Partyflock
 
Forumonderwerp · 800487
­ Nederland
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr. weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Uitspraak van JSKI op woensdag 15 april 2015 om 14:55:
Alleen dat moet je leren waarderen ofzo Heb ik het geVoel.


Inderdaad! Heb nu vaak genoeg kickass visuals gehad, en ik zal af en toe nog best hoog doseren, maar met de juiste mindset kan je met weinig op een bepaalde manier ook heel ver gaan, ook qua visuals. Ze dringen zich dan wat minder op maar met de juiste flow kunnen ze net zo geweldig zijn als hooggedoseerde trips.
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 01:06:
ben ik bang dat 20mg voor mij persoonlijk een mild tripje op gaat leveren en dat als ik gewoon 30mg doe, ik achteraf zeg 'toch blij dat ik voor die dosis heb gekozen, wat was het weer een monsterlijke trip'


Dit zul je altijd wel hebben met tripmiddelen, maar als je de tijd hebt en genoeg van het stofje hebt liggen is het toch niet zo'n probleem als een trip wat milder uitpakt dan je had verwacht? Dan kan je dit de volgende keer juist meenemen in je dosiskeuze. Van 150ug al-lad naar 450ug is ook wel een aparte stapgrootte voor een stof waar zou weinig over bekend is.

Als je per se zin hebt in een heftige trip houdt natuurlijk niemand je tegen, en het kan ook goed uitpakken maar het is zo zonde als het verkeerd zou gaan.

In any case, laat ons weten waar je voor gekozen heb en hoe het was B)
Uitspraak van Prurient op woensdag 15 april 2015 om 21:49:
n, maar als je de tijd hebt en genoeg van het stofje hebt liggen is het toch niet zo'n probleem als een trip wat milder uitpakt dan je had verwacht? Dan kan je dit de volgende keer juist meenemen in je dosiskeuze. Van 150ug al-lad naar 450ug is ook wel een aparte stapgrootte voor een stof waar zou weinig over bekend is.

Als je per se zin hebt in een heftige trip houdt natuurlijk niemand je tegen, en het kan ook goed uitpakken maar het is zo zonde als het verkeerd zou gaan.

In any case, laat ons weten waar je voor gekozen heb en hoe het was B)


(Y)(Y) niks meer aan toe te voegen :)
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 12:50:
Heb geen ervaring zelf met die AL-LAD.


Dat is dus in de juiste doseringen LSD, alleen met een kortere werkingsduur. Ik heb dan geen LSD gehad, maar deze trip was wel vele malen vetter, heftiger, dieper en spiritueler dan de 2C's die ik heb gehad en truffels en echt wat ik mij dus ook bij LSD voorstelde.


Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 12:50:
Je realiseert je wel dat er tussen 20 en 30 nog 21,22,23,24,25.26.27.28 en 29mg als ook mogelijke keuzes zit? je hoeft niet perse in 5 tallen te nemen, mits je een goede weegschaal hebt, natuurlijk.


Hier heb je een punt. Weegschaal heb ik wel, die welbekende .000 weegschaal van DX. Dat is idd een licht autistisch trekje denk ik haha, waar meer mensen last van hebben. Zelfde als dat ik het volume van mijn TV het liefst op een rond getal heb staan haha.

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 12:50:
Je kan zo'n dosering toch ook bewaren voor de 3e keer? Dat is een beetje wat bij deze stofjes hoort hoor, aftastend opschroeven, niet in één keer een top(zonder bottom)-taktiek.


Daar heb je een punt, maar de keerzijde is natuurlijk dat niemand op een 'net-niet ervaring' zit te wachten. Iets wat ik dus op 15mg wel had. Of ja, net niet, was hem gewoon eigenlijk helemaal niet. Maar

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 12:50:
Ik zie echt geen reden om direct naar 30 te gaan man, en met 2 mensen die je dat zeggen, moet je daar toch eens goed over nadenken.


Hier heb je ook een punt mee, dat icm dat je de dosis altijd hoger kan opschroeven. Dan ga ik voor ruim 20mg. Mocht de weegschaal dan 22 of 23 ofzo aangeven, ga ik niet moeilijk zitten doen om die miligram. Ben benieuwd.

Ben gewoon bang voor weer een net-niet ervaring. Het kost natuurlijk wel wat en het grootste nadeel aan een net-niet ervaring aan zo'n geplande trip is dat bijnemen niet echt werkt, je het beste minstens een week moet wachten ivm tolerantie en je die week erop mss niet de omstandigheden hebt (vrij, goed weer, geen verplichtingen, etc). Maar goed, zoals gezegd, ben mss wel wat eigenwijs, maar niet dom wat dit spul betreft. Ik zal de volgende keer dan wel voor ruim 20mg gaan, vooral als jullie er zo heilig van overtuigd zijn (en wel ervaring hebben met die 'slechts' 5mg meer dan de dosis die voor mij niet werkte.

