Partyflock
 
Forumonderwerp · 800487
­ Nederland
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr. weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Uitspraak van inactief op woensdag 17 december 2014 om 07:50:
17 uur.. Is dat nog leuk? Wen je dan niet aan het trippen op dat moment waardoor het gewoon niet meer speciaal is? En in wat voor situatie? Thuis en dan een nacht
Over slaan?


Thuis en overdag. De eerste 10 uur waren echt heel vet, grootste deel ogen dicht op reis en van de muziek genieten, maar ook op onderzoek in huis uitgaan en lachen.
Doordat het zo lang duurt ook veel andere dingen gedaan die ik normaal nooit doe tijdens een trip zoals tv kijken of gamen.

Laatste paar uur was ik er wel een beetje klaar mee, dus een paar benzo's genomen en lekker geslapen. Volgende ochtend nog steeds hele lichte vervormingen, maar verder zeker leuk.
Uitspraak van ? op dinsdag 16 december 2014 om 23:52:
Het uur voor dat het echt begint te werken ben ik ook altijd zo misselijk als iets, zodra dat gevoel weg begint te zakken weet ik dat 'het' komen gaat :)


Ik had nu juist dat ik het echte hoogtepunt nog misselijk was. De echte kleuren en bewegingen en alles kwamen al heel snel opzetten en toen was ik nog misselijk en kon de bank niet afkomen. Toen de misselijkheid weg was en ik van de bank af kon komen ben ik meteen ff rondje wezen lopen om hasj te roken, toen had ik nog een beetje visuals, maar dat rondje had me echt heel vet geleken op mijn piek.

Maar had vooral de laatste twee keren (de enige keren met een 2,5+ dosis) dat de echte piek (vooral visueel gezien) er al opzat voor de helft van de trip. Mss wordt het dan wel een keer tijd om de 2C-P tevoorschijn te halen.

Uitspraak van DNM surfer op woensdag 17 december 2014 om 10:59:
Laatste paar uur was ik er wel een beetje klaar mee, dus een paar benzo's genomen en lekker geslapen.


Werkt (een sterke dosis) etizolam hier ook voor? Ik wil dingen als 2C-P, 2C-E en LSD een keer op een vrije zaterdagavond uitproberen. Uurtje of 18:00 innemen, dan zou het meeste tussen 02:00 en 04:00 wel uitgewerkt zijn, maar het zou wel chill zijn om te slapen als ik er toch iets eerder al wel klaar mee ben.

Over de duur van tripmiddelen, ik heb nu 2C-B en 2C-D gehad, alles duurde tussen de 3-5 uur (exclusief after effects) en het mag van mij best wel een keer langer. Is de stap naar die eerder genoemde middelen met werkingen tussen de 8-14 uur dan niet heel groot? Niet dat ik er bang voor ben, maar misschien zijn er ook tripmiddelen die 5-8 uur duren?
laatste aanpassing
Uitspraak van D-Nial op woensdag 17 december 2014 om 15:27:
Werkt (een sterke dosis) etizolam hier ook voor? Ik wil dingen als 2C-P, 2C-E en LSD een keer op een vrije zaterdagavond uitproberen.


Jazeker :) 4 a 5 mg Etiz werkt geweldig hiervoor.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 17 december 2014 om 15:27:
Is de stap naar die eerder genoemde middelen met werkingen tussen de 8-14 uur dan niet heel groot? Niet dat ik er bang voor ben, maar misschien zijn er ook tripmiddelen die 5-8 uur duren?


Mijn eerste lange trip was op LSD en dit ging prima, maar als je iets van 8 uur zoekt zou ik voor Al-Lad gaan. Echt heerlijk spul.
En 2C-E duurt wel lang, maar de echte trip duurt misschien 6 uur en daarna beetje after space en vrij lang grote pupillen.
Uitspraak van DNM surfer op woensdag 17 december 2014 om 18:49:
En 2C-E duurt wel lang, maar de echte trip duurt misschien 6 uur en daarna beetje after space


Mja met afterspace erbij is het wel handig 8-10u in te calculeren :)

Uitspraak van DNM surfer op woensdag 17 december 2014 om 18:49:
als je iets van 8 uur zoekt zou ik voor Al-Lad gaan


Wel eerst zien te vinden dan ;)

Uitspraak van DNM surfer op dinsdag 16 december 2014 om 22:10:
Ik had een keer 4 nijntjes genomen icm 30mg 2C-E


Pff dat is best een misselijke dosis :S Misselijkmakend ook to be honest (tenminste..ik zou er wel redelijk misselijk van worden...en dat word ik toch niet snel ;) )
Uitspraak van D-Nial op woensdag 17 december 2014 om 15:27:
Niet dat ik er bang voor ben, maar misschien zijn er ook tripmiddelen die 5-8 uur duren?

