Partyflock
 
Forumonderwerp · 800487
­ Nederland
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr. weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Ik heb t net even nagevraagd, die onbekende stof werd bij meerdere tabletten aangetroffen, helaas geen meetfout dus.
Ik heb kort geleden 2cb aangeschaft, in poedervorm. En dat wil ik graag laten testen. Maar....opbde site van de verschillende test centra staat dat ze minimaal 100-125 mg nodig hebben. En dat vind ik nogal fors veel voor een stof die bij 15mg al werktzaam is en waarvan ik dus ook netaan 100mg heb aangeschaft. Omdat ik niet mijn volledige voorrad bij het lab wul achterlaten, maar er zelf ook nog daadwerkelijk van wil truppen Ben ik maar eens gaan bellen. Een tweetal telefoontjes vanmiddag ( eentje naar Jellinek, eentje naar DIMS) leerde mij dat ze toch echt minimaal 75mg nodig hebben om een test uit te voeren.
Nu zie ik hier wel eens testresultaten in procenten voorbij komen, dus ik Neem daarvan aan dat het over losse poeders gaat, en niet over pillen. Hoe hebben de mensen van die uitslagen dat voor elkaar gekregen?
Door gewoon die 100mg in te leveren. Je moet er iets voor over hebben dat het getest wordt.. (in mijn geval 7 euro voor 100mg, niet zo'n gek hoog bedrag dus)
Het lukt wel met wat minder dan 100mg ja.
Ik ben net ook met een sealtje met 2C-X naar het lab geweest..er zat 100mg in en heb nog een redelijke hoeveelheid terug over...ik zal 't ff nawegen..kan ik kijken hoeveel er gebruikt is.

Eerder gewoon een %-uitslag gehad met 85 mg iig.

Uitspraak van Pontessalvador op donderdag 7 april 2016 om 20:56:
Nu zie ik hier wel eens testresultaten in procenten voorbij komen, dus ik Neem daarvan aan dat het over losse poeders gaat, en niet over pillen.


Dat klopt.
 
Is 2cb in poedervorm zoveel goedkoper? Wel zo logisch trouwens, zit ook wel weer een risico'tje aan. Met mijn gevoeligheid hou ik het liever bij een geteste pil :p anders weet ik wel weer hoe het gaat
Uitspraak van verwijderd op donderdag 7 april 2016 om 22:40:
Is 2cb in poedervorm zoveel goedkoper? Wel zo logisch trouwens, zit ook wel weer een risico'tje aan. Met mijn gevoeligheid hou ik het liever bij een geteste pil anders weet ik wel weer hoe het gaat


Voor wat ik weet geldt het alleen dat het goedkoper is in bulk met poeder, maar misschien ken ik niet de juiste mensen :P
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 7 april 2016 om 22:14:
Ik ben net ook met een sealtje met 2C-X naar het lab geweest..er zat 100mg in en heb nog een redelijke hoeveelheid terug over...ik zal 't ff nawegen..kan ik kijken hoeveel er gebruikt is.


Zo'n 50-55 mg.

Uitspraak van verwijderd op donderdag 7 april 2016 om 22:40:
Is 2cb in poedervorm zoveel goedkoper?


Uitspraak van 2Crew-Blue op donderdag 7 april 2016 om 23:15:
maar misschien ken ik niet de juiste mensen


Zoveel?
Zal altijd afhangen van je contacten.. in principe is het wel gauw goedkoper. Wat ook wel logisch is. Maar uiteindelijk zijn het je contacten, of die van hun (etC), die uiteindelijk te samen jouw prijs bepalen.

Uitspraak van 2Crew-Blue op donderdag 7 april 2016 om 23:15:
Voor wat ik weet geldt het alleen dat het goedkoper is in bulk met poeder


Tsja wat is bulk hmm. En welke bulk zet je tegenover welke bups aan pilletjes.
Zijn er mensen met 35mg+ ervaring in pilvorm?
Vriend van me heeft ervaring met lsd, heeft laatst 2pilletjes (24mg) genomen maar zag toen niet veel. Alleen beetje 'zwemmen'.
Vond de lsd btw wel prettiger vanwege geen bodyload en het specifiek kunnen zien en draaien van 1 onderdeel in het geheel.
Maar wilt nu dus wel meer zien en neigt meteen naar 3stuks, dus 36mg.

Dus mijn vraag. Kan dat en hoe voelt zoietsJij.
Kans dat je het besef en de realiteit kwijt bent... Maar dan?
Uitspraak van Steentje op zondag 10 april 2016 om 16:00:
Dus mijn vraag. Kan dat en hoe voelt zoietsJij.
Kans dat je het besef en de realiteit kwijt bent... Maar dan?


