Partyflock
 
Forumonderwerp · 18435
­ Nederland
Hoe vonden jullie Trance Energy?
weet niet ben niet geweest!! maar kan vast niet beter dan Qlimax..:);)!
Werkzaam bij Neon Knights
T viel tegen!!!De aankleding was saai, 13 jarigen werden dit keer ook toegelaten, het geluid viel een paar keer uit.....Ik kreeg zelfs een beetje het idee dat ze zoiets hadden van "we hebben maar weinig kaartjes vekocht, dus we bezuinigen op de rest ofzo" (de zaal was zelfs verkleind en nog was t rustig)
nee nooit meer Thialf voor mij!:)
 
ik sluit me aan bij linda19, wat een gaarfeest, ben blij dat ik 2 kaarten heb gewonnen!
 
heb het op de radio gehoord bij 538 maar ben in slaap gevallen, maar zou dat komen omdat ik moe was of dat het saai was maar denk dat ik het bij het laaste hou ;)
Ben ik de enigste die positief is of zow

K vond het echt vet

dumonde, gielen, talla draaiden allemaal hardstikke vet
Ben toch blij dat ik naar Qlimax ben geweest als ik dit zo hoor! Nouja...vind trance Energy ook maar een commercieel feest geworden! ja Qlimax ook wel een beetje, maar er komt toch een ander slag volk partypeople! vind ik!!! (k)
Waarschijnlijk wel TTF, maar ik heb net de set van Dumonde ook gehoord en die kon zeker tippen aan die van ML. Dus daarover ben ik ook alvast positief. Later meer
 
Artiest Harold
Ik heb gehoord dat het de grootste flop van het jaar was..........
Ik was in het centrum van heerenveen te vinden, maar kwam om half 3 !!!!!!!:( al mensen tegen in het centrum die scheldend en vloekend uit Thialf kwamen............ de :bounce: avond was mislukt en dat door toedoen van ID&T........Beetje jammer
 
KUT !
laatste aanpassing door een beheerder
 
ik ben niet geweest maar ik heb de livesets gehoord en dat klonk toch wel aardig lekker
 
Ik vond het echt kut, ik had gratis kaartjes, daarom maar gegaan.

Ten eerste kwam ik al echt zeiknat binnen omdat ze lekker relaxt kaartjes gingen checken VOOR het overdekte deel! Bedankt nog!

En muziek was ook een beetje soft, hou toch meer van de gewone hardstyle feesten!
Ik vond het wel een relaxed feessie. :)
Werdt gewoon goed gedraaid. En tja als je niet van trance houdt ga er dan niet naartoe om vervolgens alleen maar dom te lopen zeiken. Je gaat toch ook niet naar een hardrock concert terwijl je helemaal niet van die muziek houdt. Beetje dom weer......

GREETZ!!
Het viel mij ook wat tegen.

Talla 2XLC draaide wel erg lekker en de sfeer was super. Ook de organisatie (entree, garderobe, afstemming met de NS, ed) was werkelijk weer perfect, zoals ik dat van ID&T gewend ben.

Ik had gehoopt op een toffe aankleding, maar dat was dit keer echt niet bijzonder. Het geluid stond zacht, maar dat wist ik van tevoren. Gielen viel me tegen, terwijl ik die normaal erg tof vind. En de MC tijdens Dumonde (of waren ze dat zelf) had zijn bek moeten houden. Normaal vind ik een MC erg sfeerverhogend, maar deze had echt slechte teksten en een belabberde timing.

Het was ook het zoveelste feestje in korte tijd. Nu maar weer even wat minderen, dan wordt het weer wat specialer. Hopelijk win of krijg ik nu ff geen kaartjes meer:p
laatste aanpassing
Ik ben het wel met Bellie eens dat mensen niet moeten zeiken dat het te soft was. Dat wist je van tevoren, en anders had je maar naar Climax moeten gaan.

Bovendien werd er juist nog wel aardig op los gebeukt, meer dan vorig jaar iig.
100% met bellie en koenie eens

alleen jammer dat die meeting zo fout ging of het moet aan mij ligen
Kijk vast staat dat TE in thialf niet het beste feest van het jaar is, dat is algemeen bekend.
Maar als je gewoon met een positieve instelling naar binnen gaat en van plan bent om er het beste van te maken dan komt het sowiezo wel goed maar ja ik ben dan ook een echte positivo. :)

2 TTF: Heb jij niemand van PF gezien dan?

gegroet.
 
kon je van te voren al weten dat het nix werd.
tis wel algemeen duidelijk dat thialf zuigt :S
2 Gravity