2C-I kan een uurtje of vijf duren. En is heel awesome.
 
Uitspraak van Digitalism op donderdag 18 december 2014 om 00:07:
2C-I kan een uurtje of vijf duren. En is heel awesome.H²0 volgen


Lijkt m.i. redelijk veel op 2-CB, alleen ervoer ik het als een wat agressiever middel. Waarmee ik wil zeggen: minder tripvriendelijk, meer kans op fout gaan en gewoon wat minder dat vrolijke tripwonderland gevoel wat 2cb heeft.
Uitspraak van D-Nial op woensdag 17 december 2014 om 15:27:
Niet dat ik er bang voor ben, maar misschien zijn er ook tripmiddelen die 5-8 uur duren?

Uitspraak van verwijderd op donderdag 18 december 2014 om 00:11:
Waarmee ik wil zeggen: minder tripvriendelijk, meer kans op fout gaan en gewoon wat minder dat vrolijke tripwonderland gevoel wat 2cb heeft.


Dat is dan jouw smaak, wat ook wel uit je post naar voren komt gelukkig (Y)

Gelukkig zijn er hordes mensen die zich daar niet in zullen herkennen en zullen zeggen: meer tripvriendelijk, niet perse meer kans op fout gaan (eerder gelijkwaardig) en die er zelfs meer een tripwonderland gevoel in zullen vinden dan met 2cb. Gelukkig blijft dat smaak en zijn het nuances en zijn het geen vaststaande harde feiten gelukkig :)

Als ik dan een wat "agressiever" middel mag noemen, wat binnen de 2C'tjes ligt; 2C-E. Of 2C-P. Stofjes om ontzag voor te hebben.


Maar ja..hey...dat is ook maar mijn smaak..tenslotte staat hier iets boven op de pagina ook gewoon iemand die dit

Uitspraak van DNM surfer op dinsdag 16 december 2014 om 22:10:
had een keer 4 nijntjes genomen icm 30mg 2C-E.


wegwerkt. Mij niet gezien, maar ja....ook dit is...gelukkig smaak ;)

Verder klopt het wat je zegt, het lijkt verder redelijk veel op 2C-B. Maar belangrijkste, wat meer vastliggende verschil is....vooral de duur. Die is wel duidelijk langer. Verder is het....net hoe mensen het ervaren, gelukkig :)
Als je het kan krijgen, en je ervaring hebt met 2C-B, zie ik geen reden dat verder niet te verkennen (Y)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 18 december 2014 om 00:20:
Gelukkig zijn er hordes mensen die zich daar niet in zullen herkennen en zullen zeggen: meer tripvriendelijk, niet perse meer kans op fout gaan (eerder gelijkwaardig) en die er zelfs meer een tripwonderland gevoel in zullen vinden dan met 2cb. Gelukkig blijft dat smaak en zijn het nuances en zijn het geen vaststaande harde feiten gelukkig :)


Een vriend van me had wel dezelfde bevindingen. Maar goed, het zal idd wel ook een kwestie van smaak zijn. Alhoewel, er zijn natuurlijk objectieve verschillen tussen de middelen. Al ben ik daar niet zo heel goed in thuis.

Hoe ervoer jij 2C-E en de 2C-P dan?
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 18 december 2014 om 00:36:
Alhoewel, er zijn natuurlijk objectieve verschillen tussen de middelen. Al ben ik daar niet zo heel goed in thuis.


De duur bijvoorbeeld, die is redelijk goed te objectiveren, in het uiterste geval met labonderzoek ;)

Uitspraak van verwijderd op donderdag 18 december 2014 om 00:36:
Hoe ervoer jij 2C-E en de 2C-P dan?


