Partyflock
 
Forumonderwerp · 18526
­ Nederland
 
Omdat iedereen wilt weten waarom ik nu een halve dag op het politie buro heb gezeten waarvan een deel in t ziekenhuis, ga ik nu even uitleggen, omdat ik geen zin heb om het verhaal telkens hoeven vertellen. Daarnaast zou ik advies willen over wat ik hier nu mee moet.

Ok ik heb dus 2 banen, waarvan 1 als tuinman zoals sommige hier wel weten. Ik werk o.a. in de plaatsen bloemendaal een aerdenhout bij ruud toderijo groen en grond werken.

We waren aan het werk voor de gemeente. Een aangenomen klus dus. Het ging om openlucht theater caprera in bloemendaal. Daar zit ook een park, wat een beetje iets weg heeft van duinen en en bos tegelijk, waar mensen hun honden kunnen uitlaten, mits ze een kaart kopen (b.v. dagkaart, maandkaart of jaarkaart. Deze paden die er zijn lopen aan de rand van een vrij stijle afgrond. Het is in ieder geval niet leuk om er naar beneden te keilen. We zijn er bezig om wallen te plaatsen langs de paden waar de mensen lopen met hun honden. Daarnaast gooien we de zelf gemaakte paden dicht, zodat de grond dus niet brak komt te liggen, waardoor het geheel dus erodeert en hele oude bomen (voroal grote bomen) omvallen.

Nou we waren er dus bezig, en er lopen gewoon de hele dag baasjes met honden langs. Op een gegeven moment komt er een vrouw van leeftijd, met 2 cartelaanse herders, waarvan er 1 losliep en 1 aangelijnt. Die aangelijnde komt op me af, loopt een paar rondjes om me heen en kwispelt met z'n staart. Nou denkt iedereen ahhhhhhhhhhh wat lief. NOT!!
ineens begint ie de blaffen naar me kijkt vuil, waarna hij me in me arm bijt. Ik wil op dat ogenblik weglopen van de hond. De vrouw roept dat ik stil moet blijven staan, waarop ik d8: ja jij bent gek. Dus ik wil weglopen. Bijt dezelfde loslopende hond me in me knieholte van mijn linker been. Waarom ik een flinke gil geef omdat dat nogal pijn deed. Op dat ogenblik belsuit ik weg te rennen. De aangelijnde hond bijt mij hierop in mijn kruis. Terwijl ik t uitgil van de pijn, blijkt dat de dader met de hondjes hem smeert. Op dat ogenblik ging ik eerst kijken wat mijn schade was. Daarna wil ik achter de dame aangaan, maar die is nergens meer te bekennen. Een stel andere mensen lopen langs en beweren de dame te herkennen, ze komt er dus vaker. Wat wijst op dat ze of een seizoens kaart of een jaarkaart voor het park heeft. Maar dat even terzijde. Vanaf dit punt besloten we dat ik met spoed naar het ziekenhuis moest. Met 2 andere medewerkers stappen we in de auto en rijden naar De eerste hulp van het kennemer gasthuis in ijmuiden waar ik woon. Daar aangekomen, gelijk naar de eerste hulp.

Eerst kreeg ik 2 van die idiote prikken in me been , 1 voor tetanus en 1 voor hondsdolheid. Kanker jantje wat doen die dingen pijn. :S

Daarna moesten de wonden op me been en kruis even weken in een bepaald goedje en daarna schoongemaakt worden. Op me arm waren slechts enkele schrammen te zien. De andere dokter kwam om naar de wonden te kijken. Wat tandafdrukken in mijn knieholte en 2 tandafdrukken onder de eikel (penis stam) en een diepe wond van 6 cm lang in mijn lies. De huisarts werd gebeld, omdat ik hartpatient ben. De dokter is met hem in overleg gegaan, en er werd besloten dat ik voor de zekerheid een antibiotica kuur van een week moest krijgen, om eventuele infecties te voorkomen.

