Partyflock
 
Forumonderwerp · 19544
­ Nederland
HOOGEZAND Een 13-jarig Hoogezands meisje is gistermiddag door een groep van acht jongeren van Turkse afkomst verkracht.De jongens waren met geweld haar huis binnengekomen,waarna ze in de woonkamer werd verkracht en mishandeld. De jongens probeerden haar drugs toe te dienen en staken haar in een been.De jongens verlieten de woning na haar vast te hebben gebonden en brand te hebben gesticht.Een vriendin bevrijdde het meisje,dat alleen thuis was. Eerder deze week hadden de jongens haar bedreigd,omdat ze niet wilden dat ze met Marokkanen omging.Uit angst meldde zij zich daarop ziek bij haar school.

bron: http://teletekst.nos.nl


Hier kan ik nou echt zo kwaad om worden!!!
:bah::bah::bah::bah::bah::bah::bah::bah::bah:
laatste aanpassing
het is niet alleen maar rassenkwestie. Er is een probleemgroep, en de discussie gaat erover hoe we die problemen kunnen/moeten oplossen....
laatste aanpassing
 
Ik geloof in de goedheid van de mens, en zal ook nooit accepteren dat vrede onhaalbaar is........
 
idd Qoen, het is een probleemgroep die moet aangepakt worden zonder dat daar gelijk iedereen van dezelfde nationaliteit bij betrokken hoeft te worden.
2 flappekke Maar jou oplossing is wel heel erg op de langerterijn gericht (mochten we uberhaupt zo`n revolutie meemaken) Maar er zal toch ook wel wat op kortertermijn moeten gebeuren.
laatste aanpassing
 
houd ik daarmee een tweedeling in stand?
Sorry dat vind ik echt onzin. ik zal bij voorbaat niet aardiger zijn tegen de zakenman dan tegen de slecht nederlands sprekende schoonmaker. Ook zie ik de schoonmakers niet als Negatief en de zakenmannen als positief. Ik vind het gewoon een positieve ontwikkeling om te zien dat mensen met allochtoonse afkomst hier ook hogerop komen.
 
Hmm, mijn makke is, dat ik lang-termijn persoon ben idd. Ik geloof niet zo in de snelle vluchtige korte termijn oplossingen die later meestal voor nog grotere conflicten zorgen.

Vooroordelen en tweedeling heeft een ieder inzich. Iemand die in een net pak en stropdas op je af komt lopen om te vragen of je toevallig een 20 eurocent muntje voor hem hebt zodat ie kan bellen zul je eerder geneigd zijn te geloven dan iemand die in kapotte kleding en smerig gezicht om hetzelfde vraagt. En dat terwijl die zakenman nu net genoeg zou kunnen hebben om een jointje of shotje te kunnen halen en die zwerver oprecht van plan was om eindelijk na al die jaren toch eens zijn moeder te bellen om haar te laten weten dat ie nog leeft........

Tsja.......
 
oke dat is heel mooi, als iedereen dat voor ogen heeft zouden we al een heel stuk verder komen. Maar goed ikzelf geloof er niet in, maar zou het zelf wel heel graag willen.
Dus eigenlijk ga je uit van een pasgeborene die
nog niets weet. Zou je deze vol liefde zonder haat opvoeden is dat wat hij kent.
Moet je eerst zorgen dat alle haatdragenden doodgeschoten worden, is al het kwaad weg en kunnen we weer opnieuw beginnen. ;)
 
ik ga heel even weg en de hele discussie vervalt in pacifistisch gezever.

Flappie, ouwe klote-hippie zit de breintjes hier niet zo te vergiftigen met je enge ideeen!


:-D :-D :-D
 
Ja je hebt gelijk SHE, ik ga me wel even douchen,aankleden en ga dan de stad in om naar nieuwe plaatje's te gaan luisteren in de platenzaak hahahaha


Toedelou........
 
nah..........gezellig weer!
 
was net mijn horizon aan het verbreden :-P
Goedheid? De mens?

Daar zijn we nog veel te primitief voor. Kan je de evolutie voor bedanken.
 
Jij hebt de evolutie helemaal niks te danken popje ;-)
 
Artiest Hungry
Ik las dit vanochtend in de krant (metro, want iets anders lees ik niet) en ik kon me ogen gewoon egt niet geloven!! Hoe kan iemand (of beter 8 mensen) zo ongelovelijk ziek zijn!!! Als ze deze jongens pakken mogen ze van mij bij allemaal hun balle eraf hakken en op sterk water teruggeven als aandenken!
Afschieten dat tuig!!!
Tuurlijk wel lief, it "created" you (k)

;)
 
Politie: geen aanwijzing voor verdenking Turkse jongeren groepsverkrachting

De Regiopolitie Groningen heeft geen aanwijzingen voor betrokkenheid van Turkse jongeren bij een mogelijk geval van groepsverkrachting van een 13-jarig meisje in Hoogezand-Sappemeer.

