Partyflock
 
Forumonderwerp · 877392
­ Nederland
Drugshandel is natuurlijk strafbaar! Pas dus een beetje op je bewoordingen en zorg dat je geen mensen uitlokt om contact op te nemen over de pillen die overal in jouw omgeving ruim verkrijgbaar zijn ;) We gaan dergelijke dubieuze posts afkeuren of bestraffen!


WANNEER JE OP ZOEK BENT NAAR INFORMATIE OVER EEN BEPAALDE PIL, GEBRUIK DAN DE ZOEKFUNCTIE .
(Bespaart jou een hoop zoekwerk en scheelt een hoop dubbele uitleg in het topic)

http://partyflock.nl/topic/1145289:Informatie_over_het_doorgeven_van_testuitslagen


Mensen die het nog niet gelezen hebben of er niet van weten, ik denk dat je heel veel mensen op prijs stelt vanaf heden dus geen namen van test centra te noemen. Alleen onder die voorwaarde kunnen deze vriendelijke mensen voor ons testen.


De Admin
laatste aanpassing door een beheerder
Gisteren een belg die me paarse +- wilde aansmeren. Knallers van 280mg. Jaaaaa, ga maar lekker heeehooo roepen mafkees. Haha
iemand enige informatie over groene rockstar games? vierkant
rollingstones vielen tegen, in ieder geval bij de rest, ik ging best lekker, dingen waren ook bikkel hard.. lastig in 3e's te verdelen dus maar wat gedaan, einde van t verhaal 1,5 op ofz, denk dat ze lichter waren dan gedacht < niet goed gedoseerd.
wel top avond gehad (y)
 
Uitspraak van appelboom op zondag 1 maart 2015 om 19:58:
Gisteren een belg die me paarse +- wilde aansmeren. Knallers van 280mg. Jaaaaa, ga maar lekker heeehooo roepen mafkees. Haha


Wat is er mis mee dan? Behalve dat ze natuurlijk geen 280 zijn toch goeie pillen.
Gister die rode marios gebruikt die ik eerder benoemde, op een goed technofeest in Doornroosje. In de zomer mijn laatste keer gehad dus verwachtte wel weer wat. Heb over de nacht ongeveer 1,5 ingenomen en was er erg tevreden mee. Ging goed hard en hallucineerde zelfs (nog niet eerder gehad). Mensen met hoedjes die ineens verdwijnen, dranghekken rondom de DJ en o.a. mensen met een bebloed hoofd wat opeens weer verdwijnt. Ik zo als een debiel naar die mensen toe "Joooh gast wat heb je gedaan", wordt ik zo aangekeken van eeeuuuhh... hahaha. Ging er erg goed mee om en hoop het nog eens mee te maken. Vanuit mij kant zeker een aanrader.

Niemand bekend met deze dus

http://uploadenfoto.nl/pictures/91301d0dbf85af98fae9062fcb731f8f.jpg
Uitspraak van Johnnymaddog op maandag 2 maart 2015 om 02:29:
Niemand bekend met deze dus

http://uploadenfoto.nl/pictures/91301d0dbf85af98fae9062fcb731f8f.jpg


Laat je ze toch testen?
Uitspraak van verwijderd op maandag 2 maart 2015 om 00:17:
Wat is er mis mee dan? Behalve dat ze natuurlijk geen 280 zijn toch goeie pillen.


Jazeker zijn dat knallers. Maar 200 is nog altijd geen 280.
Uitspraak van Lala Love op maandag 2 maart 2015 om 00:23:
Ging goed hard en hallucineerde zelfs (nog niet eerder gehad). Mensen met hoedjes die ineens verdwijnen, dranghekken rondom de DJ en o.a. mensen met een bebloed hoofd wat opeens weer verdwijnt. Ik zo als een debiel naar die mensen toe "Joooh gast wat heb je gedaan", wordt ik zo aangekeken van eeeuuuhh... hahaha.