Als machtige potente spullekes ;) Weinig van nodig, stevige trip, lange duur, soms gepaard gaande met bodyload die ik bij anderen niet (vaak / zo erg) ervaar. Verder atm niet zo veel zin verder te typen, dus ik laat het daar even bij...in a nutshell ;)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 18 december 2014 om 00:11:
alleen ervoer ik het als een wat agressiever middel. Waarmee ik wil zeggen: minder tripvriendelijk, meer kans op fout gaan en gewoon wat minder dat vrolijke tripwonderland gevoel wat 2cb heeft.

Bij mij is volledig omgekeerd. 2C-B zorgt voor chaos in m'n hoofd en met 2C-I kan ik gewoon helder blijven nadenken. (: Ik zie mezelf niet zo snel verkeerd gaan op 2C-I, waar dat met 2C-B al wel een keer gebeurd is.
Uitspraak van Digitalism op donderdag 18 december 2014 om 09:21:
waar dat met 2C-B al wel een keer gebeurd is.


Wat versta jij onder fout gaan? Ik heb naar mijn weten zelf nog niet echt ervaring met fout gaan, wel was ik de vorige keer heel af en toe best zenuwachtig omdat het bij mij thuis was en ik niet altijd vertrouwde dat de anderen het wel konden handelen en niks afbraken met hun triphoofd enzo.

De laatste keer moesten we de laatste trein terug pakken (00:30) en ik was om 22:15 me al druk om die trein aan het maken. Gelukkig kon ik me wel weer geruststellen door af en toe even een keer weer op mijn mobiel te kijken hoe laat het was.

Dus wel twee keer momenten gehad dat ik me drukker maakte dan nodig was, maar dat noem ik geen bad. Ik kan me persoonlijk ook moeilijk indenken hoe je met 2C-B echt fout kan gaan, maar ben wel benieuwd hoe jij dat dan ervaart.
Uitspraak van D-Nial op donderdag 18 december 2014 om 11:59:
Wat versta jij onder fout gaan?

Dat ik even goed in paniek was en echt even hulp nodig had van de (nuchtere) mensen om me heen. Maaaar, moet er wel eerlijk bij vertellen dat het niet puur de 2C-B was, maar ook de situatie.

De avond ervoor waren we naar Beat The Bridge geweest en hadden we dus gefeest. Alleen wat 2-FA gebruikt, maar m'n lichaam dus wel al een beetje uitgeput. Die nacht niet zo lang geslapen en rond de middag besloten we 10 milligram 2C-B te snuiven. Nog nooit gedaan, dus een maat en ik waren benieuwd naar de effecten. We namen het lijntje en echt binnen een minuut kwam de chaos binnen. What the fuck, ik werd echt totaal overweldigd door het snelle en niet subtiele opkomen. Ik werd misselijk en heb vervolgens een half uur in het toilet gelegen. Ik wilde er niet weg en dat is waarschijnlijk ook de reden dat het niet beter met me begon te gaan. Zodra ik boven op bed ging liggen, weg uit de verkeerde situatie, ging het snel beter en kon ik zelfs nog genieten van de trip.
Wellicht komt het door het snuiven dan (de snelle opkomst). Mijn lichaam was ook alles behalve in topvorm vorige week met de drie nijntjes. Het was echt wel overweldigender dan ooit en ik was misselijker dan ik ooit gewend was, maar ik wist verder al wel wat me te wachten stond.


Uitspraak van Digitalism op donderdag 18 december 2014 om 19:33:
Zodra ik boven op bed ging liggen, weg uit de verkeerde situatie, ging het snel beter en kon ik zelfs nog genieten van de trip.


Ja, da's altijd een goed punt. Wij zorgen altijd van te voren dat we ergens een kamer hebben waar iemand even alleen kan gaan liggen mocht het even allemaal too much worden. Nog niet meegemaakt dat iemand echt zo fout ging als jou, maar wel dat vrienden er even gebruik van maakten.

Ik blijf het zelf ook heerlijk vinden om even helemaal alleen te zijn, pas dan kan ik me echt focussen op mijn CEVs en gedachten. Lukt me op een of andere manier ook nooit als ik met teveel mensen ben, ookal is iedereen stil.
Uitspraak van D-Nial op donderdag 18 december 2014 om 20:22:
Wellicht komt het door het snuiven dan (de snelle opkomst).