Woordvoerder P. Boomsma vindt beschuldigingen in de richting van jongeren uit de Turkse gemeenschap in Hoogezand dan ook onterecht.

Volgens de Regiopolitie Groningen is nog steeds niet precies bekend wat er is gebeurd met het 13-jarige meisje, dat samen met haar moeder beweert dat ze het slachtoffer was van geweldpleging en groepsverkrachting in de ouderlijke woning in Hoogezand. Volgens de moeder van het meisje zouden acht Turkse jongeren daarvoor verantwoordelijk zijn.

‘Wij hebben het meisje zelf nog niet kunnen horen omdat ze daartoe emotioneel niet in staat is. Uiterlijk zaterdag hopen we haar te kunnen horen zodat we dan meer weten over wat er precies is gebeurd’, aldus de woordvoerder. Vast staat wel dat er brand is gesticht in het ouderlijk huis van het meisje, en ook dat er geweld is gepleegd jegens het meisje, dat vervolgens voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Daar is ze ook onderzocht.

‘Maar in verband met het politie-onderzoek kunnen we niet zeggen wat het onderzoek in het ziekenhuis heeft opgeleverd’, aldus Boomsma. In elk geval deelt hij de mening van de Turkse gemeenschap in Hoogezand dat er geen enkel bewijs is op grond waarvan acht Turkse jongeren zouden moeten worden verdacht van groepsverkrachting. ‘Het wachten is op het verhoor van het meisje. Daarna weten we meer’, vat Boomsma de stand van zaken samen.

Bron: ==> Groninger Internet Courant <==
 
Buurtbewoners twijfelen over groepsverkrachting

Buurtbewoners twijfelen openlijk of de groepsverkrachting op een 13-jarig meisje in Hoogezand daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Het meisje zou een rijke fantasie hebben en daardoor vaker verhalen verzinnen.

Volgens een vriendinnetje was het meisje onder behandeling van een psychiater. “Ze verzint wel vaker wat. Ze heeft ooit zomaar een ambulance gebeld”, aldus het vriendinnetje. Leeftijdsgenoten bevestigen haar verhaal. “Het is een meisje dat vaak liegt”, aldus een buurjongen.

Volgens buurtbewoners had het gezin vaak problemen. De broer van het meisje zou op een school een mes bij zich dragen. Het meisje zou vaak ruzie maken en daardoor weinig vriendinnen hebben. “Er was altijd wat. Harde muziek, ruzies, noem maar op”, aldus een buurjongen. De politie kan de verhalen niet bevestigen.

Het meisje woont in een wijk waar veel verschillende bevolkingsgroepen naast elkaar leven. Volgens twee buurjongens leven de Marokkanen en de Turken in de wijk vreedzaam naast elkaar. ‘Er is nooit ruzie.’

Bron: ==> Groninger Internet Courant <==
laatste aanpassing
 
Zijn deze berichten nu een reden om de meest extreme uitspraken hierboven weer in te trekken?

Of maakt het eigenlijk toch niets uit?
 
Good point Peter ;-)
 
Kut lui:s
laatste aanpassing
 
Slaap kindje slaap, daarbuiten loopt een schaap...........
 
ziekelijk afmaken die gasten!!
2 Peter: Nee dus:s
 
In de telegraaf een grote foto van het meisje met een intervieuw over het gebeurde.
In het intervieuw word gemeld dat de politie nog niet heeft kunnen verhoren omdat ze geestelijk nog in de war was.

Zegt dus dat wat ze in de telegraaf zegt,onder geestelijke verwardheid valt.:D
 
het word ook echt steeds erger..
afmaken die jongens gewoon castereren die handel
 
En het blijft toch iedere keer weer "wij" tegen "zij"...

