Partyflock
 
Forumonderwerp · 800487
­ Nederland
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr. weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Uitspraak van live for fun op maandag 20 juli 2015 om 19:24:
BK-2C-B pellet


Is bijna t zelfde als 2c-b, maar dan zit er ergens een O-atoom in de plaats van twee H-atomen, heeft dus wel een iets andere werking en is een stuk minder potent dan 2c-b
Uitspraak van live for fun op maandag 20 juli 2015 om 19:24:
Wellicht zal ik wat minder via internet moeten kopen en meer bij een dealer ?


Ligt er helemaal aan hoe en wat. Ik denk dat je als eerste een beetje moet inlezen over verschillende soorten drugs. Je hebt het eerst over 6-APB (upper) en Pyrazolam (downer) en vervolgens weer BK-2C-B, wat weer een tripmiddel is. Alle drie stofjes hebben globaal gezien een ander doel. De 6-APB neem je bijvoorbeeld op een feest voor energie, een heerlijk euforisch gevoel enzo. Zoals je ook bijvoorbeeld XTC, 4FA of Amfetamine neemt. Pyrazolam werkt erg kalmeren (waar anderen uit de Benzodiazepine categorie ook slaapverwekkend zijn en zorgen voor een euforisch en chill gevoel). Deze worden voornamelijk gebruikt in een chille thuissetting of om goed in slaap te komen, bijvoorbeeld na een feestje met uppers.

Trippen is weer iets totaal anders. Dit doe je als je het als beginner goed wilt doen in een rustige thuissetting en juist totaal niet op een feest.

Dealer vs Internet, ook daar ligt er helemaal aan wat je wilt. Het internet kent een aantal betrouwbare vendors waarbij je vaak wel weet welke kwaliteit ze leveren. Dan is het nog aan te raden je spul te laten testen (Als je 6-APB besteld, je krijgt per ongeluk 2C-P, zonder dit te weten doseer je een heerlijke capsule van 140mg en een paar uur later kun je dood zijn, niet het effect waar je op zit te wachten). Wat op dit soort websites aangeboden wordt hebben de status van Research Chemical, ook wel Designer Drug genoemd. Deze staan niet op Lijst I van de Opiumwet, dus veel minder strafbaar (eigenlijk nauwelijks strafbaar) om te hebben.

Doorgaans zijn dealers minder geinteresseerd in RC's, omdat deze 'gewoon' door iedereen via Internet besteld kunnen worden en ze er niet zoveel op kunnen pakken omdat het 'legaal' is. 4FA is een uitzondering, hier is een stuk meer vraag naar door de massa en hier worden ook pillen van gedrukt. Natuurlijk zijn uitzonderingen daargelaten. Maar de meeste dealers richten zich op spul van op Lijst I staat, denk hierbij aan XTC, MDMA Kristallen, Amfetamine (Pep/speed), GHB, Ketamine, 2C-B enzo. Als je je niet zo goed inleest over drugs, dan moet je met een dealer dus, kort door de bocht gezien, een vreemd iemand die strafbare feiten pleegt, op zijn woord geloven. Maar als je een beetje inleest over wat er te verkrijgen is, je in contact komt met een dealer die al andere bekenden tijden goed helpt ofzo, is een dealer minstens net zo waardevol en betrouwbaar als een Online RC Vendor. Als je bijvoorbeeld het Pillentopic en het 2CB topic goed bij houdt, dan weet je wat de gangbare pillen op het moment zijn. Als je dealer deze heeft, dan weet je ook gelijk wat je kan verwachten aan inhoud en hoeveel je moet nemen. Echter zijn dit doorgaans middelen die op lijst I van de Opiumwet staan, als je een paar pillen hebt en je wordt gepakt, kun je al vies in de problemen komen als je gepakt wordt.

Ik merk vooral met RC tripmiddelen dat het elke keer maar weer afwachten is hoeveel ik moet nemen voor een leuke trip en zelfs als ik dat weet is het zelfs soms afwachten of een tweede trip ook zo fijn gaat. Met 2C-B pillen van een dealer weet ik altijd precies hoeveel ik moet nemen en heb ik ook zekerheid op een geslaagde trip (ookal kan het alsnog erg wisselen wat voor een trip het gaat worden).

Maar aan je posts te lezen zit je op een site te bladeren, omdat 'je drugs wilt gebruiken', maar ik heb het gevoel dat je er nog niet teveel van weet. Laten we eens beginnen met wat je precies wilt (partydrug, tripmiddel, downer) en waar je evt al ervaring mee hebt (en welke je fijn vond om te gebruiken)
Allereerst dank voor je verhelderen antwoorden en de moeite die mensen nemen om hun kennis te delen .

