Partyflock
 
Forumonderwerp · 800487
­ Nederland
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr. weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Uitspraak van EuforieAddicted op woensdag 27 januari 2016 om 19:59:
Have fun :-) hoeveel mg ga je droppen?


Ik ga denk ik weer rond de 60mg zitten als startdosis
Uitspraak van Digitalism op woensdag 27 januari 2016 om 21:25:
Holy moly, ben je ongevoelig?


Als je daarmee bedoelt dat ik niks van lagere dosissen zou voelen, integenedeel. Maar hogere dosissen 2C-B is iets wat een hele andere ervaring die heel heftig, maar prachtig kan binnenkomen. Ik denk dat mensen meer kunnen hebben dan ze denken, maar niet durven. Aan de andere kant goed dat je het dan niet neemt, want je moet sterk in je schoenen staan en je open stellen :)
Zal heel kort een reportje maken, niet zoveel tijd nu:

T0:00 capsule 2c-e oraal ingenomen (~10mg)
T0:20 2,5 zegel LSD subluginaal (~75ug per zegel)
T1:00 Duidelijk het gevoel dat 'iets' op komst is. Fijne van LSD is dat de bodyload meer een anticipatie is ipv een load.
T1:30 Eerste visuele trekjes aanwezig, kleuren worden wat intenser en alles begint te golven. Bob Ross wordt aangezet op het scherm en dekentje worden gepakt.
T2:00 Het feest is aan, ik begin te merken dat ik de komende uren wel zoet ga zijn, dus met een afspeellijst met lounge en tripmuziek aan wordt het complete derde seizoen van Bob Ross aangezet.
~T2:30 Volledig aan, ik denk dat ongeveer hier mijn piek begon, overal extreme visuals (het plafond bestaat uit prachtige mayaanse hieroglieven en alles vloeit mooi in elkaar over, ook is alles intens gekleurd in "neon kleuren")
T4:00 de piek hield zeker 1,5-2 uur aan. Gedurende deze tijd was tijd heel relatief omdat we er nog weinig van snapte. Beide zaten we zo ver in onze eigen wereld dat er niet gecommuniceerd kon worden. Soms moest ik erg lachen om dit geluid: https://www.youtube.com/watch?v=ZNAzYEM1pxo
(Mijn medereiziger beschrijft achteraf dat hij op dit punt overtuigd was dat Bob's commentaar tijdens het schilderen onderdeel was van de muziek, alsof hij aan het zingen was).
T4:30? Ik ben weer "nuchter" genoeg om een rondje door het huis te maken, ga even plassen en haal een appel. Mijn companion is nog dusdanig onder invloed dat deze nog voor pampus op de bank naar Bob aan het staren is. Later vertelde hij dat hij verward was door het geluid dat ik produceerde met het eten van mijn appel (dat erg langzaam ging :P)
T5:00 Ik begin alles weer te snappen en zie dat we al een stuk of 8 afleveringen van Bob Ross erop hebben zitten, dus ik besluit een afspeellijst met trippy clips op te zetten. (https://www.youtube.com/watch?v=X1Y1AVdxPkE&index=2&list=PLqa26DjZ90F7tqSGavi9BGhxU6yjOf6u7) De clip die ik hierboven al postte gaan we erg hard op.
~T6:15 Mijn medereiziger begint honger te krijgen en gaat zich wagen tot koken. Het wordt een simpele pasta rood met wat tonijn erdoorheen. Ik ga met hem mee naar de keuken om op te letten, omdat ik op dit punt het idee had dat ik iets helderder was dan hij. Het koken gaat goed, de pasta smaakt lekker maar erg honger hebben we niet.
T7:00 Nu begin ik toch wat meer trek te krijgen, dus besluiten we een pizza in de over te gooien.
T7:30 De pizza was enigszins vergeten, maar gelukkig halen we hem er net op tijd uit. Op een klein stukje zwart na is de pizza niet aangebrand. De pizza smaakt lekker en alles begint weer normaal te worden.
T7:45 De pizza is op en we hebben weer conversaties in volledige zinnen. Dit is het punt dat we allebei erg melig worden om vanalles en nogwat. Ik ervaar het begin van hoofdpijn (heb dit op alle psychedelica) dus besluit een kop thee te zetten om te vasoconstrictie tegen te gaan.
T9:30 De hoofdpijn was wat minder geworden door de thee maar komt weer goed terug. Beide zijn we erg 'moe' door de ervaring. We grappen over het idee dat onze hersenen gefrituurd voelen. We besluiten beide 2mg etizolam te nemen en ons klaar te maken voor de nachtrust.
T10:15 We liggen in bed en binnen ongeveer een kwartier zijn we in slaap (met hulp van de etizolam). Mijn dromen voelen levendiger en gekker aan dan normaal, maar ik kan niet de vinger op leggen wat het precies is.

