Partyflock
 
Forumonderwerp · 800487
­ Nederland
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr. weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Je weet dat het een mooie trip geweest is als je de muziek van je ouders waardeert.
laten we het de ontkenningsfase noemen
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2014 om 01:09:
het beeldscherm wordt wat vager en de muziek wordt hemelser (L)


Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2014 om 01:23:
de visuals beginnen nu :D


Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2014 om 01:34:
Nog meelezers hier? Post gerust! een beetje interactie is best welkom 8)


Enjoy the ride :) Tis net alsof ik wat posts in beeld mis :O
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2014 om 01:38:
heb je ook wat op dan?


Een biertje rond 20u telt niet meer mee neem ik aan? 8)

Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2014 om 01:56:
Zijn er nog levende mensen?


juh

Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2014 om 01:41:
sowieso leuk om 'maar te hebben liggen' hehe


Hmm heb ook iets teveel van dat soort stofjes hehe
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2014 om 05:35:
Uiteindelijk meer een post geworden voor in het DMT-topic, maar vanuit een 2-cb ervaring ontstaan. Morgen maar even kijken hoe ik dat ga samenvoegen. Nu nog wat eten, en naar bed


Vet man! Hoe heb je het gerookt? Enig idee hoeveel mg?
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2014 om 03:07:
Ik hoop dat het vermakelijk is om te lezen allemaal en ik me er niet voor hoef te schamen. ;)


Haha ik vond het mooi :) Prachtig avondje achter de rug zo te lezen!:D

Was dit de eerste keer dat je 2cb en DMT gecombineerd hebt?
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Saxoferrato op donderdag 11 december 2014 om 09:23:
Vet man! Hoe heb je het gerookt? Enig idee hoeveel mg?


Via een waterpijpje, zonder water uiteraard. ;)

Uitspraak van Pimm' op donderdag 11 december 2014 om 14:40:
Haha ik vond het mooi :) Prachtig avondje achter de rug zo te lezen!:D

Was dit de eerste keer dat je 2cb en DMT gecombineerd hebt?


Jup :)

Ik zal de losse reply's ff samenvoegen trouwens in één bericht. Dat ziet er wat minder pauper uit, haha.
 
Uitspraak van Saxoferrato op donderdag 11 december 2014 om 09:23:
Enig idee hoeveel mg?


Vergat ik trouwens te zeggen! Nee, eerlijk gezegd weet ik dat niet, want ik heb geen wegschaaltje... :$ Dus deed het een beetje op de gok. Ik denk dat ik 4 keer een dosis heb genomen, of 5... ja, best veel, maar het ging gewoon lekker en op den duur wist ik er ook goed op te vertrouwen (Y) heb het middel sinds vannacht echt een beetje leren kennen... heeft m'n angst ervoor ook weggenomen.
Zaten wel hele stevige trips bij iig! Op de een of andere manier kwam ik ook wel steeds een soort in dezelfde dimensie terecht. Zou iedereen wat dat betreft z'n eigen, individuele zone hebben of zo? Of zal het de volgende keer weer compleet anders zijn? Hoe dan ook, ik ben echt blij dit goedje in huis te hebben.. en gelukkig is het ook nog niet op.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2014 om 18:52:
Op de een of andere manier kwam ik ook wel steeds een soort in dezelfde dimensie terecht. Zou iedereen wat dat betreft z'n eigen, individuele zone hebben of zo? Of zal het de volgende keer weer compleet anders zijn?


ik denk dat bepaalde dingen wel terug zullen keren in je volgende trips. dit zit een beetje verweven in een persoon denk ik... maar volledig hetzelfde zal het ook niet zijn, compleet anders hoeft ook niet. hierbij zal de setting bijv ook een rol spelen, en het feit dat je al lekker ging op 2cb heeft natuurlijk ook zijn invloed gehad.

Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2014 om 18:52:
Hoe dan ook, ik ben echt blij dit goedje in huis te hebben.. en gelukkig is het ook nog niet op.


hehe same here, maar niet iets wat je zomaar even gaat doen!
Hoppa, is weer te lang geleden sinds een volledige 2cb trip, morgen weer. In september zo'n 2,75 nijntjes gedaan (witte), morgen 3 tot 3,5 proberen (als er nog een halve van iemand overblijft is het natuurlijk zonde om er niks mee te doen :D). Beetje hasj erbij, ben weer benieuwd :D
Uitspraak van D-Nial op donderdag 11 december 2014 om 20:12:
ben benieuwd
Uitspraak van D-Nial op donderdag 11 december 2014 om 20:12:
Hoppa, is weer te lang geleden sinds een volledige 2cb trip, morgen weer. In september zo'n 2,75 nijntjes gedaan (witte), morgen 3 tot 3,5 proberen (als er nog een halve van iemand overblijft is het natuurlijk zonde om er niks mee te doen :D). Beetje hasj erbij, ben weer benieuwd :D

Waarschijnlijk nog steeds aan het bijkomen? Laatste keer dat ik zo'n hoeveelheid nam ging ik echt tering hard :lol: Voor mij is het te veel.
 
