Partyflock
 
Forumonderwerp · 19129
­ Nederland

:s

 
Meisje slaat broertje dood terwijl moeder tv kijkt

LAS CRUCES - De moeder van een 10-jarig meisje dat haar 4-jarige broertje heeft doodgeslagen terwijl ze in een andere kamer televisie zat te kijken, is in Las Cruces, in de Amerikaanse staat New Mexico, gearresteerd wegens nalatigheid.

Dat heeft de politie in die stad zaterdag bekendgemaakt.

Het zusje van de 4-jarige Devon handelde volgens de aanklacht in opdracht van hun stiefvader, de 38-jarige Louie Guerrero. Ze moest de kleuter straffen voor onder andere bedplassen. Devon werd zaterdagavond tot diep in de nacht geslagen. Hij overleed maandag in een ziekenhuis in Albuquerque.

De stiefvader was al eerder deze week gearresteerd, op beschuldiging van kindermishandeling met de dood als gevolg. Hij zit net als de moeder, Natasha Guerrero, in de gevangenis. De twee worden later deze week gehoord door een jury.

Het meisje wordt wegens haar leeftijd niet vervolgd. Zij en twee andere kinderen uit het gezin zijn ondergebracht bij de kinderbescherming en worden waarschijnlijk in pleeggezinnen geplaatst.
 
Ik vecht niet, zei loopt te beledigen. Moet ze lekker doen, als ze zich er beter bij voelt.
Ik beledig niemand....ik vertel hier de waarheid !
En als dat een belediging voor jou is....zou ik er persoonlijk maar eens wat aan doen !

Het is trouwens zij ipv zei ;)
wat is dit dan? huh?
En je communiceert als een 2 jarige !

Toch wel degelijk een belediging

Jij vertelt hier de waarheid. Jouw waarheid! Maar ik heb er ook nog eentje.
En zo heeft partychickie er ook één. Overeenkomsten en verschillen.

Wanneer jij iemand wilt overtuigen van iets anders dan zijn of haar waarheid, kom dan op een normale niet kippige manier met argumenten ipv de ander een beetje uitkafferen. Je begint een beetje op shebyte te lijken. Weet niet of je daar nou wel zo blij mee moet zijn.
laatste aanpassing
 
Ja dat vind ik dus ook, net of ik gek ben omdat ik iets anders vind.

Ik heb eiglijk niets aan toe te voegen esthertje, this precies zoals ik erover denk.
Waarom zou ik iets met een omweg moeten vertellen als het op mij zo overkomt ?
Ik kan het ook leuk en aardig gaan uitleggen...maar het komt toch op hetzelfde neer !

Was ik verbaal maar zo sterk als Shebyte !
Ik kan altijd erg genieten van haar ijzersterke reply's !
laatste aanpassing
 
Zucht...
Waarom moet je het überhaupt vertellen? Je wil er iets mee bereiken, anders vertel je het niet. Negatief geladen. En ga mij niet zeggen dat het niet zo is en met woorden gaan goochelen. Ik weet dat je voldoende brains hebt om goed na te kunnen denken. Je kan toch vertellen wat jij vindt en denkt zonder daarbij te vertellen hoe jij haar vindt overkomen of andere onzin die verder helemaal niets met het topic te maken hebben er bij te halen?

Verder verschillen onze meningen wat betreft 'ijzersterke' replies komende van adres van She.
laatste aanpassing
Dit keer kwam het ter sprake....omdat ik me gewoon ergerde aan het manier van een zin opbouwen ! Inprincipe heeft het niets te maken met het geval hierboven !

Maar haar manier van denken sprak mij ook niet aan. In combinatie met haar schrijf style vond ik het erg dom overkomen....vandaar ;)
het is goed Crazy-C. Tot de volgende keer ;)
 
Wat jij wil idd...
 
ja je bent wel slim hoor.
Inprincipe
Moet een spatie tussen :)

Als we toch gaan mieren neuken (6)
laatste aanpassing
 
haha para ;)
 
He cool...
Moet je nu ook foutloos nederlands kunnen typen om mee te mogen doen aan een discussie?

