Partyflock
 
Forumonderwerp · 877392
­ Nederland
Drugshandel is natuurlijk strafbaar! Pas dus een beetje op je bewoordingen en zorg dat je geen mensen uitlokt om contact op te nemen over de pillen die overal in jouw omgeving ruim verkrijgbaar zijn ;) We gaan dergelijke dubieuze posts afkeuren of bestraffen!


WANNEER JE OP ZOEK BENT NAAR INFORMATIE OVER EEN BEPAALDE PIL, GEBRUIK DAN DE ZOEKFUNCTIE .
(Bespaart jou een hoop zoekwerk en scheelt een hoop dubbele uitleg in het topic)

http://partyflock.nl/topic/1145289:Informatie_over_het_doorgeven_van_testuitslagen


Mensen die het nog niet gelezen hebben of er niet van weten, ik denk dat je heel veel mensen op prijs stelt vanaf heden dus geen namen van test centra te noemen. Alleen onder die voorwaarde kunnen deze vriendelijke mensen voor ons testen.


De Admin
laatste aanpassing door een beheerder
 
Zo.. terugkomend op mijn vorige berichten.. ik zou een klein verslag erover schrijven.

Het gaat dan natuurlijk over de Rode UPS van een tijdje geleden die gepost waren in dit forum.

Ik was eigenwijs en heb ze niet laten testen en vertrouwde op die maat van me. Ik kan je vertellen, ze zijn safe en waren zeer vermakend.

Het duurde een uurtje voordat het begon in te werken en had voor de zekerheid maar 1/4 genomen (voor mij weinig, gezien mijn postuur). Maar.. op het moment dat het begon te werken, wow. Wat een intense werking, het voelde net alsof het mijn "eerste" keer weer opnieuw was. Het kwam langzaam op, maar net bij die trippende deuntjes (techno feest) begon het kei hard te werken. Wat een lekker gevoel.

Ik heb over de hele avond, van 23:00-04:00 uur 3/4 op. Daarna besloten om nog naar de after te gaan en ben doorgegaan tot 08:00 uur 's ochtends. Ik heb in totaal 1,5 pil verbruikt en alles netjes gedoseerd. Wat een heeeerlijke nacht was dat, heb me nog nooit zo goed gevoeld.

Nu was ik naderhand wel nieuwsgierig geworden naar de inhoud, dus ik heb ze naar het test centrum gebracht en inmiddels de uitslag gekregen. Het zijn inderdaad geen originele UPS, maar de bakker gebruikt elke keer een andere stempel/ vorm. Dit heeft te maken met de inhoud van de pil. Heb ook wat na vraag gedaan bij die maat van me.

Heb geen last gehad van hallucinaties of andere vervelende nawerking, kortom het was een top avond. een voor in de boeken, dat is zeker.

Er zat een spreiding in van 240-260 ongeveer (weet de exacte aantallen niet meer), maar ze zijn wel sterk. Op zich ook wel leuk voor de verandering. Heb er nu nog een aantal over die zeker van pas gaan komen in de toekomst.

Uiteindelijk gaat het vooral om waar je ze vandaan hebt, niet de opdruk. Mensen associeren het standaard met iets als er een bepaalde stempel of iets dergelijks op zit.

Thanks voor het advies des tijds in ieder geval!
Vanmiddag dan eindelijk tijd om weer eens langs tc te gaan. Neem een Roze Flugel mee, mocht die afgelopen week een paar x zijn ingeleverd, zoals gezegd is door sommige pf leden hoor ik alst goed is een spreiding. Mocht dit niet het geval zijn lever ik de mijne in (:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 24 november 2016 om 10:43:
Zo.. terugkomend op mijn vorige berichten.. ik zou een klein verslag erover schrijven.

Ik had liever gelezen dat die slecht gevallen was, niet omdat ik je dat toewens natuurlijk maar meer om een voorbeeld te geven dat je je zooi altijd moet laten testen, nou is t toevallig bij jou goed gegaan.
Laat altijd je zooi testen mensen!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 24 november 2016 om 10:43:
Ik was eigenwijs en heb ze niet laten testen en vertrouwde op die maat van me. Ik kan je vertellen, ze zijn safe en waren zeer vermakend.


