Partyflock
 
Forumonderwerp · 19430
­ Nederland
Artiest ScuL
Een rijontzegging van één jaar, waarvan vier maanden voorwaardelijk, voor dronken rijden en 500 euro boete voor bruggetjesspringen, daartoe werd gisteren de 19-jarige B. S. uit De Rijp veroordeeld door de rechtbank in Alkmaar.

S. had op 3 juni in zijn woonplaats na cafébezoek met zijn auto aan bruggetjespringen gedaan. Dat is met hoge snelheid over bruggen rijden, waardoor de vier wielen van een wagen even los van de grond komen. S. zei dat hij een dergelijke stunt wel vaker had uitgehaald, maar dan zonder drank op. Hij kreeg daar ''een kick'' van. Dat laatste ontlokte de rechter tot de uitspraak ,,Bent u wel fris bij uw hoofd?''.

Dat zal S. zich wellicht nu ook wel afvragen. Op de bewuste dag ging hij met bijna driemaal te veel alcohol in zijn bloed ''bruggetjesspringen'' met een vriend naast hem. Daarbij stuitterde zijn auto tegen een boom en kwam tot stilstand tegen de gevel van een kantoorpand. Zijn vriend liep een gebroken kaak op. De schade aan het pand bedroeg een kleine 4.000 euro.

Noord-Hollands dagblad.

Hehe ik vind het wel een geinig actie, springen met je kar :D Alleen moet je natuurlijk niet zo lomp zijn om dat te doen als je onder invloed bent. (En zeker niet op plekken waar mensen er potentiëel last van zouden kunnen hebben :))
 
lijkt mij ook wel cool!:) maar liever niet in me eige wage...:)
en cker n niet als bijrijder:S
In die taxi van afgelopen vrijdag was het ook behoorlijk stuiteren MC
De taxi van vrijdag haalt het niet bij die van een pr maanden terug. Tering, gewoon met 120 ofzo wijk aan Zee binnenrijden:S
Tog geinig voor een x:P
mja, doe ik ook regelmatig hoor, wel met m'n bedrijfswagen, die mag kapot.
Wist eigenlijk niet dat het strafbaar was :|
 
hehe dat geeft je wel degelijk een kick.. Ken je hier in Tilburg ook doen..
als je v/d 24 uurs pomp afkomt. Kom je ook zo'n brug tegen. Als je met 160 km/h eroverheen gaat kom je ook los v/d grond.. Wel wazig gevoel.. :D
 
B. S. hmmmm ken ik die??? Heb wel op school gezeten in De Rijp namelijk:)
 
in arnhem heb je onder de brug n parkeerplaats: de blauwe golven, je raadt t al dat loopt daar zo ~~~~~~~~ is ook erg leuk om daar met n km-tje of 70 overheen te gaan! (in n oude auto van n ander:) )
Allemaal heel leuk en aardig, maar k heb ooit in een marbella gereden!

En dat kunnen weinig mensen zeggen. En k heb zelfs de 100km/u gehaald whahahaha
ik héb een marbella (sinds vorige week woensdag) en ik reed er zaterdag toen ik terug kwam van QT 150 mee in de Zeeburgertunnel :D (heb dan wel een 5-bak ;)) woei! :P
laatste aanpassing
bruggetje spingen is cool.

zou me hobby kunnen wezen
 
Ik mag dan wel van hard rijden houden, maar dit gaat natuurlijk weer helemaal nergens over zeg, sjezus, wat een debiel.
 
hmmm ik weet alweer welk bruggetje. dat is in Graft. Zelf met je scooter kun je daar springen:D:D