Daar komt het zeker door. Bij andere stofjes werkt het dan ook vaak sneller (en korter), maar dit sloeg alles.

Uitspraak van D-Nial op donderdag 18 december 2014 om 20:22:
maar ik wist verder al wel wat me te wachten stond.

Dat is heel erg fijn. Stel dat ik het ooit weer ga snuiven, dan weet ik dat ik voor het nemen van het lijntje al helemaal ready moet zijn. Dat ik vanaf het nuttigen er gelijk middenin zit.

Uitspraak van D-Nial op donderdag 18 december 2014 om 20:22:
Lukt me op een of andere manier ook nooit als ik met teveel mensen ben, ookal is iedereen stil.

Dat begrijp ik wel. Ik kan dan ook niet zo goed van de stiltes genieten.
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 17 december 2014 om 19:08:
Wel eerst zien te vinden dan ;)


Haha ja google is je vriend. Helaas gaat er 6 januari een nieuwe ban in waardoor het helemaal inpossible wordt.
Gelukkig een noodvoorraadje :D

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 17 december 2014 om 19:08:
Pff dat is best een misselijke dosis :S Misselijkmakend ook to be honest (tenminste..ik zou er wel redelijk misselijk van worden...en dat word ik toch niet snel ;) )


Ja de 2C-E viel een beetje tegen (werd overigens ook misselijk en moest 1 keer kotsen)
Ik had gewoon meer verwacht en besloot toen nijntjes eroverheen te knallen. Toen ging ik toch wel behoorlijk lekker haha.

Ben ook wel benieuwd naar de andere 2Ctjes nu. 2C-T-7 en 2C-T-2 zijn vooral echt anders lees ik. 2C-I en C en D ook nog niet gedaan overigens, maar wil toch een unieke trip ervaring.

Ik moet zeggen dat Al-Lad zeker de leukste trip tot nu toe is geweest. Echt heel jammer dat het weg gaat :(
Uitspraak van DNM surfer op vrijdag 19 december 2014 om 20:06:
helemaal inpossible


Mwa met dit soort markten geloof ik daar niet helemaal in ;)

Uitspraak van DNM surfer op vrijdag 19 december 2014 om 20:06:
Haha ja google is je vriend


Dat is uiteindelijk met al die stofjes idd :)

Uitspraak van DNM surfer op vrijdag 19 december 2014 om 20:06:
Ja de 2C-E viel een beetje tegen (werd overigens ook misselijk en moest 1 keer kotsen)
Ik had gewoon meer verwacht


Hmm, de 2C-E wel laten testen? Op zich behoort dat dusdanig potent spul te zijn dat het niet nodig is er nog....4...nijntjes "overheen te knallen".

Uitspraak van DNM surfer op vrijdag 19 december 2014 om 20:06:
2C-T-7 en 2C-T-2 zijn vooral echt anders lees ik.


Confirm! :)

Uitspraak van DNM surfer op vrijdag 19 december 2014 om 20:06:
2C-I en C en D ook nog niet gedaan overigens, maar wil toch een unieke trip e moeite waard om alsnog te proberen hoor. B/C/D lijkt allemaal wel beetje op elkaar, maar het leuke is juist..de nuance verschillen de groep te verkennen (waarin bepaalde aspecten voor ieder verschillend kunnen uitpakken)

Al-Lad zeker de leukste trip tot nu toe is geweest. Echt heel jammer dat het weg gaat :(


Er is (eh bijna) altijd nog wel iemand te vinden die een restje heeft liggen. Voor 2C-T21 is dat ...tja, uiteindelijk waarschijnlijk toch ook wel het geval. Alleen die iemand zit mss niet in Nederland. Of wel...maar niet online, dat kan ook :P
laatste aanpassing
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 19 december 2014 om 21:04:
Confirm! :)


Allebei gedaan dus? :)
Hoe onderscheiden ze zich vooral van de andere 2C's?

Zal er uiteindelijk zelf wel achterkomen, maar toch benieuwd :p


Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 19 december 2014 om 21:04:
Hmm, de 2C-E wel laten testen? Op zich behoort dat dusdanig potent spul te zijn dat het niet nodig is er nog....4...nijntjes "overheen te knallen".