Dat komt door de metabolisatie van MDMA naar MDA in je lichaam. Bepaalde enzymen zorgen voor een omzetting van - als ik even snel zoek - 7 procent. Dit betekent des te meer MDMA je inneemt, des te meer in MDA wordt omgezet. Als je dus genoeg MDMA op een avond slikt zodat de 7% MDA de grenswaarde bereikt ga je dus effecten merken van de hallucinerende werking van MDA.

Laatst een feestje waar een vriend met anderhalf ook hekken en statafels zag, elke keer probeerde hij ze aan te wijzen maar wij zagen niks met 3/4 a 1 :'D. Op een gegeven moment dacht hij ook dat ik een hoofdwond had toen een haarlok op m'n voorhoofd zat. Gelukkig had hij er ook geen moeite mee. Andere vriend had op 3/4 af en toe het idee dat z'n hand z'n telefoon was. Dan toetst hij dingen in op z'n hand en een paar seconden later "oh wacht dit is m'n hand" Haha. Of hij dacht dat hij hem liet vallen dus ging naar de grond en toen kwam hij omhoog met z'n hand, "ow wacht dit is m'n hand". Geweldig en ook apart op slechts 3/4!
laatste aanpassing
Uitspraak van YouKnowNothingJohn op maandag 2 maart 2015 om 10:20:
Als je dus genoeg MDMA op een avond slikt zodat de 7% MDA de grenswaarde bereikt ga je dus effecten merken van de hallucinerende werking van MDA.

Maar hoe komt het dan ook alweer dat als ik MDA slik, ik dit niet krijg? Dan krijg ik immers veel meer dan dat beetje dat wordt omgezet binnen.
Uitspraak van Digitalism op maandag 2 maart 2015 om 11:05:
Maar hoe komt het dan ook alweer dat als ik MDA slik, ik dit niet krijg? Dan krijg ik immers veel meer dan dat beetje dat wordt omgezet binnen.


Dan zou ik niet zeker zijn dat jou MDA effectief wel MDA is ;-) testen is de boodschap
Uitspraak van Johnnymaddog op maandag 2 maart 2015 om 02:29:
Niemand bekend met deze dus

http://uploadenfoto.nl/pictures/91301d0dbf85af98fae9062fcb731f8f.jpg


Neem aan dat je de onderste bedoelt.Lijkt op een Iphone?
Uitspraak van Digitalism op maandag 2 maart 2015 om 11:05:
Maar hoe komt het dan ook alweer dat als ik MDA slik, ik dit niet krijg? Dan krijg ik immers veel meer dan dat beetje dat wordt omgezet binnen.


Hoop dat ik t wel krijg dan:p (mijn mda is ook getest)
Het zou heel goed kunnen dat de "dranghekken en statafels" komen door een combinatie van beide. Je hebt op dat moment natuurlijk ook al een flinke dosis MDMA binnen.

Heb zelf geen ervaring met MDA dus kan alleen praten over de theorie er achter. Ik gok dat wanneer je alleen MDA neemt, een stevige dosis nodig is voor echte hallucinaties.
laatste aanpassing
Ik heb eens bizar gehallicuneerd van 1(!) Witte speaker. Denk dat de omzet van MDMA naar MDA ook persoonsgebonden is. Ik heb namelijk bijna altijd wel dat wat lichte visuals krijg zodra mdma iets afzakt.
De roze engeltjes, die gingen bij mij wel lekker. Aangezien ik vrij gevoelig ben voor p'tjes geloof ik indd niet in die 200mg. Eerder 140 ofzo. De hele avond kleine stukkjes gehad en ik voelde me als een zweefend engeltje haha.
Uitspraak van YouKnowNothingJohn op maandag 2 maart 2015 om 10:20:
Laatst een feestje waar een vriend met anderhalf ook hekken en statafels zag,


