Partyflock
 
Forumonderwerp · 18722
­ Nederland
De afgelopen tijd is er al veel gezegd over 3 Steps Ahead en dat heeft mij en nog vele mensen met mij aan het denken gezet, er zijn wat voorstellen geweest vanuit onze kant en een aantal van vaste mensen op de site, wat te doen als reactie en steun aan Peter Paul het brein achter 3 Steps Ahead.

Een vlag op een feest vinden wij van TW niet ideaal er zal heel de avond iemand op de vlag moeten letten en voor dat je het weet ben je te laat en staan een aantal figuren er bepaalde dingen op te schrijven welke wij en zeker ook jullie niet willen hebben.

Er is een alternatief bedacht door één van de vaste forumers op onze site en daaraan willen wij van TW alle steun geven om dit op poten te zetten, we roepen daarom hierbij iedereen op onze site en/of forum op om een brief te schrijven aan Peter Paul, deze brief zal dan speciaal in boekvorm worden gebundeld (dus een echt boek) welke overhandigd zal worden aan Peter Paul namens de mensen (jullie) van TW.

De spelregels zijn alsvolgt:

- Een brief mag niet langer zijn dan één A4'tje.
- Een brief mag geen politieke en/of beledige, bedreigende tekst bevatten.
- Een brief moet uiterlijk op 10 Oktober 2002 binnen zijn op 3sa@tw-magazine.com.
heheheh, vet cool zeg! alleen jammer dat TD al de 12e is :-( maar goed, ik zal eens kijken wat ik allemaal uit mijn toetsenbord kan rammen.
Nice action . ook ik zal kijken wat ik op papier kan krijgen.
Walter >> Het zal klaar zijn voor TD en we gaan ook proberen om het deze datum (12 okt.) bij hem te krijgen zodat hij alle brieven krijgt in boekvorm welke mensen tussen nu en 10 okt. hebben geschreven.
goed initiatief ga morgen ook ff wat op papier zetten
 
ik ook goed bedacht
brief is af!