Hoeveel bevatten die nijntjes dan doorgaans?
Tussen de 8-12mg gemiddeld.
Drie stuks betekent dus een spreiding tussen de 24 en 36mg.
Ik had er toen 4 op en de trip was echt heel heftig. Tripreport staat ergens een paar pagina's terug.
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 13 december 2014 om 23:45:
nieuwe rode getest op 11 mg


Heb vrijdag n spreiding van 8-18 meegekregen toen k er een liet zien op tc, maar met de melding erbij dat ie waarschijnlijk rond de 12 was aangezien de meesten blijkbaar 8-15 getest waren
Uitspraak van Kasperov op zaterdag 13 december 2014 om 18:31:
Waarschijnlijk nog steeds aan het bijkomen? Laatste keer dat ik zo'n hoeveelheid nam ging ik echt tering hard :lol: Voor mij is het te veel.


Nee viel wel mee opzich. Het was nu voor het eerst dat ik er 'moeite' mee had om het helemaal te begrijpen aan het begin, maar wel op een positieve manier.

Het had er ook wel mee te maken dat ik vorige week voor het eerst echt volledige griep had, was wel weer aardig hersteld, maar had nog hier en daar beetje last. Ik heb nog even gezocht op 'trippen tijdens griep' en niks gevonden dat mensen er echt slecht op gingen. Dat viel bij mij nu ook wel mee, maar ik merkte toch dat het net niet zo chill was als wanneer mijn lichaam volledig gezond was, voelde me nu af en toe wel wat zwakjes. Gelukkig versterkte de trip geen pijn ofzo. Had nog wat last van mijn voorhoofdholtes, tijdens de trip voelde ik niks en zodra het uit begon te werken, voelde ik het weer. Maar achteraf gezien ben ik door de trip niet beter of slechter geworden.

Maar wat ging het heerlijk hard aan het begin, hele vette CEV maar ook nog nooit zulke vette OEVs gehad. Mijn kameraad had op een gegeven moment vier paar ogen en er klopte gewoon niks meer van zijn lichaam. Ook vette kleuren, vervormingen, alles kwam tot leven. Had nu wel flink last van een bodyload het eerste deel, wat ik anders minder had. Maar in het begin kon ik echt alleen maar op de bank liggen en kwam er bij mij niet veel meer uit dan woorden als 'nou', 'zo zo' en 'ja' en moest ik gewoon constant lachen, niet omdat er iets grappigs gezegd werd, maar omdat ik de realiteit gewoon af en toe kwijt was, maar wel op een positieve manier.

Ik zou de volgende keer absoluut weer voor 3 nijntjes gaan, alleen dan wil ik wel weel volledig hersteld zijn. Ook al heb ik echt wel een goede trip gehad en niet echt hinder van mijn zwakkere gesteldheid, het voelde de keren dat ik 100% gezond was wel een stuk fijner.
Ooit is 9 nijntjes weggewerkt over een tijdsperiode van een uur of 10. Mooie ervaring, maar had goede koppijn erna, haha.
Net uit het niets een halve gram 2cb poeder weten te bemachtigen dit wordt een leuke kerst!

Wel eerst even langs het tc.
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 28 november 2014 om 16:44:
Is ook gewoon een goed percentage hoor, heb het hier wel vaker gezegd, maar 70-75% is wel heel gangbaar. Het max zie je bijna nooit. Overigens ligt het (wat het max % is) er ook aan welk zout het betreft, .HBr zout of .Hcl zout, max percentage verschilt. Heb in m'n hoofd niet paraat hoe de percentages liggen, maar is gewoon uit te rekenen ;)
Kan straks ff kijken of ik het blaadje vind waar het op staat :)
Helaas delen ze niet mede welk zout het betreft (idem bij MDMA, speed,etc enz.).