:D
 
ja moet ik wel, want ik ben dom :'(
 
Eej Partychickie...
Zal ik je es wat zegge?

Je bent dom :P
 
Ey dat kan nie he die spelfouten :p. straks heb je net zo'n iq als mij ;)
 
Ik heb de rest van de discussie niet meer gelezen, maar ik wil wel even verder gaan op de discussie die ik met jou had PartyChickie.

Jij vindt dat dat kind een straf moet krijgen, maar niet meteen de jeugdgevangenis. Wat wil je dan? Een kind van 10 kan je niet voor de rest van haar leven aan een ketting leggen (letterlijk en figuurlijk). Ook zij zal ooit een keer weer deel uitmaken van de maatschappij en daar zal ze wel op voorbereid moeten worden.

Jouw denkwijze over straffen heeft al vaak genoeg uitgewezen dat het niet effectief is. 9 van de 10 criminelen die in de bak hebben gezeten vallen in herhaling, omdat ze in de bak alleen maar meer foute dingen leren.
Maar gelukkig zien niet alle gevangenen criminelen en zitten er ook veel voor incidentele vergrijpen.
Zo, dat zorgt weer voor een beetje frisse lucht, vind je ook niet?
laatste aanpassing
 
hoho, heb ik gezegd dat ze de gevangenis in moet? Ik weet niet wat er met haar moet gebeuren, vroeg me alleen af of ze te helpen was. en vind dat ze best gevaarlijk is, dus ik heb haar liever niet los rondlopen..
Opgenomen in een goed pleeggezin waar ze wel normen en waarden leert.
psies, een goede nieuwe omgeving zal nog veel goeds uit kunnen uithalen.
 
Kleine Panic 29 september 2002 16:17
Is echt niet normaal dat minderjarigen niet vervolgd kunnen worden... in de jeugdgevangenis pleuren zukkuh gekkuh...

Partychickie 29 september 2002 16:18
Ja vind ik ook, maar heeft zo'n klein meisje wel kracht dan? Of hoe zou dat zitten?



Ja, heb je dus gezegd. Maar in principe trek je dat weer terug en meng je je in een discussie zonder duidelijke mening. Beetje lastig discussieren. Je wilt dat er iets gebeurt, je noemt wat, je spreekt het weer tegen...:S
 
Ja klopt dan, maar het is niet dat ik dat geroepen heb, was het er wel mee eens ja.
Reej give it up....er valt geen normale discussie met haar te voeren.
 
Oh vast wel, daar ben ik van overtuigd.
crazy c > waarom moet je toch boos worden, zo op je teentjes getrapt zijn en denigrerend gaan praten als mensen het niet met je eens zijn? Ik was het ook niet met haar eens, maar hebben wij (partychickie en ik ) een kwaad woord gezegd??? Dat bewijst dus dat jullie woordenwisseling niet alleen aan haar ligt. Misschien tijd om te leren dat, als jij steeds een grote mond durft op te zetten, je die ook kan terug verwachten.
Superrupsje: Komt omdat ik een moeilijke jeugd heb gehad ;)
Laten we het daar maar op houden...anders zijn we morgenochtend nog niet klaar met deze discussie ;)
Superrupsje: Komt omdat ik een moeilijke jeugd heb gehad

haha zeker gepest geweest ;p

Laten we het daar maar op houden...anders zijn we morgenochtend nog niet klaar met deze discussie

kijk, dat is nou verstandig! :)
Af en toe heb ik nog weleens een ingeving ;)

Onwijs gepest ja....heb er nog trauma's van.
Maar goed je word er wel hard van :d!
 
Is het dan nodig andere mensen neer te halen? Jij weet namelijk helemaal niet wat er met mij te voeren is..
Zoals ik al zei: hou ik ermee op....weet niet of jij deze discussie nog wil voortzetten ?

Zeg het maar hoor...het is jou dag ;)
 
Als je er echt mee wil ophouden, waarom zet je er dan nog wat neer. Noem dit ook geen discussie met jou. Ik vind het prima, met jou kun je toch niet praten, dus einde gesprek dan maar :).
Onwijs gepest ja....heb er nog trauma's van.
Maar goed je word er wel hard van


hee hou 's op met mijn jeugd over te nemen ;)
 
ssssst superrupsje ;)
Kijk we hebben een band Superrupsje ;)

Ik wil je niet weer beledigen Partychickie....maar als je op hetzelfde niveau zit...dan kun je idd een keertje meepraten !