Uitspraak van Prurient op woensdag 15 april 2015 om 21:49:
Van 150ug al-lad naar 450ug is ook wel een aparte stapgrootte voor een stof waar zou weinig over bekend is.


Hier misschien wel, maar het is wel een stofje dat door Shulgin al beschreven werd in TiKHAL en erg populair is in de UK, waardoor ik me er echt wel heel diep in heb kunnen verdiepen voordat ik het probeerde.
laatste aanpassing
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
Dat is dus in de juiste doseringen LSD, alleen met een kortere werkingsduur.


Ik weet het, ik heb het alleen niet gehad :P

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
Dat is idd een licht autistisch trekje denk ik haha, waar meer mensen last van hebben.


True, iets om met dit soort stofjes dankbaar vanaf te stappen :) Ik zou zelf de dosering in stapjes van 3 mg per ervaring verhogen, vindt je dat te weinig (kan ik me voorstellen) denk dan aan 4 of 5 mg, maar sla niet een paar stappen over naar de 30..

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
maar de keerzijde is natuurlijk dat niemand op een 'net-niet ervaring' zit te wachten


Nee, maar hoort er soms gewoon bij. Als je bovenstaande aanhoudt zal je echt je volgende trip wel kunnen intensiveren, zonder gelijk het hele sealtje (bij wijze van) op te hoeven maken. Dit hoort gewoon bij 2C"tjes en tripmiddelen, aftasten, rustig de dosis verhogen over een aantal trips, je zult gewoon niet altijd de 1e, 2e of 3e trip goed zitten, vervelend, maar accepteer het. Of ga all-in..dat kan nog steeds, dat is een keuze die verder geheel aan jou is.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
Dan ga ik voor ruim 20mg. Mocht de weegschaal dan 22 of 23 ofzo aangeven, ga ik niet moeilijk zitten doen om die miligram. Ben benieuwd.


Juist. Klinkt al als een beter idee.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
beste minstens een week moet wachten


uiteraard, je kunt nou eenmaal niet dagelijks gaan trippen :P

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
(en wel ervaring hebben met die 'slechts' 5mg meer dan de dosis die voor mij niet werkte.


Ja daar is wel ervaring mee. Het is voldoende sterk spul om bij een beetje meer toch een aardige intensivering te geven. Je slaat de stap naar een mg of 18-19 al over, dus hou het dan idd bij 20-22, max 23mg. Is dat weer niet genoeg, dan kun je een trip er op altijd nog verder omhoog gaan. Het is vervelend dat een trip er tussen dan niet voldoende goed voor je uitpakt, maar wel de slimme, voorzichtige en verstandige manier om met RC's die tevens tripmiddelen zijn, om te gaan.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
de UK


Hehe..ja die lui gaan ook overal mee all-in ;P
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 22:15:
uiteraard, je kunt nou eenmaal niet dagelijks gaan trippen :P


Nee, uiteraard niet, is ook maar eens per 2 maanden zo'n beetje dat ik echt ga trippen. Maar het zou wel kut zijn. Hele dag vrijgemaakt, geen feesten ingepland, verder met niemand afgesproken, weinig bier enzo in huis, zit je op zaterdag met maar 2 of 3 vrienden klaar voor hopelijk een avond voor in de boeken, en dan voel je hem niet. Ja, dan kun je nog naar de kroeg of wat wiet roken haha. Maar goed, denk dat ik er nu wel uit ben en dus beter voor die ruime 20mg kan gaan. Maar dat zal nog wel een paar weekjes duren voordat het weer zover is.
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:24:
Maar het zou wel kut zijn. Hele dag vrijgemaakt, geen feesten ingepland, verder met niemand afgesproken, weinig bier enzo in huis, zit je op zaterdag met maar 2 of 3 vrienden klaar voor hopelijk een avond voor in de boeken, en dan voel je hem niet.


Dat is worst case, maar je schetst hier een situatie waar in je niks voelt. Je hebt 15mg op gehad, bent van plan te verhogen en naar wat ik lees uit het reportje van toen, heb je toen wel wat gevoeld. Dus het zou me verbazen als, stel je zou 18-19mg doen, wat echt een merkbare stap is bij 2C-E, je niks zou voelen. In dat geval gaat je situatie schets dus al niet op.
Echt, het begint bij acceptatie dat een trip soms niet zo uitpakt als je misschien zou willen. Maar dat maakt niet dat je dan maar lukraak doseringen boven Erowid's heavy (de 30-40mg die je eerder schetste te willen nemen) moet gaan nemen als je aan het eind van een common range zat.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:24:
Maar goed, denk dat ik er nu wel uit ben en dus beter voor die ruime 20mg kan gaan. Maar dat zal nog wel een paar weekjes duren voordat het weer zover is.


