Partyflock
 
Forumonderwerp · 19410
­ Nederland
 
Na de verwikkelingen van vanmiddag lijkt me een LPF-topic hier toch ook wel op z'n plaats tussen de topics als 'blondjes sterven uit' en 'ik ben anaal gevisiteerd door aliens'..

maar het is dus gebeurd.. de LPF is nu in drie delen gescheurd..

een woord: prutsers!
 
nee,niet doen,o help,ik duik onder,wielklemmen en meters tape helpen niet meer....:D%)



verdorie bamb het was zo rustig....:devil:
laatste aanpassing
Tja, de LPF.. als meneer Wijnschenk tijdens NOS Actueel het begrip 'onder stoelen of tafels steken' gebruikt i.p.v. 'schuiven'.. Wat een niveau :vaag:
Ja bij de PVDA is alles koek en Ei. Daar is ook een behoorlijke crisis, maar daar heeft de media geen interesse in.
Haakie 2 oktober 2002 18:12
Ja bij de PVDA is alles koek en Ei. Daar is ook een behoorlijke crisis, maar daar heeft de media geen interesse in.


---

Dan let je toch niet goed op geloof ik :-D voorbeeldje: Crisis PVDA is 3 keer de opening van het AD geweest.
laatste aanpassing
nou ik zat er vandaag nog aan te denken, ik kan d'r gewoon niet bij met me kop.

maarjah ieder heeft zo recht om te kiezen wat hij wil.

alleen dan een vraagje aan de mensen die op de lpf hebben gestemd:
zou je het weer doen?
 
k'heb er op op gestemd.
En of ik het weer zou doen??.....NEE

Wat een klootmongolen daar zeg. Stelletje kleuters. :kots:
Hoe willen ze ooit een land gaan besturen als ze dat niet eens bij hun eigen partij kunnen doen. :frusty:

Pim was LPF, en er was maar 1 Pim.
We kunnen alleen maar hopen dat er over 4 jaar weer iemand als hem opstaat.
laatste aanpassing
over 4 jaar??? echt niet, ik hoop dat we in de lente weer mogen stemmen ofzo!!

maar het blijft natuurlijk wel een hoge amusument waarde hebben. ik vermaak me prima kijkend naar het journaal, nova en barend en van Dorp. lekker rellen in de kamer! :D
laatste aanpassing
 
als ze nog meer zetels 'kwijt' raken wordt de positie in het kabinet ook onhoudbaar natuurlijk.. verkiezingen zullen niet al te lang meer duren ws :)
 
Na de verkiezingen heb ik enkele zuigende topics over de LPF geopend, maar daarna heb ik plechtig beloofd om op Partyflock niets negatiefs meer over de LPF te zetten.

En daar hou ik me natuurlijk aan ;D
ze lopen alleen maar te kloten daaro...
ze moeten eens ffies iets nuttigs gaan doen
en LPF dat wordt echt helemaal nix.. onee dat zeg
ik fout..het is al helemaal nix
:D
Werkzaam bij Partyflock
ze maken er idd een lekker zooitje van dus ik gok ook dat ze het echt niet de volle 4 jaar volhouden :D
Dan gaan ze denk ik gewoon weer terug naar hun oude aantal zetels ;D
volgens mij moeten ze die party maar opdoeken want dit is niks:S:S
 
Dit was ook een leuke LPF-topic: http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=16081
Nou je moet ze iig wel een ding toegeven: ze zijn wel heel open en je leert ze zo goed kennen :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 5976, 4173}
eerlijk gezegd lach ik me een hoedje!
je kon vanaf voor de verkiezingen al zien wat een amateuristische bende het was, en er dan toch op stemmen?!

ik had het wel verwacht.

denk eigenlijk dat ze nog niet eens een creche onder controle kunnen houden.
en dat moet nederland besturen, jammer hoor.
laatste aanpassing
 
BOB’s COLUMN 2002-58

Raar volk!!!!


maandag 9 september 2002

Als er één ding op de wereld onvoorspelbaar is, dan is dat wel een volk. Een volk kenmerkt zich voornamelijk door ongecontroleerd kudde gedrag. Waarschijnlijk heeft dat kuddegedrag te maken met een natuurlijke drang om ergens bij te horen. Zodra groepsleiders wegvallen en/of iets anders gaan doen, dan valt het volk uiteen en zoeken de afzonderlijke individuen, die gezamenlijk een volk vormden, naar een nieuwe kudde.

Die 1,6 miljoen stemmers op Pim Fortuyn vormden ook zo’n “raar” volk. Pim Fortuyn viel weg en dat volk zwerft nu in de vorm van afzonderlijke individuen door het politieke bestel. Op zoek naar een nieuwe kudde.

Als aan deze mensen gevraagd wordt waarom zij op 6 mei op Pim Fortuyn hebben gestemd dan antwoorden zij steevast: “Pim had zulke goede ideeën, die wij gewone mensen konden begrijpen”.



