Partyflock
 
Forumonderwerp · 1175516
­ Nederland
Hola, ik wil graag een keer psychedelische drugs proberen maar zie door de bomen het bos niet meer helemaal, er is zo veel.. Een tijdje geleden heb ik truffels gehad maar dit heeft niet echt gewerkt, ik had te weinig genomen (ik vond ze zó smerig en was ook een beetje bang om te veel te nemen en slecht te gaan) en veel meer dan hyperactief en giechelig met minimale veranderingen van wat ik om me heen zag heb ik er niet van gemerkt. Na de truffel ervaring ben ik verder gaan zoeken en op ketamine en 2C-B uitgekomen. Ik hoef geen hele heftige trip waarbij ik meteen volledig naar drie universums verderop vlieg, ik ben vooral nieuwsgierig naar de mooie kleuren en vervormingen waar ik over gehoord heb, het hallucineren dus.

Van ketamine lijkt het me prettig dat de effecten niet zo lang duren dan die van truffels en 2C-B, maar van wat ik er tot nu toe over gelezen heb lijken de effecten van 2C-B me fijner. Ketamine zit toch een beetje in m'n hoofd als een paardenverdovingsmiddel, het snuiven lijkt me een heel stuk onprettiger dan een pilletje naar binnen gooien en 2C-B ken ik verder eigenlijk niet zo goed, naast wat ik er over gelezen heb. Als ik weer truffels zou gebruiken zou ik er thee van zetten zodat het in ieder geval een stuk minder smerig is.

Dus, iemand die me dingen aan of juist af kan raden, qua doseringen en soorten drugs (misschien LSD?)? Of is het een kwestie van alles maar een keer uitproberen :P Ik heb tot nu toe alleen ervaring met xtc en wiet, ik ben 175 cm lang en weeg rond de 53 kilo.
laatste aanpassing
Ik zou als je nog weining ervaring hebt met Psychedelische beginnen met DMT.
2cb is super leuk! Ik zou daar voor gaan. Ketamine is echt compleet anders en dissociatief. Je kan beginnen met ongv 15 mg 2b.
2cb lijkt me het middel bij uitstek om kennis te maken met de wereld van de psychedelica. Begin idd niet met een hogere dosis dan 15mg!
 
ook hier dezelfde mening, begin met 2-cb! bij niet te hoge doseringen nog prima te sturen en wel volop genieten van wat jij in eerste instantie zoekt, vervormingen, mooie kleuren, muziek komt anders binnen etc. Lekker in een thuissetting met 2 tot 5 man of zo.
Mijn eerste keer nam ik 18mg. Maar wat Helena zegt, wellicht 15 prima voor jou gezien ik 30 kilo meer weeg ;-). Zat de laatste keer op 28mg maar dat zou ik voor een eerste keer zeker niet aanraden. Met jouw lengte en gewicht moet je zeker 15 aankunnen, minder zou ik niet doen. Dan blijf je misschien net voor het drempeltje hangen en die ervaring wil je niet nog een keer, na de truffel ervaring. Lekker Deephouse muziekje erbij, of zet als je er volop inzit de natuurdocumentaires "Earth" of "Water" op. Als je dat van plan bent zet ze alvast klaar zodat je alleen op play hoeft te drukken. De uit het water springende witte haai die de zeehond pakt en de stampede van de Gnoes waren op dat moment één van de mooiste en meest indrukwekkende dingen die ik ooit heb gezien. :-)
Overigens duurt 2-cb niet zo heel lang. Na een uurtje of drie ben je er wel zo'n beetje uit. Fijne is dat je je alles lekker herinnert en daarna prima kunt slapen.
Ook eens dat keta een totaal andere beleving geeft. Voor mij persoonlijk niet eens te vergelijken.
Veel plezier!
Uitspraak van FAKE op zaterdag 21 januari 2017 om 10:13:
Ik zou als je nog weining ervaring hebt met Psychedelische beginnen met DMT.


