Partyflock
 
Forumonderwerp · 800487
­ Nederland
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr. weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 2 maart 2015 om 19:45:
Jawel, realiseer je echter dat er een verschil is tussen zuipen en wat alcohol drinken. Het eerste zou ik voor die tijd niet doen.


kots garantie :kots:
Uitspraak van mdmazing84 op maandag 2 maart 2015 om 19:46:
overigens zouden de rode ook verder verlaagd kunnen zijn, die sturen ze (bij ons iig) niet meer op om te laten testen


Had jij niet een uitslag van 8-15 gepost? De oorspronkelijk tri-colour batch was 8-12 iig. Dus als ie later 8-15 zou geworden zijn klinkt dat eerder als dat ie mss toch hoger (11/12/13-15) is geworden...en de uitslagen op één hoop zijn gegooid met de rode exemplaren van de oude batch (8-12) wegens gebrek aan (opgemerkte) uiterlijke verschillen.
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 2 maart 2015 om 20:11:
Had jij niet een uitslag van 8-15 gepost? De oorspronkelijk tri-colour batch was 8-12 iig. Dus als ie later 8-15 zou geworden zijn klinkt dat eerder als dat ie mss toch hoger (11/12/13-15) is geworden...en de uitslagen op één hoop zijn gegooid met de rode exemplaren van de oude batch (8-12) wegens gebrek aan (opgemerkte) uiterlijke verschillen.


Zou kunnen, laten we dat maar hopen:p
Uitspraak van verwijderd op maandag 2 maart 2015 om 17:28:
Maar welke truffels/dosering is ongeveer vergelijkbaar met een 2cb trip van rond de 20 mg


Geen idee je moet truffels zien als iets anders als 2C-B. Heb goede ervaring met die Dragon,s , heb daarnaast 1 x Atlantis truffels gehad daar voelde ik eigenlijk helemaal niks van.
Uitspraak van Digitalism op maandag 2 maart 2015 om 17:52:
Dan denk je dus aan een dosis van 12 tot 18 milligram. Het eerstgenoemde getal is prima voor een eerste keer, het tweede vind ik, gezien het feit dat je nul ervaring hebt met trippen, wat fors.


Niet helemaal mee eens. In december heb ik getript met twee tripdebutanten (ook alleen ervaring met de door SkyFire genoemde drugssoorten) en die heb ik beiden 2 nijntjes gedaan en hadden de tijd van hun leven. Afgelopen vrijdag weer hetzelfde verhaal, twee mensen die voor het eerst een tripmiddel hebben gebruikt en vonden 2 nijntjes ook heerlijk. Alle vier geen zwaargewichten (allen binnen de 60-80kg).

Was beide keren wel in een chille thuissetting, mensen met ervaring erbij en 5-6 personen maximaal. Dat scheelde dan weer wel, maar niemand van hun had spijt dat ze er 2 hebben genomen ipv 1,5 (wat mijn eerste dosis was). Kortom, ligt dus aan de setting. Als je in een vertrouwde omgeving bent met niet teveel mensen en iemand die al ervaring heeft, dan kan 2 prima als eerste keer. Anders bij 1,5 houden.
laatste aanpassing
Uitspraak van D-Nial op maandag 2 maart 2015 om 21:32:
Als je in een vertrouwde omgeving bent met niet teveel mensen en iemand die al ervaring heeft, dan kan 2 prima als eerste keer. Anders bij 1,5 houden.


Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 2 maart 2015 om 13:38:
een vriendin van mij had dit afgl weekend op een drukke verjaardag (bij haar thuis) gedaan en..dat was niet zo';n succes. Maar wat voor de één wel werkt hoeft voor de ander nog geen succes te zijn (*en andersom dus uiteraard ook!!)


En in zo'n scenario (als hierboven door mij omschreven) however, kan 2/3e nijntje (dat is wat zij op had(!), naast een hoop alcohol denk ik, passend bij een verjaardag) bijv al teveel zijn. Er waren daar ca 25-30 mensen aanwezig toen. Kortom zoals je aanhaalt, setting is zeker belangrijk, derhalve dit ter illustratie.
Uitspraak van Raver op maandag 2 maart 2015 om 19:12:
Ik ga zaterdag naar een techno feestje ergens in Leiden. Ben erna van plan 2c-b te gaan gebruiken. Kan dit als ik alcohol heb gedronken op het feestje? Ga verder geen andere drugs gebruiken.


Zou t niet doen, ik krijg er altijd goeie koppijn van als ik 2cb met alcohol combineer..
We gaan nu wss vrijdag met zn 3en aan de 2cb, en zaterdag als de grote groep komt gewoon aan de x.

Iedereen gisteren bedankt voor de input :flower:
Aangezien de combinatie alcohol en 2c b voor hoofdpijn kan zorgen heb ik besloten vrijdag avond 2c b te gaan gebruiken. En dus niet zaterdag na een feestje. Als het goed is hebben we witte nijntjes. Hoeveel moet ik nemen? Een hele of toch beginnen met een halve. We hebben ook lachgas gehaald om af en toe een patroon te gebruiken tijdens de trip. Heb zelf enige ervaring met tripmiddelen; paddos en LSA zaden.
Uitspraak van D-Nial op maandag 2 maart 2015 om 21:32:
Niet helemaal mee eens.

