Partyflock
 
Forumonderwerp · 800487
­ Nederland
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr. weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Iemand toevallig ervaring met 2C-C na 4FA?
Uitspraak van 2Crew-Blue op dinsdag 24 juni 2014 om 00:33:
Welke 2c-t zou je aanraden?


Met 2C-T2 heb ik zelf iig goede ervaringen (even als met T7 overigens) en die is over het algemeen goed te tolereren. Vervelende combi's zijn er vooral geweest met T7 en T21 met MAO-remmers of hoge doseringen (voor in combinatie zeker) MDMA. Het zijn natuurlijk allemaal n=klein (aantallen cases = laag aantal) reports, waardoor een beetje gekleurd beeld kan ontstaan. In ieder geval kun je zo natuurlijk al zeggen dat als je 0 ervaring met ze hebt, het sowieso niet verstandig is 35mg T7 te snuiven en daarbij 200mg MDMA te nemen. Dat is wel iig één van die cases. Verder zijn het er geloof ik bij beide zo ongeveer 4. Het is moeilijk daar conclusies over te trekken. Het is altijd raadzaam voorzichtig te zijn, zeker met voor jou nieuwe stofjes. En de eerste keer...ja...stel je natuurlijk de kritische vraag: moet ík hier, nú wel combineren. Het antwoord is natuurlijk eigenlijk zonder excuus: nee.

Uitspraak van 2Crew-Blue op dinsdag 24 juni 2014 om 00:33:
overdoseren dat toch veel sneller kan gebeuren dan bij de 2c-'s


De variabiliteit in doseren ligt hem vooral bij T7. Je moet er idd niet te lomp mee van wal steken. T2 is wat dat betreft wat vergankelijker.
T21 is eigenlijk niet op de markt kun je wel zeggen.
T4 is wel een wat grijzer gebied weer, dosering komt wel nauw, dose-response curve is stijl maar wel voorspelbaar, de trip wordt met een beetje meer als we erowid/pikhal mogen geloven al snel intenser met het toevoegen van wat enkele mg's.

Tot zo verre even.

Uitspraak van 2Crew-Blue op dinsdag 24 juni 2014 om 00:33:
maar niet voor de onervarene onder ons ;)


Klopt :) Maar je moet ergens beginnen natuurlijk. Maar wel voorzichtig en doordacht vooral!
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op dinsdag 24 juni 2014 om 19:25:
Verder zijn het er geloof ik bij beide zo ongeveer 4. Het is moeilijk daar conclusies over te trekken.


We spreken hier zeker over outliers, maar deze 4 gevallen zijn de enige die bekend zijn; het kunnen er uiteraard meer zijn. Gezien deze middelen over het algemeen niet de meest voorkomende/gebruikte psycho actieve stoffen zijn neem ik wel enige voorzichtigheid voordat ik eraan zal beginnen. (Misschien ook meer een soort heads-up voor andere gebruikers op dit forum, gezien ik zelf nu al aardig wat ervaring heb opgedaan).

Heb overigens nog steeds 2c-e liggen maar niet echt een mooi moment gevonden om het te gebruiken, maar wie weet komt daar deze zomer wel wat van :)

Overigens een mooie informatieve post zoals altijd, waarvoor dank. :D
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 21 juni 2014 om 19:15:
Iemand nog muziektips? :jaja:
Ga denk ik zo maar geen hardcore op zetten wat ik normaal wel heel de dag door doe :lol: lijkt me niet echt fijn tijdens een trip.


Afhankelijk van wat je prettig vind heb ik wel wat tips voor je ja :)

Rustige chillmuziek (future garage & ambient dubstep):

Deel 1:


Deel 2:


Alles van Nicolas Jaar is ook zeer aan te raden. Geen makkelijke muziek maar wel heel erg vet!

Voor als je wat harder wilt zou ik je psytrance/darkpsy aanraden, zijn genoeg fijne setjes van te vinden :) Vaak zitten daar allerlei vreemde geluidjes en melodielijntjes in waar je helemaal in op kan gaan als je er lekker in zit. Komt nog bij dat het ook flink door kan beuken!

Voorbeeldje:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Sten1990 op vrijdag 27 juni 2014 om 11:02:
aanraden

Bedankt! :)
Uitspraak van Sten1990 op vrijdag 27 juni 2014 om 11:02:
Rustige chillmuziek (future garage & ambient dubstep):


lekker Fatima Moreira de Mellow muziekje
Kheb ooit eens wat setjes in elkaar geflanst voor weekendjes "weg" met vrienden :)
Lekker makkelijk aan te zetten, niet dat eeuwige gezoek naar nummers.. ;)
Voor de psychedelische taffarelen is The Electric Kool-Aid wel het meest toegangkelijk.
Verder voor ieder wat wils..