De regering is geïnstalleerd. De Lijst Pim Fortuyn is goed vertegenwoordigd. En tot mijn verbazing heeft de LPF ministers weten te vinden die, als geen ander, hebben begrepen hoe Pim Fortuyn de hedendaagse politiek zag.



Minister Heinsbroek van Economische Zaken had in zijn eerste dagen al door dat het regeerakkoord, voor wat betreft de economische teloorgang, niet geheel juist was opgesteld. Hij greep in en riep dat de lastenverlichting van de burger sneller gerealiseerd moet worden om de burger wat meer vertrouwen in de economie te geven.

Natuurlijk werd hij door de (linkse)pers onderuit gehaald en bestempelt als ongeleid projectiel. Natuurlijk werd de LPF’er als onbetrouwbaar persoon neergezet. Natuurlijk werd het kabinet Balkenende instabiliteit verweten.

Heinsbroek had echter gelijk en kreeg dit ook van het kabinet. In de vorm van verlaging van WW-premies is een deel van de lastenverlichting per januari 2003 gerealiseerd. Een knap stukje politiek werk van Heinsbroek. Slagvaardigheid binnen enkele weken. Dat was het afgelopen decennia wel anders.



Minister Nawijn is er ook zo één. Okay, deze man heeft de uitstraling van mijn achterwerk, maar wat Fortuyn zei in de verkiezingsstrijd voert Nawijn als Minister van Integratie en Vreemdelingenbeleid uit. Evenals Heinsbroek laat Nawijn het volk weten waar hij over denkt. Deze heldendaad wordt gebagatelliseerd met de uitdrukking “het loslaten van proefballonnetjes”.

Nawijn is gewoon op Fortuynlijke wijze het vreemdelingenbeleid aan het aanpakken. Hij heeft er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat een uitgeprocedeerde Nigeriaan die zijn voormalige Nederlandse gezin bedreigde en door de woningbouwvereniging niet zijn huis kon worden uitgezet, op een vliegtuig naar Nigeria verdwijnt. Chapeau!.



Minister Bomhoff had een moeizame autoritaire start. Waarschijnlijk wat onwennigheid. In navolging van Fortuyn kondigde hij echter afgelopen weekeinde aan dat binnen vier jaar doch waarschijnlijk al medio 2004 de wachtlijsten in de gezondheidszorg weg zijn.

Sterker, hij kondigde dit niet alleen aan, hij deelde tevens mede dat hij op deze uitlatingen afgerekend mag worden.

Dat is nu politiek zoals Fortuyn het bedoelde.



Het is jammer dat het volk dit niet ziet. De LPF ministers dalen in populariteit en de (gemanipuleerde)opiniepeilingen kondigen een zwaar verlies voor de LPF aan.

Raar volk. Als de stemmers nu nog hetzelfde denken als op 6 mei 2002 dan zouden ze massaal achter het kabinet staan. De LPF zou dan op winst staan in de peilingen.

Het volk is echter zwevende op zoek naar een nieuwe kudde.





BOB
 
Beckham zei: Tja, de LPF.. als meneer Wijnschenk tijdens NOS Actueel het begrip 'onder stoelen of tafels steken' gebruikt i.p.v. 'schuiven'.. Wat een niveau


Het is volgens de Dikke van Dale: "iets niet onder stoelen of banken steken".

Hèhèhè ;p
 
pfff wat ik wilde zeggen over de lpf heb ik ooit al in een ander topic gezegd

maar laat ik nou niet zeggen

HAD IK HET NIET GEZEGD :) :P %)

ai (i did it)
laatste aanpassing
Ik ben zeker geen LPF-fan, maar ik vind het niet zo'n ramp dat ze allemaal rare proefballonnetjes op laten en andere gekke of ongenuanceerde uitspraken doen. Die lui zijn vaak echt wel slim, maar hebben weinig ervaring met politiek. Dat heeft een boel nadelen, maar ook als voordeel dat er wat frisse wind door de stoffige regering waait en dat is precies waar half Nederland op zat te wachten. Die domme acties die ze af en toe uithalen, worden wel weer gecompenseerd door de ervaren en vastgeroeste VVD en CDA.

Die interne ruzie moeten ze wel mee ophouden of iig niet meer in het openbaar uitvechten, want dit gaat werkelijk nergens over. Zelfs de meest onervaren politicus weet dat dit niet handig is.

Lekker boeiend als Wijnschenk een uitdrukkig verkeerd gebruikt. Beter dan een Lubbers die ingewikkelde zinnen maakt, die niemand snapt, en als je er over na gaat denken helemaal niks betekenen. (Lubberiaans)
laatste aanpassing
of niet?
 
Ik heb op de LPF gestemd. SPIJT!!!!!!!!!!!!!

Partij van niks. Helaas van pimmetje, anders was die partij echt wel wat geworden. Nu mogen ze wel opsoutuh van me.

~MAARTEN~ heeft gesproken :D