Ik gebruik sinds een jaar of 2 regelmatig xtc op feesten en afters . Natuurlijk net als iedereen vaak met wat ballonnen en ghb .
Sinds een maand of 2 gebruik ik wat vaker de zogenaamde boze rook wat een ontzettend tripmiddel is en wat ik ontzettend gaaf vind .
Ik merk dat ik van partydrugs hou op feestjes maar ook steeds vaker behoefte heb aan tripmiddelen in rustigere settings . Ook ik lees natuurlijk veel op dit forum en de middelen die voorbij komen trekken vaak mijn aandacht . Omdat xtc toch behoorlijk op je serontine werkt en boze rook eigelijk een volslagen onbekend en gevaarlijk goedje is ben ik op zoek naar alternatieven .
Ik heb een dealer die echter enkel xtc doet , daardoor probeer ik via dit forum me in te lezen op mogelijke vervangers . Probleem is dat ik daarbij op internet bij de zogenaamde vendors net met iets andere termen en producten word geconfronteerd waardoor verwarring ontstaat .

Mijn ideeën gaan op dit moment uit naar 2-cb als tripmiddel en 6-apb als vervanger voor xtc

Wellicht is het nog steeds onduidelijk hoor , ik schrijf wellicht ook te veel op wat er in me op komt !
Uitspraak van live for fun op maandag 20 juli 2015 om 22:25:
Natuurlijk net als iedereen vaak met wat ballonnen en ghb .


Denk dat je hier al de mist in gaat. De meesten die ik ken hebben dit sowieso nog nooit gedaan, een enkeling doet wel eens een ballon erbij. Dit is niet echt heel erg verantwoord te noemen als je het regelmatig combineert.

Maar goed, nu is duidelijk wat je wilt. Als vervanger van de XTC kan ik je alleen maar aanraden om eens een paar feestjes 4FA, ook bekend als 4FMP een kans te geven. Eigenlijk iedereen die wel klaar was met XTC is erg tevreden met 4FMP als vervanger. Ik zou eerder voor die gaan. 6-APB kan eventueel ook, maar is duurder en vooralsnog in onze groep te onzeker geweest. Sommigen vonden het lekkerder dan de eerste keer pillen, bij mij duurde het ooit een keer meer dan twee uur voordat ik er een half pilletje ingooide omdat ik nog niks voelde, toen klapten ze er allebei in. En laatst hadden twee vrienden van me wel een lekker gevoel in hun kop maar wouden ze gewoon letterlijk buiten de tent zitten aan het begin (IMO gevalletje setting, beiden hadden een zware week gehad, zware dag ervoor en was gigantisch warm in de tent waarin we stonden). 4FMP gaat eigenlijk altijd wel heerlijk bij iedereen die ik ken.

Wat de wereld van tripmiddelen betreft is 2C-B een prima middel om mee te beginnen. Wij hebben altijd pilletjes van zo rond de 10mg (nijntjes, louis vuittons), anderhalf wordt aangeraden om mee te beginnen, maar ik laat mensen vaak (wel in een vertrouwde omgeving met mij erbij als 'ervaringsdeskundige) beginnen met 2. Iedereen ging fantastisch. Maar als je op 2C-B gaat trippen zonder dat je iemand erbij hebt die er al ervaring mee heeft, kun je beter met anderhalf pilletje beginnen. Een alternatief tripmiddel om mee te beginnen zijn truffels. Deze zijn gewoon bij de smartshop te halen, bij een beetje een goede smartshop hebben ze truffels waar je prachtig op kan trippen voor een beginner en kunnen ze je ook nog goede tips geven.
Uitspraak van live for fun op maandag 20 juli 2015 om 22:25:
Wellicht is het nog steeds onduidelijk hoor


Nee helemaal niet, niks geks tussen. Het enige is dat het stofje wat je aanhaalde seroTONine heet, ik zal het bij 1x corrigeren proberen te houden. Het staat wat netter als je dat ook gewoon netjes kunt benoemen, maar er wordt wel vaker een foutje gemaakt in de schrijfwijze, dus trek het je niet teveel aan ;)

Uitspraak van live for fun op maandag 20 juli 2015 om 22:25:
boze rook


Uitspraak van live for fun op maandag 20 juli 2015 om 22:25:
n boze rook eigelijk een volslagen onbekend en gevaarlijk goedj


Ja..vind wisselende berichtgeving terug over wat het is cq er in zit, begrijp van een ander forum dat er een synthetische cannabinoide in zit
Boze rook is laatst getest, het is 5-Fluoro-AKB48.