Veel luisterplezier!

http://www.mixcloud.com/sincie/
 
Fijn al die tips :D
Morgen wordt de eerste keer.... :)
Nog aanraders/afraders?! :)
Dingen die ik écht moet weten?
Is het leuker in het donker of in het licht en wat drink/eet je zoal? Is eten tijdens trip lekker?
En hoe zit het met roken? Hoorde dat dat niet fijn was!
Vind het wel spannend maar heeel veel zin in :p
Maak na mijn trip meteen een verslagje voor hier (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 juli 2014 om 00:31:
Fijn al die tips :D
Morgen wordt de eerste keer.... :)
Nog aanraders/afraders?! :)
Dingen die ik écht moet weten?
Is het leuker in het donker of in het licht en wat drink/eet je zoal? Is eten tijdens trip lekker?
En hoe zit het met roken? Hoorde dat dat niet fijn was!
Vind het wel spannend maar heeel veel zin in :p
Maak na mijn trip meteen een verslagje voor hier (Y)


Zorg dat je in elk geval bij de eerste keer nemen genoeg binnenkrijgt. Als je later toevoegt is het moeilijk om 'dieper' in je trip te duiken zonder gelijk een grote hoeveelheid bij te moeten pakken. Eet ruim van te voren, niet te kort vooraf. Zorg voor dingen als fruit enzo, altijd lekker :)

Licht en donker kan allebei leuk zijn, waarschijnlijk zal je tijdens je trip nog wel eens wisselen. Een wandeling buiten tussendoor (mits je niet te hard tript) kan ook heel leuk zijn, vooral omdat wolken en bomen flink lijken te dansen en zonlicht voor leuke effecten kan zorgen! Roken gaat voor zover ik weet prima, maar is uiteraard per persoon verschillend.

Alvast heel veel plezier gewenst! Ben benieuwd naar je verslagje :D

Uitspraak van JSKI op zaterdag 28 juni 2014 om 13:20:
lekker Fatima Moreira de Mellow muziekje


:lol:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Sten1990 op woensdag 2 juli 2014 om 01:56:
Alvast heel veel plezier gewenst! Ben benieuwd naar je verslagje

Top! Thanks :)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 juli 2014 om 00:31:
En hoe zit het met roken? Hoorde dat dat niet fijn was!


is het toch nooit! vieze gewoonte..
Uitspraak van PeeJee45 op woensdag 2 juli 2014 om 08:34:
is het toch nooit! vieze gewoonte..


Zegt het iets over partyflock dat dit gemind wordt? :P
Uitspraak van 2Crew-Blue op donderdag 3 juli 2014 om 10:09:
Zegt het iets over partyflock dat dit gemind wordt? :P


Ik ben er bang voor.
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van 2Crew-Blue op donderdag 3 juli 2014 om 10:09:
Zegt het iets over partyflock dat dit gemind wordt? :P


Er zit iemand op partyflock die de hele dag aan het minnen is, in elk forum,topic, waar dan ook ;) gewoon negeren.
 
Geven we toch gewoon een plusje terug :)
 
Ik had beloofd een tripreportje te schrijven dus zal maar eens een verhaaltje vertellen dan :)