Daarna ben ik gewoon weer aan het werk gegaan, gewoon rustig aan doen enzo. Bij de beheerder van het park verteld wat er aan de hand was. maar die was er van op de hoogte en die gaat het uitzoeken wie die dame was. Gegevens achter gelaten enz enz.

Om half 5 zijn we naar het politie buro gegaan om aangifte te doen. Eerst van mij, Opgenomen wat ik had wat de schade was, kleding naar de klote enzo (onder andere een dure aus broek en een levi t-shirt). Het bedrijf gaat ook aangifte doen omdat 3 man 3 uur stil heeft moeten zitten. Ik moest om de aangifte te laten activeren een medisch onderzoek ondergaan in t ziekenhuis. Dus ik kreeg een formulier mee. Ik kom in het ziekenhuis aan, die me zomaar weigeren om te helpen. De politie flikt dit telkens is hetgeen ze te melden hebben. De dokter die dit zei is nota bene de vader van een vriend van me. Dus hij weigerde me te helpen. Het schijnt dat de politie een speciale arts op het buro zou moeten hebben.
Ik dus weer trug naar het buro en alles uitgelegd. Krijg ik te horen dat ze vergeten zijn om wat gegevens in te vullen op dat formulier van dat medische onderzoek. Dus ik weer trug, en weer geweigerd. Ik weer naar t buro. Dit is een tijdje zo doorgegaan. Uiteindelijk heeft de politie om half 9 savonds besloten om de schade aan mijn lichaam zelf maar te onderzoeken. Om kwart voro negen was ik uiteindelijk klaar met dit hele gezeik. Er is gezegd dat wanneer de dame in kwestie dit niet persoonlijk wil oplossen, dat ze dan voor justitie wordt gesleept.

Iig dat is dus het verhaal wat er gebeurd is. Nu is mijn vraag:

Wat moet ik nou precies claimen?
a) flinke hoeveelheid medicijnen die ik nu moet slikken. Die vergoed meoten worden
b) ik ben de hele week vrij ziek (diarree, misselijk, braken, duizelig en andere bijwerkingen), maar moet toch naar school.
c) me kleding is stuk met een waarde van rond de 100 euro
d) persoonlijke schade
e) me hele dag is naar de klote gegaan, omdat ik tot de avond bezig ben geweest.
f) fysieke schade. Ik ben er zelf enorm van geschrokken.

Wat ik me afvroeg is het volgende: stel ipv van mij had degene die gebeten was een kleuter van 3 of 4 geweest. Die had dan in ze hals gegrepen zijn. Dat betekend voor een kleuter de dood.


Iig ik d8 aan een schade vergoeding van 300 tot 400 euro, alleen voor mij. T bedrijf zoekt maar uit wat ze willen claimen.

Is dit bedrag redelijk of te klein?



greetz oz
jezus man wat een verhaal :s
de schade had idd veel groter kunnen zijn, maar toch, kan me voorstellen als je voor de rest van je leven nu bang bent voor honden, en tis toch niet niks aangevallen en flink gebeten door 2 herders.

Het bedrag wat je opnoemt vind ik zeer redelijk, maar als je het claimt, moet dat dan niet via een advocaat (ik weet het niet, weet niets van rechten af)? Die zal je sowieso waarschijnlijk wel goed adviseren, en de kosten die je maakt bij hem kan je dan ook bij haar claimen ;D

Sterkte sowieso!
en een beterschaps(f)
laatste aanpassing
en idd die honden af laten maken zoals schizophrenic zei!
wordtie waarschijnlijk toch wel
als je iemand aanklaagd omdat ze hond gevaarlijk is
wordie volges mij meteen afgemaakt hoor
De eigenaar van de honden in een KOOI zetten met 2 grote bandogs(Brasiliaans vechthonden) en helemaal invalide laten bijten :@

En je kleren laten vergoeden.


