Partyflock
 
Forumonderwerp · 18896
­ Nederland
schijnbaar mag het???

Dus hier is .... en .... een doodnormaal woord??

En de reden, we zien niet alles, veel van zulke zaken blijven gewoon staan en dan zijn er ook admins in zo'n topic geweest!

Pjukie
laatste aanpassing door een beheerder
 
Rustig, admins zijn niet 24 per dag online.
Nee ze reageren er zelfs onder en doen of zeggen er nix van.


Valt me alleen op, meer niet.
 
Admins hebben maar een beperkt aantal rechten, ik kan bijvoorbeeld alleen aanpasse nin mijn eigen forum, verder nergens en dat geldt ook voor de anderen
ben benieuwd of het er vanavond nog staat.
Gebruik de woorden zelf niet maar wind me er ook niet over op.

Er zijn ergere dingen.
 
ja ik vind het ook verschrikkelijk hoor dat gevloek en gescheld de hele tijd

en dan ook nog eens met dodelijke ziektes

het is een schande

http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=18618
laatste aanpassing
Ga maar is naar een wedstrijd van FC Den Haag...

het extreme is relatief. Het is een beetje hypocriet om de oppervlakte van woorden hoger in te schatten dan de inhoud ervan.

het is alleen de intelligentie wat je eruit kan halen bij sommige mensen die zulke woorden gebruiken in deze forum.
laatste aanpassing
Wat heeft voetbal hier nou mee te maken, we zitten hier toch op dit forum.
Waar maak je je zo druk om ?

Gewoon een vraag hoor, en ben benieuwd naar het antwoord.

Je doet het toch zelf niet ?
 
Ik stoor me er ook niet aan.

Alleen ..... Dat haat ik als mensen daarmee schelden.

Ik woon in Den Haag en af en toe zit je dan in de bus en hoor je alleen maar ..... dit ....dat. :bah: :bah:
laatste aanpassing door een beheerder
precies, Para heeft een punt...
 
Jaap J, probeer de "contact" sectie in de menubalk eens ;)
Dat rode envelopje met uitroepteken.
Damnnn, is dat een uitroepteken dan, die op dat envelopje staat???

Ik steeds maar denken dat het een bandje was, net als de kuipjes Blue Band. 8)
Para: waar ik me druk om maak. Ik denk dat heel wat mensen hier dierbare zijn kwijtgeraakt door een ziekte als ...... Als dan mensen die alleen het woord k*nk*r goed kunnen schrijven en voor de rest niet meer normaal kunnen typen, die continu lopen te verkondigen stoor ik me daar gigantisch aan. Doordat mensen zich storen aan eindeloze discussies over Londsdale bevoorbeeld, worden al die zaken verwijderd, maar dit blijft gewoon staan!!

Maar dat mag hier blijkbaar niet, want dan wijk je af van de "kudde", want als Pietje iets vindt en hij hoort niet bij de vriendengroep dan is dat zeiken of raar.

en bobbiejaanland
laatste aanpassing door een beheerder
aha t0mm1e, weet ik dat ook weer :P
Mijn ma had een gezwel in de hoofd en is dr aan overleden.

Ik stoor me er niet aan als mensen iets zeggen met .....dit en .... dat al vind ik het niet erg netjes klinken, net zoals vloeken maar goed.

Draag zelfs geen Lonsdale, en stoor me niet aan die discussies.

Ging niet naar Qlimax en stoor me niet aan al die topics daarover.

Het is maar waar je je druk over maakt. Al die dingen zijn geen persoonlijke aanval. Kijk, als het persoonlijk word kan ik me nog enigszins voorstellen dat je je druk maakt, maar dan nog, het is maar internet.


Maar ik snap wel wat je bedoelt hoor. Maar take it easy :)
laatste aanpassing door een beheerder
"Draag zelfs geen Lonsdale, en stoor me niet aan die discussies.

Ging niet naar Qlimax en stoor me niet aan al die topics daarover.

Het is maar waar je je druk over maakt. Al die dingen zijn geen persoonlijke aanval. Kijk, als het persoonlijk word kan ik me nog enigszins voorstellen dat je je druk maakt, maar dan nog, het is maar internet.


Maar ik snap wel wat je bedoelt hoor. Maar take it easy"



mooi gezegd, helemaal mee eens!
laatste aanpassing
 
Zo,mamma was er effies een dagje niet,zo weer goed allemaal,
?
jullie hebben gelijk,staat ook in `t beleid,maar we doen ons best...echt:)
je moet wel bij de les blijven mammie :P
 
1 daagje,1 daagje maar,moest van m`n baas,%)




sorry hoor:frusty:
Ik kom uit een buurt waar het woord 'kanker' ingeburgerd is...