De volgende ochtend voel ik me nog wat scheef (waarschijnlijk van de etizolam die nog een beetje actief is). Maar tegelijkertijd ook heel frivool. Het gevoel alsof je 40 uur geslapen hebt, of net terug bent van een heerlijke vakantie. Ik begin weer vroeg aan mijn werk en alles verloopt soepel en gemoedelijk. Overigens wel opvallend puntje is dat gedurende deze hele dag mijn trek in sigaretten weg is, terwijl ik normaal zeker een half pakje tot een pakje per dag wegpaf. Helaas geef ik savonds toch weer toe aan mijn ritueel, maar ik voel duidelijk te potentie van LSD om te helpen bij stoppen met roken.

TL;DR: Al met al een prachtige middag, de 2c-e vult goed de LSD aan door de visuals nog net even dat extra zetje te geven en wat heftiger te maken. Goede mindfucks waren aanwezig tijdens de trip, maar vrijwel alleen maar vrolijke gedachtes. Ik zou zeggen dat deze combinatie heftiger is dan LSD alleen op visueel gebied, maar minder heftig mentaal dan LSD in hogere doseringen. Als je houdt van visuals en niet teveel mindfuck kan ik deze combinatie alleen maar aanraden.

Disclaimer: We hebben beide erg veel ervaring met het gebruik van psychedelica, probeer deze combinatie alleen als je stevig in je schoenen staat en beide stofjes los al ervaren hebt.
Uitspraak van 2Crew-Blue op vrijdag 29 januari 2016 om 12:28:
Goede mindfucks waren aanwezig tijdens de trip, maar vrijwel alleen maar vrolijke gedachtes. Ik zou zeggen dat deze combinatie heftiger is dan LSD alleen op visueel gebied, maar minder heftig mentaal dan LSD in hogere doseringen. Als je houdt van visuals en niet teveel mindfuck kan ik deze combinatie alleen maar aanraden.


Klinkt interessant. :) Ik moet alleen 2C-E op zichzelf nog ervaren eigenlijk.
Net spreiding gekregen van 11-19 met een gemiddelde van 15 van de gele leeuwtjes..

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 23 januari 2016 om 20:22:
Hier een uitslag gehad van 19 met idd een spreiding van 17-22. En ze waren geel :-). Is wel een maand of vier geleden ongeveer


Samen een spreiding van 11-22 dus.. Vind t n beetje raar dat ik die niet kreeg eigenlijk, misschien omdat er zo veel tijd tussen zit?
Uitspraak van mdmazing84 op vrijdag 29 januari 2016 om 15:54:
spreiding van 11-22 dus..


behoorlijk onbetrouwbaar snoepje dus...
laatste aanpassing
 
Uitspraak van mdmazing84 op vrijdag 29 januari 2016 om 15:54:
Samen een spreiding van 11-22 dus.. Vind t n beetje raar dat ik die niet kreeg eigenlijk, misschien omdat er zo veel tijd tussen zit?


zou de enige reden kunnen zijn volgens mij....flinke spreiding, poe!
Wrs zijn die groenachtig gele eerste batch 17 - 22 en die meer fluo duidelijk gele 11-19.
Poeder en een precisieweegschaal zijn natuurlijk heel wat meer vertrouwbaar al mag ik blij wezen dat ik hier al 2CB pillen vind.
laatste aanpassing door een beheerder
Uitspraak van 2Crew-Blue op vrijdag 29 januari 2016 om 12:28:
Disclaimer: We hebben beide erg veel ervaring met het gebruik van psychedelica, probeer deze combinatie alleen als je stevig in je schoenen staat en beide stofjes los al ervaren hebt.


Heb je toevallig ook ervaring met de combinatie lsd en 2cb? Zoja, hoeveel heftiger is t met 2ce?
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 30 januari 2016 om 00:26:
(y) Duidelijk en herkenbaar !! Je zit nog in de timefuck....met je geen tijd :lol: Super uitvoerig en duidelijk beschreven


Haha, typisch gevalletje van "ach, ben nu toch bezig" :P


Uitspraak van mdmazing84 op zaterdag 30 januari 2016 om 00:39:
Heb je toevallig ook ervaring met de combinatie lsd en 2cb? Zoja, hoeveel heftiger is t met 2ce?


