Partyflock
 
Forumonderwerp · 1175458
­ Nederland
Trump is een held!


Like a boss!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Egbertine van Aarsgat op woensdag 11 januari 2017 om 10:20:
Natuurlijk ben ik de ekte hong


Echt niet !! de PFidioot ben je wel :rot:
laatste aanpassing
Pechtold 4 president
Uitspraak van Nike 87 op vrijdag 13 januari 2017 om 14:07:
Laat je niet in de maling nemen door die lijkenpikker ! dit is "Bertje" aka "Wim" die tyfuslul :(


Ohh nee ... Wim Kok :D
Uitspraak van Nike 87 op vrijdag 13 januari 2017 om 14:07:
Laat je niet in de maling nemen door die lijkenpikker ! dit is "Bertje" aka "Wim" die tyfuslul :(


Echt?
Uitspraak van Daffy Fuck op vrijdag 13 januari 2017 om 14:25:
Ohh nee ... Wim Kok


Heb me vergist Daffy !! .....hij is het godver echt !!! :roflol:
Uitspraak van Egbertine van Aarsgat op vrijdag 13 januari 2017 om 20:21:
Huh?


Ja man , rijp voor opname ....net als Geert......maar wegens gebrek aan beters (als in Pim Fortuyn ) doen we het er maar mee :)
Uitspraak van Nike 87 op vrijdag 13 januari 2017 om 20:32:
Ja man , rijp voor opname ....net als Geert......maar wegens gebrek aan beters


Deels waar, maar gek zijn ze zeker niet. Politiek correct zijn ze niet, maar daar moet de wereld juist van af.


Uitspraak van Nike 87 op vrijdag 13 januari 2017 om 20:32:
(als in Pim Fortuyn )


Tsja, Pim was echt het beste wat Nederland kon overkomen.
Uitspraak van Egbertine van Aarsgat op vrijdag 13 januari 2017 om 20:34:
Tsja, Pim was echt het beste wat Nederland kon overkomen.


Dat bedoel ik .....zo iemand moeten we hebben .

Maar gaaf dat je er weer (even) bent !!!! :respect: :bier:
Uitspraak van Nike 87 op vrijdag 13 januari 2017 om 19:23:
Heb me vergist Daffy !! .....hij is het godver echt !!! :roflol:


Of wim kok was al heel de tijd hong, patrice en juzzme ... :D
Maar de ekte hong heeft ander bloed in zich en bertje is toch die A'dammer ...
Uitspraak van Daffy Fuck op zaterdag 14 januari 2017 om 06:58:
Of wim kok was al heel de tijd hong, patrice en juzzme ...


Kok Wim was een mongool. Die was ik zeker niet. Patrice ken ik niet. Juzmee is gewoon viessssssssssssssss
Uitspraak van Daffy Fuck op zaterdag 14 januari 2017 om 06:58:
Of wim kok was al heel de tijd hong, patrice en juzzme ...


Kweetnie , alles is mogelijk op PF :lol: maar Egbert is ekte Hong !!
Uitspraak van Nike 87 op zaterdag 14 januari 2017 om 11:00:
Kweetnie , alles is mogelijk op PF :lol: maar Egbert is ekte Hong !!


:lol:

Haha, dat is het 'm juist, hier kan alles :D
Uitspraak van Egbertine van Aarsgat op zaterdag 14 januari 2017 om 07:46:
Kok Wim was een mongool. Die was ik zeker niet. Patrice ken ik niet. Juzmee is gewoon viessssssssssssssss


Patrice was fun ... rellen verzekerd, jammer de blonde bitch afdroop :lol:
Hippies zijn het HIPPIES!!!!!!!!
Verschillende reizigers vast op luchthavens na Trumps reisban voor moslims

Vanuit verschillende luchthavens komen berichten van chaotische toestanden doordat inwoners uit zeven moslimlanden nu al niet meer op vluchten naar de VS mogen stappen. Vijf Irakezen en een man uit Jemen zijn door EgyptAir geweigerd voor een vlucht van Caïro naar New York. Daarmee geeft de vliegmaatschappij gehoor aan Trumps reisverbod naar de Verenigde Staten uit zeven islamitische landen. Dat melden bronnen op de luchthaven van Caïro.

De passagiers kwam in Caïro aan via een transitvlucht en zouden doorreizen naar New York, maar werden teruggestuurd naar het land waar ze vandaan kwamen. Volgens de bronnen hadden de passagiers wel geldige visa voor de Verenigde Staten.

"Toen een ambtenaar op de JFK-luchthaven van New York over hun statuut werd geïnformeerd, liet hij weten dat ze niet mochten afreizen", klinkt het. Het speelde geen rol of de zes over geldige visa beschikten en door een medewerker van de Verenigde Naties werden begeleid.