Kun je het nog even rustig laten bezinken (Y)
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 22:48:
Maar dat maakt niet dat je dan maar lukraak doseringen boven Erowid's heavy (de 30-40mg die je eerder schetste te willen nemen) moet gaan nemen als je aan het eind van een common range zat.


Zit ik met de stofjes waar ik wel ervaring mee heb, dus vind die Erowid tables altijd wel een handige guideline. Vandaar dus ook mijn originele plan om 30mg te pakken in een thuissetting. Maar goed, ik heb ook wel eens gezegd dat de ervaringen van enkele actieve en ervaren leden hier in het drugsforum op PF, waaronder jij, nog belangrijker zijn dan Erowid wanneer ik ga bepalen hoeveel ik van iets wat ik zelf nog niet heb gebruikt gaan nemen. Heb daarom ook van jou aangenomen om met 15mg op een feestje te beginnen.

Het is echt niet zo dat ik all-in ga en lukraak wat naar binnen flikker. Maar met alle tripmiddelen die ik tot nu toe heb gehad zat ik wel goed met een wat pittigere dosis, trippen is gewoon echt mijn ding. Maar ik lees me echt altijd wel zoveel mogelijk in voordat ik uberhaupt ga nemen. Daarom maar even goed deze discussies te hebben gevoerd, ik ben er nu dus wel uit dat het die ruim 20mg gaat worden. Ik zal er iig over reporten wanneer de tijd daar is!

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 22:48:
Je hebt 15mg op gehad, bent van plan te verhogen en naar wat ik lees uit het reportje van toen, heb je toen wel wat gevoeld


Ja, ik voelde een bodyload die gelijk was aan 2cb, maar geen misselijkheid (had deze keer echt heel ver van te voren niks meer gegeten) en eigenlijk alleen dat de lasers en muziek ietsje vetter waren. Had van de effecten die ik had geen echt leuk avondje in een thuissetting kunnen hebben. Dan zou ik bewust een tijdje naar een sierpleistermuur moeten staren om het iets te zien bewegen om te merken dat ik onder invloed ben. Dan kan ik me met wat bier en wiet en de rest van de kameraden er nog wel het beste van maken, maar het zou geen avondje trippen worden. Had ook niet echt lachkicks en humor met 15mg (iets wat ik met 1 nijntje wel heb).
laatste aanpassing
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:15:
Zit ik met de stofjes waar ik wel ervaring mee heb


-Boven- de "Heavy" range? Kijk nog 'ns goed ;)

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:15:
ik ben er nu dus wel uit dat het die ruim 20mg gaat worden. Ik zal er iig over reporten wanneer de tijd daar is!


(Y) cool! tzt benieuwd naar hoe e.a. heeft uitgepakt!
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 23:27:
-Boven- de "Heavy" range? Kijk nog 'ns goed ;)


Ja, 30 zit net in de Heavy range.

bij 2CB zit mijn 30-36mg aardig ver in de strong range

btw. Ik zie nu wel dat ik iets de fout in ben gegaan. Ik zit met 30-36mg aardig in de Strong range van 2CB, de hoogste daar. Dus ik dacht laag in de hoogste klasse van 2CE te zitten, dat was dus heavy, maar ik zie nu pas dat 2CE naast Strong ook nog een Heavy range heeft. Had mijn 2CB ervaring dus met de Strong range moeten vergelijken.

bij AL-LAD zit 450mg in de Heavy Range, maar die zie ik alleen op psychonaut.wiki, niet op Erowid

Met 2CD zat ik met 40mg en 1 nijntje dus onderaan de strong klasse.

Dus met waar ik (positieve) ervaring mee heb gehad zit ik dus aardig in de Strong range. Daarom pak ik ook van een nieuw stofje graag de onderkant van de Strong Range. Maar goed, zoals gezegd, zat mijn fout erin dat 2CE dus ook nog een Heavy Range bovenop de Strong Range.

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 23:27:
(Y) cool! tzt benieuwd naar hoe e.a. heeft uitgepakt!


Komt goed!
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:38:
Ja, 30 zit net in de Heavy range.


