Partyflock
 
Forumonderwerp · 800487
­ Nederland
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr. weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
 
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 14 augustus 2014 om 12:07:
Ja met aan het einde van de trip wat G nemen wel ervaring, lekker naar bed daarna, beetje actief doen daar he ;)


Dit dus.
 
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 7 augustus 2014 om 13:48:
Blauwe (3D) hartjes zijn iig een mg of 12


Deze ga ik morgen dus ophalen. De 20 mg was (helaas) een dealer fabeltje. Deze ben ik hier al veel tegengekomen. Zijn deze zo bekend en betrouwbaar dat ik ze niet hoef te laten testen? Ik vertrouw het wel waar het vandaan komt, of zeggen jullie: "Altijd alles laten testen"? Laten jullie altijd alles testen of vertrouwen jullie ook op een pil als hij bekend is?
Weet niet of je thuis een Marquis EZ test heb staan, maar je zou als je ze binnen hebt daarvan wat kunnen druppelen op een deeltje van de tablet. Kleurt het geel/groen dan heb je zeker een tablet met 2C-B in handen. Op basis van kleur en uiterlijk, lijkt het mij dan niet meer nodig die vooraf te laten testen, je weet dan al dat het 2C-B is en eigenlijk heb je dan met een hele hoge waarschijnlijkheid die van (ca ) 12mg te pakken. Een foto'tje kan altijd nog wel helpen.

Heb zelf al jaren dezelfde bronnen, dus laat niet elke tablet meer testen, meestal zijn ze wel al ruim bekend. Het zijn ook altijd de hele bekende stempels, dus weet dan wel dat het goed zit. Maar laat ook nog wel regelmatig wat testen als steekproef en dat bevestigd dan vaak wat ik eigenlijk al wist. Maar als je eens wat betrekt van iemand die je niet kent en het is een heel vaag en onbeschreven tablet, ja dan zou ik wel voorzichtig zijn en het laten testen. Hopelijk heb je daar wat aan! :)

Edit; de beschreven Marquis test kun je voor 12,50-17,50 oid wel kopen bij smartshops. Misschien dat het ook wel lukt voor een tientje, of dat het toch wat duurder is.. don't know exactly. Heb 'm al lang niet gekocht. Hoewel dat wel weer moet want de mijne is oud/op/ verlekt :P
Al doet ie het nog wel..
laatste aanpassing
 
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 14 augustus 2014 om 14:31:
Weet niet of je thuis een Marquis EZ test


Deze heb ik niet, ik zal morgen nog wel een foto plaatsen. Altijd fijn hoe professioneel je reageert. Ik ga goed kijken of het qua uiterlijk dezelfde is als de foto's die hier geplaatst zijn, en dan zal ik beslissen of ik heenga of niet. Als de pil bekend is bij het tc, kunnen ze je dan direct vertellen wat je hebt?
Uitspraak van inactief op donderdag 14 augustus 2014 om 17:06:
Als de pil bekend is bij het tc, kunnen ze je dan direct vertellen wat je hebt?


Dan doen ze de zuurtest (Marquis ook in dit geval) en als die groen wordt en ie qua afmetingen en opdruk matcht dan zullen ze je idd vertellen als hoe hij bij hun bekend staat. Bij sommige testcentra betaal je daar tot een bedrag van 2,50 voor. Allemaal heel goed te overleven dus ;)

Uitspraak van inactief op donderdag 14 augustus 2014 om 17:06:
Altijd fijn hoe professioneel je reageert.


thx :bloos: (Y) :bier:
laatste aanpassing
Uitspraak van inactief op vrijdag 15 augustus 2014 om 19:02:
http://www.imgdump.nl/upload/5a8aeff02c5bf60f36ddd0002866fdf5.jpg[/img][/url]*[img]
Blauwe 3D hartjes met een zekerheid van 2CB, dat zit wel snor


Pic doet het niet :(
Link gewoon tussen [ img ] en [ /img ] zetten.
4 2C-E tabletjes thuis liggen nu.

Zouden 12/14 mg bevatten. Wordt eerst getest natuurlijk.

Nu ben ik qua tripmiddelen redelijk ervaren, allerlei soorten 2C's gehad in hogere dosissen, paddo's, truffels, lsd..

Mochten ze idd rond de 12 mg bevatten, wat raden jullie dan aan voor een stevige trip? Ervaring met 2C-E ook aanwezig, maar dat was toen ik tolerantie had..