Nee. Heb een allergie test gedaan en de dosis over een paar trips opgevoerd. Het komt wel overeen met reports maar dan zwakker, dus denk dat het gewoon minder sterk is.
Wellicht gedegradeerd.
Wie heeft er ervaring met 2C-B en XTC in een thuissetting? Ik ben daar ook wel eens benieuwd naar.

Wat zijn de grootste verschillen ten opzichte van alleen 2C-B?

Welke doseringen moet ik dan aan denken? Kan ik de 2,5-3 nijntjes (wat voor mij wel de sweetspot is) aanhouden en een halve xtc-pil (de bekende drukken van doorgaans 180-210mg)? Of versterkt de MDMA de werking van 2C-B ook en kan ik met 1,5-2 nijntjes wel af?

En aan welk schema moet ik denken? XTC eerst en als die eenmaal zijn werk doet de 2C-B?
Ik heb 1x 2cb en xtc gedaan thuis en dat was super chill. Dit was wel toen de 2cb al over zijn piek heen was. In totaal een halfje gehad. Ik weet dat 4fmp en 2cb echt top zijn om te combineren, dat was wel tegelijk maar bij mijn vriend en hij had de avond van zijn leven. Ik zou het doen op de piek van je 2cb en doseren in kwartjes, rustig aan doen.
Uitspraak van D-Nial op zaterdag 20 december 2014 om 19:57:
Wie heeft er ervaring met 2C-B en XTC in een thuissetting? Ik ben daar ook wel eens benieuwd naar.


Ja! Alleen moet ik er wel bij zeggen dat ik er de hele 'trip' ghb bij heb genomen.
Maar echt een heerlijke combinatie. Tegelijk genomen, en de bodyload van de 2c-b (zo'n 25 mg, poeder/kristal, oraal) was nauwelijks voelbaar door het heerlijke gevoel van de xtc(halfjes van pillen van 180-200 mg) Weet niet veel meer van die avond af, maar weet wel nog dat ik me niet vaak zo chill heb gevoeld van drugs:)
laatste aanpassing
Een maal gedaan en is een ontzettend leuke combo
Uitspraak van DNM surfer op zaterdag 20 december 2014 om 00:50:
Allebei gedaan dus? :)


Haha ja, anders zou ik 't niet zeggen :P Hier eigenlijk ervaring met alle gangbare 2C'tjes (behalve 2C-T4 [wel liggen al] maar die is ook niet zo heel gangbaar zeg maar..)

Uitspraak van DNM surfer op zaterdag 20 december 2014 om 00:50:
Hoe onderscheiden ze zich vooral van de andere 2C's?


Warmkleurige visuals (bij mij) (geel/oranje/rood), echt goeie fijne trips met een nice "glow" zeg maar. En eh ja ook wat psychedelischer ook wel. Lastig verder te definiëren. Beide lid van the magical half dozen dacht ik? :) T7 wisselt wel erg hoe die uitpakt bij mensen, sommigen hebben weinig nodig, anderen een stuk meer (m'n vriendin bijv, die ook van T2 best wat nodig heeft om wat te voelen). En de duur bij T7 pakt heel variërend uit, soms de gewone ca 8u, maar ben er ook wel 13+ uur op onder de pannen geweest.

Uitspraak van DNM surfer op zaterdag 20 december 2014 om 00:50:
dus denk dat het gewoon minder sterk is.


Kan, dan laag zuiverheidspercentage. Of toch een ander 2C'tje geweest (verwisseling, zou niet de 1e keer zijn).

Uitspraak van DNM surfer op zaterdag 20 december 2014 om 00:50:
Wellicht gedegradeerd.


Dat denk ik dan weer niet.



Furthermore on stofjes topic: in het nieuwe jaar de 2C-B en 2C-I nog maar even ter test inleveren..gaat dit jaar niet meer lukken helaas :(
laatste aanpassing
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 22 december 2014 om 21:13:
Kan, dan laag zuiverheidspercentage. Of toch een ander 2C'tje geweest (verwisseling, zou niet de 1e keer zijn).


Nog steeds een leuk stofje. Ik denk inderdaad gewoon minder zuiver.
Lees al dat de PEA's erg stabiel zijn, dus degradatie zal niet.

Binnenkort staan voor mij 3 zegels Al-Lad op de planning :)
2 zegels was al fantastisch hehe
Uitspraak van DNM surfer op maandag 22 december 2014 om 23:01:
Lees al dat de PEA's erg stabiel zijn, dus degradatie zal niet.