Hmm ik zie dat ze de Strong en Heavy ranges hebben aangepast bij 2C-E. Die waren er eerst 15-20 en 20-25, uit dat oogpunt waren dan ook mijn reacties. De insufflated doseringen stonden er destijds ook nog niet bij.
Blijkbaar werken ze de pagina's op Erowid dus toch wel eens bij :)

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:38:
maar ik zie nu pas dat 2CE naast Strong ook nog een Heavy range heeft.


Klopt ja.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:38:
Met 2CD zat ik met 40mg en 1 nijntje dus onderaan de strong klasse.


Mja, 2C-D is sowieso een weinig potent 2C'tje, denk dat je daarmee sowieso niet, ook niet met iets in de strong range, in de buurt van een 'strong' ervaring voor wat betreft 2C-E komt.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:38:
Maar goed, zoals gezegd, zat mijn fout erin dat 2CE dus ook nog een Heavy Range bovenop de Strong Range.


Ja..waarom sommige vaults dat wel hebben en andere niet..is me ook een raadsel.
Wat is na jullie mening de leukste 2C?
Ik wil het binnekort wel weer eens doen maar weet niet echt welke nou leuk is!
Uitspraak van Cartaa op donderdag 16 april 2015 om 12:41:
Wat is na jullie mening de leukste 2C?

Zelf vind ik 2C-I momenteel nog steeds de leukste. Heb ervaring met B, C, D (weliswaar alleen als versterker), I en T-2.
Zijn er nog 2C-* te vinden als RC bij een online vendor? 2C-B is in mijn omgeving helaas niet te vinden op dit moment..
Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 13:47:
Zijn er nog 2C-* te vinden als RC bij een online vendor?


Ja, m.n. diegene die niet op de Opiumlijst staan zijn wel goed te vinden.

Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 13:47:
2C-B is in mijn omgeving helaas niet te vinden op dit moment..


Well that happens.. hier ook de enige die ontbreekt at the moment :lol:

Uitspraak van Cartaa op donderdag 16 april 2015 om 12:41:
Wat is na jullie mening de leukste 2C?


2C-I en heel close daar tegen aan zit voor mij wel 2C-T2 :)
Ervaring met B,C,D,E,I,P,T2,T7. Alleen de T4 nog proberen..stofje wel al in huis gehaald tijd terug, maar gezien de lange duur er van, nog niet aan toegekomen :P
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 16 april 2015 om 14:27:
Ja, m.n. diegene die niet op de Opiumlijst staan zijn wel goed te vinden.


Oke bedankt, enig idee welke dat zijn? Zelf heb ik namelijk geen idee welke soorten er allemaal bestaan.
Het liefst heb ik 2C-B of een die daar het meest in de buurt komt.
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 20:46:
Oke bedankt, enig idee welke dat zijn? Zelf heb ik namelijk geen idee welke soorten er allemaal bestaan.
Het liefst heb ik 2C-B of een die daar het meest in de buurt komt.


Vragen naar en/of aanbieden van drugs is niet toegestaan op Partyflock hé ;)


Dacht ik meld het nog maar een keer 8)
Uitspraak van Leown op donderdag 16 april 2015 om 20:49:
Vragen naar en/of aanbieden van drugs is niet toegestaan op Partyflock hé ;)


interpretatie is een bitch:P, dus nog ff voor de duidelijkheid: ik hoef alleen te weten welke 2C's NIET op de opiumlijst staan en welke daarvan het meest op 2C-B lijkt.
Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 21:00:
interpretatie is een bitch:P,


Maar deze zin;

Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 20:46:
Het liefst heb ik 2C-B of een die daar het meest in de buurt komt.


kunnen mensen weer interpreteren als vragen naar ;)
Bij deze het antwoord op je vragen:

Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 20:46:
enig idee welke dat zijn?

-C, -D, -E, -P.

Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 20:46:
of een die daar het meest in de buurt komt.

2C-C of 2C-D. Qua duur en intensiteit +/- vergelijkbaar. E en P zijn veel potenter en hebben een werkingsduur van ruwweg 2-3x en P zelfs 4x langer.
Uitspraak van Digitalism op donderdag 16 april 2015 om 13:40:
2C-I en heel close daar tegen aan zit voor mij wel 2C-T2 :)
Ervaring met B,C,D,E,I,P,T2,T7. Alleen de T4 nog proberen..stofje wel al in huis gehaald tijd terug, maar gezien de lange duur er van, nog niet aan toegekomen :P


Uitspraak van Digitalism op donderdag 16 april 2015 om 13:40:
Zelf vind ik 2C-I momenteel nog steeds de leukste. Heb ervaring met B, C, D (weliswaar alleen als versterker), I en T-2.


