Partyflock
 
Forumonderwerp · 19370
­ Nederland
 
Ik heb lekker veel single mensen om me heen en ook lekker veel die wel bezet zijn...

De mensen die single zijn claimen er blij mee te zijn want ze hebben alle ruimte van de wereld en zijn zo ook gelukkig, geen gezeik zeggen ze dan...

De mensen die bezet zijn claimen er blij mee te zijn want ze hebben altijd iemand bij wie ze terrecht kunnen en ze zijn gelukkig met die persoon en ze zeggen: gezeik hoort erbij want dan geef je ook om elkaar...

Ik zelf kan niet kiezen.. Ik was dolgelukkig toen ik wel bezet was! Tuurlijk was er gezeik... maar nu er geen relatie is is alles verandert... ik mis soms zelfs het gezeik, ik mis het samen zijn, ik mis het om leuke dingen te doen met die persoon en ik mis zijn omgeving..
Maar van de andere kant: single zijn! Ik kan alles doen wat ik wil, zeggen wat ik wil en ik kan zeiken als ik dat perse wil.. Ik heb mensen waarmee ik kan knuffelen en zou kunnen zoenen maar heb de trek er niet in...

pfffff zouden er echt mensen zijn die single zijn geweldig vinden! of zijn het voornamelijk mensen die stiekem wel gewoon een relatie zouden willen hebben... ik wil stiekem wel iemand bij me hebben... en het liefst iemand zoals ik die ooit iemand had... ik blijf trots op dat ventje

(K)voor hem.
ik begin het eerlijk gezecht oowk steeds meer te missen :C

aan de ene kant voel ik me super zo kan doen wat ik wil omgaan met wie ik wil enz. maar aan de andere kant :S :(

i'll see
 
maar dat met andere omgaan kon ik eigenlijk ook al toen ik wel bezet was... soms zat daar gezeik aan vast maar hetzelfde gezeik zou ik zelf ook leveren dus dat is te begrijpen...

ik zou nu ook kunnen zoenen wat ik wil maar op de een of andere manier voel ik me dan schuldig en denk maar aan 1 iemand en dan laat het maar... het gevoel zit dan niet meer goed genoeg om te zoenen en dan loop ik dus liever gewoon weg....
Het bevalt mij wel echt goed zo. Ben single en heb m'n vrijheid. Lekker. :)
 
Na een relatie van 8 jaar, 2,5 jaar vrijgezel geweest en sinds 3 maanden weer een relatie. Het vrijgezel zijn, na een relatie, is nodig om bij te komen van die relatie. Dat je na verloop van tijd weer die genegenheid gaat missen betekent dat je weer toe bent aan een relatie. Natuurlijk hebben beide situaties voor- en nadelen, maar uiteindelijk wil niemand alleen zijn, toch?

dus...
Ik ben wel te vreden hoe het nu is maarja aan allebei de kanten zitten voordelen en nadelen en je moet kijken waar de meeste voordelen zitten.
Ik ben sinds 1,5 maand weer single...
en om eerlijk te zijn weet ik niet echt wat ik wil. Ik heb geen trek in een nieuwe relatie....maar het single zijn....ik weet het niet hoor !

In mijn vorige relatie kon ik ook gewoon lekker uitgaan met vrienden en vriendinnen zonder dat er gezeur kwam. Het vertrouwen was er...dus we lieten elkaar lekker vrij.

Er zijn mensen die single zijn en die lekker 'los' gaan. Maar zo ben ik eenmaal niet !

Misschien moet ik gewoon nog even wennen !
Single zijn is leukkk... als je met vrienduh bent op n feessie ofzo en blabla... maar als je alleen thuis bent dan is dah egwel een hell

mahjah... k mis dat meissie... mah soms ookweer nie :)
nou ik moet er egt niet aan denken om nu weer single te worden...
 
ik ga niet eens meer mee naar feestjes... ook al krijg ik nu dadelijk een vriend die ieder weekend gaat... door de weeks heb ik meer lol aan mijn mannetje toen gehad als op een feest...
M'n ex zit nog steeds in mijn hoofd.. Ik mis hem, zelfs na alles wat hij gezegd heeft en gedaan heeft. En ook al ben ik nog vaak genoeg boos op hem..