Haha en de rest van je leven bang voor alles wat met trippen te maken heeft:p.
Bedankt voor alle reacties! Dan wordt het rond 15 mg 2C-B :)

Een natuurdocumentaire of muziek met van die bewegende mandala's als filmpjes lijken me erg leuk om er bij te hebben, ook een schetsboek, kwasten en verf om als ik er op dat moment zin in heb een beetje mee te gaan kliederen heb ik in m'n hoofd zitten, kijken wat voor gekkigheid er dan op papier komt haha. De setting zou thuis met wat huisgenoten of vrienden zijn, lekker op de bank met een hoop zachte kussens en dekens. Met xtc (en in z'n algemeen hou ik gewoon van knuffelen haha) vind ik het altijd wel prettig als er iemand is die me even vasthoudt als ik erg hard ga, dus ik zorg dat er iemand is die dat dan ook wil doen.

Stel ik zou slecht gaan, helpt het eten van suiker dan net als bij xtc om weer uit de trip te komen? En 2C-B werkt niet op je serotonine (toch?), dus op zich zou het kunnen om niet al te lange tijd na het gebruik van 2C-B, zeg een week of 2, weer aan de xtc te gaan of omgekeerd, een week of 2 na het gebruik van xtc 2C-B te gebruiken?
 
Ik ben niet de grootste expert hier maar mijn persoonlijke reactie op wat je zegt;
Ik hou ook van knuffelen en samen zijn maar met 2-cb heb ik t daar te druk voor oftewel vrijwel geen behoefte aan. Veel teveel bezig met wat ik allemaal zie gebeuren.
Als je te hard gaat of dingen ziet die je niet wilt zien meld dat aan je kamergenoten. Zij sturen je dan de goede kant op.
Voorbeeld: bij earth zag een vriendin een groep vogels aan voor enge vleermuizen. Wij praatten licht en liefdevol op haar in dat het toch echt prachtige vogels waren en dat werkte meteen.
Ander bekend voorbeeld is de jongen die aan het plassen was en zijn urine rood zag worden. Hij dacht dat het bloed was en stuurde de kleur zelf naar groen en kon er daarna hard om lachen. Overigens, te hard gaan kan vrijwel niet op 15mg. Echt niet. Sta er voor open, geniet van de kleuren en het ademen van muren en plafond. Ik aaide mijn hond en haar vacht leek tientallen centimeters diep. Dat soort dingen.
Hou wel rekening met een bodyload. Je lichaam moet even wennen en dit duurt soms tien minuten maar soms ook een half uur. Zware benen, spierpijnachtig gevoel, een keertje kokhalzen. Niet heftig of zo bij 15mg maar weet dat het tijdelijk is en daarna ga je lekker genieten.
Oké, bedankt voor je tips! :)
 
Uitspraak van Salomé op zaterdag 21 januari 2017 om 16:25:
Oké, bedankt voor je tips! :)


En? is het er al van gekomen? In dat geval benieuwd naar je ervaringen
Ik heb het toevallig een paar uur geleden geprobeerd maar het ging niet zoals ik had verwacht of gehoopt. Twee vrienden van me hadden dezelfde pillen (gele pikachu's, volgens het testcentrum zou er tussen de 12 en 14 mg in moeten zitten) en de zelfde hoeveelheid, één hele en een kwart pil. Zij waren volledig aan het trippen (kleuren, vormen, de muur zou er opeens heel bijzonder uit zien haha, dat soort dingen) en ik voelde nauwelijks iets, zag een paar kleine vervormingen en lopen voelde vaag, alsof m'n benen een beetje marshmellow achtig waren, maar daar hield het ook mee op. Het was alsof ik gewoon stoned was. Ik heb toen zij aan het trippen waren nog een beetje geblowd maar ook dat versterkte het niet.

Ik snap echt niet hoe het kan, hoe ik zo weinig voelde terwijl zij helemaal de pan uit spaceden terwijl we het zelfde hebben gehad. Kan het zijn dat ik toevallig een pil heb gehad waar niks in zat of dat ik er gewoon absoluut niet gevoelig voor ben? Ik wil het nog een keer proberen, maar vraag me af wat ik dan de volgende keer beter kan doen om wel iets te voelen.. Ik heb meerdere uren van tevoren niet meer gegeten, wel heb ik de afgelopen tijd regelmatig geblowd, ongeveer om de dag. Kan dit gezorgd hebben voor het verschil?
 
hmmm, apart en jammer! Mijn ervaring met 2-cb is absoluut dat het bij de ene persoon een half uur duurt en bij de ander twee uur kan duren maar dat je er echt zo weinig van hebt gemerkt is ronduit jammer. dat van je benen klopt wel, dat is de bodyload waar ik het over had. Ik ben zelf geen blower en kan je niet vertellen of het blowen ermee te maken heeft (gehad).
Maar zeker nogmaals proberen, misschien de dosis iets verhogen en wat alcohol gebruiken. Niet zuipen maar een paar biertjes of wijntjes kunnen bij 2-cb wonderen doen. Ook geen lachkick gehad?

