Low bbq? Daar krijg je rugklacht van, iedere keer bukken om je vlees om te draaien.
Zolang het bereiden langer duurt dan het nuttigen, vind ik er weinig lol aan. Dus snelheid is gewenst
Uitspraak van Doop&Snees op woensdag 22 februari 2017 om 14:03:Nee liever gewoon snel op de grill en anders frietpan
Zolang het bereiden langer duurt dan het nuttigen, vind ik er weinig lol aan. Dus snelheid is gewenst
Uitspraak van Onrustig&Ongeduldig op woensdag 22 februari 2017 om 21:44:Dus snelheid is gewens
Dus gij bent van het cremeren van vlees
Uitspraak van Pascal_1974 op woensdag 22 februari 2017 om 13:43:Low & Slow barbecueën?
Klinkt als een fetish
Uitspraak van Pascal_1974 op woensdag 22 februari 2017 om 13:43:Zijn er hier ook liefhebbers van Low & Slow barbecueën?
Kweenie wat t is, maar ik heb geen geduld voor slow, eten moet snel klaar zijn
Uitspraak van Pascal_1974 op zaterdag 4 maart 2017 om 09:31:zo gaat dat met Nederlanders, allemaal te druk, fastfood en geen tijd nemen om te eten
Ligt denk ik ook "een beetje" aan de situatie: ga jij bijv. alleen voor jezelf staan low&slow cooken?
Verder wel met je eens. Is goed om zo af en toe eens af te zakken naar een mediteraan land waar ze weten hoe ze moeten eten.
Voor mezelf:
heb geen geduld voor slow, eten moet snel klaar zijn
Zoiets dus.
En: het komt er toch allemaal hetzelfde weer uit..
Ligt denk ik ook "een beetje" aan de situatie: ga jij bijv. alleen voor jezelf staan low&slow cooken?
Ja met de makkelijke middelen die er tegenwoordig zijn, kan ik goed voor mezelf alleen de bbq aansteken en dan nog tussendoor mijn dingetjes doen. Maar ik snap wat je bedoeld, doordeweeks zal ik ook niet snel Low & Slow doen.
Uitspraak van Pascal_1974 op zaterdag 4 maart 2017 om 10:08:Ik gebruik een bbq guru die constant mn temp op 107 graden houd voor ruim 13uur. Heel af en toe kijken
Dat klinkt wel fancy (en noodzakelijk als ik 't goed begrijp).
Volg op een ander forum wel eens een bbq topic waar ook een heel aantal fanatiekelingen zitten wat betreft bbq'en en low & slow. Gaat dan bijv. om welk soort/type briketten je gebruikt/ plaatsing van de unit en dat je dit bijv. niet zomaar op zo'n dingetje van een paar euro's op het balkon doet. Best interessant allemaal.
Heb er alleen veel te weinig geduld (en te weinig tuin) voor.
Dat klinkt wel fancy (en noodzakelijk als ik 't goed begrijp).
Volg op een ander forum wel eens een bbq topic waar ook een heel aantal fanatiekelingen zitten wat betreft bbq'en en low & slow. Gaat dan bijv. om welk soort/type briketten je gebruikt/ plaatsing van de unit en dat je dit bijv. niet zomaar op zo'n dingetje van een paar euro's op het balkon doet. Best interessant allemaal.
Heb er alleen veel te weinig geduld (en te weinig tuin) voor.
Ik doe mee aan wedstrijden en heb dan ook 6 bbq's staan die allemaal hun eigen functie hebben. Als je echt met low & slow bezig bent, dan ga je idd kijken welke briketten/houtskool (oftewel brandstof) voor jou type bbq het meest geschikt is Ook voor jou kleine tuin (balkon) zijn kleine bbq's beschikbaar waar je prima een pulled pork op kunt bereiden of wat spare ribs Als je je eigen er een beetje in verdiept, dan gaat er een hele leuke en smaakvolle wereld voor je open
Uitspraak van Pascal_1974 op zaterdag 4 maart 2017 om 09:31:zo gaat dat met Nederlanders, allemaal te druk, fastfood en geen tijd nemen om te eten
Weet je wat ook typisch Nederlands is? Jezelf heel interessant voordoen:
Uitspraak van Pascal_1974 op zaterdag 4 maart 2017 om 10:08:Ik gebruik een bbq guru die constant mn temp op 107 graden houd voor ruim 13uur. Heel af en toe kijken
Uitspraak van Pascal_1974 op zaterdag 4 maart 2017 om 10:34:Ik doe mee aan wedstrijden en heb dan ook 6 bbq's staan die allemaal hun eigen functie hebben. Als je echt met low & slow bezig bent, dan ga je idd kijken welke briketten/houtskool (oftewel brandstof) voor jou type bbq het meest geschikt is Ook voor jou kleine tuin (balkon) zijn kleine bbq's beschikbaar waar je prima een pulled pork op kunt bereiden of wat spare ribs Als je je eigen er een beetje in verdiept, dan gaat er een hele leuke en smaakvolle wereld voor je open
Uitspraak van Pascal_1974 op zaterdag 4 maart 2017 om 09:31:zo gaat dat met Nederlanders, allemaal te druk, fastfood en geen tijd nemen om te eten
Tis hier geen marokko of suriname
Uitspraak van Doop&Snees op donderdag 9 maart 2017 om 13:23:Gewoon die gaskraan open en grilen op die plaat
Uitspraak van Doop&Snees op donderdag 9 maart 2017 om 13:24:Tis hier geen marokko of suriname
haha gelukkig niet nee.. Maar een beetje meer tijd aan het bereiden van je eten besteden, kan toch geen kwaad?
Uitspraak van Pascal_1974 op donderdag 9 maart 2017 om 14:31:okay dus mijn enthousiasme over een hobby is bij jou meteen uit de hoogte te doen?
Het klopt niet eens, want hier is het juist dat als je met je hoofd boven het maaiveld komt, je kop eraf gehakt wordt.
Zijn reactie is eigenlijk het meest typisch nederlands.
Vind het mooi om dit soort passie te zien. Hoewel ik het helemaal niet deel (in dit geval) toch interessant om te lezen.
Heb je ook wel eens troll low en slow gecooked en zou dat wat smaken?
Uitspraak van Pascal_1974 op donderdag 9 maart 2017 om 15:00:Geen idee of dat smaakt! Eens proberen, genoeg trollen hier die preventief geruimd mogen worden!
Anders heb je er vast nog wel een "rub" voor ofzo.
Maar goed, echte trolls (reken ik smiley niet onder, PF love :lief verdienen die liefdevolle behandeling niet.
Die moeten op een afgeragd apparaat zo snel mogelijk verkoold worden.
Anders heb je er vast nog wel een "rub" voor ofzo.
Maar goed, echte trolls (reken ik smiley niet onder, PF love :lief verdienen die liefdevolle behandeling niet.
Die moeten op een afgeragd apparaat zo snel mogelijk verkoold worden.
Wil niet trollen, maar het komt allemaal beetje over als kijk-mij-nou-eens-interessant-zijn met mijn low & slow gedoe
Wil niet trollen, maar het komt allemaal beetje over als kijk-mij-nou-eens-interessant-zijn met mijn low & slow gedoe
Zo denk ik niet meteen, vind het wel geinig dat er ervaringen gedeeld worden (of het de juiste plek is, da's een andere vraag) en dat het ook meer kan zijn dan "bbq aansteken, even wachten en lappen vlees erop klappen". Op die manier wordt het in ieder geval niet low & slow, eerder quick & coaled.
Verder snap ik je volkomen maar ja, kan je ook als enthousiasme zien wmb.