Verschillende buitenlandse luchtvaartmaatschappijen weigeren inmiddels ook Iraniërs met een geldig Amerikaans visum aan boord te laten stappen van toestellen met bestemming de VS. Twee reisagentschappen in Teheran bevestigden dat ze instructies hebben gekregen van de luchtvaartmaatschappijen Emirates, Turkish Airlines en Etihad Airways, om geen tickets meer te verkopen aan Iraniërs met een Amerikaans visum, omdat deze hen weigeren aan boord te nemen. Qatar Airway heeft passagiers uit de zeven landen die naar de VS willen reizen vandaag gewaarschuwd. Zij moeten, volgens de luchtvaartmaatschappij, een permanente Amerikaanse verblijfsvergunning (een zogenoemde greencard) hebben of een diplomatenvisum. Het inreisverbod voor de Verenigde Staten geldt echter ook voor mensen die een geldige Amerikaanse verblijfsvergunning hebben, een zogenoemde green card. Dat meldt een woordvoerster van de Amerikaanse binnenlandse veiligheidsdienst.

Vliegtuigmaatschappij KLM heeft zeven passagiers die op weg waren naar de Verenigde Staten geweigerd mee te nemen wegens het inreisverbod. "We hadden ze heel graag willen meenemen, maar het heeft geen zin. Ze komen bij aankomst het land niet in", zei een woordvoerster van de KLM. De maatschappij betaalt de vervoerskosten van twee passagiers voor hun reis terug naar hun opstappunt. Vijf andere mensen konden al eerder worden gewaarschuwd. Uit welke plaats de reizigers wilden vertrekken, kon ze niet zeggen. KLM weet nog niet wat het beleid in de toekomst wordt. "We proberen hierover helderheid te krijgen", aldus de woordvoerster.

Brussels Airlines werd nog niet geconfronteerd gezien met passagiers die de luchtvaartmaatschappij moest weigeren. "Het probleem stelt zich voorlopig niet, omdat wij vandaag en morgen op onze vluchten geen passagiers hebben met de nationaliteit van de betrokken landen", zegt woordvoerder Geert Sciot. "Mensen uit die landen reizen sowieso ook weinig via Brussel. Wij gaan de situatie wel nauwgezet opvolgen", zegt Sciot. "En mocht iemand uit de betrokken landen via Brussels Airlines naar de VS willen vliegen, zullen wij extra contact opnemen met de Amerikaanse autoriteiten." Luchtvaartmaatschappijen die toch geweigerde personen aan boord laten gaan, riskeren geldboetes of een verbod om het Amerikaanse luchtruim te betreden.

Volgens een Amerikaanse-Arabisch comité dat strijd voert tegen discriminatie van moslims, zitten ook verscheidene mensen vast op Amerikaanse luchthavens. Kort nadat zij daar geland zijn, zullen ze wellicht naar hun land van herkomst moeten terugkeren. "Velen zijn ongerust over het lot van familieleden en vrienden", zegt woordvoerder Abed Ayoud. "Sommigen zijn de VS nog kunnen binnenkomen nadat de president de beleidsmaatregel heeft ondertekend. Anderen zijn nu gestrand in luchthavens overal in de Verenigde Staten".

Volgens de krant New York Daily News kunnen de Amerikaanse autoriteiten niet zeggen over hoeveel gestrande personen het gaat en of er al mensen zijn teruggestuurd. "Wellicht zullen die cijfers ook niet worden gecommuniceerd", klonk het nog laconiek.


Intel: http://www.hln.be/hln/nl/39002/Donald-Trump/article/detail/3066451/2017/01/28/Moslims-mogen-nu-al-vanop-diverse-luchthavens-niet-meer-in-vliegtuigen-naar-VS.dhtml
Iraanse genomineerde kan niet naar Oscars door moslimban: "Dit is een aanval tegen onze maatschappij"

Een Iraanse regisseur zal de Oscars niet kunnen bijwonen als gevolg van de moslimban die sinds vandaag in Amerika geldt. President Donald Trump tekende een decreet waarbij bezoekers uit Irak, Iran, Jemen, Libië, Somalië, Soedan en Syrië de komende drie maanden niet welkom zijn in de Verenigde Staten. Hij wil migranten eerst "extreem kunnen doorlichten, zodat terroristen geen vrij spel hebben".

Asghar Farhadi is met zijn psychologisch drama 'The Salesman' genomineerd in de categorie 'Beste niet-Engelstalige film'. "Hartverscheurend en onaanvaardbaar", klinkt het op Twitter. Of nog: "Farhadi is een van de beste regisseurs van het moment. Deze ban is een aanval tegen onze maatschappij." In 2012 had Farhadi al eens een Oscar gewonnen voor zijn film 'A Separation'.

Irakezen en Jemeniet geweigerd
Vijf Irakezen en een man uit Jemen werden vandaag door EgyptAir geweigerd voor een vlucht van Caïro naar New York, ook al hadden ze naar verluidt geldige visa. Verschillende buitenlandse luchtvaartmaatschappijen weigeren inmiddels ook Iraniërs met een geldig Amerikaans visum aan boord te laten stappen van toestellen met bestemming de VS.