Ik zou het zeker niet opgeven! Gewoon bad luck. 2-cb is echt super de moeite waard.
 
Konden de twee vrienden je ook niet "mee trekken" in de trip en je space-gevoel wat opwekken?
Vaag dat het niet werkte ! Het is voor mij het bizarste wat ik mee gemaakt heb! Zeker de moeite waard om te doen ! Alleen wij namen een te hoge starter dosis van 24 mg.
Dat wil ik je wel afraden want we voelde ons soms.wel ongemakkelijk !

Misschien je dosis iets hoger doen ? Paar mg hoger proberen maar niet teveel...
Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 februari 2017 om 19:25:
hmmm, apart en jammer! Mijn ervaring met 2-cb is absoluut dat het bij de ene persoon een half uur duurt en bij de ander twee uur kan duren maar dat je er echt zo weinig van hebt gemerkt is ronduit jammer. dat van je benen klopt wel, dat is de bodyload waar ik het over had. Ik ben zelf geen blower en kan je niet vertellen of het blowen ermee te maken heeft (gehad).
Maar zeker nogmaals proberen, misschien de dosis iets verhogen en wat alcohol gebruiken. Niet zuipen maar een paar biertjes of wijntjes kunnen bij 2-cb wonderen doen. Ook geen lachkick gehad?

Ik zou het zeker niet opgeven! Gewoon bad luck. 2-cb is echt super de moeite waard.


Ik denk dat ik het over een tijdje nog een keer probeer en dan anderhalve pil neem, die twee vrienden van me hebben echt een hele toffe tijd gehad en ik zat er maar zo naast van 'nou, ik wil ook!' haha. Echt een lachkick heb ik niet gehad, maar ik ben in het begin wel wat lacherig en giechelig geweest, een beetje het zelfde happy gevoel als dat je van xtc krijgt!

Alcohol wil ik voorzichtig mee zijn, daar ben ik normaal al erg gevoelig voor dus om het dan te gaan mengen met iets als 2-cb, mweh.

Uitspraak van verwijderd op woensdag 8 februari 2017 om 19:26:
Konden de twee vrienden je ook niet "mee trekken" in de trip en je space-gevoel wat opwekken?


Ik heb ze af en toe wel gevraagd te beschrijven wat ze zagen, dan keken we naar het zelfde stuk muur en dan zagen zij van alles en nog wat maar voor mij was het nog steeds dezelfde witte muur. Ze hebben ook wel een paar keer dingen gezegd als 'Wow Salomé je moet echt zo eens met je hand zwaaien! Zie je dat?! Die beweging!', en dan probeerde ik het maar zag ik er niet veel bijzonders aan. Vond het wel heel leuk om ze zo te zien spacen haha, al had ik liever mee gedaan.

Maar bedankt voor je antwoorden XtotheQ, zal ook na de volgende keer hier even laten weten hoe het was!


Uitspraak van PartyGangster op woensdag 8 februari 2017 om 23:32:
Vaag dat het niet werkte ! Het is voor mij het bizarste wat ik mee gemaakt heb! Zeker de moeite waard om te doen ! Alleen wij namen een te hoge starter dosis van 24 mg.
Dat wil ik je wel afraden want we voelde ons soms.wel ongemakkelijk !

Misschien je dosis iets hoger doen ? Paar mg hoger proberen maar niet teveel...


Ik wil inderdaad niet opeens te veel hebben en dan te hard gaan dus ik neem de volgende keer anderhalve pil (van dezelfde die ik dit keer had), dus een kwartje meer dan deze keer, mocht dat niet werken dan de volgende keer nog een beetje meer. Maar meteen 2 naar binnen knikkeren durf ik niet haha. Al zou ik mezelf toch wel bijzonder gaan vinden als ik bij anderhalve pil, dus ongeveer 19 mg, nog niks voel.
Hoe zit het trouwens met de tijd die je tussen gebruik moet houden, bij xtc gaat je serotonine op en moet je dus wachten tot het weer aangevuld is maar dat is bij 2-cb niet zo toch? Maar je kunt wel tolerantie opbouwen heb ik gehoord.
2c-b tolerantie is na 1 a 2 weken weer weg.
Uitspraak van Salomé op donderdag 9 februari 2017 om 11:05:
Ik wil inderdaad niet opeens te veel hebben en dan te hard gaan dus ik neem de volgende keer anderhalve pil (van dezelfde die ik dit keer had), dus een kwartje meer dan deze keer, mocht dat niet werken dan de volgende keer nog een beetje meer. Maar meteen 2 naar binnen knikkeren durf ik niet haha. Al zou ik mezelf toch wel bijzonder gaan vinden als ik bij anderhalve pil, dus ongeveer 19 mg, nog niks voel.