Nee, helaas heb ik die combi niet gehad, maar verwacht inderdaad dat ie minder heftig is, en lastig met timen gezien 2cb ~3 uur werkt, en lsd (en 2c-e) rond de 8 uur..
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 30 januari 2016 om 01:27:
Wat denk je zelf


Dat vraag ik sukkel.

Uitspraak van 2Crew-Blue op zaterdag 30 januari 2016 om 01:31:
Nee, helaas heb ik die combi niet gehad, maar verwacht inderdaad dat ie minder heftig is, en lastig met timen gezien 2cb ~3 uur werkt, en lsd (en 2c-e) rond de 8 uur..


4 toch wel hoor, maar hoor t graag als je m nog ooit zou proberen:)
Loop zelf n beetje achter wat 2c's betreft, maar hoop daar (zodra ik t weer iets ruimer heb:/ ) snel verandering in te brengen.
Uitspraak van mdmazing84 op zaterdag 30 januari 2016 om 01:48:
Dat vraag ik sukkel.


mdmazing84 heeft vannacht chagrijndrugs of geen drugs genomen :-P
Uitspraak van EuforieAddicted op zaterdag 30 januari 2016 om 09:14:
mdmazing84 heeft vannacht chagrijndrugs of geen drugs genomen :-P


"Mn scooter is kapot drugs" :/

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 30 januari 2016 om 02:42:
is een vrij en openbaar forum hier


Precies, ik mag dus vragen wat ik wil en hoef dus geen domme reactie als ik naar iemands persoonlijke ervaring vraag(y)
Uitspraak van mdmazing84 op zaterdag 30 januari 2016 om 10:13:
"Mn scooter is kapot drugs"


Begrijpelijk, dat is de soort drug die je liever niet wil.
Uitspraak van mdmazing84 op zaterdag 30 januari 2016 om 00:39:
Heb je toevallig ook ervaring met de combinatie lsd en 2cb? Zoja, hoeveel heftiger is t met 2ce?


Ben ik ook wel benieuwd naar. Vond LSD met 2C-B wat chaotischer worden, terwijl LSD met 2C-I echt geweldig smooth was.
Uitspraak van Digitalism op zaterdag 30 januari 2016 om 16:39:
Dosissen?


Veel meer dan voor een eerste keer verstandig was. :lol: Mijn eerste keer LSD was 100ug, en na twee uur merkte ik eigenlijk nog steeds niet echt iets. In overleg met !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! nam ik toen 2C-I erbij. Mijn hoogst genomen dosering 2C-I op dat moment was 21mg, dus ik weet niet zo goed waarom ik 24mg nam. :') Volgens mij hield ik de logica aan van stapjes van 3mg, en dacht ik, dit is een stapje verder in vergelijking met mijn vorige trip. Nou dat heb ik geweten ook. :lol:

Hier zet ik wel even de kant-tekening bij dat ik een stuk ongevoeliger lijk te zijn voor de verscheidene tripmiddelen dan de gemiddelde persoon.
Uitspraak van 2Crew-Blue op vrijdag 29 januari 2016 om 12:28:
heel kort een reportje maken,


Gelukkig een relatief begrip :lol:. Vind dit een redelijk uitgebreid verslag (y)
Edit: inhoudelijk best uitgebreid imo. Leest lekker weg en wekt zeker mn nieuwsgierigheid. Solid 5/7

Uitspraak van mdmazing84 op zaterdag 30 januari 2016 om 10:13:
"Mn scooter is kapot drugs" :/


Gecondoleerd. Dat zijn echt kut dingen :(
laatste aanpassing
Uitspraak van d a v i d o f f :[ op zaterdag 30 januari 2016 om 18:41:
Hier zet ik wel even de kant-tekening bij dat ik een stuk ongevoeliger lijk te zijn voor de verscheidene tripmiddelen dan de gemiddelde persoon.