Kan je me jouw ervaring ermee vertellen? Ben er wel benieuwd naar
Uitspraak van Cartaa op donderdag 16 april 2015 om 21:20:
Kan je me jouw ervaring ermee vertellen?

Je doelt op mijn ervaring met 2C-I?

Je quote trouwens verkeerd, het eerste is niet door mij gezegd maar door !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!.
Uitspraak van Leown op donderdag 16 april 2015 om 21:03:
kunnen mensen weer interpreteren als vragen naar ;)


Bedankt voor je bezorgdheid, maar als ik altijd zal moeten nadenken over hoe anderen iets op kunnen vatten, kan ik beter niks meer zeggen. ik snap je punt maar dat was niet mijn insteek.


Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 16 april 2015 om 21:08:
-C, -D, -E, -P.


bedankt !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!, ik ga ff opzoek naar deze stofjes. (Ik, dus geen aanbiedingen AUB;))
laatste aanpassing
Uitspraak van Digitalism op donderdag 16 april 2015 om 21:30:
Je quote trouwens verkeerd, het eerste is niet door mij gezegd maar door !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!.


Dat maakt inderdaad lastig te beoordelen aan wie de vraag gesteld is, of dat die aan ons beide gericht is, en of deze 2C-I betreft of..nog een andere van ze.

Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 21:30:
bedankt !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!, ik ga ff opzoek naar deze stofjes. (Ik, dus geen aanbiedingen AUB;))


Suc6 (Y)(Y)
Uitspraak van Digitalism op donderdag 16 april 2015 om 21:30:
Je doelt op mijn ervaring met 2C-I?

Je quote trouwens verkeerd, het eerste is niet door mij gezegd maar door !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!.


Ja sorry, de partyflock site werkt niet echt lekker op mijn mobiel haha.
Maar was nieuwsgierig naar jouw ervaring en naar die van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! Vroeg het alleen niet echt bepaald duidelijk nee..
En natuurlijk die van de 2CI want ook dat stond er onduidelijk bij!
laatste aanpassing
Uitspraak van Cartaa op vrijdag 17 april 2015 om 09:24:
Maar was nieuwsgierig naar jouw ervaring

Uitspraak van Cartaa op vrijdag 17 april 2015 om 09:24:
En natuurlijk die van de 2CI

Ik vind het lastig om een 2C-I ervaring op zichzelf te omschrijven, maar wellicht werkt het beter als ik het vergelijk met 2C-B. 2C-B zorgt in mijn hoofd al snel voor redelijk wat chaos. Ik snap weinig meer van de wereld en ben totaal niet helder meer. Met 2C-I werkt dat bij mij heel anders. Onder invloed van 2C-I kan ik nog redelijk normaal functioneren en nadenken. Visueel gezien komt het in mijn ogen redelijk overeen. 2C-I werkt alleen wat langer dan 2C-B, maar als je dat bij voorbaat weet is er natuurlijk niets aan de hand.

Vrij kort stukje, hopelijk kun je er toch wat mee. Anders moet je maar wat vragen stellen, antwoorden geven gaat me vast makkelijker af.
Uitspraak van Digitalism op vrijdag 17 april 2015 om 14:36:
Ik vind het lastig om een 2C-I ervaring op zichzelf te omschrijven, maar wellicht werkt het beter als ik het vergelijk met 2C-B. 2C-B zorgt in mijn hoofd al snel voor redelijk wat chaos. Ik snap weinig meer van de wereld en ben totaal niet helder meer. Met 2C-I werkt dat bij mij heel anders. Onder invloed van 2C-I kan ik nog redelijk normaal functioneren en nadenken. Visueel gezien komt het in mijn ogen redelijk overeen. 2C-I werkt alleen wat langer dan 2C-B, maar als je dat bij voorbaat weet is er natuurlijk niets aan de hand.

Vrij kort stukje, hopelijk kun je er toch wat mee. Anders moet je maar wat vragen stellen, antwoorden geven gaat me vast makkelijker af.


In aanvulling daarop heb ik meestal tijdens m'n 2C-I trips vooral groene, rode en roze (ook wel oranje/geel) kleuren ervaren, wat warmere kleuren qua visuals dus. Het is minder piekend (met daarbij behorende dalen) dan 2C-B. Meer steady, ook wat energieker. Wat meer berekenbaar (vind 2C-B nog wel eens wisselend vallen) ook vooraf wat je er aan hebt. Vind het zelf prima te combineren met 4-FA op de dansvloer. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd, voor sommigen zijn 2C'tjes niks voor het uitgaan.
Van 2C-B wordt die chaos vaker genoemd ja.
Denk dat ik het zelf niet zo duidelijk ervaar, maar vind 2C-I wel duidelijk fijner met uitgaan op zich.
Wel magische lange nachtjes dansen op gehad iig.