Greencard niet voldoende
Twee reisagentschappen in Teheran bevestigden dat ze instructies hebben gekregen van de luchtvaartmaatschappijen Emirates, Turkish Airlines en Etihad Airways om geen tickets meer te verkopen aan Iraniërs met een Amerikaans visum. Qatar Airway heeft passagiers uit de zeven landen die naar de VS willen reizen vandaag gewaarschuwd. Zij moeten volgens de luchtvaartmaatschappij een permanente Amerikaanse verblijfsvergunning (een zogenoemde greencard) hebben of een diplomatenvisum. "Het inreisverbod geldt ook voor mensen die zo'n greencard hebben", laat een woordvoerster van de Amerikaanse binnenlandse veiligheidsdienst echter weten.

KLM
Vliegtuigmaatschappij KLM heeft zeven passagiers die op weg waren naar de Verenigde Staten geweigerd mee te nemen wegens het inreisverbod. "We hadden ze heel graag willen meenemen, maar het heeft geen zin. Ze komen bij aankomst het land niet in", zei een woordvoerster. De maatschappij betaalt de vervoerskosten van twee passagiers voor hun reis terug naar hun opstappunt. Vijf andere mensen konden al eerder worden gewaarschuwd. KLM weet nog niet wat het beleid in de toekomst wordt. "We proberen hierover helderheid te krijgen", klinkt het.

Brussels Airlines
Brussels Airlines zag zich nog niet geconfronteerd met passagiers die geweigerd moesten worden. "Het probleem stelt zich voorlopig niet, omdat wij vandaag en morgen op onze vluchten geen passagiers hebben met de nationaliteit van de betrokken landen", zegt woordvoerder Geert Sciot. "Mensen uit die landen reizen sowieso ook weinig via Brussel. Wij gaan de situatie wel nauwgezet opvolgen. En mocht iemand uit de betrokken landen via Brussels Airlines naar de VS willen vliegen, zullen wij extra contact opnemen met de Amerikaanse autoriteiten." Luchtvaartmaatschappijen die toch geweigerde personen aan boord laten gaan, riskeren geldboetes of een verbod om het Amerikaanse luchtruim te betreden.

Ook Brussels Airport blijft waakzaam: morgen staan er zes rechtstreekse vluchten naar de VS op het programma.

"Velen zijn ongerust"
Volgens een Amerikaanse-Arabisch comité dat strijd voert tegen discriminatie van moslims, zitten ook verscheidene mensen vast op Amerikaanse luchthavens. Kort nadat zij daar geland zijn, zullen ze wellicht naar hun land van herkomst moeten terugkeren. "Velen zijn ongerust over het lot van familieleden en vrienden", zegt woordvoerder Abed Ayoud. "Sommigen zijn de VS nog kunnen binnenkomen nadat de president de beleidsmaatregel heeft ondertekend. Anderen zijn nu gestrand in luchthavens overal in de Verenigde Staten."

Volgens de krant New York Daily News kunnen de Amerikaanse autoriteiten niet zeggen over hoeveel gestrande personen het gaat en of er al mensen zijn teruggestuurd. "Wellicht zullen die cijfers ook niet worden gecommuniceerd", klonk het nog laconiek.


Intel: http://www.hln.be/hln/nl/1314/Oscars/article/detail/3066531/2017/01/28/Iraanse-genomineerde-raakt-niet-op-Oscars-door-moslimban-Dit-is-een-aanval-tegen-onze-maatschappij.dhtml
Het is begonnen, "The wall" rond Amerika is een feit!
Uitspraak van Daffy Fuck op zondag 29 januari 2017 om 01:21:
Wiesda?


hippies die psychedelische rockmuziek maken (zijn zeer bekend)
laatste aanpassing
Uitspraak van ThisIsAnUpdate op zondag 29 januari 2017 om 08:57:
hippies die psychedelische rockmuziek maken (zijn zeer bekend)


Ahja ...
Uitspraak van Daffy Fuck op zaterdag 28 januari 2017 om 19:09:
Het is begonnen, "The wall" rond Amerika is een feit!


Maar goed ook, alle Mexicanen zijn drugsgebruikende psychoten.
Over Mexicanen kan je het hier nog zeggen, over bijna alle andere vreemde wezens die Nederland rijk is niet meer, gelijk racisme en doodsbedreigingen etc.
Uitspraak van Doop&Snees op dinsdag 7 februari 2017 om 14:32:
Maar goed ook, alle Mexicanen zijn drugsgebruikende psychoten.


En wide-ass vrouwen ... nog gevaarlijk-er.
Uitspraak van Montana op woensdag 8 februari 2017 om 16:18:
arschficker ben je met je grote bek


Een ding doe je dan wel weer goed ......je debiele uitspraken weer verwijderen (y)

Dat doe je zeker om voorkomen dat er weer 20 minnetjes bij komen te staan :loser: