Partyflock
 
Forumonderwerp · 18272
­ Nederland
Helaas hebben wij moeten constateren, dat er valse Qlimax-kaarten in omloop zijn geraakt. Het gaat in dit geval om een bepaald aantal ‘TicketBox-kaarten’.


Ons advies is dan ook:
KOOP VANAF NU GÉÉN GROENE TICKETBOX-KAARTEN MEER VOOR QLIMAX OP DE ZWARTE MARKT!! DEZE KUNNEN NAMELIJK ONGELDIG ZIJN VOOR TOEGANG TOT QLIMAX OP 21 SEPTEMBER 2002 IN DE SILVERDOME IN ZOETERMEER!!


Hou er rekening mee dat er a.s. zaterdag bij de entree van de SilverDome een zéér strenge kaartcontrole zal zijn! MET EEN ONGELDIG KAARTJE KOM JE DE SILVERDOME NIET IN!! Voorkom daarom teleurstellingen aan de deur en KOOP GÉÉN ‘GROENE TICKETBOX-KAARTEN’ VOOR QLIMAX IN DE ZWARTE HANDEL!!

Vriendelijke groeten, Ibo
Q-dance
Iemand nog een kaartje voor Qlimax kopen, heb er nog 20 over;)
Nou, nu klopt je profielpic heel erg goed met de text die je hebt getypt, Obi/Ibo
 
Artiest Cj Noah
Innercity 2001 praktijken?

Heb je nog nummer Obi?Van de kaarten?
maak het nog ff makkelijker voor mij om een kaartje te kopen :S
Ik kwam van de week iemand tegen die pretendeerde nog 60 kaartjes voor Qlimax te hebben. Ik heb ze gezien en het waren inderdaad van die Ticketbox kaartjes... Nu wordt me al een stuk duidelijker hoe hij er aan zoveel kwam...
 
:S triest....
Maarja veel vraag naar...
en hoe weet je of je een nepkaartje hebt???

Ik bedoel kan je dat van te voren zelf zien?
 
Tja.. vind ut ook maar vaag allemaal hoor! Die ticketbox kaartjes stellen egt weinig voor.. ze zijn gewoon al voorgemaakt die dingen.. en printen er gewoon wat info over heen! Vond ut zelf ook altijd al fraude gevoelig.!!

BTW 2 all: Thunderdome schijnt dus uitverkocht te wezen.. en khoorde dat ze gister nog iets van 1000 kaartjes in omloop hebben gebracht!!
Dus misschien wel nutig om te weten voor mensen die nog geen ticket hebben!

L@tex
Leve de ticketboxx!!!


Heb ook nog een kaart te koop van QLimax







USC :D
Leve de automatische toegangscontrole met handscanners!!!

Dan zal er iig geen vals kaartje inkomen en ook geen gekopieerd kaartje.

Plus het feit dat als dit ingevoerd is ze het niet eens meer proberen...

(k)
Lullig als het gekopieerde kaartje eerder is dan het origineel
Tja, dan moet je ze maar niet kopieeren... dan zit er sowiezo wat fout...
Ik heb dus ook zo`n groen ticketbox kaartje, zal je net zien dat ie vals is. Zal wel niet, maar wordt morgen dus wel zenuwachtig als ik in de rij staat
hmmr hoe kunnen ze dat ooit controleren datt ie vals is 5000 ticketbox kaarten controlere :S
pfff ik heb hem gister gekocht van iemand

ook een ticketbox kaartje 8)

kun je niet wat specifieker zijn Obi

bepaalde nummers ofzo?
laatste aanpassing
Of ze willen gewoon de zwarte handel inperken door dit nu te gaan roepen. Geef ze geen ongelijk als het zo is, prijzen zijn asociaal hoog.
ik heb trouwens gehoord dat q-dance de kaartenverkoop van ticketbox te laat gestopt hebben en dat er dus teveel kaarten zijn verkocht
 
Krijgen we nog te weten HOE we kunnen zien of ze vals zijn, want als we een valse hebben hoeven we niet de moeite te nemen omook nog is helemaal voor niks naar het Silverdome te reizen!
laatste aanpassing
maar als er teveel zijn verkocht kan het dus ook zo zijn dat je met een orgineel kaartje ook niet binnen komt??!!! of begrijp ik dat nu verkeerd?

ik ben iig om 9 uur binnen dus mij kan niets gebeuren!!!!!
Over kaartjes gesproken: IK HOU MIJN KAARTJE DEZE KEER!!!!! :@:@ Slaat nergens op dat ze ingenomen moeten worden...
 
Ik heb opgevangen dat er een complete rol/bak met kaarten is gejat. Deze zijn dus naar hartewens te bedrukken, niet alleen voor vanavond. Mocht je de goede apparatuur hebben dan is dat mogelijk naar mijn idee.

Klote voor Qdance, zij kunnen massaal andere kaarten gaan regelen voor aankomende feesten, tenzij ze iets anders bedenken of al geregeld hadden uit voorzorg.
groene Ticketbox-kaarten hebben een hologram op het kaartje, lijkt me erg moeilijk te vervalsen

als er idd een rol blanco kaarten gejat is kan je die gewoon bedrukken zonder dat je ziet of ie vals is, met een scan word duidelijk dat ie gejat is (barcode`s staan geregistreerd)

lastig parket voor zowel Q als mensen met overgenomen/zwarte kaarten
 
hehe nou dat zal niet gebeurd zijn neem ik aan, mensen mèt een echt kaartje niet binnen laten omdat de organisatie zelf zo dom is geweest teveel kaarten te verkopen... stupid! je betaald genoeg voor die krengen
 
Werkt wel goed om die "absurde prijzen kaartjes" in te dammen:D:D Lullig voor je als nog 10 kaartjes voor doorverkoop had:P.
Heee Obi kun je nu voor eens en altijd "proberen" duidelijk te maken wrom die kaartjes ingenomen worden?? Slaat werkelijk nérgens op!! :@ Ik had verdomme een hele verzameling, maar mis door dit gezeik een hoop kaarten!!! :(
 
Koelkast

*LOL*