Persoonlijk vind ik dit erg stom, maar gelukkig is het bij jou dit keer goed gegaan.
Stel dat het mis ging dan kwam niet jij in de krant maar de drugs, terwijl het jou eigen fout is.

Mijn dealer kan nog zo hard roepen dat het mdma is en ze 200mg bevatten, maar alsnog laat ik ze testen ook al ken ik hem al een aantal jaar. Weet wat je slikt en ga er verantwoord mee om!

En die UPS die jij hebt gekocht zou ik zoiezo al niet nemen, puur omdat ze er vreselijk uit zien:P
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 24 november 2016 om 10:43:
Er zat een spreiding in van 240-260 ongeveer


Heb je dit wel goed verstaan?
Vanmiddag is mij een uitslag verteld van 200mg voor de Roze Flugel. officiële spreiding was nog onbekend maar ik hoefde hem al niet meer in te leveren. Kvond het wel gek dat ik zo'n rond getal te horen kreeg.
Uitslag roze flugel 199mg , spreiding 195 /214
Uitspraak van Nike 87 op donderdag 24 november 2016 om 18:53:
Uitslag roze flugel 199mg , spreiding 195 /214


Tof, 3 maanden na 12 augustus eindelijk duidelijkheid:

Paste:
De roze flugels, we zetten het eens op een rij:

Uitspraak van HcPartyNl op vrijdag 12 augustus 2016 om 19:51:
emand al bekend met de roze flugel logo,s?
Zoude 210 mg moete zijn...?




Wel netjes dat het om en nabij klopt, dan (Y). Maar dat dat zo lang heeft moeten duren :lol: (Y)

zoals ik zei, traag kamp :P
2 uitslagen terug:
No speak aapje goud: 202mg
Paarse domino: 135mg
 
Voor wie het gemist heeft: Trimbos Instituut heeft een app laten ontwikkelen voor android onder de naam 'Red Alert.' Dit om het early-warning principe
zo praktisch en toegankelijk mogelijk te maken. Zodra men constateert dat er bepaalde pillen in omloop zijn met mogelijk levensgevaarlijke
gevolgen (of grote risico's voor volksgezondheid) sturen ze hierover een waarschuwingsbericht naar de 'Red Alert' app- een soort NL-Alert alleen dan voor
mensen zoals wij met bijzondere hobby's.

Je kan de app downloaden via onderstaande URL. Ik zeg er wel vast bij, verwacht er nog niet heel van. Het is duidelijk nog een concept in wording,
en echt snel waarschuwen doen ze vooralsnog niet. Alleen de recente berichtgeving van gevaarlijke PMA bevattende pillen bij Amsterdam Dance Event
gaf mijn eerste alert.

Meer info en download: http://www.drugsredalert.nl/
* zie zojuist dat er inmiddels ook een IOS versie beschikbaar is*

laatste aanpassing
Uitspraak van Nike 87 op vrijdag 25 november 2016 om 22:11:
Ook wel apart dat die 214 hier nooit gemeld is ?????


Wil niet zeggen dat iedereen die zijn pil laat testen ook gebruik maakt van partyflock ;-)
Uitspraak van Joeyraver op zaterdag 26 november 2016 om 09:13:
Wil niet zeggen dat iedereen die zijn pil laat testen ook gebruik maakt van partyflock ;-)


Dat klopt natuurlijk, maar dit is wel een van de weinige relatief 'veel besproken' pillen, waar pas naar maanden een beetje betrouwbare duidelijkheid over komt. Bij de meeste nieuwe tabletten is dat met een week. Of twee.