E.a. gebaseerd op best een aantal ervaringen btw ;)
Uitspraak van Digitalism op vrijdag 17 april 2015 om 14:36:
En natuurlijk die van de 2CI
Ik vind het lastig om een 2C-I ervaring op zichzelf te omschrijven, maar wellicht werkt het beter als ik het vergelijk met 2C-B. 2C-B zorgt in mijn hoofd al snel voor redelijk wat chaos. Ik snap weinig meer van de wereld en ben totaal niet helder meer. Met 2C-I werkt dat bij mij heel anders. Onder invloed van 2C-I kan ik nog redelijk normaal functioneren en nadenken. Visueel gezien komt het in mijn ogen redelijk overeen. 2C-I werkt alleen wat langer dan 2C-B, maar als je dat bij voorbaat weet is er natuurlijk niets aan de hand.

Vrij kort stukje, hopelijk kun je er toch wat mee. Anders moet je maar wat vragen stellen, antwoorden geven gaat me vast makkelijker af.


Helderder klinkt wel goed want vind 2C-B niet echt een herhaling waard want heb er geen visueel effect bij gehad.
Weet niet wat het is maar na 2 nijntjes alleen maar vaag geworden.

Wat voor visuele effecten heb je gehad in het geval je het nog weet? Haha
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 17 april 2015 om 15:31:
In aanvulling daarop heb ik meestal tijdens m'n 2C-I trips vooral groene, rode en roze (ook wel oranje/geel) kleuren ervaren, wat warmere kleuren qua visuals dus. Het is minder piekend (met daarbij behorende dalen) dan 2C-B. Meer steady, ook wat energieker. Wat meer berekenbaar (vind 2C-B nog wel eens wisselend vallen) ook vooraf wat je er aan hebt. Vind het zelf prima te combineren met 4-FA op de dansvloer. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd, voor sommigen zijn 2C'tjes niks voor het uitgaan.
Van 2C-B wordt die chaos vaker genoemd ja.
Denk dat ik het zelf niet zo duidelijk ervaar, maar vind 2C-I wel duidelijk fijner met uitgaan op zich.
Wel magische lange nachtjes dansen op gehad iig.

E.a. gebaseerd op best een aantal ervaringen btw


Raad je het me eerder aan op een feest of ergens in rustige setting?
Uitspraak van Cartaa op zaterdag 18 april 2015 om 02:12:
2C-B niet echt een herhaling waard want heb er geen visueel effect bij gehad


Zonde wel.

Uitspraak van Cartaa op zaterdag 18 april 2015 om 02:12:
Weet niet wat het is maar na 2 nijntjes alleen maar vaag geworden.


Wellicht had je een derde nodig, als je twee zwakke exemplaren had, was het zo'n 16mg en dat kan een (net-)niet ervaring betekenen.

Uitspraak van Cartaa op zaterdag 18 april 2015 om 02:12:
or visuele effecten


Raad ik 4-HO-DiPT wel voor aan, mooi kortwerkend stofje, snel en vlot intens visueel met een lage dosis. Ook zo weer uitgewerkt (itt een ook erg visuele 2C als 2C-E, die gelijk 8-10u duurt).

Uitspraak van Cartaa op zaterdag 18 april 2015 om 02:14:
Raad je het me eerder aan op een feest of ergens in rustige setting?


Wel in een rustigere (thuis)setting eerst op zich.
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op zaterdag 18 april 2015 om 02:18:
Raad je het me eerder aan op een feest of ergens in rustige setting?
Wel in een rustigere (thuis)setting eerst op zich.


Uitspraak van Digitalism op vrijdag 17 april 2015 om 14:36:
Uitspraak van Cartaa op vrijdag 17 april 2015 om 09:24:En natuurlijk die van de 2CI
Ik vind het lastig om een 2C-I ervaring op zichzelf te omschrijven, maar wellicht werkt het beter als ik het vergelijk met 2C-B. 2C-B zorgt in mijn hoofd al snel voor redelijk wat chaos. Ik snap weinig meer van de wereld en ben totaal niet helder meer. Met 2C-I werkt dat bij mij heel anders. Onder invloed van 2C-I kan ik nog redelijk normaal functioneren en nadenken. Visueel gezien komt het in mijn ogen redelijk overeen. 2C-I werkt alleen wat langer dan 2C-B, maar als je dat bij voorbaat weet is er natuurlijk niets aan de hand.

Vrij kort stukje, hopelijk kun je er toch wat mee. Anders moet je maar wat vragen stellen, antwoorden geven gaat me vast makkelijker af.