1.91, 32 jaar, 98 kg. Kan wel wat hebben, liever goed los dan net niet zeg maar..

Iemand tips?

Dank alvast.
Dacht zelf aan 18 mg, 1,5 stuk dus..alhoewel pillen verhoudingsgewijs meer in zit dan poeder, wat tot nu toe mijn enige ervaring met de E variant is geweest..
Vannacht hebben 2 maten van mij 2CB gedaan, ze zijn niet zo ervaren. Maar ondanks dat ik nuchter was kon ik ze precies vertellen waar ze naar moesten kijken om wat moois te zien.
Toch grappig dat je zulke dingen herkent.
Wat een reacties allemaal! Nu had ik toch even een vraag, ik heb thuis 4 pillen liggen, van diegene van wie ik ze gehad heb zijn t 2cb. De pillen zijn blauw met hartje erop. Wat kunne jullie me erover vertellen want heb deze nog nooit gehad :p ik heb foto van ze maar kan ze niet via me mobiel erop zetten..
laatste aanpassing
Vrijdag avond na de pré van Decibel voor het eerst 2cb genomen. In poedervorm 70% puur. 24mg in een capsule. Toen mijn maat het haalde kreeg hij te horen dat met die hoeveelheid je een mdma gevoel krijgt met lichte visuals. Om twee uur ingenomen. Half uurtje later zag het het al lichter om mee heen worden. Niet lang daarna.... BAM! Vollebak trippen! Nu heb ik in een ver verleden vaak getript dus ik lan het hebben, maar die maat van me en m'n zwager hadden nog nooit getript. Ik heb me helemaal kapot gelachen om ze. Echt leuk spul, maar de volgende keer mag wel even duren.
 
Uitspraak van Kasperov op vrijdag 15 augustus 2014 om 19:22:
Pic doet het niet :(


Oke nogmaals: Blauwe 3D hartjes met een zekerheid van 2CB, dat zit wel snor

 
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op maandag 18 augustus 2014 om 13:59:
Lijkt er dan idd op dat je de 12mg 3D hartjes te pakken hebt.


Dat dacht ik al gezien onze vorige posts hier. Wat denk jij dat een goede dosis is om mee te beginnen voor mij? Weeg 75 kg en heb 5 keer getruffelt wat erg leuk was met twee/drie keer goede visuals en wil dit graag minstens weer hebben, ik dacht zelf aan anderhalf? Of bereik je dan nog niet al te veel visuals?
Zou idd wel beginnen met 1,5 ja :)

Blijkt het niet genoeg dan de volgende keer 2.
Bij nemen kan wel, maar de vraag is dan nog wel of je dan wel met succes bereikt wat je na de 1,5 nog niet had bereikt. Maar voor de keer erop is het dan belangrijk hoger in te zetten.
Uitspraak van inactief op maandag 18 augustus 2014 om 19:58:
Wordt dat hem, waarschijnlijk dit weekend. Zal de ervaringen wel posten :)


Altijd goed later wat terug te lezen :)
Weet iemand toevallig hoeveel mg er in de hele kleine blauwe 2cbtjes zit die als opdruk de tekst '2-cb' hebben? Diegene waar ik ze van haalde vertelde mij dat ze 5mg waren, waarna ieder van ons er 3 tegelijk pakte. Wij hebben hier zo hard (en goed) op zitten trippen dat ik het idee heb dat ze een stuk zwaarder zijn.
Uitspraak van Moosje op woensdag 20 augustus 2014 om 01:24:
Diegene waar ik ze van haalde vertelde mij dat ze 5mg waren,

Zal alsnog wel niet veel meer zijn dan 8mg. Had je eerdere tripervaring eigenlijk? En eerdere ervaringen op 2c-b?
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 20 augustus 2014 om 01:43:
Zal alsnog wel niet veel meer zijn dan 8mg. Had je eerdere tripervaring eigenlijk? En eerdere ervaringen op 2c-b?