Maar goed is zoals het is hè :)
Uitspraak van Joeyraver op zaterdag 26 november 2016 om 09:13:
Wil niet zeggen dat iedereen die zijn pil laat testen ook gebruik maakt van partyflock


Dat is natuurlijk zo ! ik geef PF een beetje teveel credits :lol:
Het is ook beetje 'indien bekent was (die 214) dan had die hier ook als hoogste spreiding genoemd moeten/kunnen worden'.
Echter, als die hoogste pil pas ingeleverd was (door een vreemde) NADAT een PF'er bij het TC was, dan hoeft het niet zo te zijn.
Naja... soit, als het überhaupt nog een beetje te begrijpen is :D
Sinds kort werkt bij mij de zoekfunctie in dit toppic niet meer helemaal lekker. Hebben jullie hier ook last van?
Het viel me al op bij het woord "flugel" dat bijvoorbeeld mijn geplaatste uitslag niet zichtbaar werd.

Wanneer ik nu op IKEA of potlood/potloodje zoek komen er ook 0 resultaten.
Uitspraak van Babetje* op zondag 27 november 2016 om 09:48:
Hiii!
Op dit moment doet het Trimbos Instituut en de Universiteit van Maastricht onderzoek naar 4-FA, 6 APB en MXE. Het gaat om een vrij specifieke doelgroep en zijn heel hard opzoek naar participanten, met name mensen die el eens 6 APB of MXE hebben gebruikt! Val jij binnen de doelgroep en zou je ons willen helpen? Dat zou werkelijk fantastisch zijn. Je kunt ook nog een Ipad winnen :). Alvast super bedankt!
https://wp.research.trimbos.nl/survey/index.php/635594


Ik heb in een ander topic ook al gereageerd maar bij deze dan ook maar hier:

Dubbel. Van de ene kant wil ik graag dat er meer bekend wordt over oa 4FA en van de andere kant draag ik bij, door het invullen van deze enquête met mijn "kennis en kunde", tot een advies om het spul te verbieden. Had een start gemaakt maar opleidingsniveau van mijn vader en moeder vind ik totaal niet relevant. Onderzoek naar achtergrond/gezinssituatie etc van gebruikers draagt niet bij aan de hele simpele vraag: "waarom zijn mensen op zoek naar nieuwe middelen".
Dat komt namelijk mijn inziens nagenoeg helemaal voort uit het hypocriet verbieden van alles wat ook maar enigszins stimulerend kan zijn.

Ik bezoek niet veel festivals etc maar het blijft een enorm vreemd gevoel dat ik als een potentiële crimineel volledig gefouilleerd wordt om te kijken of ik ook maar geen enkele drugs bij me heb terwijl ik 10 meter voorbij de beveiliging 20 biertjes kan bestellen en die op gemak achterover kan tikken en er niemand vreemd bij opkijkt. Sterker, dat is legaal. En ik met mijn ene capsule 4-Fa, half pilletje of half gevuld buisje GHB ben de wetsovertreder.
Nou, hier in Eindhoven is de schaarste ook toegeslagen denk ik... ;-) Krijg niks meer gevonden ;'-)
Uitspraak van Ruwepit op zondag 27 november 2016 om 20:43:
Ik bezoek niet veel festivals etc maar het blijft een enorm vreemd gevoel dat ik als een potentiële crimineel volledig gefouilleerd wordt om te kijken of ik ook maar geen enkele drugs


Het fouilleren is eigenlijk meer voor wapens, tuurlijk drugs worden meegenomen in de zin van als ze worden aangetroffen dan hangt het van de hoeveelheid natuurlijk af of er wat mee moet..of niet. Maar men weet wel (als men realistisch is, en een deel van de beveiliging(sbedrijven) weet dat wel) dat drugs wel binnen komen. Een incident als in the Sand destijds waarbij wapens betrokken zijn wil zeker geen club, dus dat wordt koste wat het kost voorkomen. Van drugs weet men wel dat het niet te voorkomen is, omdat het in het uiterste geval ook nog vóór het naar binnen gaan genomen kan worden.

Uitspraak van Ruwepit op zondag 27 november 2016 om 20:43:
En ik met mijn ene capsule 4-Fa, half pilletje of half gevuld buisje GHB ben de wetsovertreder.


Dat wordt gelukkig allemaal gedoogd, geen problematiek te verwachten met deze hoeveelheden. Inleveren zal je het natuurlijk wel moeten als het wordt aangetroffen.

