Partyflock
 
Forumonderwerp · 19421
­ Nederland
Kom ik net thuis van een lange dag, denk ik mooi nu nog voetbal kijken en de dag is weer afgelopen. Stopt me pa ineens een zakje met pillen voor m`n neus. Hij gelijk weer zeuren, dat ik niet verantwoordelijk ben en dat ik ook met die zooi achter het stuur zit. bla bla bla

Ik uitleggen dat ik juist wel verantwoordelijkheid heb (want ik weet altijd precies wat ik doe) en toen ik m`n hele verhaal had gedaan, was ie een stuk minder boos.

Ik ben eigenlijk wel blij dat ze het nou weten, hoef ik ook niet meer zo stiekem te doen. En gelukkig dat ik ook niet gelijk straf enzo krijg.


Maar ja misschien dat dat nog kom.
laatste aanpassing
 
Ik zag dat je 22 was, straf krijgen ????
Zo bedoel ik het niet, maar je weet het nooit bij ouders als het woord drugs valt. Ze denken gelijk het ergste van het ergste en denken dat je gelijk een junk bent. Ik zou ook niet echt straf krijgen, maar als ik bv geld moet lenen zou ik eerder nee te horen krijgen. Of de auto niet meer mogen mee nemen.

Op zo`n manier bedoel ik straf, ik mag thuis eigenlijk alles maken wat ik wil. Ik ben de enige nog die studeerd en daarin zien ze ook wel dat ik weet wat ik doe.
laatste aanpassing
de mijne ook :)

al heel lang en ook eigenlijk vanaf het begin

en niemand doet er moeilijk over eigenlijk want ze vertrouwen er gewoon op dat we er op een normale manier mee omgaan etc. :)+
Idd dat zei ik ook, nu kan ik eindelijk na een feest sòchtends een lekker bakkie koffie drinken in de keuken :)
snap nooit waarom je niet zonder drugs kan.
Daar hebben we het hier niet over, het geeft gewoon een extra dimensie aan een feest
ik zei ook niet dat ik niet zonder drugs kon alleen dat mn ouders het wisten....

zonder drugs kan ik namelijk wel :)
Sorry André maar je hebt zeker op de verkeerde topic geklikt. ;)

2 HQPartypeople> Ouders blijven ouders altijd willen ze het beste voor hun kinderen. En idd als ouders het woord "drugs' horen dan denken ze vaak gelijk dat je een zware junk bent en dat je er niet mee kan omgaan.
 
Het is idd wel beter...

Had er laatst ook een gesprek over met me moeder en die zei dat ik oud en wijs genoeg was om me eigen beslissingen te maken.
En dat ik weet wat de gevaren van drugs zijn en wat dat met je doet! En dat het dus mijn leven is en ik zelf moet weten wat ik ermee doe.
Alleen zei ze dat als ik iets krijg door drugs of in het ziekenhuis kom te liggen door drugs, dat ze me dan nooit zou helpen of komen opzoeken...
 
Mijn ouders wisten het ook al héél vroeg en ik vond dat eigenlijk wel fijn :) Inderdaad, een kopje koffie 's morgens vroeg en vertellen hoe het was enzo ... en wat je op hebt natuurlijk :D (y)
 
Hmm wel beter dat ze het nou weten! Kan me nix bij voorstellen dat ik met pa en ma over mijn drugsgebruik praat...tis niet zo dat ik veel gebruik maar,
Mijn ouders zouden echt gaan flippen:S
laatste aanpassing
Ik heb het hen gewoon zelf verteld.
En daar ik maar 1 keer per maand wegga, zien ze er geen graten in.
Ze vragen enkel dat ik m'n afkick bij maten onderga, want ze vinden het net iets te erg om me zo te zien :D
Mijn ouders weten het ook, al vanaf het begin. En ik moet zeggen dat het zowel voor je ouders als voor jezelf veel handiger is. Je ouders zijn minder bezorgd als ze door hebben hoe het allemaal in zijn werking gaat en ze kunnen zien dat je er verantwoordelijk mee omgaat. Of je nou eens in de zoveel tijd drugs gebruikt of dat je nou elk weekend jezelf klem zuipt is toch wel een verschil..
 
