Partyflock
 
Forumonderwerp · 19972
­ Nederland
Bij een gewapende overval dinsdagochtend op twee bouwmarkten in Zwolle zijn meerdere schoten gelost. Daarbij raakten twee medewerkers lichtgewond. De overvaller, een 32-jarige man uit Zwolle, werd door de politie overmeesterd na een schot met een dienstpistool.

De politie verklaarde dat de overvaller een ex-medewerker is van beide bouwmarkten. Met een luchtdrukgeweer drong de man de Praxis aan de George Stephensonstraat binnen en schoot met het geweer op twee medewerkers. Die raakten daardoor gewond. Daarop nam de overvaller een kassalade mee en liep naar de tegenover gelegen Karwei Bouwmarkt.

Na de eerste overval was de politie snel ter plaatse. De overvaller gijzelde twee medewerkers van de Karwei en liep met hen naar buiten. Toen de confrontatie met de politie dreigde, doken de medewerkers weg en schoot een agent op de verdachte. Hierbij sneuvelde een glazen toegangsdeur, waarna de overvaller zich geschrokken liet overmeesteren. De man is aangehouden en naar het politiebureau gebracht.
Uhm... begrijp 't zelf niet zo goed. ziet men dan geen verschil tussen een echt geweer en een luchtdruk :s en gewond... wel een groot woord. Blauwe plek of kogeltje in je been ofzo... meer zal het niet zijn. En dan merkt de 1e persoon toch al dat het om een luchtdrukgeweer gaat... en dan schop je toch gelijk die overvaller neer ???

Naja wazig verhaal
Sowieso waarom nou weer 2 bouwmarkten tegelijk... Probeer dr 1st maar is eentje goed te overvallen en weg te komen en zie dan verder. Btje overmoedig tog:P
Zwollenaren he ;)