Uitspraak van JustMe op zondag 27 november 2016 om 23:08:
Nou, hier in Eindhoven is de schaarste ook toegeslagen denk ik


Schaarste? Ook?

Denk een lokaal probleempje bij je hoor, moet echt wel wat te vinden zijn in die Brabo-stad!

Uitspraak van JonkoJelle op zondag 27 november 2016 om 13:32:
Sinds kort werkt bij mij de zoekfunctie in dit toppic niet meer helemaal lekker. Hebben jullie hier ook last van?
Het viel me al op bij het woord "flugel" dat bijvoorbeeld mijn geplaatste uitslag niet zichtbaar werd.

Wanneer ik nu op IKEA of potlood/potloodje zoek komen er ook 0 resultaten.


Ja klopt wat je zegt. Werkt niet goed. Had toevallig ook gezocht op beide laatst, flugel laatst voor het overzicht wat ik postte. En Ikea idd gisteren nog. Als je potlood of potloodje weglaat, dan vindt je natuurlijk wat hits van de bouwketen...in posts uit 2012 enzo. Matig, maar gezien gelezen interview met de oprichter van de site ligt de focus meer op de agenda dan op de zoekfunctie mbt het forum. Maar wellicht is het eens aan te kaarten ja ;)
 
Uitspraak van JonkoJelle op zondag 27 november 2016 om 13:32:
Sinds kort werkt bij mij de zoekfunctie in dit toppic niet meer helemaal lekker. Hebben jullie hier ook last van?
Het viel me al op bij het woord "flugel" dat bijvoorbeeld mijn geplaatste uitslag niet zichtbaar werd.

Wanneer ik nu op IKEA of potlood/potloodje zoek komen er ook 0 resultaten.


Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 28 november 2016 om 00:39:
Ja klopt wat je zegt. Werkt niet goed. Had toevallig ook gezocht op beide laatst, flugel laatst voor het overzicht wat ik postte. En Ikea idd gisteren nog. Als je potlood of potloodje weglaat, dan vindt je natuurlijk wat hits van de bouwketen...in posts uit 2012 enzo. Matig, maar gezien gelezen interview met de oprichter van de site ligt de focus meer op de agenda dan op de zoekfunctie mbt het forum. Maar wellicht is het eens aan te kaarten ja


Tot die tijd kan je ook altijd gewoon een zoekmachine naar keuze gebruiken. Waarschijnlijk heb je de resultaten wel wanneer je google op 'ikea partyflock potloodje xtc.'

Ter illustratie heb ik deze query even toegepast op een alternatieve zoekmachine. Gebruik onderstaande URL om direct naar de resultaten pagina te gaan (of zie screenshot).
https://www.startpage.com/do/search?q=ikea+partyflock+potlood+mdma+xtc&lui=nederlands&l=nederlands

Ik zal spoedig eens kijken of ik een speciale topic kan verzinnen met nog veel meer mogelijkheden, voor de geeks :D

laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 november 2016 om 04:08:
Tot die tijd kan je ook altijd gewoon een zoekmachine naar keuze gebruiken. Waarschijnlijk heb je de resultaten wel wanneer je google op 'ikea partyflock potloodje xtc.'


Klopt inderdaad. Zo had ik het evengoed nog gevonden.

Op Google kan je site:partyflock.nl bij je zoekterm toevoegen. Je krijgt dan alleen resultaten binnen de website.
Als je "site:http://partyflock.nl/topic/877392 ikea" gebruikt krijg je alleen resultaten binnen dit topic.
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 28 november 2016 om 00:39:
Uitspraak van JustMe op zondag 27 november 2016 om 23:08:Nou, hier in Eindhoven is de schaarste ook toegeslagen denk ik
Schaarste? Ook?

Denk een lokaal probleempje bij je hoor, moet echt wel wat te vinden zijn in die Brabo-stad!



Ja pcies dat, valt niet mee zonder connecties voor een paar snoepjes.
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 28 november 2016 om 00:39:
Dat wordt gelukkig allemaal gedoogd, geen problematiek te verwachten met deze hoeveelheden.