Dat mag uiteraard. Maar ik ken ook genoeg mensen die kapot zouden gaan als ze hun eerste keer 24 milligram (want theoretisch gezien is dat mogelijk) voor hun kiezen hadden gekregen. Zelf vind ik 25 milligram aan poeder (dus dat kan nog minder zijn dan twee Nijntjes) ook meer dan genoeg.

Uitspraak van D-Nial op maandag 2 maart 2015 om 21:32:
ligt dus aan de setting

Ik ben het er mee eens dat een grote factor is. Deze factor heb je zelf in de hand. Een andere factor, die je helaas niet in de hand hebt, is hoe sterk mensen in hun schoenen staan. Bij voorbaat kunnen mensen wel zeggen/denken dat trippen echt geen probleem voor ze gaat vormen, maar tijdens de trip wordt vaak al snel duidelijk of dat daadwerkelijk zo is. Oftewel, soms kan het bij iemand heel erg tegenvallen omdat die persoon het totaal verkeerd heeft ingeschat. Juist daarvoor adviseer ik liever wat lager, zelf zou ik namelijk ook liever iets te rustig willen beginnen dan veel te hard.
Uitspraak van Raver op dinsdag 3 maart 2015 om 09:23:
Hoeveel


Van een halve zal je nauwelijks wat merken. Ik zou een hele tot anderhalf nemen
Uitspraak van Helena op dinsdag 3 maart 2015 om 09:55:
Van een halve zal je nauwelijks wat merken. Ik zou een hele tot anderhalf nemen


Oké prima thanks.
Uitspraak van Digitalism op dinsdag 3 maart 2015 om 09:41:
Zelf vind ik 25 milligram aan poeder (dus dat kan nog minder zijn dan twee Nijntjes) ook meer dan genoeg.


Ik heb de witte nijntjes die zijn getest op 8-12mg, waarvan de meesten op 9mg. 25mg is in het geval van deze nijntjes dus niet het geval. Volgens mij zaten de tricolore nijntjes ook niet boven de 12mg. Maar goed, 24 of 25mg ontloopt elkaar ook wel weer niet zoveel. 18mg en 25mg is weer een ander verhaal.

Uitspraak van Digitalism op dinsdag 3 maart 2015 om 09:41:
Een andere factor, die je helaas niet in de hand hebt, is hoe sterk mensen in hun schoenen staan. Bij voorbaat kunnen mensen wel zeggen/denken dat trippen echt geen probleem voor ze gaat vormen, maar tijdens de trip wordt vaak al snel duidelijk of dat daadwerkelijk zo is. Oftewel, soms kan het bij iemand heel erg tegenvallen omdat die persoon het totaal verkeerd heeft ingeschat. Juist daarvoor adviseer ik liever wat lager, zelf zou ik namelijk ook liever iets te rustig willen beginnen dan veel te hard.


Tsja, je hebt wat dat betreft wel een punt dat je via internet iemand een onbekend persoon moeilijker kan inschatten dan iemand die je persoonlijk kent. Toch hebben we iemand in de groep die zelfs op normale hoeveelheden XTC en wiet wel eens vaker slecht is gegaan. Staat wat dat betreft wat minder sterk in zn schoenen, maar toch ook voor 2 nijntjes laten gaan en heeft de tijd van zn leven gehad. Ok, het is dan verder geen persoon met persoonlijke issues oid.

Maar goed, ook op het hele internet zijn geen verhalen te bespeuren van mensen die in een perfecte setting (dus geen alchohol, rustig thuis ofzo) van een dosis van 18-24mg slecht zijn gegaan. Maar goed, zoals gezegd, ken ik SkyFire verder zelf niet en van 1,5 gaat nog niet iedereen echt trippen (was bij mij meer een interessante kruising tussen effecten van xtc en spacecake met hele lichte tripelementen), maar anderhalf nijntje gaat je ook niet tegenvallen. Je kan idd wel altijd als 1,5 je bevalt meteen de volgende keer naar 2.
Zoals Digitalism al zegt, bij voorbaat denk ik wel dat ik het wel aan kan :p (anders zou ik het niet eens proberen). Ik heb natuurlijk ook wel mn gebreken, maar over het algemeen sta ik wel stevig in mn schoenen. En ik heb met al mijn ervaringen met de eerder genoemde drugs soorten, nog nooit een slechte ervaring gehad gerelateerd aan de drugs zelf, nooit bad gegaan (wel dingen als kotsen door teveel water drinken, maar dat lag dus niet aan de x).

Ik heb me ook voldoende ingelezen over 2cb. Ik weet qua werking wel wat ik kan verwachten, zoals de bodyload. De enige vraag die onbeantwoord blijft is natuurlijk in welke mate, maar dat kan alleen maar uit ervaring geleerd worden (ik weet dus ieder geval dat het erbij hoort, niets om meteen over in paniek te raken). Ook qua dosering heb ik hier goed rekening mee gehouden, ik ga zeker geen grootspraak doen van, oh 2 nijntjes kan makkelijk (ik heb helaas vrienden die daar wel minder verstandig in zijn).