We hadden afgesproken het te gaan nemen (2cb), allebei heel veel zin in. Eerste keer tripmiddel voor beide, dus wilde het wel beetje voorzichtig doen met de juiste voorzorgsmaatregelen. Hebben besloten om 1,5 groen klavertje te doen (8-12mg net als de nijntjes) Het breken was lastig dus het was niet helemaal precies, maar in ieder geval voldoende voor de eerste keer.
Het was licht en het leek ons het leukste en het beste om in een donkere, vertrouwde omgeving te gaan. Vandaar dat we de slaapkamer hebben uitgekozen en dat was geen verkeerde keuze!
Na het beneden in te hebben genomen hebben we wat drinken gepakt (aloë vera, lekker spul) en zijn we naar boven gegaan. Ook hadden we van tevoren nog even bakje fruit (met verschillende soorten meloen) gehaald bij de appie voor tijdens de trip.
Boven hebben we de deur dicht gedaan, rolluikjes na beneden, raam dicht, en het bed in. Lekker warm onder de dekens in een vertrouwde ruimte. We besloten om de iPhone aan de boxen te leggen en eerst even wat trance op te zetten, muziek stond best hard maar dat was zeker niet storend. We lagen rustig te praten en een beetje om ons heen te kijken wanneer we iets zouden gaan merken. Angstig waren we totaal niet, juist rustig en we hadden er zin in!
Na een half uur/drie kwartier begon ik een beetje een bodyload te voelen, maar die viel nog wel mee. Mijn vriend werd even een kwartiertje erg misselijk maar nadat hij even rustig had gelegen en wat gedronken was het weer weg. We hadden expres vroeg gegeten en zijn dus ook pas 3 uur na de laatste maaltijd begonnen.
We voelden ons allebei erg relaxed, rustig, op ons gemak, en zaten beide met een big smile op ons gezicht. Dit was na +- een uurtje. We merkten dat het begon te komen, we zagen de schaduw van de lamp een beetje bewegen in een soort vlammetjes. Als vuur brand, en de vlam beweegt. Ook zagen we een andere schaduw een beetje trillen en golven op de muur. Kleurtjes werden iets feller. Dit bleef een lange tijd maar nog niet meer. We vertelden elkaar telkens hoe het precies bewoog en wat we precies zagen. De trance was afgelopen dus we besloten om Shpongle – Museum of conciousness op te zetten (jaja :jaja: ). We bleven lekker liggen luisteren en zaten helemaal in onze space. De gordijnen begonnen steeds meer te golven en te bewegen en hadden een soort groene gloed. Dit was heel mooi en rustgevend om naar te kijken. Dit werd ook steeds erger en na 1,5/2 uur waren de gordijnen (en de rest) echt op z'n toppunt. De gordijnen waren echt het meest interessante wat er was en daar hebben we ook het langst naar liggen kijken. Heel erg veel golven en ze kwamen een beetje naar je toe etc, geen eng idee maar juist fijn. Nu snap ik ook wat ze bedoelen met dat dingen "ademen".
Ook toen ik ging zitten golfden het dekbed. Mijn vriend zag patroontjes op de muren etc. ik zag soms wat kleine oogjes op de muur en toen ik mijn hand erheen bewoog vloog er een weg. We moesten de hele tijd lachen en voelden ons heel relaxed. Shpongle was ook lekkere muziek om op te trippen, je hebt echt je eigen space. We besloten ook om ons eens om te draaien en eens op elkaar gezicht te gaan focussen.
Resultaat: mijn vriend had soms geen neus meer, zijn gezicht leek een cartoon, getekend dus, op een gegeven moment lache hij en gingen zijn mondhoeken zo ver door met lachen dat hij op een gegeven moment het gezicht kreeg van de paarse kat met de grijns uit Alice in Wonderland. Ook als ik op zijn ogen focuste draaiden deze soms ineens weg of werden heel raar vervormd. Hij zag mijn gezicht ook steeds vervormen en steeds ouder worden. We hebben heel hard zitten lachen om elkaars gezicht :p
Na twee uur ongeveer zijn we even naar beneden gegaan. In het daglicht merkte we weinig van de visuele dingen, alleen als we ons echt erg op gingen focussen. Zo was het ook dat als ik in de kamer stond en om me heen keek ik alles normaal zag maar als ik me een paar seconde focuste op een plant ging deze ook langzaam bewegen. We voelden ons heel loom en rustig, net of je in zo'n roes zit. Net of je na 24 uur slapen eens je nest uit komt. We besloten buiten te gaan zitten en fruit te gaan eten, God wat smaakte dat lekker! Nog een peukie erbij en het was helemaal perfect. We kregen allebei een ongelofelijke lachkik om niks en zaten te huilen van het lachen. Zijn nog lekker op het gras gaan zitten. De wind voelde fijn en je voelde je net of je een was met de natuur. De bloemetjes bewogen af en toe. Mijn vriend zei ook "ik voel me net een hippie nu". Door dat rustige, lome, (misschien beetje lijkend op stoned?) gevoel en de eenheid met de natuur. We hebben nog een wafel gegeten en besloten toch maar weer boven te gaan zitten aangezien hier wel maar weinig te merken was. Boven weer muziek opgezet. We merkten dat het langzaam weg ging, dus we hebben hier rustig uitgespaced. Na +- 3 uur waren bijna alle visuals zo goed als weg. Wel hebben we ons nog zo'n 2 uurtjes, of 3, flink lui en loom en relaxed en rustig gevoeld wat best een lekker gevoel was. Nog even gewandeld met de hond en beetje gechilld, savonds douche in en weer zo fris als een hoentje op naar het volgende feestje!
Leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar :jaja: Volgende keer gaan we het met 2 p.p proberen. Ben alweer erg benieuwd en kijk ernaar uit! Maar hier laten we even een tijdje tussen zitten ;) Jullie hebben er in ieder geval een nieuwe fan bij :D
laatste aanpassing
 