Afijn, heb me daar nu verder niet te diep ingestort. Maar net als met andere RC's is daar waarschijnlijk nog maar weinig over bekend, minder dan over meer gebruikte Research Chemicals op basis van het aantal reports dat je kunt terug lezen; van sommigen zijn immers talloze (goede) gebruikerservaringen. Gedetailleerd goed vergelijkend onderzoek (vs placebo of andere middelen) ontbreekt echter vaak cq eigenlijk altijd (vandaar de status als RC).

Uitspraak van live for fun op maandag 20 juli 2015 om 22:25:
ik schrijf wellicht ook te veel op wat er in me op komt !


Gewoon blijven doen (Y)
Ik weet niet of het onverantwoordelijk is , er zijn er veel in de groep waarin ik de feestjes doe , en let wel das meestal eens in de 5 a 6 weken .
Meestal start ik met een kwartje xtc ( ligt aan de pil ) en soms een half . Later op de avond 1 keer een ballon . Dan weer later een kwartje erbij . Dan meestal ghb 2,5 en 3 uur later 2ml . Dit alles vaak in een tijdsbestek van 12 tot 15 uur .

Naïef of niet , .....

Ik ben in wel blij met je duidelijke antwoorden .

Dan nu , enkel nog zijn beide waar je overschrijft via de vendor te verkrijgen?
4FA kan denk ik wel verreweg de meest populaire RC genoemd worden. Deze is wel breed te verkrijgen, een beetje googlewerk levert je wel betrouwbare online vendors op die betrouwbaar zijn. Deze mogen wij hier echter niet zomaar geven omtrent de regels van Partyflock.

2C-B is een Opiumlijst I product en bezit is zelfs al strafbaar. Als je hier aan wilt komen, dan moet het via dealers gaan (hoewel lang niet alle dealers het zo hebben) of via het darknet (Silk Way, Agora, maar dat is voor nu even te moeilijk en ook te tricky als je niet weet waar je mee bezig bent). Zoals gezegd, zijn truffels dan wel weer heel makkelijk via Smartshops aan te komen en online te bestellen (hoewel dat niet de voorkeur heeft).
Uitspraak van live for fun op maandag 20 juli 2015 om 23:13:
Dan nu , enkel nog zijn beide waar je overschrijft via de vendor te verkrijgen?


4fa wel, 2c-b is een lijst 1 middel, dus die niet
Morgen naar tomorrowland.
Vrijdag overdag 23mg 2c-i en later op de avond 1,5 roze dobbelsteen (2c-b)

Afgelopen weekend trouwens 1 2/3 roze dobbelsteen geprobeerd op een psy trance, techno en drum & bass feest in een vage fabriek.
Dat was de eerste 10 minuten wel echt even flink heftig. Daarna ging het dikke prima
2c-x/upper combo's welke zijn leuk? en in welke doseringen voor thuissetting?

heb beschikking over 4-fa, mdma en 2c-c,d,e
Uitspraak van Dre zuurkool op vrijdag 24 juli 2015 om 13:58:
2c-x/upper combo's welke zijn leuk? en in welke doseringen voor thuissetting?

heb beschikking over 4-fa, mdma en 2c-c,d,e


Ik heb zelf ervaring met 4fa en 2ce. Door de 4fa heb je die bodyload niet die je kan ervaren op 2ce. Verder houdt het me erg energiek en vrolijk! Mentaal is het niet veel omdat je door de 4fa aardig scherp blijft. Ik had het gedaan op een festival en dat was wel tof! :) dat was toen zo'n 160 mg 4fa en 13 mg 2ce
Heeft iemand testresultaten en de spreiding van de rode nijntjes?
Uitspraak van Rondjesloper op vrijdag 24 juli 2015 om 17:19:
Heeft iemand testresultaten en de spreiding van de rode nijntjes?


8-12mg
Uitspraak van Rondjesloper op vrijdag 24 juli 2015 om 17:19:
Heeft iemand testresultaten en de spreiding van de rode nijntjes?


Uitspraak van mdmazing84 op vrijdag 24 juli 2015 om 18:23:
8-12mg


Ik heb ze niet laten testen, maar mijn gevoel zegt dat ze toch echt hoger zijn dan dit. Ik heb ze namelijk zelf een paar keer genomen en op 2 stuks een intense trip gehad.