Nou dan is er wel iets met statafels hoor, want ook een maatje van mij zag een tijdje geleden allemaal van die tafels op een feestje! ;) Wel apart dat dus meerdere mensen het zelfde zien!
Afgelopen pagina gaat het veel over Hallucineren en daar heb je dus mda voor nodig. Nu hallucineer ik bijna nooit (Ik neem meestal 1.5 pil van een 200mg variant). Als ik wel hallucineer, Is het trouwens ook wel ontzettend erg, half doormidden gesneden koeien die vervormde in een paard met meerdere hoofden (bleek een kar te zijn) , een man die mij van een meter bekeek tijdens het wildplassen, (bleek een struik te zijn waar ik besloot mijn urine voorraad tegen te lozen) en een conferentie van de ku klux klan. (bleek uiteindelijk helemaal niemand te staan). Qua dosering zit ik dus altijd rond de 300mg verspreid op een avond. Nu is mijn daadwerkelijke vraag of er nog pillen in de omloop zijn waar alleen mda in zit of dat er manieren zijn om het omzet proces van mdma naar mda te bevorderen? De 3 keren dat ik gehallucineerd heb is 1x met een dosis van 180mg, 1x met 350mg en 1x met 275-300mg. Mocht iemand iets weten om het hallucineren te bevorderen of dat er nog bepaalde mda pillen in de omloop zijn graag even posten :) alvast bedankt.
~C&c
Uitspraak van C&c. uptempo is the tempo op maandag 2 maart 2015 om 16:21:
Mocht iemand iets weten om het hallucineren te bevorderen


Stevige haze joint erbij roken, die combi word ik altijd zo klapvaag van als maar kan :cheer:

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 2 maart 2015 om 16:26:
Er is wel kristal in omloop.


Ook niet echt in de "gemiddelde omloop"

Uitspraak van Baxstar op maandag 2 maart 2015 om 15:57:
Wel apart dat dus meerdere mensen het zelfde zien!


Dat is al best vaak besproken, om de een of andere reden ziet bijna iedereen: Brillen/hoeden, bloed/hoofdwonden, statafels, dranghekken, drempels/opstapjes enz..
laatste aanpassing
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 2 maart 2015 om 15:28:
Hoeveel was het toen?


Uitspraak van Digitalism op maandag 17 november 2014 om 16:58:
Afgelopen zaterdag heb ik me op Loudness voor het eerst gewaagd aan MDA. Vlak voordat ik naar binnen ging (rond 23.45u) heb ik eerst een capsule met 150 milligram 4-FA en 18 milligram 2C-D genomen. Deze heeft tot een uurtje of drie prima gewerkt, maar toen begon ik me wel weer ietwat nuchter(der) te voelen. Om half vier heb ik de capsule met 70 milligram MDA genomen. Ik schat dat ik de effecten na een half uurtje begon te voelen. Ik vind het lastig om te beschrijven wat het precies deed, maar ik voelde in ieder geval dat ik weer onder invloed was. Muziek klonk nog steeds erg fijn en ook de lasers kon ik goed waarderen. Ook had ik voldoende energie, maar dat kan ook komen doordat het energieke van de 4-FA nog gewoon aanwezig was. Toch had ik het gevoel dat ik iets miste. Van tevoren was ik al gewaarschuwd dat ik geen echte euforie hoefde te verwachten, maar ik had wel een ander leuk iets verwacht. Het voelde voor mij eigenlijk als M1 zonder blijheid. Het had niets extra's, niets unieks.

Al met al heb ik het prima naar m'n zin gehad, maar had veel meer van de MDA verwacht. Op feesten ga ik het sowieso niet meer gebruiken, M1 bevalt mij veel beter. Ik hoop dat het solo wel een leuke ervaring oplevert. Zo niet, dan weet ik dat ik in de toekomst geen moeite meer hoef te doen om aan MDA te komen.
Uitspraak van ? op maandag 2 maart 2015 om 16:29:
Stevige haze joint erbij roken, die combi word ik altijd zo klapvaag van als maar kan


De keren dat ik ik mdma gebruik (1x in de 2 maand), rook ik hier altijd voldoende wiet bij. :) Dus dat is helaas niet echt een verandering in mijn strategie. thx voor de tip tho :p


Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 2 maart 2015 om 16:26:
Er is wel kristal in omloop. Specifieke tabletten weet ik niet.