Vind je dat niet vervelend dan wel frustrerend? Ik ben gevoelig voor psychedelica en relatief ongevoelig voor uppers (pep vooral en daarnaast sos en mdma) door vermoedelijk mn adhd. Dat is prima want "makkelijk verkrijgbare" drugs. Ongevoeligheid voor lastigere stoffen (qua markt) lijkt me irritant want per definitie hogere dosis nodig?
Uitspraak van JSKI op zondag 31 januari 2016 om 06:25:
Dat zijn echt kut dingen :(

Ik heb ook een hekel aan scooters.
Uitspraak van JSKI op zondag 31 januari 2016 om 06:29:
Ik ben gevoelig voor psychedelica


Heerlijk dit. 250 ug lsd of 50 mg 2c-c ofzo en BAM! andere dimensie :D
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op zaterdag 30 januari 2016 om 23:04:
Dat laatste was niet op mijn advies denk ik dan O:) :P


Nope, haha. Ik denk dat eerder genoemde redenatie weleens de boosdoener zou kunnen zijn. Klinkt namelijk wel als mijn manier van denken, zeker onder invloed van iets. :lol:

Uitspraak van Digitalism op zaterdag 30 januari 2016 om 20:51:
Hehe, mooi verhaal. (':


Het kickte ook echt in toen ik March of the Penguins aan het kijken was. En dan de versie verteld door Urbanus. :') :lol:

Uitspraak van JSKI op zondag 31 januari 2016 om 06:29:
Vind je dat niet vervelend dan wel frustrerend? Ik ben gevoelig voor psychedelica en relatief ongevoelig voor uppers (pep vooral en daarnaast sos en mdma) door vermoedelijk mn adhd. Dat is prima want "makkelijk verkrijgbare" drugs. Ongevoeligheid voor lastigere stoffen (qua markt) lijkt me irritant want per definitie hogere dosis nodig?


Het is een soort failsafe. Als een middel niet zo heel relaxt blijkt te zijn, ben ik er relatief snel doorheen. Maar het maakt het ook gelijk wel weer een duurdere grap. En het is lastig om reports van anderen en de daarin vermeldde doseringen te gebruiken, omdat de kans aanwezig is dat het toch niet zo uitpakt als je dan had gehoopt. Ach ja, rustig aan met stapjes opbouwen is dan vaak wel dé manier om dat af te tasten. Alleen maak je dan nog weleens een foutje als je onder invloed bent. :')

Snap ook niet waarom mijn ex toen niet ingreep. Teringwijf. :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van d a v i d o f f :[ op dinsdag 2 februari 2016 om 01:17:
Het is een soort failsafe. Als een middel niet zo heel relaxt blijkt te zijn, ben ik er relatief snel doorheen. Maar het maakt het ook gelijk wel weer een duurdere grap. En het is lastig om reports van anderen en de daarin vermeldde doseringen te gebruiken, omdat de kans aanwezig is dat het toch niet zo uitpakt als je dan had gehoopt. Ach ja, rustig aan met stapjes opbouwen is dan vaak wel dé manier om dat af te tasten. Alleen maak je dan nog weleens een foutje als je onder invloed bent. :')


Hmm, ja, daar heb je gelijk in. Misschien is dat wel een groter voordeel dan het financiële (duurdere) nadeel.
Dat hele met stapjes opbouwen concept ligt mij persoonlijk nooit zo goed. :lol:
Niemand hier bekend met gele Mickey Mouse?
Krijg aangeboden als geel, rond met MM opdruk als 22mg.
Als ik ga zoeken kom ik alleen op deze uit:
http://www.ecstasydata.org/view.php?id=2656&mobile=1

8,6 mg.
Een best verschil. Vooral ook omdat ik dan niet weet hoeveel ik moet kopen (zal sws laten testen).

-- edit
Het zijn anderen.
http://i.imgur.com/xjtgOTK.jpg
Als iemand interesse heeft in de uitslag zal ik die hier posten.
laatste aanpassing
Uitspraak van Steentje op dinsdag 2 februari 2016 om 13:53:
Het zijn anderen.

Als het andere zijn dan
Uitspraak van Steentje op dinsdag 2 februari 2016 om 13:53:
Vooral ook omdat ik dan niet weet hoeveel ik moet kopen (zal sws laten testen).

is dit toch echt een keuze die je zelf moet maken..
 
Morgen tc pakken met lichtgroene knvb leeuwtjes
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 2 februari 2016 om 23:31:
Morgen tc pakken met lichtgroene knvb leeuwtjes


Foto? Normaal zou groen 4fa zijn maar blijkbaar is groen ook 2cb?
Heeft iemand hier al de verschillen kunnen ervaren tussen 2C-B Hbr en 2C-B Hcl
Uitspraak van 2Crew-Blue op dinsdag 2 februari 2016 om 10:57:
'nuff said.


