Partyflock
 
Forumonderwerp · 19555
­ Nederland
Geachte dames en heren.

Binnenkort is het weer zover. Het langverwachte vervolg op de eerste uitdaging voor onze creatieve DJ's en producers. Voor de mensen die het de vorige keer niet hebben gevolgd, nogmaals de opdracht, kort beschreven:

"Aangezien hier veel dj's, producers en mensen die graag zelf muziek maken, zitten, had ik een soort van uitdaging.

Ik geef jullie een nummer/liedje/stukje muziek.

En dan is de uitdaging/opdracht om een een strak stukkie muziek van te maken. Welke stijl maakt niet uit, als het maar goed klinkt.

Als er nou meerdere deelnemers zijn, dan kan er zelfs een wedstrijd van worden gemaakt, wie het lekkerste stukje muziek in elkaar flanst.

Wie doet mee?"

Zo had ik het de vorige keer beschreven en ik kan het nu eigenlijk niet veel beter omschrijven.

Ik hanteer een inschrijvingstermijn van 2 weken. Elke DJ, producer of gewoon creatievelingen die zin hebben om wat te "klooien" met muziek mogen zich inschrijven.

Iedereen die zich inschrijft bij mij, krijgt een PB-tje, met de exacte opdrachtformulering, inclusief inleverdatum en natuurlijk het nummer dat "verkracht" moet worden. :D

Dus hierbij roep ik opnieuw iedereen op om mee te doen. Maakt niet uit welke stijl het word. Als het maar lekker klinkt. :bounce:

Dus schaam je niet voor je talenten en show me what you've got. :D :bounce: :D
woei :D en de jury moet natuurlijk weer even controleren :D
laatste aanpassing
Ja, helemaal vergeten te vertellen. Snackyman en ik spelen voor onpartijdige jury. :D
Waarom moet er nou altijd weer wat tegenover staan, Ritzi? ;)
Omdat ik gemotiveerd wil worden Djèwwie :D
OK. De winnaar krijgt een biertje. Goed?
 
DAN doe ik zeker mee :bier:
 
Doe je zelf mee? En wat gebeurd er met het door ons geproduceerde materiaal? Vind het een vaag idee, opzich wel grappig maar snap niet zo goed wat voor jou de meerwaarde is....
- = Mar = -> Precies. :) Ik kan makkelijk een grappig nummertje remixen. Maarjah om tot een oordeel te komen moet iedereen hem kunnen luisteren. Dus zoiets moet gepubliceerd worden. OK misschien klinkt publiceren te zwaar. Maar als iedereen het van internet kan downloaden, dan begint het toch wel een linke verhaaltje te worden....
die biertje is natuurlijk goed bedoeld. ;)
ik vind het op zich een leuk idee, maar wie is djewwie en waarom doet ie dit, dat snap ik niet. Inderdaad wil ik eerst antwoord met wat gebeurt er met de nummers die we in zouden sturen ?

Kijk zoiets zou eigenlijk via een platenmaatschappij moeten gaan, en de winnaar wordt op vinyl geperst ofzo, nu snap ik het nut niet helemaal.....
 
Dacorpz, helemaal gelijk!
Pfffffffffffff...

Ik doe dit gewoon voor de lol. Ik liep op straat en kreeg dit gekke idee. Verder helemaal geen bijbedoelingen.

Dit is inmiddels het 2e deel al. Eerste deel begon succesvol, maar werd verder nix.

Ik ben niet van plan om iets anders met die nummers te doen dan te beluisteren. Ik vraag me gewoon af hoe creatief mensen hier zijn.

En nee, ik doe zelf niet mee. Waarom niet? Omdat ik het niet kan. Ik ben nog niet zover dat ik een leuk stukje muziek in elkaar kan flanzen.

Maar er zitten dus verder geen bedoelingen aan vast, is puur voor de lol.

Pffffffff, sommige mensen vatten het zoooooo serieus op. ;)
... ik blijf het een lachuh ideetje vinden... ($$$ :p)

duZZzz (semi-)producers--> sturen maarRRrr...
laatste aanpassing
 
We vatten het te serieus op? Daarmee bevestig je dat je zelf niet produced. Producen IS serieus werk, t'is niet ff 2 klodders verf op een doek gooien onder het motto "kijk, een picasso".