Suc6
Je kan veel meer krijgen ga het gewoon verhalen op Art 6:179 BW want volgens dit artikel is de bezitter van een dier aansprakelijk voor de door het dier aangerichte schade, je hebt zowel materiele als fysieke schade, je kan veel meer krijgen ook omdat ze je gewoon hebben laten liggen en er vandoor zijn gegaan

3000 euro ofzo?? voor vergoeding kleding, medicijnen en het ziek zijn + bang zijn voor honden.
laatste aanpassing
 
t waren dus 2 van dit soort beesten


ziet er op zich lief uit, dat d8 ik dus ook, maar die tyfus beesten kenne flink bijten :S
laatste aanpassing
zou wel door het baasje komen
want dat zijn van aard helemaal geen agresieffe beeste volges mij
 
honden zij onvoorspelbaar.....

daar doe jij nix aan ik ook nie....maar t feit dat er 1 aangelijnt zat en 1 losliep zegt mij al heel veel!

Die aangelijnde moet dus agressief geweest zijn, anders had ze die ook los gelaten.

of zie ik dat verkeerd
sterkte SuperTurk!:)
 
meer eisen, beterschap...
ah dat vind ik zielig,

beterschap
Dat wijf wist dat je agressieve honden had, want ze riep dat je stil meost blijven staan

Dus ze heeft der ervaring mee dat die hond agressief is

Gewoon aanpakken dat stink wijf en veel geld eissen
 
jeetje wat klote voor jou allemaal zeg.
ik zou idd alles laten vergoeden en die honden laten afmaken want idd net wat je zegt als het een kleuter was was het zijn dood geweest.
en je mag helemaal tegenwoordig je hond niet meer los hebben lopen daar staat een boete op, ik weet niet meer hoe veel maar het mag niet meer.
Waarom is mijn rieplay verwijderd?

Leuk dat modjes hier altijd kunnen lachen.
PJOEK
 
bedoel je :kots:

"hehehhe ze zien er wel lief uit

afgemaakt worden ze denkik niet...nl heh...
zal wel muilkorf worden enzo
 
Artiest Cj Noah
Damn Ozzie!!!Wat erg!!
Kreeg er kippenvel van man!

Ik vind 400 euro te weinig,dat is 880 gulden,ik zou meer denken aan 6 a 700 euro!

Ik zoek zelf ook een hondje,maar ik weet wel dat ie kei en keihard opgevoed word,dit mag mijn hond never doen!

Ook lekker dat ze zomaar wegliep met dr hond,ze is natuurlijk bang dat ie dood word gemaakt
Heel veel sterkte...

Ik zou zeker meer dan 400 euro eisen....wat dacht je van geestelijke klachten????
 
ik ga ff kijken wat ik ga doen er is in ieder geval nog geen spoor van dat wijf te bekennen, maar k ga r wel vinden :)
jezus wat kut zeg....
over die angst voor hongen kom je denk ik wel heen, ben toen ik 5 jaar oud was in frankrijk door een hond in mijn gezicht gebeten.... en ben sinds kort niet bang meer... maar nooit vertrouwen die beesten...
maar in je kruis!!!! au!!!!!!!

ik denk dat je eigenlijk wel 1000 euro kan eisen, maar ik zal het vragen aan een advocate, is een vriendin van me...
maar heb je geen advocaat nodig dan???
als je gaat eisen moet je zorge dat je heel sterk staat, en dat doe je het beste door een advocaat in de armen te nemen...
zodra jij wint, en dat is naar mijn mening zo klaar als een klontje, betaalt zij ook de kosten van jouw advocaat....

heel veel succes, sterkte en beterschap lievie!!!
 
Gewoon keihard een paar duizend euro eisen. Wat nou als die hond je iets hoger had gebeten in je nek ofzo. Halsslagadertje open etc. Met 400 euro komt ze er wel heel gemakkelijk vanaf.
WHAHWHAHAHAHAHAAHHAHA

Ozzie in zijn ballen gebeten.
Hoe verzin je het man...