M'n tante is vorige week gecremeerd met als oorzaak die rotziekte. Elke keer als iemand het zegt moet je daar niet aan denken. ik heb gemerkt dat als je je daar wel aan ergert, dat het alleen zelfmeelij is.

take is easy, maar neem het ook niet te serieus.
laatste aanpassing
 
Ben het helemaal eens met para-noide...
op die ....... moet daar pheiffer & chlamidia staan???want die zijn d'r inderdaad onder de partyflockers :D dat mag dus gewoon hier ja..........
ik ben het der helemaal mee eens!
2 mano--> ik denk niet dat het alleen maar zelfmedelijden is als iemand het woord kanker loopt te verkondigen en iemand kan daar niet zo goed tegen omdat zn moeder bijna dood aan het gaan is hieraan... Het ligt er ook aan hoe diegene erop reageert.. je kan idd een beetje zielig gaan doen maar er ook op een normale manier wat van zeggen zonder zelfmedelijden en al dat gedoe :)

Het ligt er gewoon helemaal aan in wat voor situatie het woord gebruikt wordt. Als je beste vriend zn ma kanker heeft hou je er denk ik wel een beetje rekening mee lijkt mij...

Maar om nou meteen in huilen uit te barsten als je het woord kanker hoort omdat je oma van 82 hieraan 3 jaar geleden is overleden is natuurlijk ook weer een beetje zwaar overdreven.. :)

Ik vind het zelf niet zo een mooi woord en gebruik het ook niet... tenzij ik heeeeeeel kwaad ben... dan moet je dus echt dekking zoeken ;P
laatste aanpassing
 
2 Mizz Prinzezz,niet zomaar oordelen:)
je zegt iets te gemakkelijk dat het een beetje zwaar overdreven is als je in huilen uitbarst als je oma drie jaar geleden aan kanker is overleden.

Als je beste vriend z`n ma het heeft hou je er wel een beetje rekening mee.

klinkt dat niet raar.
Een oma hoeft geen 80 te zijn.
Een oma kan ook 60 jaar zijn geweest en misschien wel je hartsvriendin,misschien wel degene die je heeft opgevangen en opgevoed na een scheiding van je ouders.
Misschien ben je getuige geweest van een vreselijke lijdensweg en een eventueel zelfgekozen moment om te sterven(euthanasie).

Misschien is die pijn nog lang niet weg,misschien zie je nog steeds de pijn van je opa en van een van je ouders die zijn moeder al zo snel heeft moeten verliezen.

En echt verdriet hebben om een persoon waar je heel veel van hield en die gestorven is aan een slopende ziekte,een reaktie daarop na een tijdje of wanneer dan ook vind jij vol zelfmedelijden en al dat GEDOE????

kort om de bocht hoor%)
 
Wat een drukte om niets......scheldwoorden worden al zo lang gebruikt. Iedereen gebruik ziekte scheldwoorden t*ring K*nk*er t*phys of hoe je het ook schrijft hoe meer ziektes er komen hoe meer het gebruikt zal gaan worden.

is lullig maar gebeurd wel.:S
 
Is lullig maar....
het beleid wijst er duidelijk op dat het gebruik van kwetsende woorden met o.a betrekking tot ziektes niet getolereerd word.

Lezen jullie weleens dat beleid??
laatste aanpassing
2 gabbermamma--> ik zat al te wachten op zo'n antwoord eigenlijk en tada hier was ie en nog wel van jou ook ;)

Ik begrijp idd wat je bedoelt, en zo staat het er ook wel een beetje, net of het minder erg is als je oma van 60 of 80 of wat dan ook eraan dood is gegaan..... of dat je ergens na 3 jr niet meer mee kan (mag?) zitten.. terwijl je met diegene een goede band heeft gehad.

Ik bedoelde het niet echt zo eigenlijk.... mijn reply was meer gericht aan Mano over het zelfmedelijden en dan sommige mensen dan zeggen dat hun opa eraan dood is gegaan eenpaar jaar geleden.. okay misschien zitten ze er nog mee maar ik denk iig dat er wel vaak een stukje aandacht vragen van O wat ben ik zielig aan vast zit.... MAAR DAT HOEFT natuurlijk niet altijd zo te zijn!

Als iemand het over ophangen heeft ga ik ook niet elke keer zielig lopen doen omdat dit in mijn familie ook gebeurd is snapje?

Maar een beetje rekening met elkaar houden kan natuurlijk altijd...

En het beleid.... ja dat heb ik wel eens gelezen!! maar gelukkig ben ik niet zo'n scheldwoord-gebruiker :)
Het slaat werkelijk nergens op dat mensen er alleen iets van zeggen wanneer ze medelijden willen of iets in die richting..