Ik mis het "relatie hebben "niet, het bevalt me goed zo, maar ik mis hem.

Soms :bah: ik van mezelf dat het nog niet over is.. Maarrr het wordt wel minder :)

Dat is 1 van de redenen, waarom ik nog ff lekker single blijf..

Never again will I be broken :P
laatste aanpassing
Ik ben ook een echte single, en ben daar wel tevreden mee eigenlijk... Ik kan doen wat ik wil, hoef me niet in te houden, geen rekening te houden met een vriendin... ik ken vrienden van me waarmee ik eerst altijd gezellig op vrijdagavond ging drinken, maar die nu opeens een vriendin hebben, en daar dan verplicht mee thuis op de bank moeten zitten.

En alleen thuis zitten doe ik toch nooit, ja door de week, maar dan heb ik m'n rust hard nodig :P
 
Met jou een droom.......:P
Soms dan ben ik weleens uit ofzoiets....en dan denk ik bij mezelf...als ik een vriend had gehad....was ik hier dan ook geweest ?

Dan kom ik tot de conclusie dat ik dan lekker samen een filmpje aan het kijken zou zijn....
heerlijk :d

Maar goed....nu dat ik single ben beleef ik wel veel meer dingen....maar zolang je iemand nog mist is het 9 van 10 keer toch niet echt zo leuk als het zijn moest...
 
ik heb ook liever een relatie met een lieve meid, maarjah... als je single bent, is de spanning leuker... om steeds die lieve meiden te zoeken enzo :D:D:D hehe...
 
Verlossing :D

Lekker doen en laten waar je zin in hebt, geen relatie meer voor mij OLE! Tot ik aan trouwen toe ben ofzo :S
En helaas als mensen zich misbruikt voelen eigen schuld dikke bult!, je wist ut van tevoor Volgende keer beter :| :D
laatste aanpassing
 
Whehehe Pinda toch (Y)
Normaal ben ik liever single, maar nu had ik HEM liever gehad als vriendje :(.

Is voor het eerst van me leven dat ik zo denk.

Wat ook niet echt tof is dat iedereen serieuze relaties in me omgeving heeft, voel me soms beetje remi (niet echt maar je begrijpt het wel). Die wonen samen of hebben minstens 2 jaar of zijn zeer in love.

(k)
na 3 jaar een relatie te hebben gehad vind ik het wel prima zo :D
lekker feesten enzo... tuurlijk mis je het samen zijn...
maar er zijn genoeg voordelen als je single bent;P
Ik ben single maar heb af en toe best behoefte aan iemand om me heen (k)

Maar ik zal er niet minder vrolijk van worden :D
vlak na een relatie een verlossing, maar een hell wordt het nooit denk ik. nu al weer een jaartje zonder vaste relatie en dat gaat best prima. lekker doen waar ik zin in heb. bevalt uitstekend. maar af en toe heb je toch wel iets van tsjah...het wordt wel weer eens tijd. maar ach, zoeken is ook niet de beste weg. ik laat het wel weer op me af komen.
Alles heeft zo zijn voordelen!
Vrijgezel kan lekker doen en laten wat ie wil:p
En een relatie geeft je toch wel een zekere geborgenheid:)
Een relatie is leuk (als je een goede hebt dan)
En een vrijgezel zijn bevalt me ook nog wel :D
Tsja, ik denk dat als je ECHT heel erg verliefd bent nix liever wil dan samen zijn met diegene, een relatie dus..
Zolang de diegene niet vind, is vrijgezel zijn heerlijk!
Ik heb ook altijd geroepen dat ik een geboren vrijgezel ben, en echt niet vast kan zitten..
Ik zei dat ik gek zou worden van iemand die altijd maar bij me was enzo..
Totdat ik 'hem' ontmoette en nix liever wilde dan dat hij bij me was, en het gevoel dat het noooooit meer uit zou gaan..
Jammer genoeg was dat wel het geval en ben ik nu alweer en half jaar vrij, wat me prima bevalt!!
Maar zou het absoluut niet erg vinden om weer iemand tegen te komen waar ik tot over mijn oren verliefd op zou worden! (L)
kom maar, kom maar,kom maar, kom maar op :P
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
single zijn is opzich wel leuk
maar je mist tog een hoop dingen hoor
het samen zijn enzo
dingen met z'n 2-en doen enzo