Thanks voor de tips! Ik heb vernomen dat ik 2C-I kan regelen dus ik kijk al uit naar een mooie avond!
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:38:
bij AL-LAD zit 450mg in de Heavy Range


Dat kan zeker kloppen gezien dat een blotter 150 mcg bevat :p
laatste aanpassing
Uitspraak van Cartaa op zondag 19 april 2015 om 14:29:
Ik heb vernomen dat ik 2C-I kan regelen dus ik kijk al uit naar een mooie avond!


Laten testen is wel het devies!
Heb het laatst 2x getracht aan te kopen om het voorraadje aan te vullen.
In het verleden nooit een probleem geweest.

1x 2C-B gehad, van overige wel een goed percentage en dat was op zich ook wel bruikbaar dus niet heel erg..
de 2e keer was het 1% 2C-B, en twee verschillende NBoMe's, rond uit gevaarlijk, aangezien die actief zijn in de ug range, kan je dan gauw teveel van nemen met poeder. Die waren niet gekwantificeerd dus dat was niet in te schatten..
Derhalve is dat weggespoeld..
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op zondag 26 april 2015 om 14:32:
Laten testen is wel het devies!


Testen als standaard! Ik gebruik nooit een ongeteste drug, wil wel zeker weten dat ik er niet ziek van word ofzo natuurlijk!
Uitspraak van Cartaa op zondag 26 april 2015 om 14:52:
Testen als standaard! Ik gebruik nooit een ongeteste drug, wil wel zeker weten dat ik er niet ziek van word ofzo natuurlijk!


Goed zo (Y) Hoop dat je de real deal in handen krijgt. Was hier vroeger geen punt, nu 2x naast het net gevist..ff geen zin meer verder te zoeken, heb nog wel een klein oud voorraadje gelukkig, dus kan nog wel eventjes voort, dat wel :)
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op zondag 26 april 2015 om 15:05:
Goed zo (Y) Hoop dat je de real deal in handen krijgt. Was hier vroeger geen punt, nu 2x naast het net gevist..ff geen zin meer verder te zoeken, heb nog wel een klein oud voorraadje gelukkig, dus kan nog wel eventjes voort, dat wel :)


Leven op de broodkruimels!
Heb het spul net binnen dus binnekort maar even langs het TC, gaat helemaal goedkomen als je het mij vraagt
Uitspraak van StyX op zondag 26 april 2015 om 13:43:
Dat kan zeker kloppen gezien dat een blotter 150 mcg bevat :p


Als we dan toch gaan mierenneuken: 450mg zou dan ook niet in de heavy range zitten maar dodelijk ver daar boven haha. Haha nee, wel scherp. Ik probeer er juist altijd zoveel mogelijk op te letten om duidelijk onderscheid te maken tussen miligram en microgram (ik schrijf het, net als velen, overigens als ug). Ik bedoelde inderdaad microgrammen, anders had ik het bericht uiteraard niet kunnen typen haha.
Festivalletje: eerst 2cb (17mg), vervolgens 2 x een kwartje x ofzo. Aan te raden/af te raden? Misschien andere volgorde/hoeveelheden? Hoor t graag
 
Uitspraak van xxdnbxx op maandag 27 april 2015 om 02:07:
Festivalletje: eerst 2cb (17mg), vervolgens 2 x een kwartje x ofzo. Aan te raden/af te raden? Misschien andere volgorde/hoeveelheden? Hoor t graag


Aanrader, verstandige dosis en de volgorde beviel goed
Uitspraak van xxdnbxx op maandag 27 april 2015 om 02:07:
Festivalletje: eerst 2cb (17mg), vervolgens 2 x een kwartje x ofzo. Aan te raden/af te raden? Misschien andere volgorde/hoeveelheden? Hoor t graag


Ik zou persoonlijk de X als eerste doen omdat ik wel eens heb gehoord dat X het effect van de 2C-B versterkt.

Zo lijkt het me beter te peilen hoeveel je kan hebben.
(Weet niet of het waar is maar ik vertrouw mijn bronnen wel dus laat het me weten als het niet zo is)
Uitspraak van xxdnbxx op maandag 27 april 2015 om 02:07:
Festivalletje: eerst 2cb (17mg), vervolgens 2 x een kwartje x ofzo. Aan te raden/af te raden? Misschien andere volgorde/hoeveelheden? Hoor t graag


Ahh, heerlijke combo. Ikzelf doe het vaak andersom, heb met 2CB nog welles last van mijn buik. Als ik eerst de X pak, dan heb ik daar geen last meer van.
Jammer dat het een festival is, anders zou een beetje keta de puntjes op de i zetten.
Uitspraak van Dre zuurkool op woensdag 15 april 2015 om 13:35:
je doet me aan mezelf denken, altijd maar de dosis opschroeven 8) tegenwoordig kom ik juist een beetje achter de charmes van wat lager gedoseerde trips, kunnen soms net zo diep gaan als hoog gedoseerd. Maar goed experimenteren hoort erbij en soms is het wat minder goed te handelen. Is ook niet zo erg, maar ik weet uit ervaring dat het echt goed kut kan zijn om teveel te pakken.


