Partyflock
 
Forumonderwerp · 16840
­ Nederland
 
Vond hem niet echt super, beetje zwak einde om het met water op t lossen, verder was het wel een verassende film veel onverwachte schriksituaties en op zich best een goede verhaallijn, had alleen best wat uitgebreider in mogen gaan op waarom de aliens hun aanvallen, maar ja...een 7- als cijfer.
 
Dit was een van de weinige films waarbij ik toch wel in spanning heb gezeten.

Maar ik hou dan ook wel van die rustige aanpak en dan uiteindelijk alles in elkaar laten vallen. Dat er dan nog aliens in voorkomen maakt het voor mij af.

Ik geef hem een 9 ...
dat zei ik ook al tegen fredje.. zo simpel: water .. maar goed.. verder een goede film.. ben 3 a 4 keer geschrokken.. freaky.. wel goed.. graham can see.. let hem swing... en swing, there he goes..... 8,5.. omdat ik niet zo van enge films houd..
laatste aanpassing
Film was goed :)
Dit weekend geweest en vond hem erg sterk.
Er werd superveel suspense in de film gebracht door het trage camerawerk en de goede atmossferische muziek.

Zelfs het filmen van een deur was spannend. :vaag:
Heel bizar.(y)
 
had em vrijdag gezien, werd aangenaam verrast. er werden wel hier en daar hints gegeven van dat water, maar toch was dat een minpuntje.

veel 'suggestie' in de film uit nood van het krappe budget (80% gaat op aan mel gibson denk ik:S:S)
ik vond het oowk goed, vooral leuke camera effecten ... zoals dat hij vet dicht op de grond zit als de hoofdpersoon ( :S ;) ) naar de mais velden loopt.

en k vond hem oowk spannend :)

8,5 oowk voor mij
was leuker geweest als het net zo'n raar einde had als de six sence
Ben er donderdagavond heengeweest! Ik vond em errug kewl!!! Goeie verhaallijn :d En soms schrok je werkelijk om de gekste dingen als een telefoon :d En er zat ook leuke humor in :p:d
Ik vind het een aardige film. Geen toppertje maar dat kan niet elke film zijn. Vond het een btje jammer dat het té duidelijk was. Je ziet egt een groen mannetje en dat haalt de spanning weg, die er overigens minimaal was. Daarmee bedoel ik niet de schrikmomenten want dat die hond zo hard blafte glee ik zowat van me stoel af:P Soms ook wel grappige stukjes; dat Jacquin Phoenix in het midden op de bank zat met die 2 kinderen met zo'n aluminium muts op -> geweldig:D
Ik vond signs echt wel een goede film!!
ben er 3 weken geleden naartoe gegaan en het was een goeie film:) Alleen het vechten vond ik niet zo erin passen eigenlijk.
vond goeie film, paar keer flink geschrokken, leuke humor in ook.
geef m een 8
Artiest ScuL
mwa het ging wel. ik had meer verwacht van M. Night Shyamalan. hij voldeed iig niet aan mijn verwachtingen. Spanning was wel redelijk door de leuke camera angles, kleurgebruik en de harde geluiden maar de climax was niet voldoende.

ik was met een groep van 6 a 7 vrienden die film aan het kijken en bijna iedereen vond hem zwaar klote dus ik weet niet of de mensen hier in deze draad nou vreemd zijn of dat mijn vrienden het zijn :)

iig, ik vond hem niet klote maar wel aardig. zeker geen topper. 6.
laatste aanpassing
Vond hem niet goed ben blij dat ik niet naar de bios ben geweest
ik vond hem fucking spannend en ben ook vaak geschrokken.
Wat me heel erg opviel is de manier van filmen vond ik erg goed, heel spanning opbouwend en uit vage hoeken gefilmd
tja hoe kan ik het uitleggen.
je moet hem gewoon zien.

geef hem een 8
ik vond hem wel redelijk. het gedeelte voor de pauze viel ik alleen bijna in slaap (zateragavond en hele dag druk geweest).... maar het tweede gedeelte maakte een hoop goed.

denk dat ik een 7 zou geven....
echt een k*t film, einde is zekers jammer!
 
Vond het niet echt n super film, maar tis wel lang geleden dat ik af en toe echt ben geschrokken van sommige stukjes (bv met die honden) heheh. Eindcijfer 7
 
Vond em ook tegenvallen, had verwacht meer "buitenaardse wezentjes" te zien... maar goed heb me toch wel vermaakt hoor...

En idd die stukjes met die blaffende honden dat was idd wel schrikken
laatste aanpassing
 
Hij was echt goed
Hmm, heb em een paar weken terug gezien, maar vond em niet super ofzo. Zaten wel een paar goede momenten in en schrok me soms helemaal te pletter, maar vond het einde toch wat zwak.

Ik had er iig meer van verwacht!!
Kijk Sixth Sense, zelfde maker, was gewoon geniaal. Zoveel onderhuidse spanning + onwijs verrassend eind, dat red deze film bij lange na niet.

Overeenkomst: Allebei kindtalentje. Deze film had het broertje van macauley Culkin, Cory d8 ik.
Speelt netjes.
ik moet zeggen dat ik het zeker wel een leuke
film vond, heb me geen minuut verveeld, paar leuke schrik momenten (met die hond die blaft)
en soms ook lachen (bijv. als die gasten die rare mutsen ophebben)

zeker strakke film zeer geslaagd!!