Ander halve moet wel genoeg zijn hoor. Neem er geen 2 idd !
En je tript.of.je tript niet, je vrienden zullen je heus niet mee kunnen nemen haha.
succes man
 
Uitspraak van Salomé op donderdag 9 februari 2017 om 11:05:
Ik wil inderdaad niet opeens te veel hebben en dan te hard gaan dus ik neem de volgende keer anderhalve pil (van dezelfde die ik dit keer had), dus een kwartje meer dan deze keer, mocht dat niet werken dan de volgende keer nog een beetje meer. Maar meteen 2 naar binnen knikkeren durf ik niet haha. Al zou ik mezelf toch wel bijzonder gaan vinden als ik bij anderhalve pil, dus ongeveer 19 mg, nog niks voel.


snap dat je wel meer wil innemen, maar kijk ajb uit!

wat raar dat je niks voelt...zou het een mentaal ding kunnen zijn? bij truffels is het ook zo dat je je er wel echt aan 'over moet geven' soms. als je je heel nuchter voelt (mentaal) en ff met je hoofd schudt kun je de hallucinaties wel even wegjagen. heb jij zoiets niet gehad dan? de fysieke aspecten die je noemt (gewicht, voeding enz) geven eerder de hint dat je juist wat zou moeten merken...

truffels:
volgende keer inderdaad thee maken, in kleine stukjes snijden (ca 8 gram), in een thermoskan 10 min laten trekken en gebruik een sterk smakende thee (bosvruchten ofzo). dan proef je niks en merk je het héél snel...
Uitspraak van actief op donderdag 9 februari 2017 om 21:15:
wat raar dat je niks voelt...zou het een mentaal ding kunnen zijn? bij truffels is het ook zo dat je je er wel echt aan 'over moet geven' soms. als je je heel nuchter voelt (mentaal) en ff met je hoofd schudt kun je de hallucinaties wel even wegjagen. heb jij zoiets niet gehad dan? de fysieke aspecten die je noemt (gewicht, voeding enz) geven eerder de hint dat je juist wat zou moeten merken...


Daar heb ik aan zitten denken, maar ik kan me bijna niet voorstellen dat ik het allemaal onderdrukt heb. Ik lag lekker op de bank en stond open voor alles wat eventueel zou kunnen komen, ik heb nog aan die vrienden van me gevraagd of zij het hadden kunnen tegenhouden als ze het gewild hadden maar die zeiden dat dat echt niet kon haha. Ik denk dat ik er gewoon niet heel gevoelig voor ben en net iets te weinig had. Volgende keer iets meer dus en hopen dat het dan wel komt!


Uitspraak van actief op donderdag 9 februari 2017 om 21:15:
truffels:
volgende keer inderdaad thee maken, in kleine stukjes snijden (ca 8 gram), in een thermoskan 10 min laten trekken en gebruik een sterk smakende thee (bosvruchten ofzo). dan proef je niks en merk je het héél snel...


Bedankt voor de tip!
Uitspraak van Salomé op vrijdag 10 februari 2017 om 13:20:
Ik denk dat ik er gewoon niet heel gevoelig voor ben en net iets te weinig had. Volgende keer iets meer dus en hopen dat het dan wel komt!


Ik denk dat jij nog gegeten hebt vantevoren en dat het daarom niet heeft gewerkt. Het is heel vreemd, maar met psychedelica kan je beter een 4uur vantevoren niets meer eten want dan is mijn ervaring dat het afbreuk doet aan de werking, iig bij het oraal innemen ervan.

