Partyflock
 
Forumonderwerp · 1175378
­ Nederland
Hey lieve mensen!

Ik lees wisselende verhalen over de Roze Flugel ( http://www.pillreports.net/index.php?page=display_pill&id=36817 ). Op ecstasydata.org en uit andere reviews van de pil op Pillreports is te lezen dat de pil schoon is en geen andere stoffen bevat. Wat me opvalt in de reviews van mensen die 'fout' gaan dat ze de Flugel hebben ingenomen na 1 tot 3 weken eerder te hebben gebruikt. Een kennis van me is onlangs naar een feest geweest en hij heeft 3 weken tussen gebruik gelaten. Op het feestje kwam de pil hard op (pil werd in halfjes genomen met 2 uur tussen bijnemen), maar het gevoel zakte ook weer snel weg, bijnemen was het gevolg. Uiteindelijk had hij dus 1,5 pil op en begon dingen te zien die echt sick waren. De Flugel is wel getest bij een testcenter en bevat 220mg.

Wat is jullie ervaring met deze pil en hebben jullie ook 'dingen gezien die er niet zijn' na een te korte pauze tussen gebruik?
Heeft niet veel met de pil te maken, eerder met het serotonine niveau. Die gaat bij de meeste mensen op na een avondje pillen. Dan wordt je er alleen nog maar wous van, en ga je hallucineren/dingen zien die er niet zijn. Komt ook door slaaptekort.

Genoeg vitaminen (vooral C) en eieren eten zorgen ervoor dat het niveau sneller aangevuld wordt. Hoewel het wel verstandig is minimaal 6 weken ertussen te laten. Ook L-tryptofaan helpt daarbij, maar hou er wel 24 uur tussen ná je laatste pil!

Het beste is 3 maanden, maar dat vind ik een beetje overdreven. Trimbos geeft 3 tot 4 weken aan, maar beter nog 6 tot 8 weken.
laatste aanpassing
Ik heb regelmatig Pink Flugels gebruikt, heb ze nu ook weer liggen. Echter heb ik er nooit problemen mee gehad (begon wel te hallucineren icm met pep maar dat zal eerder aan de combinatie liggen). Hoewel een vriend van me had 2 Witte Instagrammetjes op, waarna hij een halve Pink Flugel van mij nam, en vervolgens vroeg ie doodleuk aan mij waarom er een gedekte tafel naast hem stond en 5 minuten later wie hem weg had gehaald :P
Bedankt voor jullie antwoorden.

Uitspraak van aegis op woensdag 21 december 2016 om 13:44:
Hoewel een vriend van me had 2 Witte Instagrammetjes op, waarna hij een halve Pink Flugel van mij nam, en vervolgens vroeg ie doodleuk aan mij waarom er een gedekte tafel naast hem stond en 5 minuten later wie hem weg had gehaald :P


Na 2 instagrammetjes? Dat is al ongeveer 400mg in totaal?! Geen wonder dat hij begon te hallucineren ;).