Dus zeker iets om tevreden mee te zijn, vooral als je zegt "erg goedkoop" als dat je eigen gevoel er al bij is, is het sowieso prima. Geen uitslag om je voor te schamen ofzo iig (Y) Voor zo ver dat überhaupt van toepassing zou (kunnen) zijn natuurlijk


Een lange reactie die ik jammer genoeg niet eerder heb gelezen, ben ook erg blij hiermee. Lag een tijd hier, wilde het niet gebruiken voor ik het had laten testen. Ook dat werd een beetje een sleur haha.

Krijg je met het steeds minder gebruik. ;)

Uitspraak van Saxoferrato op vrijdag 28 november 2014 om 15:51:
Nice! Ze hebben wel is een percentage meegegeven, maar dat is alwert een tijdje geleden. Nu idd alleen wel of geen mda. Ik heb btw juist donkere kristallen, beetje zandachtig.

En wat zijn dan wel 'reguliere wegen'?:p


Erg late reactie maar goed, dit was via derden. Regulier noem ik direct bij de dealer. ;)
Uitspraak van 2Crew-Blue op maandag 15 december 2014 om 01:10:
Ooit is 9 nijntjes weggewerkt over een tijdsperiode van een uur of 10. Mooie ervaring, maar had goede koppijn erna, haha.


Haha jaaa die koppijn erna is echt killing.
Ik had een keer 4 nijntjes genomen icm 30mg 2C-E. Toen was me huiskamer ook een behoorlijk avondtuur :)
 
Uitspraak van DNM surfer op dinsdag 16 december 2014 om 22:10:
maar had goede koppijn erna, haha.
Haha jaaa die koppijn erna is echt killing.


Eerste keer ook koppijn gehad, maar de keren erna water gedronken als tijdens het gebruik van xtc en sindsdien nooit meer last gehad, ook niet met 30 mg. Voor mijn gevoel is het vocht tekort die de hoofdpijn veroorzaakt.. :)
Ik had deze keer ook geen hoofdpijn na de tijd, mss had het met mijn griep te maken. Had na de trip wel weer last van de naweeen van de griep, maar geen koppijn zelf of iets waar ik voor de trip geen last van had. Terwijl ik er de vorige keer, met 2,75 nijntjes, toen ik gezond was en bij mezelf thuis, wel last van had. Gewoon meer hetzelfde gevoel wat ik wel eens had als ik van 08:00-17:30 ofzo non stop les had, logisch ook, omdat mn hersenen gewoon heel veel te verwerken krijgen.

Ik drink en eet wel zoveel mogelijk tijdens een trip zoals ik dat normaal ook zou doen. Ik had er vrijdag wel even moeite mee met de vraag of ik nou wel of niet moest eten. Vooral in het begin was ik eerst misselijk (4 uur van te voren boterhammen gegeten, 2 uur van te voren alleen nog een banaan) en daarna had ik echt een heel leeg gevoel. Toen snapte ik eerst even niet zo goed of ik normaal wel of niet zou eten op die tijdstippen. Uiteindelijk toch weer veel gegeten, heb ik altijd last van tijdens het tweede gedeelte van de trip, flinke trek.
laatste aanpassing
Vandaag 2cb blauwe Louis Vuitton weten te bemachtigen heb mee gekregen 18mg van de week langs de Tc gaan
Uitspraak van D-Nial op dinsdag 16 december 2014 om 22:49:
Vooral in het begin was ik eerst misselijk


Het uur voor dat het echt begint te werken ben ik ook altijd zo misselijk als iets, zodra dat gevoel weg begint te zakken weet ik dat 'het' komen gaat :)
Uitspraak van inactief op dinsdag 16 december 2014 om 22:33:
Eerste keer ook koppijn gehad, maar de keren erna water gedronken als tijdens het gebruik van xtc en sindsdien nooit meer last gehad, ook niet met 30 mg. Voor mijn gevoel is het vocht tekort die de hoofdpijn veroorzaakt.. :)


Ja ik drink altijd goed tijdens mijn trips.
De hoofdpijn heb ik ook niet altijd hoor. Van de 10 trips maar 2 keer hoofdpijn gehad.

BK-2CB was ook behoorlijke koppijn, maar ik tripte daarmee ook ruim 17 uur de pan uit haha
 
Uitspraak van DNM surfer op woensdag 17 december 2014 om 00:30:
maar ik tripte daarmee ook ruim 17 uur de pan uit haha


17 uur.. Is dat nog leuk? Wen je dan niet aan het trippen op dat moment waardoor het gewoon niet meer speciaal is? En in wat voor situatie? Thuis en dan een nacht
Over slaan?