Nee hoor. Ten eerste wordt je verzocht om te gaan en ben je dus je ticket sowieso al kwijt en bij het aantreffen van GHB kun je mee naar het bureau en heb je een strafblad aan je reet hangen.
Ik weet niet hoor, ticket controle is vóór de fouillering, toch?
Dus dan ben je al op het terrein in feite.
Mochten ze iets aantreffen bij fouillering dan kun je verder (wel naar een 2e beveiliger of wellicht politie), maar alsnog gewoon op het terrein?

(Minimale) gebruikershoeveelheden kun je inleveren/worden afgenomen, maar je mag daarna gewoon je weg vervolgen en lekker feesten.

Strafblad GHB valt ook wel mee, als ik er even op ga zoeken.
Met een gebruikshoeveelheid wordt bedoeld: minder dan 5 gram bij softdrugs (hasj of wiet) en maximaal een halve gram bij harddrugs (cocaïne, speed etc.), 1 XTC pil en minder dan 5 ml GHB.
Als je een gebruikshoeveelheid bij je hebt, kan de politie dit in beslag nemen (sepot met afstand), maar je krijgt geen boete. Het in beslag nemen wordt wel geregistreerd. Je naam is dan bekend bij de politie maar je hebt geen strafblad.

http://www.drugsenuitgaan.nl/veilig-uit-thuis/drugs-en-de-wet

Op vrijdag werden op het campingterrein reeds twee aanhoudingen verricht. De twee verdachten werden aangehouden met vermoedelijk GHB en 200 XTC-pillen. Zij zullen worden gedagvaard. Voor de ongeveer 60.000 bezoekers werd zichtbaar dat drugsbezit en andere strafbare feiten niet werden getolereerd. Naast het strafrechtelijk gevolg van hun strafbare gedrag moesten de aangehouden personen op last van de organisator van Decibel Outdoor het festivalterrein verlaten.

https://www.om.nl/actueel/nieuwsberichten/@86128/festival-decibel-60/

Zie je het verschil tussen 'gebruikershoeveelheden' vs 'dealerhoeveelheden'.
laatste aanpassing
En hoe zit het wettelijk als je bijvoorbeeld 1 pil hebt en bijvoorbeeld een halve gram ketamine? Wordt zoiets opgeteld of wordt dit gezien als dubbele gebruikers hoeveelheid en ben je met een aantekening en het inleveren klaar?
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van FVK op dinsdag 29 november 2016 om 16:07:
En hoe zit het wettelijk als je bijvoorbeeld 1 pil hebt en bijvoorbeeld een halve gram ketamine? Wordt zoiets opgeteld of wordt dit gezien als dubbele gebruikers hoeveelheid en ben je met een aantekening en het inleveren klaar?

Volgens mij staat ketamine niet op lijst I van de opiumwet.
Uitspraak van FVK op dinsdag 29 november 2016 om 16:07:
En hoe zit het wettelijk als je bijvoorbeeld 1 pil hebt en bijvoorbeeld een halve gram ketamine? Wordt zoiets opgeteld of wordt dit gezien als dubbele gebruikers hoeveelheid en ben je met een aantekening en het inleveren klaar?


Volgens mij niet. Ik heb ooit eens gelezen van iemand die bij defqon gepakt werd met cocaine, ghb, pil, en ketamine. Maar omdat hij van alles een gebruikershoeveelheid bij zich had, kreeg hij geen boete. Heb het zelf nog nooit meegemaakt dus heel erg zeker ben ik dr niet over omdat ik alleen op verhalen van anderen af kan gaan.

edit:
na wat google werk waar ik het gelezen had kwam het volgens mij hier van:
http://www.vice.com/nl/read/de-om-drugsstraat-op-festivals-blijkt-alles-behalve-een-doorslaand-succes187
laatste aanpassing
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op dinsdag 29 november 2016 om 00:09:
Als het zero tolerance is heb je inderdaad de huisregels overtreden ja.