Daarom inderdaad :)

Uitspraak van DNM surfer op maandag 22 december 2014 om 23:01:
Binnenkort staan voor mij 3 zegels Al-Lad op de planning :)


Hoeveel zit er (naar beloofd) dan op zo'n zegel? Dosis was iets hoger, numeriek gezien, dan van LSD he, maar niet veel hoger ook toch? Best potent stofje dacht ik..als ik het uit m'n hoofd oprakel..
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 22 december 2014 om 23:22:
Hoeveel zit er (naar beloofd) dan op zo'n zegel? Dosis was iets hoger, numeriek gezien, dan van LSD he, maar niet veel hoger ook toch? Best potent stofje dacht ik..als ik het uit m'n hoofd oprakel..


150mcg per zegel. Een heel stuk intenser dan 2 zegels lsd van 100mcg (logisch met 100mcg meer)
Ik denk dat ik het leuker vind dan LSD zelf :)
Afgelopen zaterdag de rode nijntjes geprobeert.

Zijn hard gedrukt en het duurt daardoor een flink stuk langer voor ze beginnen.
Ik nam ze zo rond 21:30 en ze kwamen tot leven om ongeveer 2300. En ze kwamen volledig tot leven op het moment dat ik Goagil opzette en mijn vriendin me een sms toestuurde dat ze uiteindelijk tog bij me bleef slapen en dat ze al in de laatste bus zat :(

Dus net gedaan alsof ik aan het slapen was :P Groot succes! Goede kleurshow gehad die avond :D

Volgende keer beter inplannen vrees ik :)
Uitspraak van Hardcore_lover op dinsdag 23 december 2014 om 17:25:
Volgende keer beter inplannen vre


Of gewoon niet liegen over je gebruik?
Beter gewoon eerlijk zijn tegen je partner. (y)
Uitspraak van DNM surfer op maandag 22 december 2014 om 23:01:
Binnenkort staan voor mij 3 zegels Al-Lad op de planning :)
2 zegels was al fantastisch hehe


Ik heb ze ook besteld op aanraden van jou, ben erg benieuwd. Alleen wel kut, mocht ik ze binnen hebben en erachter komen dat die ook super geweldig zijn, zijn ze gebanned :p. Geld die ban trouwens alleen in de UK of wereldwijd? Zou zonde zijn als Al-Lad hetzelfde lot ondergaat als Mephedrone, dat het zelfs in het illegale circuit moeilijk te verkrijgen is na de ban...

Hoe neem je ze in dan? Zegel onder de tong laten oplossen?
Uitspraak van Hardcore_lover op dinsdag 23 december 2014 om 17:25:
Zijn hard gedrukt en het duurt daardoor een flink stuk langer voor ze beginnen.


In je maag vallen ze direct uit elkaar hoor maak je daar maar niet druk over. Zelfs met water al, test maar, laat staan in een badje maagzuur.
Verschilt inderdaad gewoon heel erg, hangt van zoveel af. Ik heb wel eens gehad met dezelfde druk (witte) nijntjes dat ze binnen 20 minuten begonnen te werken, maar ook wel eens na langer dan een uur. Wat je gegeten hebt, hoelang van te voren, je fysieke gesteldheid (veel sporten en gezond eten kan er al invloed op hebben) en ga zo maar door.
Uitspraak van Digitalism op dinsdag 23 december 2014 om 18:01:
Beter gewoon eerlijk zijn tegen je partner. (y)


Soms kunnen partners de waarheid niet aan..
Dan is het helaas niet de juiste partner, maar dat is offtopic toch? :)
Heb een heel klein pilletje, blauw, met 2cb opdrok. Zou 15 mg moeten zijn, testen wordt in 2015!

grt
Uitspraak van ? op dinsdag 23 december 2014 om 18:00:
Of gewoon niet liegen over je gebruik?


Ik was gewoon te high om daar over na te denken :)
Uitspraak van D-Nial op dinsdag 23 december 2014 om 19:50:
Ik heb ze ook besteld op aanraden van jou, ben erg benieuwd. Alleen wel kut, mocht ik ze binnen hebben en erachter komen dat die ook super geweldig zijn, zijn ze gebanned :p. Geld die ban trouwens alleen in de UK of wereldwijd? Zou zonde zijn als Al-Lad hetzelfde lot ondergaat als Mephedrone, dat het zelfs in het illegale circuit moeilijk te verkrijgen is na de ban...