Heb wel eens 2 van die knvb pilletjes genomen die 20mg per stuk waren als ik het me goed herinner. Behoorlijke bodyload (heb ik altijd wel met 2c-'tjes, maar nu nog extremer) maar ook intense visuals. Tijdens de piek was ik een half uur - uur slecht aanspreekbaar. 2-3 uur later weer zo goed als nuchter. Leuke middag gehad maar ik neig ook liever naar een stevigere LSD trip ivm bodyload.
De 3 stuks waren hem zeer goed bevallen.
Volgens hem ook veel verschil met lsd.
Daar waar hij met lsd alles nog kon doen en uitleggen, zo veel waziger was het met de 2cb. Hij noemt het een een state of mind.
Er was geen tijd, geen realiteit. Staat in feite los van de wereld. Soort van andere dimensie.

Zo voelde ik het in feite ook een keer. Alsof ik toekeek vanuit een andere plaats.

Hij vroeg meteen voor meer, 12stuks ahum, en gelijk voor DMT. Maar die nog niet kunnen vinden.
Gelijk ook aangegeven dat hij ook een keer moest 'flippen' met X.

Hij had geen enkele bodyload.
Ervoor goed gegeten. Even ertussen, daarna genomen en toen weer gegeten.
Volgens hem een geleidelijke afgifte ipv 1x inslaan. Kwam ook pas na 2 uurtjes.
Had blijkbaar van 18u tot 24u vol effect.
Uitspraak van Steentje op woensdag 13 april 2016 om 03:57:
Had blijkbaar van 18u tot 24u vol effect.


Van ~36mg 2cb? Dat heb ik nog nooit gehoord.

EDIT: Ik denk dat ik dit verkeerd lees, ik las het als 18 tot 24 uur lang effect, maar ik denk dat je van 18:00 tot 24:00 bedoelt. 6 uur is ook al aan de lange kant maar bij deze dosis 2cb kan ik me er wel enigszins in vinden (voor mij zou het eerder 4-5 uur zijn).
laatste aanpassing
Ik heb ook es 40 mg genomen pilvorm en was toch ook wel van 20.00 tot 02.00 zoet. Bodyload was iets heftiger maar de dimensie is totaal anders dan de meeste psychedelica. Het blijft een psychedelic-light voor mij maar 1 uur lang werd ik toch overtroffen door het visuele spektakel...
Bedoel inderdaad 1800-2400.
Uitspraak van 2Crew-Blue op woensdag 13 april 2016 om 10:42:
6 uur is ook al aan de lange kant maar bij deze dosis 2cb kan ik me er wel enigszins in vinden (voor mij zou het eerder 4-5 uur zijn).


Give or take an hour hmm :)

Met een hogere dosis duurt het idd iets langer dan normaal.
 
Gele paul frank weggebracht vandaag. Wel een aparte zuurtest, verschenen rode spikkeltjes terwijl het reagens na een lange tijd de kleur van de pil aannam. We vroegen ons af of dit nou door de kleurstof in de pil kwam of door een onbekende stof / cafeine. Vooral de rode spikkeltjes vielen op
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 april 2016 om 01:25:
Gele paul frank weggebracht vandaag. Wel een aparte zuurtest, verschenen rode spikkeltjes terwijl het reagens na een lange tijd de kleur van de pil aannam. We vroegen ons af of dit nou door de kleurstof in de pil kwam of door een onbekende stof / cafeine. Vooral de rode spikkeltjes vielen op


Ben benieuwd naar jouw uitslag! Ik heb zelf 17 mg + onbekende stof gekregen en later na wat doorvragen ook nog de spreiding van 14-18 + onbekende stof..
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 april 2016 om 01:25:
Wel een aparte zuurtest, verschenen rode spikkeltjes terwijl het reagens na een lange tijd de kleur van de pil aannam. We vroegen ons af of dit nou door de kleurstof in de pil kwam of door een onbekende stof / cafeine. Vooral de rode spikkeltjes vielen op


Typisch, de reactie met 2C-B/C/I is dusdanig sterk dat het eigenlijk wel geel en dan redelijk vlot felgroen moet worden. Tenzij het schraapseltje niet deze werkzame stof zou bevatten. Rode spikkeltjes komt mij niet bekend voor van een andere stof of groep iig. Heel apart. Benieuwd naar je uitslag derhalve.
Weet wel met ander soort testen (niet drugs gerelateerd) dat er soms ook donker rode of blauwe spikkeltjes tevoorschijn komen na korte tijd, dit heeft dan te maken met de (pure, zeer hoog concentraat) kleurstof zelf die de verkleuring produceert.
laatste aanpassing
Nieuw (laatste!) voorraadje voor dit jaar.
[img width=1024 height=1024 needuser]http://s9.postimg.org/iyawatken/WP_20160414_19_41_02_Raw_2.jpg[/img]