Idd, de meest wijze les die ik ooit geleerd heb. Zij is de persoon die mij echt aanzienlijk meer soorten drugs heeft laten proberen dan ik zelf waarschijnlijk gedaan zou hebben. Maar ik haal veel plezier uit de gedachte waar zij op dit moment terecht is gekomen. :lol: Iets met wraak en koud opdienen. ;P

Uitspraak van JSKI op dinsdag 2 februari 2016 om 12:25:
Hmm, ja, daar heb je gelijk in. Misschien is dat wel een groter voordeel dan het financiële (duurdere) nadeel.
Dat hele met stapjes opbouwen concept ligt mij persoonlijk nooit zo goed.


Het is alleen met 2C-B wat duurder, omdat ik daar naar verhouding best veel meer neem dan anderen. Onder de 25-30 mg merk ik namelijk niet veel en is het vooral een empathogeen, en heeft het niet zozeer een hallucinerende werking. Maar ik ben ook een beetje uitgekeken op 2C-B. Het is ergens ideaal dat het niet zo lang duurt, en dat de misselijkheid bij de onset niet zo sterk is als bij 2C-I, waar ik toch altijd nog een kokhalsneiging moet onderdrukken. :lol: Dat was wel echt hét grote voordeel met LSD, geen misselijkheid, geen rare bodyloads, gewoon positief stimulerend. Tot er een moment van zelfconfrontatie komt waar je eventjes doorheen moet. :)

En dat met stapjes opbouwen lukte mij die eerste paar jaar van experimenteren echt prima. Mede ook wel dankzij mijn ex trouwens, die daar dan weer wel heel consequent in was. Merk dat ik in de periode na die relatie toch regelmatig inschattingsfouten gemaakt heb qua dosering, meestal uit hoogmoedigheid en vaak ook onder invloed. :') Ah well, we live and learn, or die trying. ;P
laatste aanpassing
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op dinsdag 2 februari 2016 om 23:04:
is dit toch echt een keuze die je zelf moet maken..


:lol:

Mja, maakt in principe toch niet eens uit hoeveel ie er koopt. Dan heb je iig alvast een voorraadje, want volgens mij is het niet zomaar z'n eerste keer. Maar goed, ook daarom dus poeder aanschaffen en geen pillen.
Uitspraak van EuforieAddicted op dinsdag 2 februari 2016 om 23:53:
Foto? Normaal zou groen 4fa zijn maar blijkbaar is groen ook 2cb?


Zijn er tegenwoordig echt zoveel verschillende stoffen die in eenzelfde soort pil worden gedraaid? Qua uiterlijke kenmerken bedoel ik dan. Weet dat er voorheen nog weleens populaire pillen werden gekopieerd met minder MDMA erin, of wat meer BZP of mCPP ofzo, maar dat je dan echt pillen hebt met 4-FA erin had ik sowieso nog niet echt gehoord. Maar nu doe ik ook aanzienlijk minder met drugs eigenlijk. ;)
Uitspraak van d a v i d o f f :[ op woensdag 3 februari 2016 om 13:14:
Onder de 25-30 mg merk ik namelijk niet veel en is het vooral een empathogeen, en heeft het niet zozeer een hallucinerende werking.


Ik kan soms al helemaal wak gaan op 10-15mg. Redelijke hoeveelheden in jouw geval.

Uitspraak van d a v i d o f f :[ op woensdag 3 februari 2016 om 13:14:
Dat was wel echt hét grote voordeel met LSD, geen misselijkheid, geen rare bodyloads, gewoon positief stimulerend. Tot er een moment van zelfconfrontatie komt waar je eventjes doorheen moet. :)


En mindfucks?

Uitspraak van d a v i d o f f :[ op woensdag 3 februari 2016 om 13:14:
En dat met stapjes opbouwen lukte mij die eerste paar jaar van experimenteren echt prima. Mede ook wel dankzij mijn ex trouwens, die daar dan weer wel heel consequent in was. Merk dat ik in de periode na die relatie toch regelmatig inschattingsfouten gemaakt heb qua dosering, meestal uit hoogmoedigheid en vaak ook onder invloed. :') Ah well, we live and learn, or die trying. ;P

Die hoogmoedigheid heb ik vaak vooraf al en onder invloed nog wat meer. Overigens heeft dat wel gave/interessante ervaringen opgeleverd. Nooit echt fout gegaan gelukkig.
Uitspraak van JSKI op woensdag 3 februari 2016 om 18:07:
En mindfucks?