Ik moet je na dit weekend gelijk geven. Twee 2cb-pilletjes gepakt (had nog 1 Louis Vuitton en een Nijntje) samen met zo'n 20mg. Had een heftigere trip verwacht na mijn eerdere ervaringen in verschillende doseringen, maar het was een hele milde trip. Lekker even alleen onder de dekens, de docuserie 'Africa' via Netflix op, mijn chill/trip afspeellijstje erop (met Carbon Based Lifeforms, Entheogenic, Shpongle en de chillere nummers van Andrew Bayer).

Ik zag geen kleuren of overweldigende vervormingen ofzo, wat ik wel eens met 2,5 nijntje heb gezien. Maar heb een tijdje met muziek op naar mijn behang gekeken, dat relief begon mooi rustig in patroontjes te bewegen en terwijl ik er naar keek heerlijk over van alles en nog wat nagedacht. Daarna een tijdje gefocust op de beelden van 'Africa' met mijn eigen muziek op de achtergrond en daarna vond ik Africa zo interessant dat ik het commentaar maar ben gaan luisteren. Weinig visuals of andere bizarheden maar ik voelde me zo relaxt en kon gewoon zo enorm genieten van iets simpels als een natuurdocumentaire kijken of muziek luisteren. Toen ik me eenmaal ook echt op die documentaire ben gaan focussen kon ik echt meeleven met sommige dieren en mijn mond viel soms haast open van verbazing van hoe vet sommige dingen gefilmd waren.

En het kon me allemaal geen bal meer interesseren dat ik wel eens veel vettere visuals heb gezien en dergelijke. Ik heb gewoon nog nooit zo heerlijk muziek geluisterd, een documentaire gekeken en nagedacht over van alles en nog wat. Ik kon door deze trip gewoon vooral alles veel meer waarderen en veel meer genieten dan normaal doordat het zo mild ging.

Maar goed, zo af en toe op zijn tijd wel zwaar trippen blijf ik er wel inhouden, maar ik zie nu de charme ook zeker in van een wat milder tripje. Maar juist daar moet de setting ook naar zijn. Tijdens milde tripjes wil ik gewoon rustig genieten van de kleinste dingen en lekker rustig in mijn eigen gedachten gaan, dat lukt ook weer niet als we het met een groepje doen (de meesten met wie ik het wel eens doe zijn niet zoals ik tijdens het trippen, die kunnen niet zo genieten en rustig in hun eigen gedachten keren zoals ik).
Uitspraak van D-Nial op woensdag 29 april 2015 om 00:59:
gewoon rustig genieten van de kleinste dingen


Dit is precies wat ik bedoel kort samengevat, gewoon relax genieten en genoegen nemen met minder visuals. Kan helemaal perfect zijn. maar zoals jij ook al zegt
Uitspraak van D-Nial op woensdag 29 april 2015 om 00:59:
zo af en toe op zijn tijd wel zwaar trippen blijf ik er wel inhouden


(y) :)
Wat is jullie favoriete 2C-? en waarom.
Ik heb zelf ervaring met 2C-C en 2C-B en wil graag als volgende 2C-I of E,P proberen. Iemand ervaringen?
Uitspraak van TERROR op maandag 4 mei 2015 om 15:19:
Wat is jullie favoriete 2C-?

Hierboven is exact hetzelfde gevraagd.
Uitspraak van TERROR op maandag 4 mei 2015 om 15:19:
en wil graag als volgende 2C-I of E,P proberen. Iemand ervaringen?


Jep met allemaal, wat wil je graag weten? Desnoods een pb'tje ofc. :)

Uitspraak van Digitalism op maandag 4 mei 2015 om 15:27:
Hierboven is exact hetzelfde gevraagd.


Rond om de datum van 16 april is al een beetje wat beantwoord idd.
Hoe zit het eig. met 2C- achter mekaar doen, dus bijvoorbeeld de volgende dag of 1 dag ertussen etc. Zou je dan meer moeten nemen of gewoon dezelfde dosis. Of is er helemaal geen effect (wat me sterk lijkt?)