Ja alleen jos (praetorian) maar daar heb ik 3 jaar bij in de klas gezeten, maar voor de rest niet ik ken hier ook niemand verder persoonlijk.
Wat lullen de meeste van jullie nou
ik vond het wel een lekker feessie
talla draaide heel erg vet en gielen,dumonde,bas en ram waren ook wel flex en gelukkig niet te soft.
Dj joop en dj astrid mogen voortaan thuis blijven maar ik was er ook wel erg vroeg om 21.45 al dus heb ik naar hun moeten luisteren.
vanaf 1.00 heb ik een toppie avond gehad
minpuntje: aankleding achterin was erg mager voor wat ik gewend ben van ID&T voor wat je betaald dan.
die vuurlichten waren wel erg mooi met dat goud en die lasers in die koepel achter de dj's echt vet.
Ik ben alleen nu wel mn stem kwijt, wie helpt me mee zoeken?
laatste aanpassing door een beheerder
Bas&Ram beuQTen hem echt wel zwaar! was zeker geen trance meer laatste uurtje, maar voor de rest op zich ja wel grappig maar niet dat ik volgende x weer 160 kilometer ga rijden naar dat klote thialf voor dit. Maar best lekker feesie voor als je niet naar qlimax kon!
Laat ik het zo formuleren, het was een geslaagd feestje en laten we met z'n allen hopen dat we dit soort dingen nog lang mogen doen :)
Qlimax of TE boeiuh gewoon feesten en hupsakee! Je maakt je feest tenslotte zelf tot een succes.
 
Het was echt een heerlijk feestje.
Zolals Sascha al zei vanaf 1 uur werd het echt vet. Lekker sfeertje ook.
Aankleding was idd wat minder maar wel mooie lichtshows en dat vuurwerk bij Gielen was ook super.
Kortom was weer een topfeessie.

Alleen die reis. 3 uur in die gare kuttrein.
Vroeger waren er geregeld goede feesten in Tialf..en ik vond de laatste Qlimax ook vet in Tialf....dus dat Tialf zuigt dat is bullshit!!! Maargoed inderdaad je moet van tranceEnergy houden anders is het geen kut an!!!! Daaromn ga ik ook niet naar Trance energy!!! (k)
 
Kortom ut is gewoon een te commercieel feest geworden!! De tijden van een goede Trance energie zijn dus voorbij!! Jammur
 
was er voor het eerst, en mn 1e 'pure' trancefeest. het was wel grappig om hardstyle af en toe ertussendoor te horen, maar wel een beetje jammer eigenlijk, doen ze op qlimax toch ook niet andersom?

pluspunten: de mensen met wie ik was, de verlichting, vuurwerk, muziek

minpunten: tmfpubliek (had verwacht dat het zou meevallen omdat het zo ver weg is), he-ho'ers (ze waren er weer hoor:@), lompe securitymens die mn tas doorzocht (beetje mn deo weggooien, stomme doos)
Hee miech, van die deo had ik je ook al kunnen vertellen. heb ik op Innercity meegemaakt. ja vond het een heel tof feest eigenlijk, lekker gedanst op Dumonde, Blanck & jones en Bass & ramm waren erg goed ;-) Alleen vond ik Johan toch wat minder deze keer was jammer maar ja, boeie!!
Volgende feest: Capital of Innercity
 
als het nou een deofles die bijna leeg was...

maar de meeting was je dr niet?
 
Mijn deo werd ook weg gegooit op Innercity :'(.. Dus nu weet ik, geen deo meer mee :(
Hahahaha miech maakt toch niks uit joh ;-) Nee was er niet met de meeting. Volgende keer misschien ;-)

Shit is dat he Partychickie :-( maar ja.
 
ja ik dacht, ik blijf de hele nacht lekker ruiken ;).. Niet dus.. :'(
 
volgende x kan lang duren vrees ik...
NBhardstyle 22 september 2002 11:38
ik sluit me aan bij linda19, wat een gaarfeest, ben blij dat ik 2 kaarten heb gewonnen!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ik had ze dan gewoon verkocht en naar Qlimax gegaan, als je van Hardstyle houd dan is Qlimax toch wel 10 x een beter feestje....of was je zo verwachtingvol van TE :S ??




Qlimax ben ik geweest over Trance energy kan ik dus geen oordeel geven , wel weet ik dat ik van te voren al bedacht had naar QLIMAX te gaan.

Misschien moeten mensen daar is wat langer bij stil staan....bij voorbaat de line-up ff checken enzo Qlimax voldeed aan mijn volwachtingen wat een Hardstyle heb echt staan Beuken gewoon.....
Ja als je van hard houd moet je gewoon niet naar TE gaan!! Ik vond ut iedereen geval een top feest. Maar hou ook wel van hard dus had me niet uitgemaakt.....
 
ik moet zeggen dat ik het een kei gezellig feest vond en de sfeer was ook goed,het enigste wat kut was is die lange reis.