Vind ik persoonlijk wel mee vallen, maar volgens mij hanteert iedereen een andere definitie bij die term.
Uitspraak van d a v i d o f f :[ op donderdag 4 februari 2016 om 15:10:
Vind ik persoonlijk wel mee vallen, maar volgens mij hanteert iedereen een andere definitie bij die term.


Sluit ik me bij aan. LSD biedt wat meer introperspectie dan de 2c-'s maar ik zou het niet als te heftig omschrijven. Zeker op een dosis onder de 400ug is het prima te handelen.
Uitspraak van d a v i d o f f :[ op donderdag 4 februari 2016 om 15:10:
Vind ik persoonlijk wel mee vallen, maar volgens mij hanteert iedereen een andere definitie bij die term.


De gedachten waardoor je slecht kan gaan. De onrustige gedachten waarmee je jezelf iets wijs kan maken. Weet niet of ik het zo duidelijk uitleg :p
Uitspraak van JSKI op donderdag 4 februari 2016 om 18:50:
De gedachten waardoor je slecht kan gaan. De onrustige gedachten waarmee je jezelf iets wijs kan maken. Weet niet of ik het zo duidelijk uitleg :p


Begrijp je volledig. De ene is er gevoeliger voor, de ander dan weer niet. Een volledig positieve mindset kan een trip volledig doen omslaan door een negatieve invloed/gebeurtenis waardoor die gedachtengang op hol slaat. Bij de ene is het met een positieve ingeving snel opgelost. De ander heeft dan weer een talktrue/geruststellend, veelal nuchter, persoon nodig om er terug door te komen. Word ook wel eens badtrip genoemd.
Uitspraak van 2Crew-Blue op donderdag 4 februari 2016 om 17:52:
LSD biedt wat meer introperspectie dan de 2c-'s


Dat bieden de 2C's mij überhaupt niet echt. :no:

Uitspraak van JSKI op donderdag 4 februari 2016 om 18:50:
De gedachten waardoor je slecht kan gaan. De onrustige gedachten waarmee je jezelf iets wijs kan maken. Weet niet of ik het zo duidelijk uitleg


Uitspraak van EuforieAddicted op donderdag 4 februari 2016 om 19:13:
Begrijp je volledig. De ene is er gevoeliger voor, de ander dan weer niet. Een volledig positieve mindset kan een trip volledig doen omslaan door een negatieve invloed/gebeurtenis waardoor die gedachtengang op hol slaat. Bij de ene is het met een positieve ingeving snel opgelost. De ander heeft dan weer een talktrue/geruststellend, veelal nuchter, persoon nodig om er terug door te komen. Word ook wel eens badtrip genoemd.


Ah op die manier. Nja, wat EuforieAddicted al zegt, je kan nog zo'n positieve setting hebben, een klein dingetje kan ineens een snowball effect creëeren die voor negatieve emoties zorgt. Maar dat heb je met het gebruik van MDMA, GHB of amfetamine bijvoorbeeld ook. Het enige verschil met tripmiddelen is dat je vermogen om zaken te relativeren veel minder is dan met die andere stoffen. En een negatieve gedachte of angst kan dus al heel snel als waarheid of realiteit voelen voor je. Het ligt een beetje bij jezelf of je dat kunt relativeren. Ik denk dat die momenten altijd wel een keer voorkomen tijdens een trip, maar als dat slechts een paar seconden of paar minuten duurt dan valt het allemaal wel mee als je het mij vraagt. Eén van de belangrijkste dingen om op zo'n moment tegen jezelf te zeggen is: "je hebt iets genomen, dit is maar tijdelijk".

Wat ik trouwens tot nu toe bij iedere LSD trip gedurende een paar seconden had, was de vraag aan mezelf hoe ik in godsnaam van die bizarre wereld ooit terug kon komen naar de normale wereld. En dan komt al snel het besef dat dat gewoon vanzelf gebeurd als het uitwerkt. ;)
Uitspraak van JSKI op woensdag 3 februari 2016 om 18:07:
mindfucks

Ik versta onder een mindfuck meer een moment waarop je er even helemaal niets meer van snapt. Hoeft niet per se negatief te zijn in mijn ogen.