Partyflock
 
Forumonderwerp · 19246
­ Nederland
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
staats exemen woeaa teringzooi zak ik weer, totaal geen reden voor ging vet lekker, reden dat ik gezakt ben , soms moet ik verder vooruit kijken de hufter, en op de snelweg moest ik een auto inhalen zo zo alweer gezakt wordt tyd om het CBR Te vermoorden!!!
hahahahah lekker Yaxxie :D

kzou idd maar eens een bom op dat CBR gaan gooien
 
jammer man...khoop dat het bij mij wat beter gaat moet 16 okt. voor de eerste keer op....moet ook nog beginnen met lessen (10-daagse cursus)!!!
he he snap der nix van vorige kjeer had ik een ingreep maarnu beetje jammer kale kutgast zal hem effe vermoorden vanmiddag nu aan de morfine lijkt me duidelijk!!
 
Ik heb 9 oktober tussentijdse toets en 3 weken erna examen, ik hoop dat ik het wel voor de eerste keer haal, vet duur dat grapje wat rijbewijs heet.. suc6 dude! :)
 
mijn totale cursus komt op 1600 euro aardig wat knaken maar goed de helft wordt door mn baas betaald whehehe...en van die helft betalen mn ouders weer de helft dus ik betaal maar een kwart!!!
 
(y) heb jij het beter geregeld als ik, ik betaal alles zelf pfff.... :|
 
De 5e keer red je ut wel hoor, kheb ook staatsexamen gedaan en dat is echt megarelaxed rijden. Zo´n mannetje gaat eerst met je praten enzow om je op je gemak te stellen en vervolgens rij je de sterren van de hemel! Dat had ik tenminste :-D

Maar ik begrijp pcies hoe je je voelt hoor, kreeg ook zware moordneigingen elke keer als ik langs het CBR reed...
 
3x Is scheepsrecht, snap niet dat je voor de 4e keer hebt geprobeerd. Als je iets niet kan, moet je het niet doen! Snap dat dan mensen...

en dan ook nog voor de 5e keer op willen? hehehehehehehe een bejaarde presteert nog beter.
 
idd q-madnezz maar dat is omdat ik het nodig heb voor mn werk!!!Vandaar dat mn baas de helft betaald!!!

greetzz
en to jordees wedstrijdje auto rijden ik rij je der uit wedden!!!
 
ik ga toch het snelst met me Lancia Delta HPE :P 2.0 16V :D:D:D
 
Seg toyax, zolang je geen rijbewijs hebt, mag je geeneens achter het stuur zitten. Dus tot die tijd geen bluf graag...


dank u
Whooeeehahahahahhha megalol..
Man koop een brommer ofzo,autorijden kan je blijkbaar niet.:D.haha.Die Yaxxie!!

GREETZ!!
 
whehehehe....bellie heeft ook ervaring met brommers kan ik me nog herinneren net voor DB Outdoor!!!;-)
he he ha ha die belllie autorijden gaat perfect maar ik wordt steeds genaaid door die monchool van het CBR de groentos dan maar staats examen he he, well duur allemaal mijn geld raakt op!!!
oops, dees had ik nog niet eens gevonden joh :D

kut voor je. :(
 
Ten 1e : Hoort dit niet bij Onzin&Humor ?? :p

Ten 2e: Geef Q-dance de schuld. Dat je je niet kon concentreren op het autorijden door die piep in je oren. :P
Eis gvd gewoon schade-vergoeding ! :D
 
Ik hoop voor je dat je de volgende keer wel slaagt. Ik weet hoe erg het is, ben zelf ook pas de derde keer geslaagt. En het kost echt veel geld allemaal. Ben echt blij dat ik hem nu heb :)
Het ligt echt aan de bui van die examinator :S
Ik wens je veel succes voor de volgense keer.
dank je wel angelique staats examen moet lukken!!
Damn is wel minder voor je maar ze zullen echt wel een goede reden hebben iig succes volgende keer
 
das wel erg bruut :(
ben nog nie eens begonnen met lessen, als je dit dat hoort :s
succes volgende keer!
 
2 toyax : ja met zo'n staats examen zijn ze meestal wel makkelijker, dat heb ik gehoord tenminste.

2 Snackyman : Dat hoeft echt niet altijd hoor. Ik ben ook de 1e keer gezakt, terwijl dat niet gehoeve had. En dan denk je misschien, ja zo kijk je er zelf tegenaan. Maar ik heb dat toen bevestigd gekregen van me instructeur (die meegereden was).

2 Anastasia.. : Gewoon niet te veel op letten en gewoon beginnen :)
Misschien heb jij meer succes.
 
whahahaha een beetje triest om het CBR de schuld te geven van je eigen falen. Zo'n examinator schiet er heus niks mee op door jou te laten zakken ofzo:S. Je reed dus gewoon kut en ver voor uit kijken is behoorlijk belangrijk hoor. Daardoor kun je anticiperen op komende sitauties. Kun je dat niet heb je een huge probleem:(
Artiest ScuL
ik ben ook 4x gezakt, en op m'n staatsexamen haalde ik hem pas. en ik ben wel 4x genaaid door andermans schuld.

1e keer remde er een gast op de motor (geen remlichten) en ik had dat niet in de gaten omdat die vent van 't CBR me aan de praat hield.