Dat is dus precies wat ik al zei. trouwens, ikke niet ;-)
Maar ook nu gaat het niet over waar het uiteindelijk wel over zou moeten gaan.
laatste aanpassing
Uitspraak van Steentje op dinsdag 29 november 2016 om 07:55:
Mochten ze iets aantreffen bij fouillering dan kun je verder (wel naar een 2e beveiliger of wellicht politie), maar alsnog gewoon op het terrein?


Dat ligt aan de hoeveelheden natuurlijk, maar in sommige gevallen kan het ja.

Uitspraak van LongaViaEst op dinsdag 29 november 2016 om 16:17:
Volgens mij staat ketamine niet op lijst I van de opiumwet.


Ketamine is echter een geregistreerd geneesmiddel, dat hoort een consument ook niet echt op zak te hebben. Maar de bestraffing is wel anders (inhoudelijk hoe weet ik niet precies, maar het bezit van dergelijke geneesmiddelen is wel wat anders dan van een Opiumlijst I middel; uiteraard blijft e.a. van hoeveelheden afhankelijk).

Uitspraak van Ruwepit op dinsdag 29 november 2016 om 21:56:
Maar ook nu gaat het niet over waar het uiteindelijk wel over zou moeten gaan.


Tja dat heb je soms, ga eens verder zou ik zeggen met waar het volgens jou over moet gaan :)
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 30 november 2016 om 21:32:
Tja dat heb je soms, ga eens verder zou ik zeggen met waar het volgens jou over moet gaan


Je wilt een herhaling van iets wat ik al eens benoemd heb?
Uitspraak van Ruwepit op woensdag 30 november 2016 om 23:12:
Je wilt een herhaling van iets wat ik al eens benoemd heb?


Nee hoor, je woordgebruik liet (mij) echter denken dat je nog níet klaar was met wat volgens jou het onderwerp wél moest zijn, maar laten we het dan in godsnaam maar afsluiten idd! Volgende onderwerp! :)
Zag deze net voorbijkomen op PR. Het NL loge verraad dat ze uit de 2kleurige Ikea hoek komen. Inhoud ongeveer 200mg. kleur en druk zijn toppie !!

[albumelement=84510966]{element is niet toegankelijk}
laatste aanpassing
Zeer nette drukken van die kant.
Vette druk weer van die kant! 2 kleuren ziet nu ook een stuk netter!
Zien er netjes uit ja!

Prachtig wat ze tegenwoordig allemaal maken!

Hier eerst nog ikea potloden! Zijn ook super strak haha helaas géén dubbelkleur:(
Wauw die zien er echt mooi uit zeg.. Hopelijk kom ik ze nog eens tegen omg. Noord-brabant of Amsterdam.. Maar heb nog groene 2K. :yes: (y)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 december 2016 om 00:45:
Hoef je je helemaal niet voor te schamen hoor :no: Zien er ook gewoon strak uit...en doen ook gewoon hun werk (in eentje van mij zat 197 mg !!!...+ geen meetbare vervuilingen ).


Daarom ook :yes: (y)

Komen heerlijk geleidelijk op ipv in één keer knallen, en gaan 5 a 6 uur lekker door zonder echt wazig te zijn. Hele gesprekken gevoerd met iedereen die ik aardig vond. Eerst 1 gehad en 3 en half uur later nog een halve. Hele nacht plezier van gehad. Vind het ook toppers! Kan merken dat het topkwaliteit mdma is zonder vervuiling idd.

Heb er daarom maar 10 erbij gekocht om voorlopig goede te hebben, en voor de prijs (2.50 p/stk) hoefde ik het ook niet te laten. :lol:

Vind die Skype pillen gewoon erg mooi, zou er wel een paar willen kopen om te proberen, en er 1tje bewaren voor de verzameling.


(Voor de liefhebbers, ik verkoop niets, even verder zoeken...)


Hier nog een foto'tje van die blauwwitte Skypes. Van MDMA-Team.
 
Mooie verzamel objecten die Skype snoepjes.
Hey heb gister nieuwe snoepjes gekocht mdma wind molen oranje zou 220mg sterkte zijn maar weet niet zeker

Ps. Hoe voeg ik foto toe? Op telefoon?