De anderen die erbij zullen zijn, vertrouw ik voor de volle 100%, en zij hebben wel al eerdere ervaring, dus dat scheelt ook wel.
laatste aanpassing
 
Nog even als bevestiging, heb al wel in de zoekfunctie het een en ander gezien; witte ronde pilletjes met als opdruk 2cb waren getest op 21 mg heb ik begrepen? Is daar ook een spreiding van bekend?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 maart 2015 om 18:13:
itte ronde pilletjes met als opdruk 2cb waren getest op 21 mg heb ik begrepen?


Die van ages ago wel ja.

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 maart 2015 om 18:13:
Is daar ook een spreiding van bekend?


Nee.
 
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op dinsdag 3 maart 2015 om 18:24:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 maart 2015 om 18:13:itte ronde pilletjes met als opdruk 2cb waren getest op 21 mg heb ik begrepen?
Die van ages ago wel ja.

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 maart 2015 om 18:13:Is daar ook een spreiding van bekend?
Nee.


Is dat omdat ze weinig getest zijn of omdat er telkens dezelfde uitslag uit kwam? Deze worden mij nu aangeboden, als het nog dezelfde zijn.
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 maart 2015 om 21:49:
Is dat omdat ze weinig getest zijn of omdat er telkens dezelfde uitslag uit kwam?


Denk dat eerste. Er zijn niet veel mensen die hun 2C-B tabletjes laten testen..
Ik had in het pillentopic deze foto al geplaatst maar ik besef me dat deze hier beter past.



Heb deze onlangs verkregen, vandaag een naar het TC gebracht. In het pillentopic was er al gereageerd dat deze al wat ouder zijn (~2 jaar) en ongeveer 11-15mg bevatten. Krijg volgende week test resultaten maar aangezien dit mijn eerste keer 2c-b wordt zou ik het ook wel leuk vinden om wat meer over deze druk te weten te komen. Ervaringen zijn ook altijd leuk om te lezen!
laatste aanpassing
Ik heb de pilletjes binnen gekregen, het zijn rode nijntjes geworden. Ze zijn wel een stuk kleiner als xtc pilletjes. Ik ben echt zo super benieuwd naar dit middel, ik zit flink wat tripreports te lezen. Vrijdag gaat het dan gebeuren I.c.m n2o.


[albumelement=84218041]{element is niet toegankelijk}
Uitspraak van Raver op woensdag 4 maart 2015 om 18:54:
Ik ben echt zo super benieuwd naar dit middel


Jaah ik dus ook he :D was het maar al vrijdag!! We houden contact :D

Kzal begin volgende week ofzo nog wel een trip reportje schrijven :flower:
Uitspraak van Raver op woensdag 4 maart 2015 om 18:54:
Ze zijn wel een stuk kleiner als xtc pilletjes.


Klopt. Scheelt ook enorm dat er hier maar 8-12mg werkzame stof in hoeft te zitten, in XTC rond de 200mg tegenwoordig (ookal zijn er lichteren dan dat en is er natuurlijk de spreiding). Maar dat geeft gelijk wel de verhoudingen aan qua potentie van beide middelen tegenover elkaar (en het werkt natuurlijk ook weer heel anders).

Anyways, ik hoop mijn 2C-E binnenkort binnen te krijgen. Na de relatief kortere duren van 2C-D, 2C-B en Truffels die maar een keer proberen als eerste tripmiddel die lang werkt. Heb die truffeltrip laatst al met al met genoeg wiet/hasj nog weten te rekken tot 6 uur en mocht van mij wel langer. Denk dat ik beter eerst de 2C-E kan proberen dan de 2C-P als ik de ervaringen enzo lees?
Uitspraak van D-Nial op woensdag 4 maart 2015 om 21:42:
r. Denk dat ik beter eerst de 2C-E kan proberen dan de 2C-P als ik de ervaringen enzo lees?


Klopt ja, lijkt me verstandig :) Met 2C-E ben je zo'n 8-10u zoet (na 45-90min voor dat het werkt), met 2C-P is 9u zo'n beetje de basis..na een come-up van 3 uur that is ;)
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 4 maart 2015 om 21:49:
Klopt ja, lijkt me verstandig :) Met 2C-E ben je zo'n 8-10u zoet (na 45-90min voor dat het werkt), met 2C-P is 9u zo'n beetje de basis..na een come-up van 3 uur that is ;)


Haha klinkt heerlijk, vooral met de vooruitzichten dat het voorjaar er weer aankomt en ik wel een paar vrije weekendjes heb! Toen ik me anderhalf jaar geleden net een beetje begon te verdiepen in drugs vond ik zulke werkingsduren doodeng (sommige van mn vrienden nog steeds), ik kan nu niet wachten!