Alleen nog kijken of ik nog ergens lsd kan scoren.
Wil dat toch ook wel eens ervaren.
laatste aanpassing door een beheerder
Zijn er al testresultaten over die gele mickys? Hoorde dat ze rond de 25mg zouden liggen nog sterker dan de leeuwtjes...
Aantal van die heb ik al als bekeken staan.
Anderen zijn wel echt mega druk.
En veel van die animaties (vorm wisselingen) zie ik zelf al als CEV's. Best bijzonder wel.
Iemand bekend met North Face pillen met 2cb? Schijnen nieuw te zijn. Heb geen foto kunnen krijgen tot nu toe. Zouden zo'n 17mg moeten bevatten.

edit: mogelijk deze? http://4-fluoramphetamine.tumblr.com/post/142261076699/something-my-girlfriend-made-purple-xtc-bars-200
laatste aanpassing
 
Uitslag gele Paul Frank, 17 mg zonder andere stoffen toegevoegd! Klinkt goed
Ter aanvulling op mijn bericht hierboven:
Inderdaad die pillen, heb ze gezien. Een maatje heeft ze getest en was er erg over te spreken. Heeft er een gehad en deed zijn werk goed. Maar da's nog geen testresultaat.
Hier volop groene maantjes 2cb ook prima dingen!
om 18:15 een halve North Face genomen na meerdere speciaal biertjes op het terras. Maatjes zeiden dat ze op een halve al goed wazig konden worden (icm bier). We gaan het zien de komende uren.. Misschien houd ik wat bij hiero, misschien ook niet 8-)

18:44
In mn ooghoeken lijken kleuren al een stukje 'helderder'. Mijn laatste keer 2cb was juli 2015 volgens mij..
laatste aanpassing
 
Nieuwe 2cbtjes bekend, zo uit mijn hoofd mariohoofdjes. Met mazzel krijg ik er vanavond 1, zou evenveel inzitten als in de gele paul frankjes
Klopt, ga je ze wegbrengen? Ik krijg ze pas volgende week dus dan is het met geluk die week nog naar het testcentrum en anders pas over 2 weken.. (Dus over een maand de uitslag)
Uitspraak van JSKI op maandag 2 mei 2016 om 18:43:
om 18:15 een halve North Face genomen na meerdere speciaal biertjes op het terras. Maatjes zeiden dat ze op een halve al goed wazig konden worden (icm bier). We gaan het zien de komende uren.. Misschien houd ik wat bij hiero, misschien ook niet 8-)

18:44
In mn ooghoeken lijken kleuren al een stukje 'helderder'. Mijn laatste keer 2cb was juli 2015 volgens mij..


Verlaat tripreport:
Ik was vaag
Uitspraak van JSKI op donderdag 12 mei 2016 om 15:53:
Verlaat tripreport:
Ik was vaag


Kort maar krachtig!! :roflol:
Uitslag van mijn 2ci: 2ci :D
Uitspraak van mdmazing84 op vrijdag 13 mei 2016 om 13:52:
Uitslag van mijn 2ci: 2ci :D


Ah zie nu deze post. Vet man! Percentage er niet bij zeker? Via darkweb?
Uitspraak van JSKI op vrijdag 13 mei 2016 om 15:22:
Ah zie nu deze post. Vet man! Percentage er niet bij zeker? Via darkweb?


Nope, maar is ook niet zo gek, 2ci zullen ze niet vaak meer tegenkomen. Ik heb t van n vriendin van me gekregen, zij heeft t denk idd via darkweb.
Uitspraak van mdmazing84 op vrijdag 13 mei 2016 om 13:52:
Uitslag van mijn 2ci: 2ci :D


Beter (Y)

Uitspraak van mdmazing84 op vrijdag 13 mei 2016 om 15:23:
Nope, maar is ook niet zo gek, 2ci zullen ze niet vaak meer tegenkomen.


Is ook nooit een percentage van gecommuniceerd bij mijn weten; is geen ijkstandaard van (aangekocht).
B is van de 2C's de enige waar een % bij komt.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 mei 2016 om 19:33:
Nieuwe 2cbtjes bekend, zo uit mijn hoofd mariohoofdjes. Met mazzel krijg ik er vanavond 1, zou evenveel inzitten als in de gele paul frankjes


ja zijn er al een tijdje, ik zou in april al 1 wegbrengen, maar vergeten een sample mee te nemen.
schijnen wel leuk gedoseerd te zijn, (14 mg?)
hee gappies,

ik heb 3 gele paul franks (2CB) weten te bemachtigen die van 14 - 18mg,
en ben van plan die met een maatje deze zaterdag te gaan doen bij hem thuis,met iemand anders als tripzitter (dus 3 man).