De enige manier om dit zeker te weten is om ze te laten testen.
Uitspraak van Zure op vrijdag 24 juli 2015 om 18:57:
Ik heb ze namelijk zelf een paar keer genomen en op 2 stuks een intense trip gehad.


Is ook best veel eh.. 2X8-12mg freebase, dan haal je wel de strong range die op erowid vermeld staat.. (25-50mg poeder)
Uitspraak van mdmazing84 op vrijdag 24 juli 2015 om 19:03:
Is ook best veel eh.. 2X8-12mg freebase, dan haal je wel de strong range die op erowid vermeld staat.. (25-50mg poeder)


Ik neem altijd standaard 2 stuks behalve als ik weet dat ze veel zwaarder zijn. Meestal heb ik dan niet het idee dat ik een zware trip heb.

Ik heb dan geen vergelijkingsmateriaal met andere drugs omdat 2-cb de enige hallucinerende drug is die ik genomen heb.
Uitspraak van mdmazing84 op vrijdag 24 juli 2015 om 19:03:
Is ook best veel eh.. 2X8-12mg freebase, dan haal je wel de strong range die op erowid vermeld staat..


Neem er zelf standaard 3. Ik vind ze bij 4 a 5 nijntjes pas echt sterk. (5 nijntjes is de enige keer dat ik ooit even fout ging, maar overall fucking awesome)
laatste aanpassing
Uitspraak van DNM surfer op vrijdag 24 juli 2015 om 22:18:
Neem er zelf standaard 3. Ik vind ze bij 4 a 5 nijntjes pas echt sterk.


Ik vind anderhalf al genoeg, maar weet niet of het zoveel heftiger wordt met de dubbele hoeveelheid..? (lijkt me eerlijk gezegd wel eigenlijk)
Heeft iemand testuitslag/ervaring van/met gele (KNVB) leeuwtjes? Zelf nu binnen
Uitspraak van Helena op vrijdag 24 juli 2015 om 15:08:
Ik heb zelf ervaring met 4fa en 2ce. Door de 4fa heb je die bodyload niet die je kan ervaren op 2ce. Verder houdt het me erg energiek en vrolijk! Mentaal is het niet veel omdat je door de 4fa aardig scherp blijft. Ik had het gedaan op een festival en dat was wel tof! :) dat was toen zo'n 160 mg 4fa en 13 mg 2ce


had je het tegelijkertijd ingenomen? of eerst 2c-e of andersom?
Uitspraak van Dre zuurkool op zaterdag 25 juli 2015 om 02:53:
had je het tegelijkertijd ingenomen? of eerst 2c-e of andersom?


Eerst de 4fmp en na 2 uurtjes de 2ce
bedankt, zal die combo eens in overweging nemen samen met een vriend van me :)
 
Eerst xtc geslikt...en nu in de naspace ervan net 30 mg 2-cb gesnoven. Moet zeggen erg vet :D
Uitspraak van TERROR op vrijdag 24 juli 2015 om 23:08:
Heeft iemand testuitslag/ervaring van/met gele (KNVB) leeuwtjes? Zelf nu binnen


Heb die nu ook, zou eerst gele mario toads krijgen, daar zag ik een uitlsag van 14mg van voorbij komen.
Kan vrijdag pas naar TC om deze te laten testen.
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 25 juli 2015 om 21:42:
Eerst xtc geslikt...en nu in de naspace ervan net 30 mg 2-cb gesnoven. Moet zeggen erg vet :D


Moet zeggen dat ik heerlijk getript heb. Veel intense kleuren, draaiende vierkantjes, rondjes en diamantjes. Alleen de bodyload was vrij zwaar. Vet hoge bloeddruk ook. Creepy.
Uitspraak van TERROR op vrijdag 24 juli 2015 om 23:08:
Heeft iemand testuitslag/ervaring van/met gele (KNVB) leeuwtjes? Zelf nu binnen


Uitspraak van Rud3Biker op zondag 26 juli 2015 om 16:38:
Heb die nu ook, zou eerst gele mario toads krijgen, daar zag ik een uitlsag van 14mg van voorbij komen.
Kan vrijdag pas naar TC om deze te laten testen.


Vriend heeft ze laten testen op 19mg!
Heb er zelf 2 geconsumeerd en de trip en visuals waren heel erg sterk. Normaal heb ik 2-3 pillen van 8-12mg en dat was altijd VEEL minder intens dan deze trip. Aangenaam verast door deze leeuwtjes
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 26 juli 2015 om 21:00:
Moet zeggen dat ik heerlijk getript heb. Veel intense kleuren, draaiende vierkantjes, rondjes en diamantjes. Alleen de bodyload was vrij zwaar. Vet hoge bloeddruk ook. Creepy.