WHAHAHAHAHA
Zo, nu heb ik het hele verhaal wel gelezen. Dzjie wat een arelaxed verhaal zeg. Zelf ben ik ook een keer zomaar door een hond gebeten en sindsdien voel ik me niet meer op mijn gemak als ik langs een vreemde hond loop. Ik hoop dat je dat wijf flink kan terugnaaien voor het gerecht en dat die honden snel worden afgemaakt.

Loop even langs de rechtswinkel voor advies.
 
ey rando misschien beter lezen... ik ben nie in me ballen gebeten :)

en hou plz op me je zielige prive berichies en die stomme links naar je eigen forum, over dat je t helemaal geweldig grappig vind enz enz.
zeg Ozzie,

Ik vindhet ook best grappig.
Geen beter vermaak dan leedvermaak.

Jij zou ook heus wel lachen als ik door een hond in mijn ballen was gebeten.

WHAHWHHAHWHHA, helaas ben jij het dit keer.
was volgende keer liever je ballen,
hoeft dat arme beest ook niet in te grijpen.
 
nee helaas zou ik dat dus niet doen. Ik TOON begrip en MEDELEVEN als dat op ze plaats is. Het is gewoon hufterig om iemand uit te lachen met iets pijnlijks. tief nou gauw een end op zeg
Sjeezus zeg,

Wat voelen we ons weer zielig.
Echt, vind het kut voor je Ozzie..
Voel je je nu weer beter??




PJOEK
Ik ben weg,
tuin aanharken
laatste aanpassing door een beheerder
naaien dat gore wijf GVD (niet neuken maar anders)
maak er maar gerust 1000€ van

hoe gaat het nu met je dan alles alweer een beetje geheeld?
 
je had ook gewoon terug moeten bijten!!!
laatste aanpassing
volgen BW boek 6 art 179 is de eigenaar van de hond aansprakelijk.

Pak er :P
 
Je moet volgens mij veel meer schadevergoeding eisen dan 400 euro (zet er maar gerust een nulletje achter) maar hoeveel? Daar zou ik een expert voor inschakelen. Je zult wel geen rechtbijstandverzekering hebben, maar waarschijnlijk kun je wel een beroep doen op een ==> Bureau voor rechtshulp <==.

Er zijn gespecialiseerde letschade-advocaten, maar die rekenen wel asociale tarieven, hoewel een eerste gesprek in elk geval gratis moet zijn. Zoek maar eens op google.com naar "letschade advocaten".

Misschien heb je hier iets aan:

www.handicap.nl
http://www.euroclaim.nl/
http://www.waa.nl/

Wel klote, sterkte ermee. Maar met een beetje mazzel hou je er nog wat gratis kaartjes aan over :p
sterkte oz!!!

die hond lijkt trouwens heel erg op de nieuwe hond van anastasia! hmmmmmm
 
whahahahhahahahhahah de meeste denken echt dat ze in Amerika leven:D:D:D:D hahahaha. Kom nou, je mag blij zijn als je je kleding en je medische kosten vergoed krijgt. Zij krijgt een boete voor het niet aangelijnd (tenzij het mag in dat park) en het weglopen na die beet. Maar duizenden euro's:S:S Forget it!!
Toegeven, in Amerika was je al miljonair geweest:D
 
Letselschade in Nederland...lachertje.
Mijn man was van de motor gereden en totaal buiten zijn schuld om.
Hij kan zijn linkerarm niet meer tillen en niet meer naar buitenom strekken.
Hij mag geen motor meer rijden en kan alleen in een auto met stuurbekrachtiging.
Zijn baan kon hij opzeggen,nu wel een ander,maar niet dat waar zijn hart naar uit gaat.
Zijn hobbies,gitaar spelen en synthesizer is verleden tijd.
Ook zelf huis opknappen gaat moeilijk met een arm die je zelf moet tillen%)

na 4 jaar blijken we recht te hebben incl. rente....20.000 euro.
Dat is smartengeld en onkosten.
Ook voor de toekomst tot ongeveer 70 jaar....dat is de leeftijd dat niemand meer zelf wit en behangt.
 
peet hier heb ik wat aan thnx man :)
Peter praat geen poep!