2e keer moest ik afslaan van een viaduct (heuvelafwaarts) met een fietspad er naast.
maar er kwam een hele groep fietsers+bromfietsers aan die voorang hadden (haaientanden). ik stopte dus keurig om ze voor te laten. daar ben ik dus op gezakt omdat ik het achterop komende autoverkeer ophield, en dat vond hij belangrijker dan de fietsers te voor te laten! kortom ik had ze gewoon moeten aanrijden :S

ik zal jullie maar niet vermoeien met de 2 andere keren. iig de 5e keer staatsexamen, toen kreeg ik een vet relaxed vrouwtje dat me in 1x liet slagen; alles ging perfect.

in totaal kostte het me dus 4 examens, 1 staatsexamen (duurder), en iets van 65 lessen. flinke som geld :S
 
2e keer moest ik afslaan van een viaduct (heuvelafwaarts) met een fietspad er naast.
maar er kwam een hele groep fietsers+bromfietsers aan die voorang hadden (haaientanden). ik stopte dus keurig om ze voor te laten. daar ben ik dus op gezakt omdat ik het achterop komende autoverkeer ophield, en dat vond hij belangrijker dan de fietsers te voor te laten! kortom ik had ze gewoon moeten aanrijden


Wat zei de examinator toen jij vertelde dat je het er niet mee eens was???

En gezakt door andermans fouten:S:S Dara moet je op kunnen inspringen zoiets gebeurt in het "echte" verkeer ook, en als je achter op een auto zou kanllen omdat je niet oplet ben je idd niet rijbewijs waardig:P
Ik had het wel gezien hoor die gozer voor me, alleen ik keek heel even opzij om de examinator aan te kijken. Toen ik mijn hoofd terug draaide was hij al zo vlug om het rempedaal in te trappen.

Hoppa ingreep te pakken; terwijl ik het makkelijk nog zelf had kunnen beremmen.


Wat hij zei dat ik er niet mee eens was? Dat ik schriftelijk bezwaar kon indienen tegen zijn beslissing, dat was het. Hij vond dat mijn verkeersinzicht onvoldoende was om die situatie te beoordelen, ik had gewoon moeten doorrijden ondanks die fietsers.
laatste aanpassing
whehe Scul waar was dat?? Bij Mediapark??
Nee had goed gekund, het was in Amersfoort. Heb 2x examen gedaan in Bussum en 3x in Amersfoort.
damn heb alles in 1x gehaald. 10 dagen cursus roeleert.

suc6 volgende keer dude.
To Maus

was je erbij dan met je grote bek nee dus waar heb je het dan in teringsnaam over!!!, enne reed perfect zei mijn instructuer geen fout gemaakt en perfect gekeken, vooruitkijken bedoelde hij 1 keer toen ik een weg niet inkon en dat deed ik dus niet in de middle of nowhere,dus niet zo grote praatjes makker!!
 
whahaha wat ben jij simpel door gelijk te gaan schelden:S. Maar anywayzz het is altijd wel grappig dat 90% van de mensen die gezakt is altijd de schuld legt bij de examinator zonder eerst bij zichzelf te rade slaan of het nou ook aan henzelf had kunnen liggen. Waarom, geef me een reden, zou een examinator iemand laten zakken als hij/zij goed reed???? Kom nou niet aan met excusen als "hij mocht me niet" enzo.

En als het zo onterecht was!! Heb je hem daar dan mee geconfronteerd en duidelijke uitleg gevraagd??
laatste aanpassing
Ik heb hem nergens zien schelden en een bijdehandte bek vond ik je ook hebben.
 
Waar ben ik bijdehand dan??? Of moet ik gewoon "ahhh wat zielig" "volgende keer beter" dat soort dingen zeggen:S:S


tsssssss:bah:
van ene uiterste naar andere hoeft ook weer niet.
he mauce het boeit me niet zoveel wat je zegt, maar het gaat erom dat ik gewoon goed reed, ik geef toe het was de 4de keer, en de 1ste en 3dekeer was ik mischien terecht gezakt, maar gister deed ik nix fout alles liep, en als een vent dingen gaat verzinnen want mijn instructeur heeft hem gezegd dat die dinegn niet klopte dat hij zei, dus als je erbij was geweest, had je het kunnen zien, en ik geef toe de meeste mensen zeggen dat het hun schuld niet was( als ze zakken), maar sommige mensen hebben gelijk dat examinators in andere dagen hun wel hadden laten slagen ben gewoon flink genaaid, dus hoii!!
 
Wat zei de examinator toen je instructeur dat aan hem vroeg?? Je kunt best met hem in discussie gaan want je krijgt hem/haar toch niet keer:D. Heeft m'n pa een paar jaar geleden met z'n motorrijbewijs gedaan (vaak wordt dan verlangd dat je harder moet rijden dan "mag") en dat deed hij niet. In ieder geval was hij alsnog niet geslaagd maar de examinator was niet blij;d
Brommer rijden kan deze dwaas trouwens ook niet, hij heeft vaak genoeg dubbelgevouwen om een paaltje gehangen :P

Enne Yax het zijn hufters, stenigen!!!
 
Bij staatsexamen heb je toch ook de kans om iets wat je "fout" heb gedaan alsnog een keer te doen in hetzelfd examen?? Of is dat niet zo (dacht het namelijk)