Hoe neem je ze in dan? Zegel onder de tong laten oplossen?


Alle goede sources komen uit de UK, dus na deze ban wordt het zeker net zo lastig als Mephedrone.
Ik heb een halfuurtje op de zegels gesabbeld en ze hierna doorgeslikt (lege maag beste)
Je kunt ze geloof ik ook meteen doorslikken, maar ik heb het idee dat het beter wordt opgenomen via je speeksel (geen idee of het echt zo is)
Uitspraak van Dre zuurkool op dinsdag 23 december 2014 om 21:25:
Soms kunnen partners de waarheid niet aan..


Hoog tijd voor een echte partner dan.
Uitspraak van ? op woensdag 24 december 2014 om 08:48:
Hoog tijd voor een echte partner dan.


voor 1 meningsverschil uit elkaar gaan vind ik wel wat overdreven. maargoed zoals festval feest al zei is het een beetje offtopic
laatste aanpassing
Uitspraak van Dre zuurkool op woensdag 24 december 2014 om 09:59:
voor 1 meningsverschil uit elkaar gaan vind ik wel wat overdreven. maargoed zoals festval feest al zei is het een beetje offtopic

Het gaat niet om één meningsverschil, het gaat over het iets bewust verborgen houden voor je betere helft :p
Maar je hebt gelijk, het is behoorlijk off-topic :)
Iemand ervaring met paarse paddestoelen
Yup, heb ze zelf genuttigd en vgm las ik ergens dat ze rond de 10 mg waren.

Zou best kunnen, 2,5 genuttigd in een maal en het was aan zeee leuke trip
Ervaringsdeskundigen, graag jullie advies.

Voor de jaarwisseling heb ik MDMA (blauwe warner bros, ca. 200 mg) en 2-CB (rode nijntjes, ca. 10 mg). Ik ben ervaren met MDMA maar heb niet eerder 2-CB gedaan. Wel paddo’s en truffels.

Het plan is om lekker te spacen op de MDMA in combinatie met wiet, en als afsluiter mild te trippen op 2-CB en wiet:

20:00: 100 mg MDMA
21:00: 75 mg MDMA
23:00: 5 mg 2-CB
00:00: 5 mg 2-CB

Ik twijfel of ik de 2-CB later (of MDMA eerder) moet nemen? Wat zijn jullie tips/suggesties?

Omdat het MDMA+2-CB topic stil is, en ik niet zeker weet waar dit te posten, plaats ik deze vraag ook in het pillentopic.
laatste aanpassing
Ik zou alles 1 a 2 uurtjes opschuiven eerlijk gezegd, anders ben je rond 5u weer nuchter en dat is veel te vroeg voor oud en nieuw :)
 
Uitspraak van mda op maandag 29 december 2014 om 00:59:
3:00: 5 mg 2-CB
00:00: 5 mg 2-CB


5 mg is te weinig om er wat van te vernemen naar mijn mening. Ik zou 2 keer 10 mg of 1 keer 15 mg aanraden.
Uitspraak van mda op maandag 29 december 2014 om 00:59:
maar heb niet eerder 2-CB gedaan.

Uitspraak van inactief op maandag 29 december 2014 om 11:24:
Ik zou 2 keer 10 mg of 1 keer 15 mg aanraden.


Ook wel mee eens idd, vandaar of in 1x innemen wat er stond (dus 10mg) en idd later nog eentje valt te overwegen. Of ineens 1,5 ja, dat moet eigenlijk voldoende zijn voor een goede ervaring voor de eerste keer.
Ik hoor mijn contacten over paarse paddestoelen en nijntjes.
Maar zoals hier boven wordt gezegd, is 10-12mg eigenlijk te weinig voor 1 mooie dosis.
Zijn er schijven in de omloop met 15-20mg?

Over de paarse paddestoelen valt weinig te vinden trouwens.
Gister wat rondgezocht, toevallig werd hier door iemand anders de vraag geplaatst.
Mij is verteld 10-12mg, maar niemand hier een uitslag van TC?