dat mis ik echt wel
Even single zijn is leuk, maar na een tijdje heb je het wel gezien en wil je weer een echt maatje hebben waar je alles mee kunt delen en lekker mee kunt knuffelen :hug: :D
Alles loopt zoals het loopt, als je single ben dan geniet je daarvan en wacht je tot je een leuke meid (of vent) tegenkomt, waarmee alles vanzelf gaat.

Ga er iig niet over lopen denken en peinsen, want dan loop je de hele tijd met een sjagoo kanis rond.

Ik heb trouwens geen relatie nodig omdat ik dan altijd bij iemand terecht kan, daar heb ik altijd goede vrienden voor.

Een relatie beginnen dat moet je niet forceren, want dan gaat ut nooit goed.

UCH
 
ik miste ook wat toen ik alleen was, maar nu heb ik een lieverd die me echt vrij laat met alles wat ik maar kan bedenken maar toch, ben ik er bang voor en snak ik weer naar de tijd van toen..

Tis ook nooit goed! haha
Ben het eens met FDL..
Alles heeft zn voor en nadelen, zorg dat ik het altijd wel naar mn zin heb..
Een vriendin kan super zijn, maar ben nog zelf met veel te veel andere dingen bezig, dus wordt het vaak weinig serieus..
Heb genoeg vrienden en vriendinnen, voor een knuffel of meer hoef ik vaak niet ver te zoeken, dus is ok zo..
t was n verlossing, nu is t n hell :S
Als t een lieve leuke jongen is, dan mag ie mn vriendje worden, anders bedank ik liever :)
 
Ik vind het wel een beetje een dilemma eigelijk, woonde heel lang samen en heb eigenlijk alles gehad dat ik heel graag wou, die periode was super al heb ik toen weinig gefeest, dat heb ik moeten inleveren. T'is op een gegeven moment helemaal fout gelopen, meiske ging vreemd, en ben sinds die tijd weer single.

Heb absoluut geen zin meer in nog zo'n klap die je echt veel tijd kost om te verwerken, maar mis wel een stukje geborgenheid, en vooral het "lekker" samen zijn, thuis of niet thuis .. je bent samen, en kan samen lol hebben, huilen, lachen, eigenlijk kun je samen de hele wereld aan als je bij de juiste bent. De kunst is, om dat in je eentje ook te kunnen. Voor 99% kan ik dat ook, al mis ik wel dat ene stukje dat het allemaal compleet maakt.

tegenstrijdig he?

Belangrijkste, als je niet van jezelf kunt houden ... dan kan je dat ook niet van een ander. Daar vergissen mensen zich vaak in, maatje van me was alleen heel ongelukkig, heeft nu een vriendin .. maar ik zie dat meer als een bepaalde compensatie die echt gedoomd is om te mislukken. Als je beide je eigen wereldje hebt, en dus alleen ook gelukkig kan zijn, dan heeft het toekomst.
Ik moet er niet aan denken weer single te zijn ben super gelukkig met mijn mannetje.:D
Dan kom ik tot de conclusie dat ik dan lekker samen een filmpje aan het kijken zou zijn....
heerlijk


Precies, dat is het hem juist... je wordt er een beetje saai van :) Terwijl al je vrienden lekker aan het feesten en/of :bier:en zijn zit jij daar maar een beetje verliefd te doen :D En dan gaat het uit, en heb je achteraf zoiets van 'wat had ik deze maanden toch beter kunnen besteden' :P
 
Bijde,:p

Want als je single bent, ga je lekker feesten en dan heb de one nightstands.