Uitspraak van MasterAfwasser op zaterdag 5 juli 2014 om 09:57:
Leuk report! (y)


Dank je, met boed, zweet en tranen geschreven :cheer:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 5 juli 2014 om 09:51:
Ik had beloofd een tripreportje te schrijven dus zal maar eens een verhaaltje vertellen dan

Welkom bij de familie (Y)

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 5 juli 2014 om 09:51:
We merkten dat het begon te komen, we zagen de schaduw van de lamp een beetje bewegen in een soort vlammetjes. Als vuur brand, en de vlam beweegt. Ook zagen we een andere schaduw een beetje trillen en golven op de muur. Kleurtjes werden iets feller. Dit bleef een lange tijd maar nog niet meer. We vertelden elkaar telkens hoe het precies bewoog en wat we precies zagen.

Zo herkenbaar. Elke keer weer als het bij mij begint te werken. Aan iedereen uitleggen wat je ziet en hoe mooi dat is jwt 8-)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 5 juli 2014 om 09:51:
(Verhaal)


Leuk report! Fijn om te horen dat het zo'n leuke ervaring is geworden! Op een feestje is het spul ook zeer aan te raden vind ik, maakt alles zoveel leuker :lol:
laatste aanpassing
zijn 2cbtjes nog steeds te koop? het is alweer een tijdje geleden dat ik ze voorbij heb zien komen. hoorde laatst iets over nijntjes?
Uitspraak van Maikos op zondag 6 juli 2014 om 21:21:
zijn 2cbtjes nog steeds te koop? het is alweer een tijdje geleden dat ik ze voorbij heb zien komen. hoorde laatst iets over nijntjes?


Ja en ja
Ik heb twee weken geleden voor het eerst 2-cb gebruikt, ook meteen mijn eerste tripmiddel. Ik stond sowieso altijd al heel erg open voor tripmiddelen, maar was er nog niet van gekomen. Elke keer werden truffelplannen de ijskast in geschoven, maar had wat nijntjes en die maar samen met drie vrienden gebruikt.

Ik heb ook maar anderhalf nijntje gebruikt, ik wilde wel flink trippen, maar gezien het mijn eerste keer was toch maar niet direct voor 2 hele gegaan. Dit was om ongeveer 20:15. Begon vrij snel te werken en merkte al snel dat trippen echt wel mijn ding was, wat ik eigenlijk altijd al dacht. Het mooiste vond ik wel toen ik even in de tuin in het gras ging liggen naar de wolken kijken. Die zagen er echt uit als een perfecte timelapse hoe ze bewogen en krulden enzo.

Verder ook heerlijk domme gesprekken gehad en gelachen. Een kameraad moest niezen tijdens het lachen en iedereen dacht dat hij opeens iets heel ernstigs had, ik dacht een enorme bloedneus, andere twee dachten dat ie had gekost. Degene die erbij was en nuchter zei dat er nauwelijks wat aan de hand was haha. We keken wat tv, was er een commercial op over koffie, opeens had iedereen zin in zwarte koffie (1 dronk sowieso geen koffie en die andere twee alleen met melk en suiker, maar vonden opeens zwarte koffie heerlijk).

Ook keken we Duitsland - Ghana. Nou ja, kijken, af en toe de tuin in lopen, af en toe spreken, dan weer even kijken. Maar voor mijn gevoel was dat echt de langste wedstrijd uit mijn leven. Die wedstrijd leek echt oneindig lang te duren omdat we in die tijd zoveel meemaakten. Het meest aparte was nog dat toen de wedstrijd afgelopen was, wij echt het gevoel hadden wat je ook in een discotheek of feest hebt als de lichten aangaan. Dat we ons op moesten maken om naar huis te gaan. Het was toen pas 23:00 uur terwijl we vooraf al hadden besloten dat we wel tot een uurtje of 03:00-04:00 bij mij konden chillen. Het sloeg dus nergens op dat we dachten dat we naar huis moesten. De ene begon zich druk te maken dat zijn vriendin door had dat ie nog onder invloed was, anderen maakten zich druk om dat hun ouders nog wakker waren. En dat terwijl we al 3 uur bezig waren en nog zeker 3-4 uur hadden voordat het weer uit zou werken.

