Partyflock
 
Forumonderwerp · 19162
­ Nederland
AMSTERDAM - Een UFO heeft zaterdagnacht een stel uit het Brabantse Bladel de stuipen op het lijf gejaagd, zo meldt de Telegraaf. De twee verklaarde tegenover de polite dat de vreemde bol hem drie kwartier lang achtervolgde op de provinciale weg.



"Ik ben zeer nuchter in die dingen. En ik weet dat de mensen ons voor gek zullen verklaren. Maar wat wij gezien hebben was echt. Dat licht bleef ons maar volgen. Het reageerde exact op onze bewegingen. En ik had echt niet te veel gedronken," aldus de man van het stel, Pieter Vosters, in de krant.

Vosters vertelt verder aan de krant: "Eerst dacht ik nog aan een of andere lasershow van een discotheek. We maakten er nog grapjes over. Maar toen hij ons maar bleef volgen dacht ik 'Hier klopt iets niet'. We hebben de auto direct aan de kant gezet. Het licht stopte ook en bleef boven ons rondjes draaien. Dat heeft zich een keer of zes herhaald. Als wij stopten, dan stopte dat ding ook."

"Toen we linksaf richting Bladel sloegen, sloeg de ufo ook af. Het was een heel helder licht. Geef maar een flinke peut gas, zei ik tegen mijn vrouw. Maar het bleef ons volgen met een enorme snelheid, een streep licht. Toen wisten we zeker dat het geen laser kon zijn. Mijn vrouw werd bang. Ik durfde niet meer naar huis."

Bron: http://nu.nl
 
Jij?
 
Er zijn veel meer dingen dan wij weten. Er zijn ook meer dingen dan wij geloven. Of je het wel of niet wil weten of geloven is persoonlijk.

dus...
 
dat vind ik een (y) reactie van jordees en dat is ook wat ik denk/geloof!!!
trippers
kweenie.. ik ben wel open-minded in dat soort dingen...

dus mijn antwoord luid:
waarom niet ? ik bedoel.. hoe zeker weten wij of er wel of niets is.. er is vaker 'aangetoond' dat er wel iets kan zijn dan dat het niet zo kan zijn... dus ik geloof het wel
goeie :xtc: waren dat ;)
wheheheh we zagen ze rijden en dachten "DIE gaan we pesten" ;)
 
2 Bjorn > Samen staan we sterk. Moest er trouwens een goed kwartier over nadenken, zo wakker ben ik op de maandagochtend.

2 hackwizzard > Ik sluit me bij je aan. Ik geloof dat er meer is dan wij denken.
Ik heb ook wel eens zoiets gehad , vet irritant .

Ik werd achtervolgd door een soort rood blauwe lampen die de hele weg achter me bleven elke bocht die ik nam, namen die rood/blauwe lampies ook :S ..


Tot die aliens uit stapte en om me rijbewijs vroegen ?
 
whehehe....idd jordees maar goed ook wat hackwizzard zegt wat weten wij (als gewone burgers) nou allemaal wat er zich in het (hele grote) heelal zich afspeeld....ik zou het gek vinden als wij de enige levensvorm in dat grote gebied zouden zijn!!!
lol acces :D
 
k ben ze al eens tegengekomen... op Namek :P
 
Zie je nou wel.... ze bestaan dus toch!!!
 
waarom maak ik dit nou nooit mee?
En hoe is het dan afgelopen?
Dat staat er weer niet bij..
 
Artiest Cj Noah
Ik was laatst op Megarave,stond de hele zaal vol met mensen van buiten aarde :o;):P
Niet veel gedronken... maar misschien wel paddo's?:S
laatste aanpassing
Ik wil graag aanvulling doen op dit bericht.

Even voor de duidelijkheid ik ben amateur astronoom, en astrofotograaf. Ben lid van de JWG en WLS (Werkgroep Leidse Sterrenwacht).

Voordat ik dit bericht had gelezen had ik afgelopen vrijdag om 23:42 ook een eigenaardige waarneming.

Toen ik samen met mijn vriendin aan het fietsen was, keek ik zoals gewoon naar de sterrenhemel, het was compleet helder.

En opeens zag ik een zilverwit-blauw object, zilverwitte kern van ongeveer Magnitude -3 tot -4. Daaromheen zat een heel heldere blauwe gloed, met daarachter geen staart maar wel een soort rechte streep, zelfde blauwkleur als om de kern zat. De kern had ongeveer een diamteter van 1/7 graad in diameter.

Het object bewoog in een rechte pad met ongeveer 25 graden per seconde, in Noordwestelijke richting
Ik heb dit object duidelijk 3 seconden kunnen volgen, zonder dat deze in snelheid of in lichtintensiteit veranderde.

Helaas stond er een dak van een huis in mijn blikveld waardoor ik sneller ging fietsen zodat ik binnen 2 seconde waarschijnlijk minder voorbij dat dak kon kijken, maar het object was weg.