Niet heel veel tripervaringen, maar wel wat vaker 2cb gedaan. Dit bleef altijd bij visuele effecten, maar deze trip had veel mindfucks (we sprongen bij iemand in de trip en gingen hierbij steeds dieper op de hersenspinsels in dat niemand er meer iets van snapte), ik had 6 uur lang bijna geen zicht (kon geen realiteit zien, alleen vreemde vormen), kon niet lopen etcetera. Is natuurlijk prima, maar had ik niet verwacht met zo'n dosering. Het feit dat ik al een lange tijd wakker was en niet veel had gegeten zal natuurlijk wel een rol hebben gespeeld..
Afgelopen Decibel after nog 2,5 nijntje gehad. Zeer lekker en begon redelijk snel te werken ook. Daarvoor nog een 180mg M1 gehad en de lachgas tijdens de trip deed het afmaken :-D
Uitspraak van 2cBoom op zaterdag 9 augustus 2014 om 22:00:
Jammer! Is dè ideale geestverruimer namelijk. Voor 10eu per doos op www.slagroompatronen.nl pak balonnen en een slagroomspuit voor 2 tientjes van marktplaats af moet het wel lukken haha.


Heb je advies opgevolgd, net met de post een starterspakket met 50 patronen, cracker en balonnen binnen gehad. Had uiteindelijk op lowlands geen 2cb meer gedaan omdat ik op de zondag avond redelijk op was dus maar besloten om andere keer te doen, vanavond dus. Maar meteen de combinatie met lachgas uitproberen :)
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 20 augustus 2014 om 22:21:
Hehe altijd :D Trip extension 2.0 :)

Lachgas heeft er bij mij al meerdere malen voor gezorgd dat ik tijdens de lachgas zo vaag werd dat daarna eigenlijk alle effecten verdwenen. :(
Heeft er iemand hier ervaring met 2C-D icm 4-fa of Mdma?
Schijnt effecten van andere drugs te versterken aldus shulgin zelf.
Uitspraak van Stan' op vrijdag 29 augustus 2014 om 16:25:
Is 2cb nog inde smartshop verkrijgbaar?


Nee
Vanavond mooi een tripje 25i gepland zal wel weer een mooie avond worden.
 
Gistermiddag samen met nog iemand onze eerste keer 2C-B gedaan, de blauwe 3D-hartjes die ik hier een tijdje geleden postte. Tegen kwart voor vier 's middags nam hij 1 (12 mg) en ik anderhalf (18 mg) Voordat we echt wat voelden waren we een uurtje verder en tegen vijf uur zijn we een parkje ingelopen, waar de zon prachtig door het bladerdek scheen en mooie schaduwen maakte op de grond. De ondergrond golfde lichtjes en de schaduwen golfden door elkaar heen als water, al zag je dat pas als je een tijdje focuste. Toen we weer binnen waren tegen half zes heb ik het laatste halfje nog genomen. Verder waren de visuals vlekjes op de muur in patronen en dat randen lichtjes begonnen te golven. Ik vind het een erg 'makkelijke' drug, truffels bijvoorbeeld, vind ik erg intensief en vaak snap ik nergens meer wat van, maar dat was nu niet het geval. Met elkaar praten ging zoals normaal en zelf dacht ik ook nog als normaal. Puur het warme gevoel wat ik met XTC ook heb en wat visuals, erg leuk. Wat wel een nadeel was dat het erg kort duurde, na 4 uur waren we er beide weer helemaal uit.. Volgende keer begin ik met twee, want de visuals hadden wat heftiger gemogen van mij :) Over de duur van de trip: Kun je deze goed verlengen door na een uur of twee uur nog een extra te nemen? Of kun je dan beter een andere 2C variant proberen, zo ja welke? (Die qua visuals en feeling wel ongeveer hetzelfde is.) Al met al een super leuke eerste ervaring. :D
Uitspraak van inactief op zondag 31 augustus 2014 om 15:01:
Over de duur van de trip: Kun je deze goed verlengen door na een uur of twee uur nog een extra te nemen? Of kun je dan beter een andere 2C variant proberen, zo ja welke? (Die qua visuals en feeling wel ongeveer hetzelfde is.


Verlengen kan goed dmv bijnemen, komt je piek weer terug. Elke 2-c heeft zo zijn eigen 'smaakje', wil je écht lang trippen en wat heftiger, kun je kijken naar 2-ce, echter zijn de kleurtjes wat minder fel dan bij 2cb. 2c-c is voor mij een erg kalmerende 2c, 2c-d wordt veel gebruikt voor combineren met andere middelen en 2ci is nog minder mindfuck dus kan goed op feestjes. dan zijn er nog de 2c-t-x's maar daar heb ik zelf geen ervaring mee. als laatste is er nog 2cp maar dat is voor de ervaren trippers, kan nogal heftig en donker worden voor wat ik gelezen heb.