Ik had er zelf niet zo'n last van omdat ik al thuis was. Maar de rest zette zich er uiteindelijk ook overheen. Toen wouden we graag een stukje lopen naar een grasveldje in het bos 300 meter verderop. De rest wilde wel, maar maakte zich wat druk dat mensen zouden zien dat ze gebruikt hadden, maar ik had mezelf wel aardig onder controle. Ook vond de rest oversteken best wel eng. Maar goed, uiteindelijk op dat veldje aangekomen, toen was het donker. Was echt geweldig om daar te zijn. Na een paar minuten weer teruggelopen. Eenmaal thuis begon het ook wel weer uit te werken, waarna we nog even heerlijk konden afterspacen en over de trip praten.



Uiteindelijk is mn eerste trip me zeker niet tegengevallen, maar had van mij nog wat pittiger gemogen. Was vooral erg lachen en interessant dat mijn waarneming (tijd, afstanden, inhoud) gewoon totaal verdraaid was. Wel waren de visuals vet, maar had totaal geen hallucinaties. 2-CB is dus ook wel voor herhaling vatbaar, gezien de rest ook wel weer wil proberen. Maar ik wil graag meer psychedelica gaan proberen.

Wat raden jullie aan, als ik het graag nog iets pittiger wil. LSD heeft me sowieso al een tijdje erg aangesproken. Is dat verstandig om na mijn eerste tripervaring van 1,5 nijntje gelijk te doen? Of eerst een hogere dosering 2cb of mss nog wat anders? En voor een volgende 2cb trip, zal ik dan 2 nijntjes doen of gezien het nog wel harder mocht 2,5 nijntje. Of is dat echt too much?

En wat betreft truffels, een kameraad vond vooral de visuals met 1,5 nijntje nog wel heftiger, evenals de overall ervaring, als met High Hawaiians. Dan ben ik weer bang dat truffels mij sowieso tegen gaan vallen als ik met lichte/middelmatige begin. Iemand hier wat meer ervaring mee, vergelijking tussen 2cb trips en truffels?
Uitspraak van D-Nial op maandag 7 juli 2014 om 01:25:
(Verhaal)


Leuk report, echt mooi om te zien dat mensen er goeie ervaringen mee hebben :)

Met 2c-B kan je zelf bepalen hoe hard je tript d.m.v je dosering. Als jij begint met een dosering van 30 mg ga je een zware visuele trip tegemoet waarbij hallucinaties geen uitzondering zijn. Ik zou je dat alleen afraden voor op een feest, is echt iets voor thuis ;) Bij LSD is het precies hetzelfde. Hoe hoger de dosering, hoe meer je echt gaat trippen in plaats van dat je alleen lichte vervormingen van de werkelijkheid en het 'golvende' effect krijgt. LSD duurt wel gelijk een stuk langer maar is zeer zeker de moeite waard als je van psychedelica houd. Voor mij nog steeds de mooiste drug ooit, met stip op 1.

Ik vind truffels minder leuk omdat het naar mijn mening minder goed te sturen is en de kans op een bad trip hoger ligt. Dit is uiteraard puur persoonlijk. Qua visuals is het toch iets anders, hangt er uiteraard ook van af wat voor truffels je hebt, maar mijn voorkeur gaat uit naar 2c-B.

Mocht je echt een harde visuele trip willen zou ik 2c-B in poedervorm proberen, daar heb je minder van nodig om echt ziekelijke visuals te krijgen. Helaas wel lastig om aan te komen. Heb dat zelf 1 keer meegemaakt en dat was zo'n bizar vette trip, heb nog nooit zoiets gehad. De hele omstandigheden van die avond maakten die trip alleen maar raarder. Helaas weet ik de dosering niet meer die we toen hadden (iets met onervarenheid) maar ik schat dat het minstens 24mg per persoon was, via de neus. Geen pretje, het brand als de neten en is heel vies in je keel, ook over mijn nek gegaan van die smaak maar daarna werd het echt heel vet..
laatste aanpassing
Uitspraak van Sten1990 op maandag 7 juli 2014 om 10:51:
e. Hoe hoger de dosering, hoe meer je echt gaat trippen in plaats van dat je alleen lichte vervormingen van de werkelijkheid en het 'golvende' effect krijgt


NNeemt bij jou bij hogere dosissen de enorme lachbuien ook weg? En maakt het het hele gebeuren opeens veel serieuzer?
Uitspraak van JSKI op woensdag 9 juli 2014 om 15:46:
NNeemt bij jou bij hogere dosissen de enorme lachbuien ook weg? En maakt het het hele gebeuren opeens veel serieuzer?