De laatste paar keer trippen had ik echt het gevoel dat het voor mij wel eeuwig zo mocht duren en vond ik het jammer dat het alweer afgelopen was! Eén vriend van me heeft hetzelfde, dus dan wordt het een keer tijd voor de 2C-E!
Uitspraak van Raver op woensdag 4 maart 2015 om 18:54:
Ik heb de pilletjes binnen gekregen, het zijn rode nijntjes geworden. Ze zijn wel een stuk kleiner als xtc pilletjes. Ik ben echt zo super benieuwd naar dit middel, ik zit flink wat tripreports te lezen. Vrijdag gaat het dan gebeuren I.c.m n2o.


Ik vind lachgas vaak te intens bij de 2cb. Het is me meerdere keren overkomen dat het lekker ging en dacht van 'oh een ballonnetje kan geen kwaad,' en vervolgens schrik ik me rot ervan. Overigens houdt dat me niet tegen om het de volgende keer gewoon weer te doen want ik ben nooit zo slim met 2cb op :rot:. Het is natuurlijk wel leuk als je het juist wat heftiger wil ;).
Uitspraak van bcrcrrc op donderdag 5 maart 2015 om 13:04:
Overigens houdt dat me niet tegen om het de volgende keer gewoon weer te doen want ik ben nooit zo slim met 2cb op


:lol: Herkenbaar

Uitspraak van bcrcrrc op donderdag 5 maart 2015 om 13:04:
lachgas vaak te intens bij de 2cb.


VVergeet dan soms inderdaad dat ik aan het trippen ben en als ik mn ogen open doe ben ik helemaal gedesoriënteerd en moet ik weer op aarde landen
Uitspraak van bcrcrrc op donderdag 5 maart 2015 om 13:04:
Overigens houdt dat me niet tegen om het de volgende keer gewoon weer te doen want ik ben nooit zo slim met 2cb op


:roflol:
Wat een ervaring!! Anderhalf nijntje begint nu langzaam wat af te nemen maar Goh wat heb ik gespaced :p Was zelf een beetje zenuwachtig omdat ik een keer een badtrip gehad heb van paddos maar toen ik begon te spacen waren die zenuwen helemaal weg. Dit goedje ga ik zeker nog eens een keer consumeren. Weer een ervaring rijker :D

Duurde trouwens wel dik anderhalf uur voor het begon met werken.
laatste aanpassing
Uitspraak van Raver op vrijdag 6 maart 2015 om 23:51:
Duurde trouwens wel dik anderhalf uur voor het begon met werken.


Dat valt binnen het normale ;)

Uitspraak van Raver op vrijdag 6 maart 2015 om 23:51:
Dit goedje ga ik zeker nog eens een keer consumeren. Weer een ervaring rijker :D


(Y)(Y)
Zo dat was me een avondje wel zeg

Begin van de avond uurtje of 7 tegen beter weten in toch begonnen met wat biertjes. Rond 9 uur nog een joint opgestoken, en een half uur daarna 1,5 nijntje naar binnen. We waren met zn 5en trouwens.

Tegen 11en werkte hij al goed. Rond middernacht was het echt op zn hoogtepunt. Er hing hier een schilderij van ern boot aan de muur, nou ik heb em wel 100 keer weg zien varen :rot: En ik heb kleuren gezien waar ik niet van wist dat ze bestonden. Op de wc stond ook nog een kalender met een uil erop, dat ding bleef me maar aanstaren met zn grote ogen, niet normaal meer.

we hebben echt de hele avond in een deuk gelegen niets was meer serieus te nemen.

Rond 2 uur was het wel uitgewerkt. Ik had tijdens de trip de hele avond wel een redelijk opgeblazen gevoel maar niet echt misselijk ofzo. Pas toen het uitgewerkt was kwam de misselijkheid echt opzetten. Maar buiten een ongemakkelijk gevoel had ik er niet echt last van, lekker uitbrakken op de bank. Ook kreeg ik nog koppijn wat ik wel verwacht had door het bier..

Al met al een zeer geslaagde avond en net zoals hierboven word gezegd, zeker voor herhaling vatbaar!
laatste aanpassing
Uitspraak van Raver op woensdag 4 maart 2015 om 18:54:
Ik heb de pilletjes binnen gekregen, het zijn rode nijntjes geworden. Ze zijn wel een stuk kleiner als xtc pilletjes. Ik ben echt zo super benieuwd naar dit middel, ik zit flink wat tripreports te lezen. Vrijdag gaat het dan gebeuren I.c.m n2o.


[albumelement=84218041]{element is niet toegankelijk}


Hoeveel mg bevatten rode nijntjes per stuk ?
laatste aanpassing
 
Iemand die vaker getript heeft op die witte ronde pillen waar 2cb gedrukt op staat?
Uitspraak van bang123 op zaterdag 7 maart 2015 om 07:56:
Hoeveel mg bevatten rode nijntjes per stuk ?


Varieert tussen twee keer de helft, vier keer n kwart en de resultaten van de zoekfunctie
Uitspraak van bang123 op zaterdag 7 maart 2015 om 07:56:
Hoeveel mg


12 mg is mij verteld.
Uitspraak van bang123 op zaterdag 7 maart 2015 om 07:56:
Hoeveel mg bevatten rode nijntjes per stuk ?