Ik zal eens rondvragen of ik mda kristal zal kunnen krijgen. Mdma kristal zal geen probleem worden maar mda heb ik mijn twijfels over maar nooit geschoten is altijd mis :p
Uitspraak van Digitalism op maandag 2 maart 2015 om 16:46:
70 milligram MDA genomen


Oja met 70mg heb je het niet gauw nee (ook uit eigen ervaring). Heb ook wel het idee dat indien ook MDMA aanwezig dat het dan wel versterkt wordt, terwijl de MDA toch de hallucinogene drug van de 2 moet zijn. Misschien is toch de samen/wisselwerking nodig er voor.

Uitspraak van C&c. uptempo is the tempo op maandag 2 maart 2015 om 16:47:
mijn twijfels over maar nooit geschoten is altijd mis :p


Zo is dat!
Uitspraak van C&c. uptempo is the tempo op maandag 2 maart 2015 om 16:47:
voldoende


Misschien de hele avond niet proberen te blowen. En dan pas als het wat begint uit te werken een stevige joint (liefst met een sterkte sativa variant) te roken. Misschien dat het dan wel werkt. ;)
Uitspraak van Raver op maandag 2 maart 2015 om 18:51:
Misschien de hele avond niet proberen te blowen. En dan pas als het wat begint uit te werken een stevige joint (liefst met een sterkte sativa variant) te roken. Misschien dat het dan wel werkt. ;)


Ik zal het eens proberen volgende keer. thx :)
Uitspraak van Raver op maandag 2 maart 2015 om 18:51:
Misschien de hele avond niet proberen te blowen. En dan pas als het wat begint uit te werken een stevige joint (liefst met een sterkte sativa variant) te roken. Misschien dat het dan wel werkt. ;)


Dat werkt wel zo bij mij ja...
Al is dat wel in de periode dat ik enkel pillen en wiet gebruikte
 
Uitspraak van Rud3Biker op zondag 1 maart 2015 om 11:17:
Ik heb gister een paar gele Rockstars en groene Warner Brothers bemachtigd.
Iemand hier wat info over, kan er helemaal niks over vinden.
Gele Rockstars zouden 140mg zijn en de groene Warner Brothers 160mg.
Gele Warner Brothers ken ik wel die waren prima, maar de groene kende ik nog niet.

Breng gele rockstar wel weg, misschien ook de groene WB als een maat van me tijd heeft.


hier ook groene Warner Brothers bemachtigd. Gaat binnenkort naar het TC. Zal dan laten weten deze doet.
wordt gezegd dat er 200mg in zit.
Uitspraak van verwijderd op maandag 2 maart 2015 om 21:00:
wordt gezegd dat er 200mg in zit.


Van bijna elke pil tegenwoordig wel, toch?

Uitspraak van verwijderd op maandag 2 maart 2015 om 21:00:
Gaat binnenkort naar het TC.


(Y)(Y)
Uitspraak van Raver op maandag 2 maart 2015 om 18:51:
Misschien de hele avond niet proberen te blowen. En dan pas als het wat begint uit te werken een stevige joint (liefst met een sterkte sativa variant) te roken. Misschien dat het dan wel werkt. ;)


Deze moet het em wel doen.

Ikzelf drop altijd nog een 50 mg mdma kristallen naar de morgen toe, als ik thuiskom en die spaced nog lekker in met een dikke joint ga ik zeker en vast aan het hallucineren. Men voorgaande dosis ligt dan meestal tussen 150/300mg. Tafels enzo zie ik niet, wel vervormingen op de muren, gezichtsveranderingen, kom ik zo waus dat ik het ene moment gta op tv zie en het andere moment gewoon weer tv, led lichtjes maken je een ervaring rijker, na zo 2/3 uur lig ik ver in dromenland :-D
deze al bekend bij iemand? breng ze deze week naar de TC voor test
Oranje Legoman en Groene Tripadvisor
Zouden beide op rond 200mg zitten uit de Bugatti hoek




laatste aanpassing
Uitspraak van C&c. uptempo is the tempo op maandag 2 maart 2015 om 16:47:
zal eens rondvragen of ik mda kristal zal kunnen krijgen. Mdma kristal zal geen probleem worden maar mda heb ik mijn twijfels over maar nooit geschoten is altijd mis