IIn Totaal weer 50 mg gesnoven. 20 mg als nadosering. Het maakte de trip niet intenser. Wel meer body load. Die ik toch wel als vervelend ervaar.
Uitspraak van mdmazing84 op vrijdag 24 juli 2015 om 22:23:
Ik vind anderhalf al genoeg, maar weet niet of het zoveel heftiger wordt met de dubbele hoeveelheid..? (lijkt me eerlijk gezegd wel eigenlijk)


Het wordt wel een stukje heftiger hoor haha. Op een feest vind ik 2 meer dan zat, maar voor een sterke trip thuis moet je echt een keer iets meer proberen (Tenzij je pas net begonnen bent met trippen)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 25 juli 2015 om 21:42:
Eerst xtc geslikt...en nu in de naspace ervan net 30 mg 2-cb gesnoven. Moet zeggen erg vet :D


Nice! Ja 2cb doet het goed na een empathogeen :D
Uitspraak van DNM surfer op dinsdag 28 juli 2015 om 12:49:
maar voor een sterke trip thuis moet je echt een keer iets meer proberen


Volgende keer wellicht:) maar dat duurt wss nog wel even
 
Uitspraak van MarcoPolo90 op dinsdag 27 januari 2015 om 16:38:
Iemand enige ervaring met de paarse paddestoel 2-cb?

Ik kan daar aan komen, maar kan er niks over vinden op t internet, heb ook (nog) geen foto.


Nog iets over kunnen vinden? Ik heb ze nu ook.
We hebben ze zelf maar gwn geprobeerd.

Hadden allemaal(5 man) 2 stuks genomen in 1x.

Ik voelde er niet zo veel van samen met 3 andere terwijl de 2 andere personen er wel degelijk hard op gingen.
De onverantwoordelijke ik heb alsnog die 2cb roze pilletjes gepakt zonder te testen. En ja het was wel zeker 2cb! Heftige trip maar wel heel kort. Zeer slechte druk trouwens nog 3 heb ik er over maar 2 ervan zijn helemaal verkruimeld
kent iemand toevallig die kleine ronde witte paddenstoeltjes? gekocht als 2cb benieuwd naar aantal mg.
ik heb een foto.. weet alleen niet hoe ik deze moet toevoegen
laatste aanpassing
Uitspraak van pimovitsch op zaterdag 1 augustus 2015 om 15:19:
kent iemand toevallig die kleine ronde witte paddenstoeltjes? gekocht als 2cb benieuwd naar aantal mg.
ik heb een foto.. weet alleen niet hoe ik deze moet toevoegen

[albumelement=84277803]{element is niet toegankelijk}
Deze? Ik en nog iemand anders hebben allebei 14mg als uitslag, alleen nog geen andere uitslagen of spreiding gezien/gehoord.
 
Uitspraak van mdmazing84 op zaterdag 1 augustus 2015 om 16:11:
[albumelement=84277803]{element is niet toegankelijk}
Deze? Ik en nog iemand anders hebben allebei 14mg als uitslag, alleen nog geen andere uitslagen of spreiding gezien/gehoord.


Was donderdag bij het TC voor een ander schijfje en mocht er nog eentje laten testen. Deze dus op tafel gelegd. 14mg, geen spreiding bekend.
Uitspraak van mdmazing84 op zaterdag 1 augustus 2015 om 16:11:
[albumelement=84277803]{element is niet toegankelijk}
Deze? Ik en nog iemand anders hebben allebei 14mg als uitslag, alleen nog geen andere uitslagen of spreiding gezien/gehoord.


Nee de mijne zijn gewoon rond met aan de ene kant een breuk lijn en aan de andere zijde een afdruk van een paddestoel met steel zeg maar
Maar hoe plaats ik een foto dan?
2C-E heeft m'n ogen geopend, by far de leukste 2C vind ik :)
Uitspraak van TERROR op zaterdag 1 augustus 2015 om 19:38:
2C-E heeft m'n ogen geopend, by far de leukste 2C vind ik :)

Hoezo de leukste?

Dit zijn ze dus.
Iemand ervaring mee
laatste aanpassing
Uitspraak van TERROR op maandag 27 juli 2015 om 15:27:
Vriend heeft ze laten testen op 19mg!


Klinkt veelbelovend! Ga er zaterdag zelf aan geloven, dus ben benieuwd.

Over die witte paddestoeltjes; heb er nog niks over gehoord, maar ken wel de paarse variant, die waren 8-10mg.