Partyflock
 
Forumonderwerp · 19547
­ Nederland
Godver de godver, er zijn weer flinke rellen bij Utreg. Eerst al de hele middag in het centrum, en nu ook al in het stadion. Waarom kan het nou nooit normaal, ben nu niet in het stadion wegens omstandigheden, maar het begon omdat Legia publiek vuurpijlen richting utreg vak aan het afvuren waren na de 0-1 :cry:, en daarna ging het helemaal los.

Nu afkoelingperiode van 10 min, ben bang dat we vandaag niet de 90 min vol maken
Hoe krijgen ze in godsnaam al dat vuurwerk binnen, lekkere stewards zullen ze hebben mee genomen
 
Is het eigelijk ergens op tv ofnie?
Nee is pas om 22.00. Ik ben bang dat de uitzending anders toch wel ff was stop gezet. Is nou niet echt iets wat je met je zoontje ofzo ga kijken
Ze gaan weer beginnen, mocht er nou weer iets gebeuren dan wordt ie gestaakt. Dus je kan er donder op zeggen als utrecht zometeen met 4-1 voorstaat :devil: dat het helemaal los gaat
 
Zo dan maar ff kijken.....Aangezien ik niet in het bezit ben van een zoontje, kan ik er wel ff gezellig naar kijken :P
was al bang dat er nix op tv zou komen vanaaf, maar alles komt goed
Utrecht gaat winnennnnnnnnnnnnnnnnnn










altijd goeie hoop hebben


jajaja dat is pas voetbal :Bah:
laatste aanpassing
 
ik zag t, die polen zijn gek vergis je niet.
Maar kan utrecht wel de boete betalen die ze gaan ontvangen ??

forza utrecht
 
Valt mee dat een bepaalde supportersgroep uit NL hier niet bij genoemd wordt ;).
wat een gekken, gewoon met vuurpijlen wordt er geknald!
 
Nou, bij sommige clubs is dat wekelijkse kost hoor Haakie
 
Zoo..ff zakkie chips en biertje.....En genieten maar :D
Yourie Mulder wat een schitterend mannetje!!

"hij schopt tegen ons bord aan" HAHHAHA
dat word 2 jaar geen europees ben ik bang van...
 
Mjah, wie begon der eigenlijk met die rellen?
De straf zal ook wel weer meevallen. Moet je dan in het vak blijven staan als je beschoten wordt met vuurpijlen????
 
denk dat allebei de clubs een boete krijgen.

Polen schoot als eerste vuurwerk in het vak en echt niet een klein beetje........

Je moettoch vechten wil je niet verder als volendammer door het leven gaan
 
die polen zijn toch vriendjes van die hagenezen?
 
Laat wel weer zien dat buitenlanders alles mogen in NL ;p. Hier een kort verslag van een utrecht-site:
De wedstrijd tegen Legia Warschau was door velen als een kansloze missie bestempelt. Maar de insiders wisten sommigen ervan te overtuigen dat Utrecht nog zeker niet uitgeschakeld was want als de ploeg uit de Domstad thuis speelt gebeuren er rare dingen. En die rare dingen gebeurden inderdaad. Alleen kwam het vanavond uit een compleet andere hoek. De Poolse fans gooiden diverse vuurwerk-projectielen naar de Utrecht-vakken. Dat werd niet in dank afgenomen waardoor de fans zelf maar ingrepen. Met een behoorlijke groep werd de aanval op het Poolse vak ingezet maar de mobiele eenheid stak daar een stokje voor. Volkomen terecht natuurlijk maar vervolgens werden de Utrecht-supporters in de eigen vakken geslagen en ging de Poolse groep supporters gewoon door met gooien. Er was geen enkele ME-er die ingreep en de fans mochten gewoon de rest van de wedstrijd zien....
Uiteindelijk duurde het ruim 30 minuten voor de rust hersteld was en snappen de Utrecht-fans nog steeds niet wat er allemaal gebeurt is.

Het UEFA cup avontuur zit erop voor de Utrechters terwijl velen hadden gehoopt op een stunt. Legia Warschau heeft een goede ploeg die niet onderschat mag worden, iets wat wellicht in Polen wel is gebeurd. Het was een negatieve avond in Utrecht waarbij gezegd moet worden dat de gebeurtenissen in het Poolse vak niet door de beugel kunnen. Al voor de wedstrijd was het onrustig met de Legia fans en ook in Polen zelf waren er problemen met de Legia fans. Het is niet te geloven dat de Utrechtse Mobiele Eenheid het Legia vak niet aanpakte. Je zou maar op Zuid hebben gezeten met je kinderen en er suist opeens brandend vuurwerk om je oren.... Helaas zal Utrecht de boete van de UEFA wel krijgen. Behalve een geldboete hangt de club een 2-jarig UEFA-cup verbod boven het hoofd.