De oude tri-colour batch waar ook gele en groene in zaten waren 8-12.
Van de rode heb ik hier 8-15 gepost zien worden, wat zou kunnen betekenen dat de range waarin de oude rode zaten misschien is meegenomen door het lab (dat ze weinig/geen verschil zagen) en dat ze nadien iets hoger gedoseerd zijn geworden. Maar met de gedachte van gemiddeld 12 (zoals hierboven) zit je wel ok iig. Het gemiddelde zal iig niet hoger liggen dan dat.
 
Onlangs eens een wat 2-CB poeder gescoord. Had nog nooit kristal gebruikt of überhaupt gezien. Had al wel eens eerder een pilletje 2-cb op, maar dat deed mij niet bijzonder veel.


Avond 1:

De avond begon met het roken van enkele pure zilver haze jointjes. Ik was dus al redelijk stoned voordat ik de 2-cb zou gebruiken. Verder geen alcohol of andere middelen gebruikt.

Ik had een pakketje met 50 mg erin. Zo goed als dat gaat zonder weegschaal er 1/2 uitgehaald en dit ingenomen. De overige personen hadden ongeveer 15 mg op.
Na een tijdje waren de anderen zeer onder invloed. De een zat gewikkeld in een deken samen met de ander in een zware lachtrip. Daarbij hadden ze visuals van bewegende motieven, zagen ze kleuren en kon je er amper een gesprek mee voeren.
Ik merkte er weinig van. Niet zoals de rest. Ik voelde me erg stoned en had een zwaar lichaam. Iets begrijpen was wat moeilijk. Maar verder geen visuals, kleuren, hallucinaties etc. Ik voelde me als enige van de groep een beetje de nuchtere. Daarna nog 12,5 mg bijgedoseerd. Maar dat mocht niet baten. Het versterkte het effect minimaal.

Na enkele uren toen ik wel weer goed nuchter was maar naar huis gegaan. En gezworen om de volgende keer het goed over te doen.


Avond 2:

Deze avond helemaal nuchter begonnen. Dus geen alcohol of andere drugs geconsumeerd. Zelfs geen jointje gerookt. Om goed in de stemming te komen lekkere zweverige progressive opgezet. Miami Sunset Cruis met oa. John Digweed, Sasha en Nick Warren. Voor mij de ultieme space muziek.

Toen 50mg kristallen in 1 keer ingenomen. Verder ben ik wel wat gewend met trippen van truffels etc. En aangezien 37,5mg weinig deed bij mij. Was ik niet echt bang voor deze dosering.

Na ongeveer 1,5 uur zat ik er lekker in. Ik voelde me stoned. Mijn lichaam begon steeds zwaarder aan te voelen. En ik begreep de dingen steeds minder goed. Mijn broertje vroeg me om een joint te roken en dit hebben we gedaan.

Ongeveer 30 minuten daarna begon het pas echt goed. Ik zag verschillende kleuren die rond draaiden, maar het gene waar ik naar keek bleef stil staan. Alleen leek overal een dubbele lijn omheen getekend te zijn.
Met de tijd kreeg ik een steeds zwaardere body rush. Ik kon de toppen van mijn vingers niet meer voelen, mijn voeten leken verdwenen en kon ik als het ware mijn bloed voelen stromen. Echt heel vaag. Het voelde ook aan alsof er bloed uit mijn neus en oren stroomden. Maar niets van dit was waar. Vreemd genoeg was dit een erg aangenaam gevoel.
De muziek deed zeker een duit in het zakje. En ik spacede hem zwaar op de hypnotiserende beats van de Bedrock helden. Ik leek wel in de muziek te zitten en de beats voelde zo natuurlijk aan. Ik zat er helemaal in.
Dansen wilde ik eigenlijk wel. Maar doordat ik mijn voeten niet echt voelde zag dit er erg vaag uit. Toch maar besloten om in de stoel te ploffen en daar de trip uit te zitten.

Na enkele uren zwakte het effect langzaam af tot een aanvaardbaar niveau. Toen kon ik alles ook wat makkelijker begrijpen. En ik moet zeggen dat ik het een zeer aangename trip vond. 50 mg lijkt misschien wat veel. Dat dacht ik ook. Maar aangezien 37,5 mg weinig bij me deed voelde dit wel veilig aan.

Het was een aangename maar best diepe trip die heb ervaren. Maar niet zo diep dat je geen controle meer hebt. Ik kon op het hoogtepunt nog steeds mijn toestand een beetje sturen. En dat vindt ik het fijne aan 2-cb in tegenstelling tot andere middelen.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 maart 2015 om 18:00:
zonder weegschaal

Niet zo handig met dit stofje.

Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 maart 2015 om 18:00:
En aangezien 37,5mg weinig deed bij mij.

Bijnemen werkt anders dan een hogere startdosis nemen. Oftewel, een startdosis van 37,5 heeft een veel heftiger effect dan starten met 25 om vervolgens later nog 12,5 bij te nemen. Ook was je de eerste avond onder invloed van wat joints, dus lastig te zeggen hoe de 2C-B op jou zou gaan werken zonder het blowen.