*schudt hoofd*
*wijst beschuldigend naar de media*
 
*zegt dat de media nog niet verantwoordelijk is voor je eigen denkvermogen*
 
* geeft shebyte volledig gelijk, maar bekritiseert ook de media
 
Dus de media heeft er schuld aan als er een labiel meisje ergens in Nederland aandacht wil en dus een bullshit verhaal ophangt ?!?

ja ja........
 
shebyte >> ff oude koe uit de sloot halen, je zei dat het stigmatiseren begon toen de media etnische achtergronden ging vermelden. Is zeker waar, maar aan de andere kant zullen sommige eerder gepleegde misdrijven ook gedaan zijn door allochtonen, waar mensen toen geen weet van hadden
De media schrijft het verhaal van het labiele meisje alsof het de waarheid betreft zomaar in de krant.

Ik heb nog nooit in de Telegraaf zien staan:

"Dit hebben we ook maar gehoord"
"Verhaaltje van het ANP, hebben we niet nagechecked"
"Hier moesten we wat bij verzinnen anders was het te saai"
"Zonder pardon in de krant gepleurd omdat het zo sensationeel is"
 
Ik vind het zo vreemd dat ze zeker weet dat het 8 personen zijn. Alsof ze rustig op haar gemak ze heeft zitten tellen......Normaal ben je zo in paniek als er ineens allerlei lui in je huis staan (onaangekondigd) die je willen verkrachten en willen steken met een mes dat je echt niet je logica kan aanspreken om zeker te weten hoeveel lui het waren, bij 1 of 2 valt het nog wel te overzien, maar 8 ?!!?
 
Niemand anders vind bovenstaande vreemd ?!?


Das vreemd......:-)
 
ik vind het niet zo vreemd...als ze alle 8 over je heen gaan kan ik me best voorstellen dat je naderhand nog weet hoeveel het er waren
 
Iemand die in shock is of in paniek verkeert, wat me heel logisch lijkt als er ineens in je huiskamer een hele groep lui staan die je willen verkrachten. willen verwonden en je huis in de fik willen steken, heeft veelal niet de logische denkvermogens meer die je normaliter wel hebt.

Daarom vind ik het vreemd dat zij precies weet dat het er 8 waren en niet 9 of 6 of 7, nee zij weet dat het er 8 waren.........sja...­..
 
Stel nou dat ze die jongens wel kende en ze gewoon heeft binnengelaten waarna de sfeer grimmiger werd (misschien wel door haar zelf uitgelokte sexuele toespellingen) en uiteindelijk is er gebeurt wat er mogelijk gebeurt is, tsja dan zou ze heel goed weten om hoeveel personen het ging. Maar nu hangt ze natuurlijk de vermoorde onschuld uit omdat ze niet tegen haar ouders kan zeggen dat ze die lui gewoon binnen heeft gelaten en dat het ergens haar eigen fout is geweest........


Zomaar even een dwarsstraat/speculat­ie van mij, die weleens waar zou kunnen zijn.
 
Hmmm een meisje van 13 die 8 jongens sòchtends vroeg sexueel gaat uitdagen.....
Misschien ligt het aan de cultuurverschillen maar lijkt mij erg vaag....
En idd als 8 personen een voor een over je heen gaan dan weet je denk ik echt wel hoeveel het er zijn.
laatste aanpassing
 
nee antalianen kun je vertrouwen....
 
ik kijk over een maand wel ergens op dit onderwerp en dan weet ik het antwoord, het zal me nu eig een worst wezen :P
moeten trouwens die 8 van (turks afkomstige) jongens niet naar school of werken ofzo of is dit in het weekend gebeurd?
 
ik denk dat ze spijbelden nelisson :s

maar flap...zit definitely wat in ja, maar heeft ze stellig beweerd dat het er 8 waren of was het meer van "ongeveer 8"?
 
zulke gasten moeten ze gewoon opsluiten.
ja toch,nie dan??
Artiest {SHOWLIST artist 45822, 30830}
Die lui die dah geflikt hebbe mogen ze vanmij tegen de muur plaatsen! Dah vinnik nie erg... t ergste vin ik t voor dah meissie zelf :(
Bizar dit allemaal! :S
Volgens mij hoor je er nu niets meer van of wel?
Zijn zeker volop met het onderzoek bezig ?
Nou ja we zien of horen het vanzelf wel.

Als het waar is zijn het klootzakken!
Als het niet waar is, is zij zwaar ziek!
Idd, mocht dit waar zijn...pfrttt, beul die gasten dan maar eens flink af.

Mocht het niet waar zijn, laat dat vrouwtje eens goed onderzoeken :S
gelukkig heb ik hier geen reactie gegeven, want ik heb het vanaf het begin al niet gelooft

denk dat sommige mensen hier die onderscheid maken hun woorden willen terug nemen
Zij is dus zwaar ziek ! :-P