Zou echt triest zijn als utrecht hiervoor gestraft wordt. Is natuurlijk niet goed te praten dat de supporters het veld betraden, maar wat moet je anders als de ME die polen niet aanpakt?
laatste aanpassing
het is gewoon triest.

Nog triester is het dat ik gewoon zie aankomen dat de UEFA zo stom zal zijn dat ze Utrecht een fikse straf geven en Legia Warschau helemaal niks/vrijwel niks. :( UEFA = stelletje gierige bureaucratische eikels zonder enig gevoel voor rechtvaardigheid.
maar misschien heb ik het wel fout en geven ze Utrecht een milde straf. :)
Ik zag de NIEUWE stoeltjes al hier langs me huis vliegen :-D
En Utrecht krijgt deze boete omdat ze het zover hebben laten komen snap wel dat de Utrecht fans boos worden als ze worden bekogeld worden met vuurwerk.
Maar snap de security en de ME niet
 
Tuurlijk krijgt utrecht een boete, tuurlijk mogen ze 2 jaar europa niet in. Hallo, utrecht fans stonden op het veld. Dat er daarvoor een boel is mis gegaan, ok. Dat het poolse vak leeggeruimd had moeten worden, ok. Maar dan hoef je toch niet het veld op te gaan. Je kan ook blijven zitten en verstandig doen. Oeps, daar gaat het fout. Het verstand. Bij het uitdelen daarvan hebben de meeste niet echt vooraan gestaan.
die polen zijn toch vriendjes van die hagenezen?


Legia Warschau is idd zusterclub van ADO Den Haag.

Er waren ook een paar Den Haag supporters mee.

ADO-supporters in Utrecht aangehouden
vrijdag 4 oktober 2002

DEN HAAG - Bij de ongeregeldheden rond de UEFA-wedstrijd tussen FC Utrecht en Legia Warschau zijn twee aanhangers van ADO Den Haag aangehouden. Volgens burgemeester Brouwer van Utrecht was een gebrek aan controle er de oorzaak van dat ADO-supporters tussen Poolse voetbalfans zaten. De ADO-aanhang zou banden onderhouden met het Poolse Legia Warschau.
Rond de wedstrijd FC Utrecht tegen Legia Warschau braken donderdagavond ernstige rellen uit. De wedstrijd moest na zeven minuten worden gestaakt. Poolse supporters staken vuuwerk af na een doelpunt van hun club, waarna FC Utrecht-fans het veld bestormden.
Twee weken geleden werd een bus met ADO-supporters in Rotterdam aangehouden en teruggestuurd naar Den Haag. De bus was op weg naar de Champions League-wedstrijd Feyenoord - Juventus.


maar die hadden niets met de rellen te maken:

'ADO-aanhangers niets te maken met rellen'
vrijdag 4 oktober 2002

DEN HAAG - Voorzitter Ike Simoncini van de supportersvereniging van ADO Den Haag zegt dat ADO-aanhangers niets te maken hebben met de rellen donderdagavond rond de wedstrijd FC Utrecht - Legia Warschau. Bij de wedstrijd werden vier aanhangers van ADO Den Haag aangehouden. Zij zaten in een vak met Poolse supporters.
Volgens Simoncini waren de Hagenaars uitsluitend voor het voetbal naar Utrecht afgereisd. Eerder waren er Poolse supporters op bezoek in Den Haag. ADO Den Haag onderhoudt vriendschapsbanden met de Poolse club. Simoncini zei wel dat de Poolse supporters bij voorbaat uit waren op rellen. Een groep ADO-supporters zag om deze reden af van een bezoek aan de UEFA-wedstrijd in Utrecht.
laatste aanpassing
d'r is toch ook geen ene drol gebeurd.

Alleen 1 ballejongentje(of meisje) is verwond geraakt door vuurwerk van die Polen

De Telegraaf vandaag ook weer, jezus wie begon er nou????
 
