjes niet verhit worden
mmmmmmmmmmmm die theorie van bla, daar zattik ook al over na te denke, door dat kleine kutgaatje, maarja, dan duurt t wel lang voordat zo een blikkie vol is natuurlijk! wheheh, dnek ook wel dat jossa een goed punt heeft!
Maakt mij dat nou uit!!

Als ze maar smaken :P
Nou kijk, elk blikje bier is in werkelijkheid z'n eigen mini-brouwerijtje.Dus het blikje is leeg en na verloop van tijd zijn al die kleine biermannetjes verdronken omdat hun mini-brouwerijtje tot de nok toe gevuld is.
Als ze dan ook nog eens niet antwoorden op hun walkie-talkie's is het het teken dat het "treklipje"erop mag en het naar een toekomstige klant kan. :bier: :9

Het is zo simpel.
 
:bier:
Kun je je misschien allicht ook iets voorstellen bij een clisma met 10 bar in combinatie met een tuutje en het kleine gaatje...
 
*ouch*
daar WIL ik me geeneens wat bij voorstellen mononom whehehehe
weetje wat ik ook heel langh eb gedacht?? dat blikkies bier aan bomen groeiden!! En als ze rijp genoeg waren vielen ze uit de boom en die werden dan opgeraapt door mensen van de bierblikjesfabriek.
grrr staat mn topic TOCH weer wel onder onzin en humor, terwijl het een heel serieus topic is!
Ach bier is toch al een soort mentaal klisma.....
 
IK heb het gezien!!!! HOe het allemaal gebeurt:).
Ik ben in zoeterwoude in DE fabriek geweest!!! Vette rondlijding.

Net als sjakie in de chocolade fabriek!
 
 
ik weet niet wat het betekend(kan geen frans:S) maar hijn zag er leuk uit!
whahahahah kan geen FRANS hehehe