Ik heb zelf vele meteoor waarnemingen gedaan en zelfs vuurbollen... maar dit leek er niet op, ook de kleur en de manier hoe deze gekleurd was zonder deeltje etc is niet echt zoals meteoren eruit zien. De lucht was compleet helder dus niets kon je licht hinderen.

Ik zelf wist dus niet wat dit was, alleen 1 ding weet ik wel dat dit geen SAtteliet of Meteoor was. Geen laserlichten oid.

Mijn moeder had paar dagen daarvoor iets merkwaardigs gezien wat nog vager is samen met een andere man ook in mijn woonplaats. Een vrouw die zij kent had de week daarvoor iets merkwaardigs gezien vanuit haar tuin ook in dezelfde plaats.

Noem het toeval, 1 ding weet ik wel ik ben een betrouwbare waarnemer en NEE ik gebruik geen psychidelische shit etc...

Ik had zelf niet echt zin om dit te melden omdat ik weet hoe sceptisch de buitenwereld altijd is, maar toen ik dit bericht van mijn vriendin hoorde van het nieuws....
laatste aanpassing
Ik wil ook wel es van die dingen zien!!!!!

By the way....Hoe loopt dat verhaal nou af?!
laatste aanpassing
waarom zou het niet kunnen? Er gebeuren genoeg rare dingen in de wereld.
 
ik denk dat de regeringen van de landen op de wereld eens een keer hun mond moeten gaan open doen en de mensen niet voorliegen over wat er nou precies speelt, want ik weet zeker dat een aantal landen dingen weten die de gewone burger niet weet!!!
 
tis een beetje offtopic, maar wat ik me dan afvraag = hoe zou de wereld reageren als er echt een vloot aliens hier op aarde landde??

pakken we het vredelievend aan, of knallen we ze overhoop?? & hoe reageren ze op ons??
Hmzzz....tjah...zou het niet weten!...
 
dat weet ik snackyman!!!
2 Bjorn, er is al vaak en veel naar buiten gebracht, alleen wil de grote meerderheid het niet geloven dat is het probleem. Astronauten, Piloten, verkeersleiding, militairen, politie en brandweer, sterrenkundigen allemaal hebben meldingen gemaakt en waarnemingen gedaan... betrouwbare bronnen... en nog steeds gelooft niemad het.

En bekijk het zo, bepaalde landen op de wereld hebben een machtspositie, zoals de VS ;) zij zijn technologisch ver voor op andere landen. En vele westerse landen voelen zich veilig met de VS aan hun kant.

Wat nu wanneer een meer technologisch ontwikkeld ras aanwezig is. En dit bekend wordt... de VS heeft dan niet meer de overhand, en waar moeten de burgers nu hun bescherming krijgen... Wereldpaniek krijg je dan
 
Alex, heb jij nog een visie op wat ik net vroeg?? aangezien jij je er duidelijk in verdiept...
 
to alexander--> daar heb je natuurlijk wel gelijk in maar goed ik wil wel weten of er 's nachts zo'n mannetje voor mn raam staat of nie.....ja toch of nie dan!!!Wij zijn echt niet de enigen hier en dat wil niet zeggen dat ik in van die gekke marsmannetjes geloof of teveel naar X-files heb gekeken maar er moet gewoon meer zijn!!!

greetzz
2 Bjorn heb je mijn vorige posting al gelezen... die lange post.

2 Gekhous, tja ik vind het vanuit wetenschappelijk denkniveau zowiezo arrogant om te denken dat er niets anders dan de mens bestaat en om te denken dat de mens het slimste wezen in het oneindig heelal is.

Denk wel dat vele mensen dit niet aankunnen en zal leiden tot massa-zelfmoord. En als ze zouden landen om het maar zo te zeggen (als dat niet al veel eerder is gebeurt ;)) waarom dan niet proberen te leren van elkaar... informatie uitwisseling etc...

Kan me niet voorstellen dat een ras dat verder ontwikkeld is, gewelddadig kan zijn. Aan de andere kant kan het best zijn dar de aarde voor sommige organismen de best leefbare planeet is in een paar lichtjaar afstand. Ik weet niet wat ik ervan zou moeten verwachten...

Als zo een Grey voor mijn deur staat neem ik hem mee naar Inncercity :D
tuurlijk bestaan aliens...........wat zie je hier dan dombo's hehehe :bounce:
We krijgen duidelijk een invasie
In dat stukje staat dat die vreemde bol 3 kwartier de auto heeft achtervolgt. Wel opvallend dat niemand anders dat gezien heeft, alleen de inzittende van die auto. :-S Maar het blijft natuurlijk een UFO ;-)
 
Toevallig woon ik dicht bij bladel.. en mijn nichtje woont er.. die kent de mensen die de 'ufo' gezien hebben. Volgens haar woorden zijn het gewoon een gek stel bij elkaar. Zij heeft al in een psychiatrische inrichting gezeten... allebei aan de drank.. dus ik denk dat het een heel groot lulverhaal is. Erg triest om zo in de publiciteit te komen
 
Markelo,


In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er merkwaardige waarnemingen in Markelo gedaan.