We zitten hoier niet in Amerika man.
Ozzie kan allen de schade die hij heeft geleden verhalen + dokterskosten. Verdere emotionele schade ed, vergeet het maar.

Als Ozzie slim is zoekt hij de iegenaresse op en gooit het op een akkoordje. Hij trekt de aangifte in, in ruil voor 1000 euro's. Zoniet dan laat hij de aangifte staan wat zal resulteren in het laten afmaken van de hond. Het is dus maar wat de eigenaresse wil.

Rechtsbijstrandburoos zijn leuk, alleen zal je daar niet echt poen mee verdienen.Gewoon dus doen zoals ik heb beschreven.



VERDER----> TIEFT OP MET HET EDITEN VAN MIJN REPLIOES STELLETJE HUFTERS!
300- 400 Euro is niets man...

Neem gewoon een advocaat klaar, of ga naar een winkel voor rechtshulp voor wat advies
koop een echte duitse afgerichtte pitbull en neem die de volgende keer mee.en als dat kleine hondje er weer aan komt zeg je alleen de magische woordjes "KILL AND ATTACK":P
 
de eigenaresse van die honden is gister aangesproken in dat park door andere collega's van mij. Ze heeft me vandaag gebeld, en ze wilt het persoonlijk oplossen.

Dus het gaat goed komen :)
WHHHWHAHWHAHHAHA,

Ze komt je ballen likken Ozzie!
zout op de wond leggen :-D



maar lijkt me lekker pijnlijk een wond op je plasser :-S
Uit de Bloemendaalse courant:

Onderstaande hond is vanmiddag gesignaleerd met het afgebeten geslachtsdeel van Ozzie_O in zijn mond. Ozzie_O is inmiddels tesamen met broers, ooms, zussen, tantes, neven, vaders en moeders een heuse klopjacht begonnen op het dier, om het door hem zo geliefde geslachtsdeel dat voor voortbestaan van de familie O. moet zorgen, terug in eigen handen te krijgen.




(credits hiervoor gaan naar Rut)
 
jammer man...dat is catelaanse herder, dus helaas pindakaas
 
Whahahahahahahaahaha !!!!!!!!!!!!
laatste aanpassing
Lul niet Ozzie,
Je hebt je gewoon in het soort hond vergist!
 
De maat klopt toch wel Ozzie_O? :p
je kan echt veel meer geld eisen en zou ook echt niet genoegen nemen met 300,400 euro want dat is nix ik heb het zelf toevallig megemaakt ben ooit gebeten door een rottweiler waren mn lievelingshonden en kon dat beessie al vet lang vanaf dat het een lief klein puppie was maar je kan je flink vergissen in honden. maar om mijn verhaal ff kort te maken ik kreeg toen 1500 gulden het enige wat stuk was was mn trui en een paar schrammen op mn rug. dus echt meer eisen suc-6 (K) mandy
laatste aanpassing
haaaaaahahahahahahahahaha!!!!!!
r-man :D
 
Ik zou zo veel mogelijk eisen, want vaak krijg je tog niks of maar een deel ervan..

Zo had mijn zus 4 jaar geleden net een nieuwe scooter en toen vonden 2 antalianen en t leuk haar eraf te trappen en de scooter te pikken...scooter gelukkig na een inval 's avonds terug

Maar wel een bomberjack weg, schade aan kleding etc..en 4 jaar verder hebben we nog steeds geen cent gezien..

Dus zou zeggen ga er echt achter aan en veel succes..Maar vooral beterschap!!! :)