Hierbij wil ik het toch echt houden ;)
laatste aanpassing
Gaaaaaaaaaaap.....

zullen we weer even ontopic gaan voor het zoveelste topic hier op PF weer wordt gemeden door de rest door die ellenlange discussies?

Niemand kan hier een oordeel over geven, een mening mag je latijd hebben maar hoe het precies zit, daarvoor hebben we te weinig informatie. Of de moeder nalatig is geweest, dat kan je ook niet zeggen, wie weet is het een hele normale gezinssituatie geweest. Je kunt als moeder niet 24 uur per dag op de lip van je kind zitten. Anywayz, ik heb ook een keertje mn broertje omver gedouwd en toen had dat menneke een hersenschudding. Mooi dat ik op dat moment zwaar pissed op m was, ik was 11 jaar, en heb m bewust een douw verkocht in de hoop dat ie vet pijn zou hebben. Ik kom uit een doodnormaal gezin en op mijn school was het ook doodnormaal dat er wel eens vechtpartijtjes waren. ik bedoel maar, woede kan dus echt wel aanwezig zijn bij een kind van 10. Om je nu in haar situatie te gaan verplaatsen en dat kind alleen maar als slachtoffer te zien gaat veel te ver. Je knet de situatie niet. Een kind van 10 in de jeugsgevangenis, dat gaat te ver, maar goede psychische begeleiding lijkt me toch zeker noodzakelijk. En van de moeder ook. Om haar maar gewoon achter slot en grendel te plaatsen, wat lost dat op? Daar leert zij niks van en het zal de gezinssituatie er ook niet beter op maken.

Maar goed, ik ga hier verder niet op in, ik heb veel te weinig informatie om hier een uitspraak over te doen en denk dat dat voor ieder van jullie geldt. Dus ga elkaar niet als "dom" bestempelen als een ander je mening niet deelt, niemand van ons is hier psychiater en daarnaast bij deze situatie betrokken! Het blijft speculeren dus laten we het aub een beetje normaal houden hier!
 
Jou beledigingen doen me niets, er komt nooit wat positiefs uit je mond :d. Je moet wel een hele erge rot jeugd hebben gehad.
laatste aanpassing
He partychickie, kap nou effe joh, een van jullie twee moet hier toch de verstandigste zijn, het is een zinloze discussie en het belemmert anderen om hun mening te geven over dit onderwerp. Je weet dat CC weer hapt, dan hap jij weer, zo lijkt t wel een viswedstrijd ipv een topic over een 10-jarig meisje! :-)

Het is toch de bedoeling dat iedereen zn mening neer kan zetten hier? Als die van jou door een ander onderuit wordt gehaald, dan laat t lekker gaan joh, je geeft toch alleen maar je mening? Maar goed dat niet iedereen het met elkaar eens is, en niemand hier de wijsheid in pacht heeft te zeggen hoe t zit!
Jackie: Zoals ik al eerder in mijn reply's hierboven zei....

Ik hou ermee op !

Daar word blijkbaar overheen gelezen ofzoiets....:s
 
Is goed, :d
Mooi, dan gaan we nou gezellig met zn allen een appeltaart bakken ofzo! ;-)
Nud dat je het zegt....heb ik best trek in :p
 
Ok maar dan zonder rozijnen :d
Rozijnen in een appeltaart heb ik nooit begrepen, van die snotterige stukjes met zo'n hard laagje...

Maar goed, daar kunnen we nog altijd een topic over openen, "wie begrijpt het nut van rozijnen in een appeltaart?"
 
Ik niet, daarom vis ik ze er ook altijd uit..:s
laten we dat maar eens doen....best nuttig :d

Rozijnen hoeven er voor mij ook niet bepaald in !
 
En toch is ze best wel lief hoor, grote bek, klein hartje. ;)
 
Appeltaart... American Pie... neuke?

:P