Maar als je single wordt zonder dat je het wil dan is het hell!!!
laatste aanpassing
RELATIE!!!
Maar alleen als je er echt achter staat! En als je er niet echt achter staat merk je dat vanzelf wel en moet je der gewoon meteen een punt achter zetten want dan ben je beter af single! (been there, done that!)
Maar nu weet ik het zeker: it's GREAT to be in love, op dit moment sta ik er 200% achter als ik zeg dat ik NIET single zou willen zijn! Maar ja, das natuurlijk omdat ik een geweldige vent aan de haak heb geslagen...Als ik nu single zou zijn zou ik met alle stelligheid zeggen dat dat het geweldigst was...Ik hou het er toch op dat het het lekkerst voelt om alles met iemand te kunnen DELEN, op voorwaarde dat het de juiste persoon is... (L)
2 Gold> je kan ook inplaats van samen thuis blijven samen Feesten doe ik ook ;) en heb nog steeds zelfde kontakt met vrienden als ervoor.het is net hoe je er zelf mee omgaat.
 
is dat zo mar??? hebben wij nog steeds het zelfde contact als eerst??? dacht het eerlijk gezegd niet maar dat zal wel aan mij liggen :S
 
???

Come again? Ik volg hem ff niet...
mja aan de ene kant mis ik het samen zijn ook wel,
maar aan de andere kant is het vrijgezel zijn ook
leuk.. je hoef je voor niemand anders te verandwoorden
en je kan doen wat je zelf wilt.

maar als ik eerlijk zou moeten kiezen, heb ik het liefst een relatie
wicked-wild> Ja, daar heb je gelijk in... probleem is alleen dat het vaak niet zo gaat!
 
Waarom moet het altijd een zwart-wit keuze zijn ? Ik snap er geen snars van hoor. De een wil vrijheid, en blijft dus single. De ander wil genegenheid/aandacht en heeft dus een relatie.

Maar mensen, wat voor een relatie heb je dan als je denkt als hierboven ? Een relatie bestaat uit twee personen. Je kunt toch wel een relatie hebben, en toch vrijheid hebben ? Net zo goed als je vrijgezel kunt zijn en toch (in mijn geval) vriendinnen hebt om zo af en toe eens mee te knuffelen ?

Ik denk dat als je geen vrijheid hebt in een relatie, dat je beter heel snel een einde aan die relatie kunt maken. Want anders gaat hij toch wel kapot. Niemand kan zonder vrijheid.

Een relatie moet bestaan uit twee delen die met, maar juist ook zonder elkaar (moeten) kunnen leven. Dat is juist het mooie van een relatie: Soms apart, en soms samen lekker genieten van het leven.

Maar ja, misschien zie ik het wel verkeerd. Ik ben niet voor niets vrijgezel :( ;)
laatste aanpassing
 
HAha zo denk ik er ook over Uk, weheheh misschien is dat idd een verkeerde gedachte, ben ik ook niet voor niets vrijgezel ;)
Ik had eerst een goeie vriendin..totdat zij een vriend kreeg. Ineens had ze nerges en voor niemand meer tijd, ze leeft alleen maar voor hem. Nu heeft ze dus helemaal geen vrienden meer! Zo kan het ook :S
Crazy-C 2 oktober 2002 13:10
Soms dan ben ik weleens uit ofzoiets....en dan denk ik bij mezelf...als ik een vriend had gehad....was ik hier dan ook geweest ?

Dan kom ik tot de conclusie dat ik dan lekker samen een filmpje aan het kijken zou zijn....
heerlijk

Maar goed....nu dat ik single ben beleef ik wel veel meer dingen....maar zolang je iemand nog mist is het 9 van 10 keer toch niet echt zo leuk als het zijn moest...


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hebben wij het hier niet vorige week over gehad? Het is in ieder geval precies mijn mening (ik heb wel een eigen mening hoor, maar deze kwam erg overeen met de mijne :-))