Nee, zeker niet. De meligheid blijft :)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 5 juli 2014 om 09:51:
Ik had beloofd een tripreportje te schrijven dus zal maar eens een verhaaltje vertellen dan :)


Leuk report! Goed om te lezen dat je het leuk hebt gehad. Zo zie je maar dat een goede voorbereiding het halve werk is!


Uitspraak van D-Nial op maandag 7 juli 2014 om 01:25:
Wat raden jullie aan, als ik het graag nog iets pittiger wil.


Ook mooi reportje. Ik raad aan om voor je volgende trip het nog bij 2c-b te houden, sowieso is het een prachtstof en is elke trip anders. Daarnaast is LSD toch wel een stapje heftiger qua mentaal (en truffels al helemaal) en is de duur langer, waardoor een bad trip risico groter is.
Uitspraak van 2Crew-Blue op woensdag 9 juli 2014 om 19:33:
Ik raad aan om voor je volgende trip het nog bij 2c-b te houden, sowieso is het een prachtstof en is elke trip anders. Daarnaast is LSD toch wel een stapje heftiger qua mentaal (en truffels al helemaal) en is de duur langer, waardoor een bad trip risico groter is.


Ja, mijn eerst volgende trip zal ook sowieso wel weer 2cb zijn gezien de rest van de groep nog wel een keer wil en anderen ook willen proberen. LSD is wel voor later dit jaar. Maar dan kan ik dus best een hogere dosis nemen? Wat is aan te raden, omdat het van mij nog wel stukje heftiger mocht. 2 nijntjes of 2,5?
Uitspraak van Sten1990 op woensdag 9 juli 2014 om 15:59:
Nee, zeker niet. De meligheid blijft :)


Verdomme. Ik niet :(
Uitspraak van JSKI op woensdag 9 juli 2014 om 20:12:
Verdomme. Ik niet :(


Ik moet zeggen, toen het spul net inkickte was het zo overweldigend dat ik toen niet melig was nee, maar na verloop van tijd toen we aan het effect gewend waren en we iets minder overdonderd waren door de trip begon die meligheid weer terug te komen :)
Uitspraak van Sten1990 op woensdag 9 juli 2014 om 20:23:
Ik moet zeggen, toen het spul net inkickte was het zo overweldigend dat ik toen niet melig was nee, maar na verloop van tijd toen we aan het effect gewend waren en we iets minder overdonderd waren door de trip begon die meligheid weer terug te komen :)

Heb al meerdere hogere dosissen gehad maar dan heb ik altijd weinig te giechelen helaas..
Uitspraak van D-Nial op woensdag 9 juli 2014 om 19:49:
Wat is aan te raden, omdat het van mij nog wel stukje heftiger mocht


Ligt eraan wat je wil bereiken, het verschil tussen 2 en 2,5 is groter dan je denkt. Als je denkt dat je klaar bent voor het stevigere tripwerk en het niet erg vind om naar een muur te staren voor een kwartier kan je 2,5 doen, als je toch nog een beetje capabel wil blijven kun je beter 2 pakken voor de 2de keer.

Edit: Overigens pak ik zelf meestal 3 als eerste dosis, maar ik heb al redelijk veel ervaring met 2cb en dat blijft toch altijd een flinke dreun in het begin ;)
laatste aanpassing
 
Ik heb de vorige keer +- anderhalf groen klavertje op (breken ging niet goed). Kan het dan nu de volgende keer prima zijn om 2 nijntjes te nemen? En is het zo dat als je meer neemt je ook langer tript of alleen wat heftiger? En is het verschil tussen 1,5 en 2 groot? (Zal ook met spreiding te maken hebben natuurlijk) :)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 juli 2014 om 00:34:
Ik heb de vorige keer +- anderhalf groen klavertje op (breken ging niet goed). Kan het dan nu de volgende keer prima zijn om 2 nijntjes te nemen? En is het zo dat als je meer neemt je ook langer tript of alleen wat heftiger? En is het verschil tussen 1,5 en 2 groot? (Zal ook met spreiding te maken hebben natuurlijk) :)