Uitspraak van Hamkaastosti op zaterdag 30 augustus 2014 om 10:21:
Vanavond mooi een tripje 25i gepland zal wel weer een mooie avond worden.


Reportje? Overigens hoort t eigenlijk niet thuis in dit topic, gezien de NBOME's (of NBOH's) niet 2c's zijn.
Uitspraak van 2Crew-Blue op woensdag 3 september 2014 om 12:50:
Overigens hoort t eigenlijk niet thuis in dit topic, gezien de NBOME's (of NBOH's) niet 2c's zijn.


25i-NBOME is een afgeleide van 2C-I :p

Hoe zit het met bijnemen van 2C-B om het effect iets heftiger te maken als het nodig is? Ik ben van plan om vrijdag voor het eerst op een feestje 2C-B te nemen. Heb bewust voor dat feestje gekozen, gezien ik de locatie ken, niet te groot is en als het te druk wordt kan ik daar op het balkon staan, in de chillout in de banken zitten of zelfs even naar buiten om een rondje door de stad te lopen.

Ik vind normaal 1,5 nijntje thuis lekker gaan, maar 2 is perfect. Had eigenlijk in gedachten om nu op dit feestje 1 nijntje te slikken. Als ik niet echt trip maar wel wat vager wordt vind ik het ook prima. Maar als ik er bijna niks van merk of nog wel iets heftiger mag, heb ik er dan wat aan om een half nijntje bij te nemen of gaat het vooral ook om de startdosis?
Uitspraak van 2Crew-Blue op woensdag 3 september 2014 om 12:50:
Reportje? Overigens hoort t eigenlijk niet thuis in dit topic, gezien de NBOME's (of NBOH's) niet 2c's zijn.


Ben niet zo'n schrijver haha maar als ik eens tijd heb zal ik wat in elkaar proberen te flansen was in ieder geval een geweldige avond.
En zoals D-Nial zei is 25i een analoog op 2c-i de hele nbome en nboh serie.
Uitspraak van D-Nial op woensdag 3 september 2014 om 14:03:
Ik vind normaal 1,5 nijntje thuis lekker gaan, maar 2 is perfect. Had eigenlijk in gedachten om nu op dit feestje 1 nijntje te slikken. Als ik niet echt trip maar wel wat vager wordt vind ik het ook prima. Maar als ik er bijna niks van merk of nog wel iets heftiger mag, heb ik er dan wat aan om een half nijntje bij te nemen of gaat het vooral ook om de startdosis?


Ik heb op een Drum n Bass feestje een keer één nijntje gedaan icm met een aantal bier, maar daar merkte ik niet echt veel van en het had zeker wel wat heftiger gemogen. Misschien had ik toevallig een wat lager gedoseerd nijntje maar ik denk dat je met 1,5 nijntje zeker niet te hoog zit, tenzij je er veel bij gaat zuipen :P

Ik had trouwens best wel last van de bodyload. Ik moest echt wel even weg van de muziek en gaan zitten, dit had ik niet echt verwacht van één nijntje maar misschien speelde het bier hier ook een rol in.
Uitspraak van Prurient op donderdag 4 september 2014 om 00:33:
Ik had trouwens best wel last van de bodyload. Ik moest echt wel even weg van de muziek en gaan zitten, dit had ik niet echt verwacht van één nijntje maar misschien speelde het bier hier ook een rol in.


Bodyload vind ik opzich niet heel erg, heb ik ook een keer van pillen gehad maar ook vaak zat alleen met bier, maar vermaak me zittend of hangend ook altijd wel prima met de juiste muziek. Scheelt dat het techno is, daar kan ik ook prima rustig op mn stoel naar luisten. Zodra ik DnB luister willen mn hersenen dat ik helemaal los ga haha. Was het lang dat je ging zitten? Heb natuurlijk ook geen zin om de hele avond bij mijn vrienden weg te blijven :p
Ik krijg hier weer zin in :D
Alleen ik zie dat er voornamelijk pillen in omloop zijn met dit goedje.. is poeder tegenwoordig zo lastig te krijgen?
In principe boeit het me niet maar die spreiding is gewoon vervelend.. 3 nijntjes is voor mij een minimale trip (24mg) of compleet de weg kwijt (36mg).
Ik vind 30mg persoonlijk het lekkerst, alles daar boven vrij heftig.
Uitspraak van D-Nial op donderdag 4 september 2014 om 00:50:
Was het lang dat je ging zitten? Heb natuurlijk ook geen zin om de hele avond bij mijn vrienden weg te blijven :p