Is je 2C-B trouwens getest? Vind het namelijk nogal vreemd dat je er met zo'n dosis pas na anderhalf uur er echt lekker in zat. En dat je de eerste avond weinig hebt gevoeld van de 25 milligram. Want dat is ook best een aanzienlijke hoeveelheid.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Digitalism op woensdag 18 maart 2015 om 18:44:
Bijnemen werkt anders dan een hogere startdosis nemen. Oftewel, een startdosis van 37,5 heeft een veel heftiger effect dan starten met 25 om vervolgens later nog 12,5 bij te nemen. Ook was je de eerste avond onder invloed van wat joints, dus lastig te zeggen hoe de 2C-B op jou zou gaan werken zonder het blowen.


Die 37,5 mg was op de gok. Ik merkte er vrij weinig van. Anderen die hadden wel een echt goede trip op minder dan de helft van mijn dosering.

Later heb ik 50 mg afgewogen met een weegschaal. En ja, daar heb ik wel een echt goede trip op gehad. Het was niets teveel en ook niet eng ofzo. Ben ook niet ver van de planeet geweest. Vond het een beetje mellow trip. Wanneer ik zie en hoor dat anderen al van 20/25 mg erg goed gaan. Misschien reageer ik hier anders op dan anderen. Minder goed.


Uitspraak van Digitalism op woensdag 18 maart 2015 om 18:44:
Is je 2C-B trouwens getest?


Mijn bron schijnt het getest te hebben op 78%. Ik ga zelf van de week langs het testcentrum.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 maart 2015 om 19:00:
Ben ook niet ver van de planeet geweest. Vond het een beetje mellow trip.

Vreemd. Omdat je maten wel gewoon goed getript hebben zal het waarschijnlijk niet aan het spul liggen. Misschien heb je inderdaad gewoon heel erg ongeluk en ben je heel erg ongevoelig voor 2C-B.

Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 maart 2015 om 19:00:
Wanneer ik zie en hoor dat anderen al van 20/25 mg erg goed gaan.

Ik ben er zo eentje. Meer dan 25 milligram hoeft voor mij niet.
iemand bekend met witte paddestoelen.

ik had eerst de paarse, maar die waren maar 8 a 9mg

die witte zouden 15 moeten zijn, maar weet iemand hier of dat ook daadwerkelijk zo is?
ben helaas inmiddels te laat met wegbrengen :(
Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 maart 2015 om 19:00:
Die 37,5 mg was op de gok.


Hehe, op zich heb je dan de significantie niet die de notering van een cijfer achter de komma heeft. Dan is het eerder iets als ~35-40mg, maar goed :P

Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 maart 2015 om 19:00:
Anderen die hadden wel een echt goede trip op minder dan de helft van mijn dosering.


Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 maart 2015 om 19:00:
En ja, daar heb ik wel een echt goede trip op gehad. Het was niets teveel en ook niet eng ofzo. Ben ook niet ver van de planeet geweest. Vond het een beetje mellow trip. Wanneer ik zie en hoor dat anderen al van 20/25 mg erg goed gaan


Dan lijkt me op zich niet dat het aan het spul ligt, maar ja wie ben ik om dat te zeggen :)

Uitspraak van verwijderd op woensdag 18 maart 2015 om 19:00:
Misschien reageer ik hier anders op dan anderen. Minder goed.


Lijkt dan ja!

Uitspraak van Digitalism op woensdag 18 maart 2015 om 20:22:
Meer dan 25 milligram hoeft voor mij niet.


Dat heb ik dan zelf weer bij 50 :P 1x gedaan.. daarna maar netjes er onder gebleven O:) Maar dat was bij mij..echt wel hard trippen op zich. Moet er bij zeggen dat de 2C-B die ik destijds had, waarschijnlijk het genoemde percentage niet haalde, eerder 65% of 72% oid..dat waren 2 getallen (lees: uitslagen die ik zelf had) die ik me herinner van die tijd..
Afgelopen zaterdag voor het eerst 2C-E gedaan.
Tripreportje leek me wel leuk om te schrijven, so here goes :)

Heb het samen met een vriend van me gebruikt.
We hebben beide ervaring met 2C-B en 2C-I dus we hadden al een idee wat ons te wachten stond.
De 2C-E was netjes afgewogen op 20mg per capsule.

16:30 - We nemen beide een capsule en spoelen het weg met wat water. We zijn wat zenuwachtig maar omdat we al ervaring hebben met andere 2C's was het niet al te erg.

17:15 - Uit het niets word mijn moeder opgebeld dat ze niet hoeft te werken. Foute boel. We zijn dan wel volwassen kerels maar ik heb liever niet dat mijn moeder ons in zo'n wazige toestand aantreft ;) We besluiten om naar buiten te gaan voorlopig en wel te zien waar het schip strandt. Eenmaal buiten was het best lekker weer. Zo lekker dat we besluiten om naar Scheveningen te lopen (pak weg een half uurtje)

17:45 - Ik voel me raar. Is dit de 2C-E? Een placebo? Of gewoon die joint die we onderweg gerookt hebben? Ik functioneer nog prima, geen visuals, en die maat heeft nog nergens last van. We komen langs een burger king en we hebben nog steeds dorst. Die maat van mij had ook nog niks gegeten die dag, dus we besluiten om naar binnen te gaan. Het is ongelovelijk druk.