Kutpolen ;D;D;D, ben benieuwd hoe dat GAJES (zie televisiebeelden) veilig Utreg uit is kunnen komen.
Het was wel mooi in het stadion gisteravond, dikke sfeer daar, en de relle waren op zich ook wel mooi om te zien ;) Wel een kutstreek van een gozer op de bunnikside die ff een vuurwerkbom naar ze eigen jeugdspelertje gooit. Ik heb me zeker wel vermaakt daaro :D
 
Zal voorlopig ook wel ff de laatste keer zijn geweest voor UEFA cup voetbal in Utreg, hoewel de schuld gewoon op de Polen geschoven moet worden. Maar dat vuurwerk kwam toch van de 'Polen' of hun Nederlandse vrienden :s?
 
to marijn:
jij hedt er verstand van he....
 
Het was wel mooi in het stadion gisteravond, dikke sfeer daar, en de relle waren op zich ook wel mooi om te zien Wel een kutstreek van een gozer op de bunnikside die ff een vuurwerkbom naar ze eigen jeugdspelertje gooit. Ik heb me zeker wel vermaakt daaro


Ben jij nou echt zo? of zeg je dat maar om stoer te doen? Jezus wat een triest persoon ben jij!
 
was dat tegen mij?
 
Mij lijkt dat dat tegen degene was wiens citaat hij aanhaalde. Dus niet tegen jou :)
 
dat dacht ik ook wel ja...
 
marijn jij bent zelf een sukkel. verbeter de wereld, begin bij jezelf pannekoek
 
he ouweschool, ken je m hahahahaha
 
pfff....Wat een gelul ook weer allemaal. Overal hebben ze het over 'ernstige rellen' en 'ongekende geweldsexplosies'.....Wat is er nou echt gebeurd??? OK, een beetje met vuurwerk gegooid en een paar Utrechters stonden op het veld...Dat was het volgens mij. Youri Mulder was dat betreft gister wel een held op tv....Eigelijk was er helemaal niet zo veel aan de hand...Blijkbaar gebeurt er hier bij het voetbal tegenwoordig nog maar zo weinig dat we die vuurwerkbommetjes van die Polen al ernstige rellen vinden...
Die Polen zijn gewoon gestoord!!! Beetje met vuurwerk op een ander vak gaan schieten :frusty: :kots: !!!

Groot gelijk dat ze pissed werden!
He Marijn, wat is daar mis mee?
Belachelijk hoe men door de media weer gemanipuleerd wordt. Overal geven ze af op de utrecht-supporters, terwijl ik het een normale reactie vind.. ik had zelfs het vak nog ingesprongen om ze eens even te vertellen/laten voelen dat ik het er niet mee eens was. Ze zouden die Polen uit het toernooi moeten halen!
 
hehheh en ik stond er middenin toen ik dacht lekker te winkelen op hoogcatrijnen :S
zoals bij elke voetbal wedstrijd word het ergste natuurlijk were uitgezonden dat zou nu onder voetbal kijkend nederland wel bekend moeten zijn!!!en natuurlijk neemt dat niet weg dat er wel degelijk wat is gebeurd.

en dat er wat zou gebeuren was al 2 weken bekend maar dat het zo uit d ehand zou lopen vind ik spijtig.....

ik verafschuw die polen maar ook zeker vind ik t niet goed te praten wat mijn mede-supporters hebben gedaan :S
 
polen zijn goedkope hoeren :)
DenHaag de gekste!! :p

Mja rellen schiet nie op, maarja het schijnt er nou eenmaal bij te horen :S

Maargoed dat er bijna geen uitsupporters mogen komen in het zuiderpark, als aj#x bijv zou komen is het echt oorlog...Maarja een beetje sensatie is ook wel weer grappig :P

Maar bij denhaag zijn zou nou eenmaal het gekst die supporters, das algemeen bekent...als we promoveren hebbie een hele berg risico wedstrijden erbij :S
laatste aanpassing
Ok Utrecht supporters hebben de reputatie dat ze vaak rellen, maar dat is wel bij meer clubs.

Maar echt de media heeft een meters dikke plaat voor de kop :@ Je ziet tog duidelijk op de beelden dat er vuurwerk op het "Utrecht vak" wordt geschoten of ligt dat aan mij?? :s

En nog volhouden dat de thuissupporters de boosdoeners zijn :@:s Damn heb je dat vak gezien met die polen? Pffff echt gajes dat! En ze hebben nog geen geld om aan hun kont te krabben :frusty:
Brouwer rot op ole ole