Ik heb verder geen ervaring met psychedelica op een aantal keren goed hallucineren van X na, maar ik kan wel veel aan in mijn hoofd qua mindset.


Op internet staan heel veel verschillende reacties met betrekking tot de dosis.
Ik ben opzoek naar een niet te licht trippend effect maar ook niet te zwaar, zat zelf aan 20 - 25 mg 2cb te denken (dus ieders 1,5 paul frank pil).

Is dit een goede dosis of komt dit al aardig aan de pittige kant?

Ik las ook dat alcohol 2CB versterkt dus zou eventueel ook 1 en kwart pil kunnen doen en later versterken met wat biertjes? (hoeveel?)


Wat raden jullie aan? hoop dat jullie me kunnen helpen!

Greets!
Uitspraak van EarlyPappe op woensdag 18 mei 2016 om 14:12:
en ben van plan die met een maatje deze zaterdag te gaan doen bij hem thuis,met iemand anders als tripzitter (dus 3 man).


Ik neem aan dat jullie jongens zijn uit de schrijfstijl. Wat wegen jullie ongeveer? Voor mijzelf (83kg) zou 1,5x14-18mg (dus 22-25mg) een mooie dosis geweest zijn voor de eerste keer.

Ik zou als ik jou was er niet bij gaan drinken, blowen zou ik ook niet doen. De eerste keer psychedelica is toch even wennen (het is in mijn mening niet te vergelijken met hallucineren op MDMA).

Houd er rekening mee dat het ongeveer een uur duurt voordat je er wat van merkt (veel mensen maken de fout te denken dat het niet werkt om vervolgens na een uur bij te nemen). Reken er ook op dat je je in het begin ietwat onwennig gaat voelen, voor sommige is dit kramp in de maag of in been,rug,arm-spieren, voor anderen betekent dit misselijkheid. Dit principe staat bekend als de bodyload. Er is een hoop te vinden op google wat je kan doen om de bodyload te verminderen.
Laatste tip: 2cb werkt slecht met bijnemen. Je initiele dosis bepaalt (grofweg) hoe heftig de trip wordt, dus als je begint met een halve en elke 2 uur bijneemt gaat t niet veel spannender worden, wel langer.

EDIT: als je nog meer vragen hebt, kun je me altijd een PM sturen!
laatste aanpassing
Bedankt! heb je een dm gestuurd :)
Uitspraak van 2Crew-Blue op woensdag 18 mei 2016 om 15:06:
Er is een hoop te vinden op google wat je kan doen om de bodyload te verminderen.


2 capsules gemberextract bij het avondeten doen wonderen ;)
laatste aanpassing
Als je nog nooit heb getript zou ik gewoon 1 pil pakken voor de eerste keer. Ben er best wel gevoelig voor en misschien zijn jullie dat ook wel. Meestal pak ik 15-20mg.

Ik drink er altijd een paar pilsjes bij, haalt t scherpe er een beetje af :) Maar zou de eerste keer niet te gek doen, gewoon ffe de stof leren kennen.
laatste aanpassing
Zoiets is altijd lastig natuurlijk.
Als je toch al een sitter hebt (met kennis hoe te handelen!) zou ik gewoon slikken.

Mijn eerste keer, samen met vriendin, was ook hoe en wat en hoeveel.
Uiteindelijk besloten 18mg te slikken.
Ik zat er lekker in, zij merkte totaal niks.

Natuurlijk moet je rustig aan doen etc.
Maar wil alleen maar zeggen dat als je te voorzichtig slikt en er niet echt in komt dat dat best "vervelend" kan zijn. Vooral omdat je de hele tijd denkt ah komt het of ah is dit het.
Terwijl als je safe slikt, en ene is er wel gevoelig voor (die er dus dan wel redelijk in zit), zit die ander maar een beetje te kijken en "vervelend" vinden dat hij/zij zelf niks voelt.

Just sayin'
Als je een goede sitter hebt, goed hebt ingelezen of andere ervaring en je blijft weg van de gevaarlijke hoge doseringen... Drop 'n enjoy
 
Iemand bekend met groene "je maintiendrais" 2cb pillen of zo? Hoorde er net wat van...
laatste aanpassing
Iemand de groene mariohead al gehad of getest? Zouden 17 a 19 mg bevatten.
Nope, ga ze vandeweek halen en dan zsm naar tc
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 31 mei 2016 om 19:23:
Iemand bekend met groene "je maintiendrais" 2cb pillen of zo? Hoorde er net wat van...


Is dat niet gewoon de knvb leeuw? Die was er in neon groen tijdje terug. Als ik me goed herinner 13-18mg.