Partyflock
 
Forumonderwerp · 18974
­ Nederland
Gewapende mannen proberen vliegtuig in te stappen

Uitgegeven: 27-9-2002 14:43

FRANKFURT - Twee nog onbekende mannen met een pistool en een mes hebben afgelopen zaterdag geprobeerd aan boord te gaan van een Lufthansa-vlucht van Frankfurt naar Tel Aviv. Dat heeft een woordvoerder van de Luchtvaartmaatschappij vrijdag bekendgemaakt.

Het is niet bekend wie de Arabisch uitziende mannen zijn en wat ze van plan waren. Ze werden betrapt toen ze probeerden de laatste controlepost voor de ingang van het vliegtuig te omzeilen. De twee ontkwamen door te zeggen dat ze undercover veiligheidsbeamten waren.

Dortmund

Ook in Dortmund heeft verdacht gedrag van passagiers voor opschudding gezorgd. Donderdagavond moest een vrouw een patroonhuls afgeven, die ze in haar handtas had. Toen daarna tijdens het taxiën van het vliegtuig drie mensen opvallend van plaats verwisselden, werd de vlucht afgeblazen en iedereen gecontroleerd. Vrijdagmorgen konden de passagiers pas hun vlucht hervatten.

Eng he??? Ze gaan er gewoon mee door?
hahaha ik ben een Arabische undercover agent maar kan het niet aantonen. ik wil met mijn bom mee op het vliegtuig?

MAG DIT?



:vaag:
 
tsja, zo zie je maar. hoe veilig ze ook pretenderen te zijn. met wat brutaliteit en assertiviteit kom je overal in
 
t moet gewoon verboden worden om arabieren in een vliegtug te laten stappen....
 
hahahahahahaha go Gup & go Aap :)
undercouver agenten hebben ook altijd messen bij zich:D:D:D
 
zonder arabieren kon je niet eens autorijden aap. nu heb jij daar natuurlijk ook geen behoeftes aan. maar toch. t is eng en blijft eng maar je mag t niet generaliseren. er zijn genoeg leuke arabieren. die hang je apart. toch aap?