Ik zou de dosering ook eerst niet verhogen maar gewoon die 2cb op een lege maag doen, zeker dat je wel gaat trippen (y)

Uitspraak van Salomé op zaterdag 21 januari 2017 om 10:04:
Ik hoef geen hele heftige trip waarbij ik meteen volledig naar drie universums verderop vlieg,


Laat die keta maar hangen dan :-P want daarmee vlieg je door 3 universums maar dan wel binnenste buiten :lol: nee zonder geinen keta is best heftig als je het mij vraagt, hele gekke bizarre mindfucks mee gehad haha.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Trip$hit op dinsdag 11 april 2017 om 22:29:
een 4uur vantevoren


of 8..... :P
6 is zo uit het hoofd voor een volledige spijsvertering.... eet gewoon als die trip begint allemaal lekkere fruit zoetigheid lekker :-D
Uitspraak van Trip$hit op dinsdag 11 april 2017 om 22:29:
Ik denk dat jij nog gegeten hebt vantevoren en dat het daarom niet heeft gewerkt. Het is heel vreemd, maar met psychedelica kan je beter een 4uur vantevoren niets meer eten want dan is mijn ervaring dat het afbreuk doet aan de werking, iig bij het oraal innemen ervan.

Ik zou de dosering ook eerst niet verhogen maar gewoon die 2cb op een lege maag doen, zeker dat je wel gaat trippen (y)


Ik had zo'n 5 uur van tevoren voor het laatst gegeten dus ik denk niet dat het daar aan gelegen heeft, ik denk dat ik die keer op de één of andere manier gewoon pech heb gehad!

Uitspraak van Trip$hit op dinsdag 11 april 2017 om 22:29:
Laat die keta maar hangen dan :-P want daarmee vlieg je door 3 universums maar dan wel binnenste buiten :lol: nee zonder geinen keta is best heftig als je het mij vraagt, hele gekke bizarre mindfucks mee gehad haha.


Haha keta heb ik laatst ook geprobeerd, niet zo veel dus ik werd alleen een beetje wazig, maar het was wel mooi! Bijzonder toch wat die poedertjes en pilletjes allemaal met je brein doen.
laatste aanpassing
Ik heb het laatst weer geprobeerd, dit keer begonnen met anderhalve pil. Na drie kwartier was het weer het zelfde liedje; m'n vrienden zaten te trippen en ik voelde weer niks dus heb ik een kwartje bij gepakt. Na nog een kwartier nog een kwartje bijgepakt en daarna begon het. M'n plafond leek te bestaan uit bewegende bloemen patronen, de nerven van het hout in m'n vloer waren golven, de verschillende werelddelen in de wereldkaart aan m'n muur bewogen zoals die dingen in een lava lamp, ik zag allemaal dieren in de stof van m'n bankjes en voor m'n gevoel vloog ik heen en weer door verschillende tijdzones en zoomde ik in en uit van het kleine wereldje van m'n kamer tot op het niveau van andere sterrenstelsels. Ik denk dat het laatste kwartje een kwartje te veel is geweest want ik vond het super heftig, maar wel heel erg gaaf! Hele bijzondere ervaring is het geweest, binnenkort hoef ik het niet nog een keer, maar het was wel heel erg tof.

Een huisgenoot van me kwam op een gegeven moment tijdens de trip thuis en zei later dat we als vier malloten door het huis heen scharrelden, er vrij weinig meer van snapten en alleen maar "wooooooooow!" zeiden tegen alles wat we tegen kwamen haha. Intens dus maar ik heb er zeker van genoten :D
 
Leuk om te lezen en herkenbaar! Vooral het "wooooooooow!" effect :-)
Uitspraak van Salomé op woensdag 12 april 2017 om 09:44:
maar het was wel mooi!


Haha ja vaagheid roeleerd op keta :vaag: heb je wel nog getript dan in de zin van een toestand van 'buiten je lichaam zijn' op de 1 of andere manier. Anders moet je de volgende keer kleine 'bumpjes' bijnemen om de 5-10minuten :-)

Ik heb ook altijd iets met hoeken in een kamer alsof die hoek geen hoek meer is en de wereld een kwartslag gedraaid is ofzo :lol: maar dat is allemaal op nou best lage doseringen. Het wordt pas echt vaag als je ineens in je trip in een compleet andere omgeving bent en je je eigen lichaam ziet 8)

Uitspraak van Salomé op woensdag 12 april 2017 om 09:44:
Bijzonder toch wat die poedertjes en pilletjes allemaal met je brein doen.