Dat moet je voor jezelf bepalen. Als 1.5 goed ging en je voelde je er lekker bij met weinig vervelende bijwerkingen, is er geen reden om er geen 2 te nemen als je intenser wil trippen. Natuurlijk moet je wel zeker weten dat ze qua sterkte ongeveer hetzelfde zijn. Bij 2c-B kan 5 tot 6 mg. meer of minder al een flink verschil maken, neem dit niet te licht ;)

Lees anders dit door:

http://en.wikipedia.org/wiki/2C-B

Er staat een hoop info in en ook een hele handige tabel met hoeveel mg een gemiddeld persoon nodig heeft voor een lichte, middelmatige, zware of extreem zware trip. Naar mijn eigen bevindingen klopt die tabel erg goed. Je tript overigens niet per se langer als je meer neemt, alleen als je echt bij pakt verleng je de trip voor zover ik weet. (kan iemand dit bevestigen?)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 juli 2014 om 00:34:
Ik heb de vorige keer +- anderhalf groen klavertje op (breken ging niet goed). Kan het dan nu de volgende keer prima zijn om 2 nijntjes te nemen? En is het zo dat als je meer neemt je ook langer tript of alleen wat heftiger? En is het verschil tussen 1,5 en 2 groot? (Zal ook met spreiding te maken hebben natuurlijk) :)


Heb je vaker 1,5 genomen? In mijn ervaring is het namelijk zo: Ik heb nu een keer of 5 a 6 maal 2 nijntjes genomen, meen 8-13 mg ofzo? In dit geval is er een kans van 2*8 mg en 2*13 mg, dat geeft 16 en 26(!!) mg, een flink verschil. Nou is de grap dat de laatste keer, dus mijn meest ervaren keer, ik het meest van de planeet af was. Dus als je nu al wilt opschroeven, ik zelf raad aan meermalen eenzelfde dosis gehad te hebben en dit goed ontdekt te hebben.

Ik denk al enige tijd om 2ci en LSD een keer te proberen en dacht dat dit wel zou kunnen gezien de paar keer 2cb en dat geen uiterst prima, maar nu de laatste keer ik (schijnbaar) 2 goed gevulde nijntjes op heb wil ik persoonlijk meer ervaring op doen met 2cb, die dan nog een keertje verhogen en dan zie ik wel verder.

Liever langzaam reizen en goed aankomen dan vol gas en paranoide urenlang in bed bang te liggen zijn :D

Wel te rusten!!
Uitspraak van 2Crew-Blue op donderdag 10 juli 2014 om 20:03:
Ligt eraan wat je wil bereiken, het verschil tussen 2 en 2,5 is groter dan je denkt. Als je denkt dat je klaar bent voor het stevigere tripwerk en het niet erg vind om naar een muur te staren voor een kwartier kan je 2,5 doen, als je toch nog een beetje capabel wil blijven kun je beter 2 pakken voor de 2de keer.


Ah, duidelijk dus, eerst maar een keer 2 nijntjes doen. Heb me op anderhalf ook gewoon kostelijk vermaakt, maar mocht net iets zwaarder. Mocht 2 nijntjes me ook nog te licht zijn, dan zal ik me alsnog prima vermaken en neem ik de keer daarop gewoon 2,5.
 
Uitspraak van Festival_feest op vrijdag 11 juli 2014 om 01:27:
Liever langzaam reizen en goed aankomen dan vol gas en paranoide urenlang in bed bang te liggen zijn

Daar heb je gelijk in! Ik snap dat er in de ene meer zit dan in de ander, daarom noemde ik ook al de spreiding in mijn berichtje :) Maar ik zal er eens over nadenken! Je hebt een punt natuurlijk, zeker, maar je kunt het natuurlijk nooit inschatten hoeveel mg je naar binnen krijgt. Vorige keer van die anderhalf had ik amper wat (zie tripreport). Of ik nu "veel" binnen had en misschien een hogere tolerantie heb of weinig binnen had weet ik niet, dus kan ik ook moeilijk inschatten wat nu de goede dosering is voor de volgende keer.
Maar ik zal je aanbeveling zeker in gedachte houden ;) Bedankt voor je bericht!

Uitspraak van Sten1990 op vrijdag 11 juli 2014 om 00:50:
Dat moet je voor jezelf bepalen.