Een groep van 6 "wezens" kwam in een "spacebus".
In Markelo zijn ze uitgestapt volgens M de Braak.
hij zegt: Het was 5 uur,ik was wakker geworden door een hels kabaal,het was net alsof de aarde verging".

Deze omschrijving kan volgens D. Schimk,sterrenkundige, kloppen.

Deze wezens staan bekend om hun luidruchtigheid.

M de Braak verteld ons: "Ze kwamen in een soort van spacebus,en 1 stapte uit,het was vreselijk eng allemaal,veel rook kwam uit de bus het rook vreemd".

Vanaf dat weet M de Braak niks meer,hij werd bedwelmd onder de geur van de rook.




Ja id-t radio tour was vet zeg,wij naar huis gaan met kutje hard geluid in de spacewagen(toyota) dikke joints erbij en smoken maar
laatste aanpassing
Dit bedoel ik nou... mensen gaan gelijk weer roepen gek en drugs... ooit wel eens stil bijgestaan dat overal wel waarheid in te vinden is.

En hoe je het went of keert de waarneming die ik gedaan heb zoals eerder gepost is geen verbeelding van mijn fantasie of dat van mijn vriendin, nog die van mijn moeder de week daarvoor en nog een aantal mensen uit de omgeving Leiden
kan toch!!!

ik wou dat ik het een keer zag lijkt me wel vet om te zien :D
 
Jah tis echt waar ik heb het (wat het ook was) ook gezien. Het staat vast dat het niet een lasershow of iets dergelijks kon zijn, omdat die op dat moment niet gehouden werden. Wat het wel was weet ik niet, maar wat mij betreft kan het net zo goed een tot nu toe onbekend natuurverschijnsel of zoiets zijn. Hoe dan ook Unidentified was het zeker, wisten echt nie wat het was. En dat het object door de lucht vloog was zo klaar als een klontje. De naam klopt dus helemaal en dan hoeft het echt niet meteen een ruimteschip met groene marsmannetjes te zijn...
Hey yo Dey, ik weet wel zeker dat het geen natuurverschijnsel is hoor ;), en het was op zeker ook geen satteliet of vliegtuig. Daarvoor weet ik genoeg van Sterrenkunde en natuurverschijnselen etc... :)

En met een strak heldere lucht kan je ook geen licht laten weerkaatsen.

+ de extreem blauwe kleur rondom de kern en soort staart, duidt op geioniseerd zuurstof
laatste aanpassing
 
Maar als je realistisch nadenkt kan het toch niet.
Ik heb gehoord dat de planeet waar het eerts volgende leven zou kunnnen bestaan zoveel miljoen lichtjaren weg is van de aarde.

Dus als er echt ander leven is zullen ze nooit nu al hier kunnen zijn. Of ze moeten zo veel verder ontwikkeld zijn dan wij. Dan moeten ze wel een voertuig hebben wat zo ontzettend hard gaat.
 
en mars dan??
jah mars heeft marsmannetjes:P
laatste aanpassing


Zo-iets?


Stel je voor dat er Aliens bestaan die eens een keer niet verder ontwikkeld zijn als ons, maar een stelletje malloten eerste klas zijn en "per ongeluk" onze Aarde hebben gevonden. :9
De kans hierop is even groot lijkt me zo.
 
toch denk ik daje enige intelligentie nodig heb om een ruimteschip te bouwen enzo...

of ze moeten zelfstandig door de ruimte kunnen reizen...

is dat mogelijk Alex?? dat ze zelf door de ruimte kunnen vliegen zonder hulpmiddelen??
 
interessant dit soort dingen

ik kijk ook altijd de hemel af maar zie nooit eg wat bijzonders:(

heatwave hehehe mij lijkt da ook wel hehe
Als er al leven bestaat buiten het onze, dan is de kans nogal klein dat dat binnen 'bereisbare' afstand is.

Je kan wel zeggen dat het arrogant of naief is om te denken dat we het enige ontwikkelde leven in de melkweg zijn, maar bekijk het eens op een anderen manier: van alle soorten leven op de aarde is de mens de enige die kan nadenken ;)

Verder: het gaat om een UFO, U staat voor unidentified, dat lijkt me nogal snel het geval in het donker he ;)
 
mja, maar dat we kunnen "nadenken", maakt ons nog niet de slimste wezens op aarde... dat zijn we nml niet vind ik...
Heh?
Leg uit ;)
 
Nou ik weet nooit of ik die dingen nou moet geloven of niet. En zolang ik het niet zelf heb meegemaakt of echte harde feiten heb, denk ik dat het niet echt kan.