Ja wat je jezelf wel niet allemaal aandoet :lol:

Uitspraak van Salomé op woensdag 12 april 2017 om 09:52:
Ik denk dat het laatste kwartje een kwartje te veel is geweest want ik vond het super heftig, maar wel heel erg gaaf!


Nou zo te lezen heb je wel genoten, 2cb is wel goed handelbaar dus nja te veel ik denk het niet hoor het kan wel vrij heftig worden door die bodyload (buzzers, rillingen etc). Op 60mg ging ikzelf nog goed maar ik ben dan ook wat zwaarder ;) dus ik zou niet nu dat ook gaan doen. Op den duur dan merk je wel wat je zelf lekker vindt. Die bodyload wordt wel steeds meer dus dat kan wel lastig gaan worden in hogere doseringen.
Uitspraak van Trip$hit op donderdag 13 april 2017 om 00:59:
Haha ja vaagheid roeleerd op keta :vaag: heb je wel nog getript dan in de zin van een toestand van 'buiten je lichaam zijn' op de 1 of andere manier. Anders moet je de volgende keer kleine 'bumpjes' bijnemen om de 5-10minuten :-)


Haha ik had het tijdens het stappen, in combinatie met wat alcohol en hasj, ik was absoluut niet van de wereld maar gewoon lekker 'vaag'. Ik hoef voorlopig ook geen out of body experience of echte keta trip, vond de 2cb voor voorlopig wel weer trip genoeg haha.


Uitspraak van Trip$hit op donderdag 13 april 2017 om 00:59:
Ik heb ook altijd iets met hoeken in een kamer alsof die hoek geen hoek meer is en de wereld een kwartslag gedraaid is ofzo :lol: maar dat is allemaal op nou best lage doseringen. Het wordt pas echt vaag als je ineens in je trip in een compleet andere omgeving bent en je je eigen lichaam ziet 8)


Oh dat had ik niet! Maar wel dat ik soms van mijn kamer naar de kamer van een huisgenoot liep, en dan daar niet meer wist hoe ik er gekomen was, en dan zat ik later 'opeens' weer in m'n eigen kamer en wist ik dan niet meer of ik wel echt in de kamer van die huisgenoot was geweest. Of dat ik naar m'n handen keek en beredeneerde dat dat mijn handen waren, aan die handen zaten armen, die armen zaten ook aan mij en daar bovenop zat ergens een hoofd, mijn hoofd, maar wat 'ik' dan eigenlijk was en waar ik allemaal wel en niet uit bestond snapte ik niet. Had ook totaal geen besef meer van tijd en ja, vaag :') ik kan ook echt niet beschrijven hoe het allemaal voelde of wat ik allemaal zag, het was zo bizar.
Uitspraak van Salomé op donderdag 13 april 2017 om 16:00:
Ik hoef voorlopig ook geen out of body experience of echte keta trip, vond de 2cb voor voorlopig wel weer trip genoeg haha.


+1 haha keta vind ik in principe ook kutdrugs alleen heel soms is zo'n ultiem vage trip gewoonweg verhelderend, hoe vaag dat dan ook weer mag klinken :-p

2cb krijg ik geen genoeg van dat is gewoon té relaxt in elke setting. Zelfs op een begravenis zou het nog gewoon goed te doen zijn O:)


Uitspraak van Salomé op donderdag 13 april 2017 om 16:00:
Of dat ik naar m'n handen keek en beredeneerde dat dat mijn handen waren, aan die handen zaten armen, die armen zaten ook aan mij en daar bovenop zat ergens een hoofd, mijn hoofd, maar wat 'ik' dan eigenlijk was en waar ik allemaal wel en niet uit bestond snapte ik niet. Had ook totaal geen besef meer van tijd en ja, vaag :') ik kan ook echt niet beschrijven hoe het allemaal voelde of wat ik allemaal zag, het was zo bizar.


Heel herkenbaar allemaal haha dan was je al wel lekker vaag inderdaad. Dissociatief in wording ofzo lichaam en geest gescheiden. Hierna treed je uit je eigen lichaam en begin je je eigen lichaam vanuit een perspectief te zien met zoals ik ze ervaar als reistrips door verschillende omgevingen/hemel/universums maar ook dat je gewoon helemaal ergens anders bent. En dat maakt ket dan ook wel weer een leuke unieke drukz, alleen tering vaag :vaag:
laatste aanpassing