Het is best een leuk idee, waarvan ik denk dat je het moet ondersteunen met een simpele website, dat geeft een extra spel-element aan het geheel, en motiveerd mensen om er aan mee te doen. Ik ken je niet, dus waarom zou ik voor jou een nummer maken, om jou vervolgens te laten beoordelen? Klinkt allemaal misschien bot, maar nogmaals ... de intensie vind ik wat vaag.

Stel dat ik hier aangeef dat ik een aantal mensen wil horen draaien, en dan ga ik zeggen wie de beste is .... denk je dat er iemand komt opdagen?

Maak het even concreet, zodat het een echt concept is. Moet toch wel lukken? Wil best wel ff helpen, een internetsite met rating lijkt me een voorwaarde. En als je vind dat ik er helemaal naast zit, sorry mate ... zo denk ik erover.

Cya
Mar.
Ik zie hier eigenlijk het nut niet echt van in.

I totally agree with Mar!!!
 
ps. Als ik ergens een terror-remix van maak, (wat niet jouw style is), hoe kan iets dan nog objectief worden beoordeeld.

Zoiets moet je niet alleen doen, denk ik.

(lekker he, zo'n zeikerdje uit Rotterdam ;) )
 
Leuk idee alleen jammer dak nog geen sampler hep voor de rest hebbik alles al om een lekker nummer te maken Drummachine, synth, mixer etc. maar ik moet nog effe met die shit weten om te gaan....:P
2 - = Mar= - Laat maar. Jij hoeft niet mee te doen. Jij vat dit hele gedoe veeeeeeellll te serieus op. Ik ga voor dit echt geen website opzetten. Ik heb een soortgelijke opdracht al eerder gedaan en toen kreeg ik dit gezeik ook niet. Alleen maar positieve reacties. Ik dwing je verder niet om mee te doen, tis gewoon als je er zin in hebt. En als je de hele topic had gelezen, dan had je gezien dat ik niet alleen jurylid ben. Dus objectiviteit in de beoordeling is er zeker, maar je moet die beoordeling ook helemaal niet serieus nemen. Dit is gewoon allemaal voor de lol en de creativiteit. Ik vraag me gewoon af hoe goed jullie hier in zijn. That's all. Als je mee wilt doen, goed, dan doe je mee. En als je het nix lijkt (zoals jij), dan is dat ook best, maar reageer dan niet. Heel simpel.

En dan tenslotte dat puntje over dat ik het concreet moet maken. Ik heb de opdracht liggen in een Word-documentje, waarvan de tekst je wordt toegestuurd, als je je aanmeld en besluit mee te doen. Dus concreetheid is er al lang.

2 Devastator Lees de reactie hierboven maar.

P.S. Tot nu toe een aanmelding. Nog meer vrijwilligers die er niet zo'n vreselijk groot punt van maken???
laatste aanpassing
ik ga liever meteen voor het grote werk
laatste aanpassing
 
Djewwie, succes man. ;)
Artiest ScuL
Stuur mij die opdracht maar :)
*Schop*

Laatste kans deze week voor de vrijwilligers die willen inschrijven.

:D
 
.... gaat hard of niet?
stuur maar op thedarkcreator@hotmail.com


http://www.thedarkcreator.tk
laatste aanpassing
 
>TDC .... hele strakke producties, my respek.
wat wordt de volgende track die de producers mogen "misbruiken" ?

Mar> niet zeiken ouwuh! tis gewoon lollig om een klassieke tracks of what ever voor style track om te toveren into one sick mf!!!!

vorige keer kon ik niet mee doen ivm andere projecten die voorrang hadden maar now i ame willing to join!
 
Ja Djewwie, schiet het nog een beetje op of niet,
mijn inspiratie is zo op :p
9 november !!!

Kom maar op met al die creativiteit. :D:D:D
beetje laat maar beter later dan nooit denk ik maar :)

http://www.noizefucker.com/2things.mp3

Noizefucker - Things She Said

Style : Speedcore/Noizecore
Length : 3.55 min
Status : Af...
laatste aanpassing
haha behoorlijke teringherrie inderdaad.
ik heb een aantal pogingen gedaan.. zowel hardstyle als hardcore maar dit nummer is dermate irritant opgebouwd dat je er bijna nix mee kunt. (tenzij je het doet als noizefucker ;))
je kan er genoeg mee doen!