Van die 1,5 heb ik niet heel erg veel gemerkt, vandaar ook dat er in me op kwam om misschien 2 te nemen de volgende keer, maar wat navraag hier naar ervaringen doet altijd goed :)

Uitspraak van Sten1990 op vrijdag 11 juli 2014 om 00:50:
Lees anders dit door:

Voordat ik 2CB gedaan heb heb ik dit al 100x gelezen :D Maar toch bedankt voor je hulp (Y)

Het zal toch een beetje op de gok en gevoel moeten zijn, heb in ieder geval wel goede tips gehad :cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 juli 2014 om 09:09:
Van die 1,5 heb ik niet heel erg veel gemerkt, vandaar ook dat er in me op kwam om misschien 2 te nemen de volgende keer, maar wat navraag hier naar ervaringen doet altijd goed :)


Ik heb niet heel lang geleden via een pil in totaal 28-30 mg ingenomen, het begin was even heftig maar ook dat was prima te hanteren. Zolang je in een goeie omgeving bent met weinig negatieve invloeden merk ik dat harder trippen in de praktijk altijd wel goed gaat (geld voor mij tenminste).

Stel dat we het maximale nemen van die nijntjes (tussen de 8 en 12 mg waren die toch?), kom je op 18 mg uit wat je in 1 keer binnen had gekregen, dat is nog niet echt veel. Vooral als je nagaat dat je ook zomaar minder dan 18mg binnen kan hebben gehad. Ik zou een volgende keer als je weet dat je intenser wil trippen misschien wel voor 2.5 nijntje gaan.

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 juli 2014 om 09:09:
en misschien een hogere tolerantie heb


Zou ik niet van uitgaan, je had maximaal 18mg binnen :lol:
laatste aanpassing
30 mg 2c-b werd ik niet heel anders van. 30mg 2c-e daarintegen. De fucking tering hey pffff
 
Uitspraak van zeropulse op zaterdag 12 juli 2014 om 14:06:
30 mg 2c-b werd ik niet heel anders van. 30mg 2c-e daarintegen. De fucking tering hey pffff


goh ;-)
laatste aanpassing
laatst 25mg 2c-c gesnoven. Man man man, nu snap ik dat iedereen zegt dat 2c-'s snuiven pijn doet. Hele lijn zat goed in mn neus en ik dacht ach dit valt best mee, en toen begon t in te werken.. mn oog ging uit zichzelf tranen van de pijn (hilarisch om 1 huilend oog te hebben terwijl de ander normaal is, haha). Vervolgens flink getript maar na driekwartier was het alweer voorbij. Nasaal is dus wel intenser maar de pijn is t mij niet echt waard, volgende keer gewoon weer oraal. :)
Uitspraak van 2Crew-Blue op zondag 13 juli 2014 om 16:11:
Vervolgens flink getript maar na driekwartier was het alweer voorbij.


Dat is wel heel snel..
Uitspraak van Sten1990 op zondag 13 juli 2014 om 17:16:
Dat is wel heel snel..


ik was ook verrast, zal wel zijn door de lage dosis (voor 2c-c) en door de nasale inname?
Uitspraak van 2Crew-Blue op zondag 13 juli 2014 om 18:17:
ik was ook verrast, zal wel zijn door de lage dosis (voor 2c-c) en door de nasale inname?


Ik heb 2c-B maar 1 keer gesnoven maar die effecten hielden toch minstens 2/2.5 uur aan..
Laatst weer snoeihard getript op 2cb, heeerlijk, niks was meer normaal. Echt genoten! 2 nijntjes waren de aanstichter van dit avontuur!
Uitspraak van Sten1990 op vrijdag 11 juli 2014 om 10:21:
Ik heb niet heel lang geleden via een pil in totaal 28-30 mg ingenomen, het begin was even heftig maar ook dat was prima te hanteren. Zolang je in een goeie omgeving bent met weinig negatieve invloeden merk ik dat harder trippen in de praktijk altijd wel goed gaat (geld voor mij tenminste).

Tot de 40mg is wel te handelen opzich. Ben zelf nog niet hoger gegaan.
Poeder 50mg van genomen als max...aardig sick, alleen maar golfjes en visuals in beeld. Ook flinke bodyload.
Had toen besloten een keer er op niet meer nog meer te nemen. Daarna nog 1x 42mg en 1x 46mg gedaan.
Kga volgende week voor t eerst 2cb doen, kheb geteste poedervorm en daar maak k capsules van. Hoeveel kan ik er het beste indoen? Doen met 3 personen allemaal 1e keer maar zijn wel al wat gewend kwa drugs