18:00 - We hebben een kwartier in de rij gestaan en zijn eindelijk aan de beurt. We bestellen 2 koffie en een burger voor hem. Ik voel me steeds vager en vager worden. De lichten in die ballentent waren veel te fel/intens, die schreeuwende kinderen achter me maakte me knettergek en ik wilde eigenlijk alleen maar snel m'n koffie opzuipen en weg wezen.
We gaan zitten maar ik trek het voor geen meter. Ik moest zo snel mogelijk naar buiten. Vooralsnog merkt die maat van me nog steeds geen effecten.

18:05 - Ik ben helemaal klaar met wachten. Ik sta op en loop die tent uit. Ik voel me ontzettend klein, net een dwerg, terwijl ik een vent ben van bijna 2 meter. Mijn maat volgt en begint nu ook de effecten te waarnemen. We lopen over de boulevard maar alle prikkels van buiten waren veel te intens. Het begon ook nog eens te regenen en het voelde totaal niet prettig aan. We wilden eigenlijk alleen nog maar naar huis. We beginnen terug naar huis te lopen. De reis naar huis leek uren te duren, er kwam maar geen einde aan. Helaas is vanaf dit punt ons tijdsperspectief compleet naar de klote en daar mee eindigen de timestamps in dit tripreport ;)

Uiteindelijk komen we bij mij thuis aan, uiteraard was m'n ma gewoon nog thuis. Ik vul snel een fles water en pak 2 glazen en duik zo snel mogelijk m'n kamer in.
Ik deed het licht uit, de enige bron van licht op dit moment was m'n computerscherm.
Ik zet een trance setje aan en ga op bed zitten. We voelden ons eindelijk weer goed. En toen kwamen er visuals!
De muur is behangen met glasvezelbehang, daar zitten allemaal van die ruitjes in. Het begon te vervormen, veranderde naar een rozige kleur en zag er gezichten in verschijnen. Holy shit! Licht is heel belangrijk om de visuele effecten van psychedelica te kunnen waarnemen. Buiten was het nog licht dus we merkten er toen niet veel van.
Ik merk dat de muziek een hele grote invloed heeft over onze trip, we gingen helemaal op in de muziek op en het klonk prachtig.
Vanaf dit punt was het puur genieten :) Ook met ogen dicht veel visuals. Mijn speakers kregen een soort van trillingen op de beat en zag er kleuren uit komen.
Opeens krijg ik inzichten. Ik ga niet alles delen vanwege privacy redenen maar het zijn voornamelijk erge dingen die er gebeurd zijn in het verleden. Het was alsof de drug me probeerde te vertellen dat ik die dingen eindelijk eens een plekje moet gaan geven en het moet laten gaan. De boodschap was dat dit soort dingen niet verwateren, en als ik er van af wil dat ik het zelf moet oplossen. Het was een intens moment van realisatie, maar ik voelde me er goed bij.
De drug heeft gewerkt tot een uur of 0:00, daarna ben ik als een blok in slaap gevallen maar ik heb geen idee hoe.
De dag erna was niet zo zeer katerig, maar ik merk wel dat het enorm uitputtend was en ik die inzichten nog moet verwerken. Ik ben nog steeds niet helemaal boven jan maar ik voel me verder gewoon goed.

Conclusie: 2C-E is een heftig tripmiddel en is naar mijn mening niet te vergelijken met 2C-B of 2C-I. Het heeft dezelfde intensiteit als paddo's maar zonder die dwalende gedachtenspiraal waar je soms niet meer uit komt. Het is beter te sturen, maar je zintuigen worden veel meer geprikkeld. Met een normale dosis 2C-B kan ik nog prima onder de mensen zijn maar met dit spul absoluut niet. Zeker voor herhaling vatbaar met een wat betere setting maar voorlopig niet, want het put je geest toch wel uit. Al met al was het een leerzame ervaring. Als je een gezellige avond met je vrienden wilt hebben en over de grond wil rollen van het lachen dan is 2C-B voor jou, maar als je op zoek bent naar een spirituele ervaring waar je de wereld op een hele andere manier beleeft en inzichten wilt krijgen dan zal 2C-E beter bij je passen.
Uitspraak van Kasperov op maandag 23 maart 2015 om 14:19:
Tripreportje

Leuk geschreven en leest lekker weg. (y)

Uitspraak van Kasperov op maandag 23 maart 2015 om 14:19:
Met een normale dosis 2C-B kan ik nog prima onder de mensen zijn maar met dit spul absoluut niet.

Naar mijn mening hebben jullie ook geen 'normale' dosis 2C-E genomen, maar een sterkte dosis. Aldus Erowid tenminste. Zelf heb ik het spul al wel een tijdje liggen, maar nog niet geprobeerd. Komt wel steeds hoger aan m'n lijstje te staan. (: Maar goed, dan is het naar mijn mening ook wel logisch dat je met die hoeveelheid niet normaal onder de mensen kunt vertoeven.
 