Ik wil het mijn ouders wel vertellen, maar zij kunnen nog niet eens een onderscheid maken tussen soft- en harddrugs. Dus dat vind ik een onbegonnen zaak. Dit komt omdat mijn neef overleden is aan een od bruin... Wanneer ik mijn ouders vertel dat ik alleen wellus een pilletje neem, zou ik ze daar ontzettend pijn mee doen en veel zorgen geven. dus dit is mijn reden om het niet te vertellen.

Mijn idee over drugs is dat je er mee moet uit kijken, maar vind het minder slecht dan drank. En ik drink dus niet...
 
pas maar op wat je zegt; steeds meer ouders weten internetpaginas zoals deze ook te vinden.. ;)
 
kan je echt verzekeren die van mijn echt niet!! Me moeder kan de radio nog niet eens aankrijgen en me pa is blij als die achter het beeldscherm van de tv zit...
 
Ik ga nu al een tijdje regelmatig naar feest (afgelopen 3 maanden gemiddeld 3x per maand) en mun ouders weten van nix. Vind t ook wel beter zo want je kan er ook geen gezeur mee krijgen, ze weten zelfs niet eens dat ik naar feesten toe ga.

Eigenlijk zou ik het ze graag vertellen maar heb bij vrienden gemerkt dat het toch alleen maar slechte gevolgen kan hebben. Uiteindelijk zullen ze het een keer tegen je gebruiken (ookal hebben ze het beste met je voor) en in principe is er niet echt iets wat je terug kan zeggen want zij hebben hun vooroordelen die jij niet zomaar even weg kan praten.

Kan t echter zeker wel begrijpen dat als je ouders het accepteren dat je dan blij bent dat ze t weten, t is nooit relekst om te liegen tegen je ouders...
Mijn ouders weten het ook. Mijn vader is erachter gekomen dat ik op vakantie bij hem pillen had gegeten. Genaaid door de vriendin van mijn vader. Die ging mee uit (is net 30) en ik had met een vriend pillen op en zij wou er ook een. Maar we hadden de rest bij het huis van mijn vader laten liggen. Toen zei ze dat ze het niet zou zeggen tegen mij pa. Ik was twee dagen weg en toen had ze het verteld. Mij gewoon zwaar hard genaaid. Vuile Kankerhoer!!!!!!!!!!
me ouders weten dat ik pillen slik, niet dat ik snuif

ik heb wel gemakkelijke ouders, ze blowen zelf allebei en ze vinden het geen probleem dat ik af en toe aan de pillen zit zolang ik het maar niet teveel doe

nee hoor pa en ma O:)
laatste aanpassing
 
Als me ouders het weten, dan sta ik buiten en worden al me spullen boven op me hoofd gek#nkert...

GreetZ
Vermoedens zullen ze wel hebben maar als ik verrot thuiskom hebbik gewoon teveel gezopen :p

M'n ma vind een blow al erg.
 
mockiej same here , iggi blowt al vanaf zn 15e , is nu 21 en heeft in de tussentijd alles n keer geprobeerd , en blaft alleen zo nu en dan nog n hash junkie. Me ma moest es weten :[
Ze is er al zow para voor 'n tijdje terug had ze bijvoorbeeld een zakje met van die knalerwten gevonden warin alleen t zaagsel nog zat. Dacht ze dat daar weed ensow in gezeten had hahahah.
Heb me rot gelachen.
Nja een voordeeel Ik woon op mezelf, stukken beter ;-)
 
zo heb ik t met een ex van me meegemaakt die is antidrugs had ie van die zooi in me broekzak gevonden.Belt ie me pa op om te zeggen dat ik zwaar verslaaft was en bla bla de hele tering zooi
ik kom thuis vraagt me pa gebruik je drugs ik natuurlijk nee, want als ie t weet dan denk ik dat ik een paar schenken had gebroken ofzo. PFF dat er zo eikels op deze wereld rondlopen, Pfff neer knallen die handel.
Mijn moeder weet alleen dat ik blow.

Ze heeft het wel es aan me gevraagd, maar toen had ik nog niet geslikt, dus toen kon ik eerlijk nee zeggen :)

Nu gaat dat niet meer :(

Mijn moeder zou het niet leuk vinden dat ik het deed, maar ze doet er niets tegen.