Het ligt er net aan wat iemand heeft meegemaakt en hoe die gene erop reageerd..
Een vriend van mij had zelf kanker en zijn vader is er aan overleden..
Maar hij loopt er zelf dag in dag uit mee te schelden, ik snap daar werkelijk helemaal nix aan, en heb dan ook het een en ander met de ziekte meegemaakt, maar hij kijkt er gewoon heel anders tegenaan..
Hij zegt, ik scheld met een woord, ik loop niet met bolletjes gezwel te gooien ofzo..
Ergens klopt dat wel, maar er zijn ook genoeg mensen bij wie van alles wordt opgehaald als ze het woord horen..
dus er kan echt wel wat meer rekening mee gehouden worden, vind dat er tegenwoordig wel erg vaak mee gescholden wordt...
En als je weet hoeveel mensen iemand zijn verloren aan kanker, dan is het eigenlijk sneu hoeveel mensen op een dag daar aan herinnerd worden door het gescheld van anderen.. :|
 
ik heb zelf ook familieleden aan kanker verloren. maar als mensen het zeggen stoor ik me er niet aan. het woord wordt nu zo vaak gebruikt dat het niet eens meer echt over de ziekte gaat.
Het is gewoon een heel 'ander normaal' woord geworden. Tuurlijk zijn er mensen die zich er aan storen en daar heb ik ook zeker wel begrip voor want iedereen gaat er anders mee om...

Maar dan vraag ik me af hoe die mensen reageren op de zin: zit niet zo te kankeren... dat hoor ik heel vaak en dat heeft ook een andere betekenis. daar wordt de ziekte ook niet mee bedoelt...
"mensen er alleen iets van zeggen wanneer ze medelijden willen of iets in die richting.."

dat zei ik ook niet

sommige mensen

maar laaaaat maaar want ik heb nu niet zo'n zin in discussie :)

jullie hebben gelijk ;P

Dikke (K) van een lieeeef prinsesje
 
(k) terug,begrijp je wel,kwam alleen erg bot over:)
jullie moeten weten dat als het gezegd wordt, er niet de ziekte zo erg wordt benadrukt. maar de ernst van de context hierdoor duidelijker wordt.

m.a.w. Kanker betekent 1000 x klote ;)

ik snap best dat sommige mensen er moeite mee kunnen hebben. Maar in de ene omgeving valt het zwaarder dan de andere. Zoals ik in m'n vorige post al zei, het is allemaal relatief.

denk er gewoon niet teveel overna. Sommige mensen vinden het interessant om hier een zwaar punt van te maken. hou toch op. Ook al heb ik het zo goed als afgeleerd.
Jah klopt..
Ik denk ook wel dat mensen zich niet aangesproken voelen als het gezegd word, maar wel dingen naar bovenhaalt, elke X als ze het horen..

Kijk, op vakantie kwam ik ook een meisje tegen.. en iemand schold tegen haar met kanker..
Dat meissie meteen HEEEELEMAAL boos, omdat dr moeder eraan overleden was enzo..
Ik dacht echt, naaajaaa, dat vertel je toch niet zo ff op straat...
Ik vond dat een erg vreemde reactie..

Als nou iemand het weet en er met opzet tegen jou mee scheld, dan is het een ander verhaal, dan word ik ook boos.. :)
 
Wij wisselen alleen maar gedachten en meningen,wij zijn niet aan `t ruzieen:)Mano :)

natuurlijk ligt het aan de context waarin iets gezegd word.

Maar ik weet dat potvolblomme of ...linksuitdebaarmoedergeslingerdehomeopatischegenotsflikkermetjefietspompenlullenbekkie,niet echt overkomt:D

jammer hoor,zoveel creatiever en breekt soms het ijs:D
laatste aanpassing
Even voor de duidenlijkheid:

´kan·ker (de ~ (m.))

1 ziekte die zich openbaart als een kwaadaardig woekergezwel aan organen
2 ondergang, kwaad, plaag => pest
3 ziekte bij dieren, planten of bomen
´kan·ke·raar (de ~ (m.))

1 mopperaar
´kan·ker·ach·tig (bn.)

1 door kanker aangetast
´kan·ker·cen·trum (het ~)

1 geneeskundige instelling die gespecialiseerd is in de behandeling van kanker
´kan·ke·ren (onov.ww.)

1 [pej.] mopperen
2 zich woekerend verspreiden
´kan·ker·ge·zwel (het ~)

1 gezwel dat wordt veroorzaakt door kanker => carcinoom
´kan·ker·in·sti·tuut (het ~)

1 instituut voor onderzoek en bestrijding van kanker
´kan·ker·lij·er (de ~ (m.)) [vulg.]

1 rotzak
´kan·ker·neu·ro·se (de ~ (v.))

1 neurose veroorzaakt door het lijden aan kanker
´kan·ker·on·der·zoek (het ~)

1 onderzoek naar de aard of bestrijdingsmogelijkheden van kanker
´kan·ker·pit (de ~ (m.)) [inf.]

1 mopperaar
´kan·ker·spe·ci·a·list (de ~ (m.))

1 specialist die kanker behandelt => oncoloog
´kan·ker·stok (de ~ (m.)) [scherts.]

1 sigaar of sigaret
kan·ker·ver·´wek·kend (bn.)

1 iets dat kanker kan veroorzaken => carcinogeen

NIEUW !!!

1 kankertopic => scheldwoordendiscussie op partyflock
laatste aanpassing