Was denk zo'n half uur à drie kwartier, dus het viel wel mee. Het kan ook goed zijn dat jij er helemaal geen last van hebt hè! Bodyload ervaart iedereen anders. We gingen wel ff in een andere zaal dan de zaal waar de muziek was zitten omdat de onderbuiktrillingen niet zo goed samen gingen met het opgeblazen gevoel haha. De lasers waren wel voor een korte tijd wel onwijs tof (mede dankzij de 2cb denk ik).
Uitspraak van Kasperov op donderdag 4 september 2014 om 01:21:
Ik krijg hier weer zin in :D
Alleen ik zie dat er voornamelijk pillen in omloop zijn met dit goedje.. is poeder tegenwoordig zo lastig te krijgen?
In principe boeit het me niet maar die spreiding is gewoon vervelend.. 3 nijntjes is voor mij een minimale trip (24mg) of compleet de weg kwijt (36mg).
Ik vind 30mg persoonlijk het lekkerst, alles daar boven vrij heftig.


Dit vind ik ook jammer van de nijntjes!. Ook al is 36mg voor mij best lekker :D
 
Bedankt voor de uitgebreide reactie. 2C-i klinkt interessant, 2C-e ook wel. Hoe lang duren deze trips ongeveer? En als ik de dosis verhoog, duurt de trip dan ook langer?
Uitspraak van inactief op vrijdag 5 september 2014 om 19:11:
Bedankt voor de uitgebreide reactie. 2C-i klinkt interessant, 2C-e ook wel. Hoe lang duren deze trips ongeveer? En als ik de dosis verhoog, duurt de trip dan ook langer?


Geen probleem, ik kan al je vragen beantwoorden, maar je kan ook even hier kijken. Hier staat een hele hoop informatie over alle verschillende 2C-'s. (Ik weet niet of ik deze link mag plaatsen, zo niet, kan een mod m dan verwijderen?)

http://drugsforum.info/2c-s/

En in dit topic staat een kort overzicht: http://drugsforum.info/2c-s/2c-s-t1826.html
 
Iemand bekend met blauwe ola's in hart vorm? Moet volgens de verkoper 2cb bevatten.

Word volgende week naar tc gebracht.
Uitspraak van inactief op vrijdag 5 september 2014 om 19:11:
. 2C-i klinkt interessant,


6-8u gem.

Uitspraak van inactief op vrijdag 5 september 2014 om 19:11:
2C-e ook wel.


8-10u gem.

Uitspraak van inactief op vrijdag 5 september 2014 om 19:11:
En als ik de dosis verhoog, duurt de trip dan ook langer?


Niet altijd perse, als je het tot in het extreme doorvoert uiteraard wel. Als je je 1e dosis verhoogd wordt het vooral intenser, maar as said, als je het extreme opzoekt, duurt het mss ook wel wat langer dan gemiddeld ja.

Uitspraak van 2Crew-Blue op vrijdag 5 september 2014 om 20:21:
ik kan al je vragen beantwoorden


zozo

Uitspraak van 2Crew-Blue op vrijdag 5 september 2014 om 20:21:
hele hoop informatie over alle verschillende 2C-'s. (Ik weet niet of ik deze link mag plaatsen, zo niet, kan een mod m dan verwijderen?)


mag gewoon hoor zou ik zo denken (Y)
2C-E en 2C-I lijken me ook echt vet. Weinig bekend over de 2C-T-x, maar een ervan staat geloof ik in de magic half dozen van Shulgin.

Tot nu toe zelf helaas alleen nog 2C-B geprobeerd.
Uitspraak van DNM surfer op zaterdag 6 september 2014 om 09:17:
maar een ervan staat geloof ik in de magic half dozen van Shulgin.


T7 dacht ik ja :) Op zich is er wel redelijk wat ervaring met -T2 en -T7, van 1 van de 2 zijn bv alleen in de Nederlandse smartshops destijds 200.000 tabletjes verkocht, dus ja op zich..is er wel redelijk wat ervaring op gedaan. Van die 2 T's is iig het meest bekend daardoor, is wel wat over te vinden hoor :)
Ik krijg binnenkort wat 2c-c. Ik weet dat nasaal sterker werkt, maar kon nergens iets vinden over of de werkingsduur ook anders is in vergelijking met oraal. bij 2c-b dacht ik ergens iets te hebben gelezen dat dat korter duurde door de neus. is dit bij 2c-c ook zo?