ik denk wel dat je de mda met mdma moet combineren voor een tof effect, net als bad sound kills good music, had in bij mda het gevoel alsof er iets miste. < hebt dit een paar keer gebruikt zonder te combineren. Heb het helaas nooit kunnen proberen in combinatie met mdma, gezien ik die pillen helaas ben kwijt geraakt.
het jammer is ook dat ze bij het testcentrum wel kunnen zeggen dat je mda hebt maar niet hoeveel werkzame stof dit is, < bij pillen de inhoud en t % dus bij kristallen
Uitspraak van itsmagic' op maandag 2 maart 2015 om 21:36:
het jammer is ook dat ze bij het testcentrum wel kunnen zeggen dat je mda hebt maar niet hoeveel werkzame stof dit is, < bij pillen de inhoud en t % dus bij kristallen


Dat klopt ja, helaas. Heb één keer wel een % gehad van m'n MDA, dat was toen 77%. De keer er voor, maar ook de keer er na (zat wel enige tijd tussen), kon dat inderdaad (weer) helaas niet.
Uitspraak van mrgrey op maandag 2 maart 2015 om 21:27:
Deze al bekend bij iemand?


Heb dr toevallig vandaag n foto van gezien:p
Uiteindelijk een zwarte spookje gekregen. Weet van andere kleuren dat ze schoon zijn. Wel benieuwd naar de inhoud achteraf. Heb halve gedaan, moest dele. Had al heel lang niets gehad en er 3u van genoten.
Zijn die net als anderen tussen 110-130 mg?
 
Krijg hopenlijk deze week de LEGO steentjes / mannetjes, ben benieuwd!
Komen van de domino kant af
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 2 maart 2015 om 22:21:
Krijg hopenlijk deze week de LEGO steentjes / mannetjes, ben benieuwd!
Komen van de domino kant af


die waren toch opgepakt? is van dezelfde kant als + - etc?
Uitspraak van verwijderd op maandag 2 maart 2015 om 22:29:
die waren toch opgepakt? is van dezelfde kant als + - etc?


is dr maar een ofzo van opgepakt
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 2 maart 2015 om 22:29:
die waren toch opgepakt? is van dezelfde kant als + - etc?


Ja zelfde als de +- idd maar ga er niet te veel over vertellen.
Hoe het allemaal precies zit met die drukkers weten we toch Niet. Wel vind ik het zeer aannemelijk dat meerdere invallen zijn geweest van de politie. Aangezien er (meestal) een heel proces aan vooraf gaat. Maar goed aangezien er nu toch weer tabletten uit die hoek verschijnen is er dus nog een drukkerij actief.
 
Uitspraak van Raver op maandag 2 maart 2015 om 23:05:
Hoe het allemaal precies zit met die drukkers weten we toch Niet. Wel vind ik het zeer aannemelijk dat meerdere invallen zijn geweest van de politie. Aangezien er (meestal) een heel proces aan vooraf gaat. Maar goed aangezien er nu toch weer tabletten uit die hoek verschijnen is er dus nog een drukkerij actief.


D'r zijn maar weinig mensen die echt weten hoe het daar nu gaat
Maar d'r zijn inderdaad al meerdere invallen gedaan en geloof me die mensen hebben totaal geen vrijheid meer....

Ze worden constant in de gaten gehouden.
Uitspraak van verwijderd op maandag 2 maart 2015 om 23:12:
D'r zijn maar weinig mensen die echt weten hoe het daar nu gaat
Maar d'r zijn inderdaad al meerdere invallen gedaan en geloof me die mensen hebben totaal geen vrijheid meer....

Ze worden constant in de gaten gehouden.


Klinkt alsof ze wel op vrije voeten zijn, das meer vrijheid dan een aantal jaar in een cel weggestopt worden ivm grootschalig drugs delict, dus ja.. Klinkt als ergens nog soort van mazzel hebben to be honest. Misschien leven aanpassen ;)