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 20 maart 2015 om 21:38:
Hehe, op zich heb je dan de significantie niet die de notering van een cijfer achter de komma heeft. Dan is het eerder iets als ~35-40mg, maar goed :P


Wat je wilt.....ongeveer 3/4 van 50 mg. Ik moet zeggen wanneer ik 50 mg snuif het effect vele malen sterker is. Maar alsnog ervaar ik het rustiger dan de anderen die de helft van mij op hadden. Ik zal wel lichtjes ongevoelig zijn voor 2-cb. Als dat mogelijk is...het lijkt er wel op.


Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 20 maart 2015 om 21:38:
Dan lijkt me op zich niet dat het aan het spul ligt, maar ja wie ben ik om dat te zeggen :)


Daar lag het ook niet aan. De dames gingen erg hard op 15 mg afgewogen 2-cb. Die tripte hem aardig hard.
Uitspraak van verwijderd op maandag 23 maart 2015 om 16:07:
50 mg snuif het effect vele malen sterker is. Maar alsnog ervaar ik het rustiger dan de anderen die de helft van mij op hadden. Ik zal wel lichtjes ongevoelig zijn voor 2-cb. Als dat mogelijk is...het lijkt er wel op.


Lijkt er wel op ja. Heb 50mg oraal als een heftige dosis ervaren. Snuiven doe ik niet maar gangbaar is dat je dan 2-3x minder van een stof nodig hebt, of andersom..dat het dan dus 2-3x heftiger zou moeten zijn. Dus ik wil me niet indenken wat ik zou ervaren als ik diezelfde dosering zou snuiven...zou ik het toch doen zeg maar :O
Uitspraak van verwijderd op maandag 23 maart 2015 om 16:07:
Ik moet zeggen wanneer ik 50 mg snuif het effect vele malen sterker is.

Heb je daadwerkelijk die hoeveelheid gesnoven? What the fuck.. Ik zou dat denk ik niet overleven. ^^

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 23 maart 2015 om 17:12:
2-3x minder van een stof nodig hebt, of andersom..dat het dan dus 2-3x heftiger zou moeten zijn.

Dit heb ik al eens ondervonden, hehe.
 
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 23 maart 2015 om 17:12:
Lijkt er wel op ja. Heb 50mg oraal als een heftige dosis ervaren. Snuiven doe ik niet maar gangbaar is dat je dan 2-3x minder van een stof nodig hebt, of andersom..dat het dan dus 2-3x heftiger zou moeten zijn. Dus ik wil me niet indenken wat ik zou ervaren als ik diezelfde dosering zou snuiven...zou ik het toch doen zeg maar :O


In het begin was ook best voorzichtig met de dosering. Ongeveer 20/30 mg op het oog. Daar merkte ik vrij weinig van. De dames hadden 15 mg afgewogen, maar die tripten erg hard. Mensen erg lekker zien gaan en dan zelf weinig voelen/trippen is erg vervelend. En toen heb ik ongeveer 12,5 bij gedoseerd. Maar dat leverde weinig extra's op.

50 mg oraal ervaar ik als lekker. Nasaal trip ik hem er wel lekker op. Dan zie ik kleuren, patronen, lijnen om objecten en heb een erg lekkere nogal vreemde body rush. Misschien vind ik die body rush nog wel het fijnste eraan.

Binnenkort maar weer eens kijken wat 30 mg nasaal doet in voor mij de juiste setting. Reportje volgt wel weer.


Uitspraak van Digitalism op maandag 23 maart 2015 om 17:34:
Heb je daadwerkelijk die hoeveelheid gesnoven? What the fuck.. Ik zou dat denk ik niet overleven. ^^


Ja daadwerkelijk. Waarom zou ik daar over liegen? Het is totaal niet stoer om een hoge dosering te snuiven. Die tijd van stoer doen heb ik al lang achter mij gelaten. En stoer doen met de dosering moet je zeker niet doen bij een stofje als 2-cb.

Ik raad iedereen dan ook AF om mij NA te doen. Enige reden waarom ik dit aandurfde is omdat na analyse van verschillende trips/doseringen ik tot de conclusie kwam dat zelfs hogere doseringen mij weinig opleverden kwa effect.

Vind het erg jammer dat ik ongevoelig schijn te zijn voor 2-cb. Wanneer anderen erg lekker trippen op een lage dosering en ikzelf weinig voel van een dubbele dosering dan is dat gewoon balen. Een goed effect bij een lage dosering heb ik ook het liefste.

Wel een killer voor de neus. Ik had direct een bloedneus die nogal moeilijk te stoppen was.


Uitspraak van Digitalism op maandag 23 maart 2015 om 17:34:
Ik zou dat denk ik niet overleven. ^^


Waarom zou je dat niet overleven? Geestelijk? Wat voor een effect verwacht jij dan bij jezelf?

Ik durf ook niet hoger te doseren dan 50 mg met het oog op de schadelijkheid ervan. Van 50 mg krijg ik al een behoorlijk hoge bloeddruk, hartslag en lichaamstemperatuur. Genoeg drinken/koeling is bij deze dosering wel aan te raden.