Partyflock
 
Forumonderwerp · 14566
­ Nederland
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Partynight's Hardhouse Academy trip 2002

Een academische toer langs al jouw hardhouse-helden

Train die dansspieren en schaf die te gekke outfit aan, want op 26 oktober zul je het hard nodig hebben! Als je denkt dat je alles al hebt gezien, ga dan met Partynight mee naar Engeland voor een sensationele editie van Hardhouse Academy. In de meest geprezen en onderscheiden Londense dance-tempel 'Brixton Academy' kun je een nacht lang genieten van al je Hardhouse helden op één feest in een unieke setting! Tom Harding, Nick Sentience, BK, Andy Farley, Phil Reynolds, Anne Savage, Ed Real, Spencer Freeland en vele andere toppers maken hun opwachting op Hardhouse Academy. Een Hardhouse Academy dat op 26 oktober zelfs haar vijfjarig bestaan viert. Dat belooft dus een groots spektakel te worden!

Ga met Partynight de wereld binnen van Hardhouse Academy. De lokatie, Brixton Academy, is de afgelopen vijf jaar zonder onderbreking verkozen tot 'Best Venue of the Year'. Het enorme en schitterende pand herbergt meerdere zalen, waarvan de main-hall de voornaamste is. Daar binnen waan je jezelf in een middeleeuws kasteel, compleet met torens en muren, op ware grootte nagebouwd IN de main-hall. Het geluid is kristalhelder, en de installaties produceren maar liefst 150 kilowatt aan pure hardhouse. Voeg daar de grootste lichtshow in heel Londen, fantasierijke decoraties, sublieme VJ-projecties en knotsgekke Engelsen aan toe en je hebt de ingrediënten voor een onvergetelijke nacht in Engelands hoofdstad.

De Partynight crew is inmiddels kind aan huis bij Hardhouse Academy, en wil jou ook graag laten meegenieten van Engelands beste hardhouse-event. Onze voorgaande trips waren een overweldigend succes, en de laatste keer waren wij met maar liefst vier bussen ter plaatse. Ruim 150 gelukkigen wisten op tijd een plaats te boeken en maakten een feest mee zoals ze dat nog nooit hebben gezien. Een ervaring waarover zelfs de rasechte Amsterdammers vertellen: "Ik dacht dat ik alles al had gezien, maar DIT..."

Partynight bied je aan dit unieke feest zelf mee te maken. Per bus, luxe bus of VIP-coach vertrekken we vanuit Utrecht, waar we een dag later ook weer terugkeren. Partynight heeft alles voor je geregeld: een busreis tot voor de deur van Brixton Academy, een veerboot naar en van Engeland en een entreekaartje voor Hardhouse Academy. Het enige dat je mee hoeft te nemen is goede zin en een mooie outfit. En Ponden natuurlijk, want ze doen er niet aan Euro's!

Inmiddels heeft de reis naar Hardhouse Academy ook een eigen Nederlandse site, www.hardhouseacademy.nl. Hier vind je alle informatie over het feest en de reis. Om het je gemakkelijk te maken kun je vanaf deze site jouw Hardhouse Academy-trip ook direct en rechtstreeks boeken! Wees er snel bij, want de boekingen volgen elkaar in hoog tempo op en voor je het weet mis jij deze unieke kans!

More info: www.hardhouseacademy.nl
laatste aanpassing
Ik denk dat ik ook ga dit jaar :D
 
Zo te lezen wordt dat weer erg gezellig ;)
Wij gaan ons straks aanmelden, word zeker wel een top weekend! Thanks voor dat berichtje Vince
 
Ok cool, cu the 26th! (bereid je voor op een van de heftigste weekenden van je leven :P )
En hebben we er al een beetje zin in????!!!!
Gaat helemaal goed komen!
mAZz'L
Ja ik ben zeker weer van de partij!!!!
Vorige keer was helemaal tegek, dus ben zeker weer van de partij!!!
Wordt weer een topfeessie!
Was waaninnig de vorige keer!!
Clubbing in de U.K is Wicked!!
(k)
 
Ik heb gister geboekt... nog op tijd in ieder geval... voor 1 ieder die meewil >> wacht niet te lang... anders mis je strax een onwijs heftig weekend :D
 
Zijn idd niet al teveel plaatsen meer, denk dat het met een week vol zit!
 
even opkrikken, weet niet of er plek is, maar anders nu even iedereen jaloers maken;)
hmm, ziet er goed uit. maar als ik hardhouse in de UK wil horen ga ik toch echt naar de geboorteplek van de hardhouse - trade. anyway, vel plezier.
 
ik heb nu geupgraded naar deluxe, en impulzzie gaat ook nog mee:D
 
de lineup is ook TE gruwelijk, alleen maar kwaliteit, we noemen een andy farley, tom harding phil reynolds, steve hill, ian m, nick sentience, spencer freeland en velen die ik nog moet ontdekken:D:D
YES ik zal er ook zijn!!!
samen met Miech :knuffel:
laatste aanpassing
en mijn ook ;P
laatste aanpassing
 
Hee Joe... nog een maandje, cu there! :D
maandje? waaa weet je hoelang een maand duurd
 
ik ook:D
Poekie en ik hebben ook zin!!!! :D:D:D
 
Mensen have phun! Ikga nie meer mee helaas :(.... Tentamenweek daarna :@ Is toch ff iets belangrijker... en aangezien ik dit jaar al 3 feestjes in de UK heb gehad mag ik nie klagen :)
ja, daar zeg je me wat! Nou ja, dan maar de week ervoor leren! :S:D
ik ga zeker ook!!!word voor mij de eerste keer dus ben erg benieuwd..is het in die bus ook altijd wel beetje gezellie???vast wel!!
Ben vorig jaar oktober mee geweest en het was echt een van de coolste tripjes ever!
Mooie locatie Brixton Palace, vette line up (kwijl Yoji!!!) en de busreis en bootreis was enorm lachen :)

Iedereen die gaat have fun maar dat gaat zeker lukken!!!!

NJOY :)
 
een aantal busgangers weten van vorig jaar mijn 'jetlag' actie nog, duur geintje was dat:S
 
wheheh zit dat weekend ook in london...ga er maar eens over nadenken........:)
Alkohool = altijd welkom :P
 
ik is overal welkom :P
liquor 2 ;D
laatste aanpassing
grrr ik kan nie slape :D:Z maar heb er wel zin in ..heb helaas wel een HQ moete misse :S
Stond k nu maar lekker in de oude zaal te stampen! Wat een line-up :kwijl:
laatste aanpassing
Ze zijn nu al onder weg :)

Zal wel weer een leuk bus reisje worden :S
Ging voor me 3e feest meteen naar londen had nog nooit mensen gezien die druks gebruiken

Bus was nog geen vijf minuuten weg en om me heen begonnen ze hun neus al in het poeder te zetten en zig klem te zuipen nu heb ik het hier over een bepaald groepje wat achter in zat:(

Die mensen waaren al zo van de kaart dat ze gewoon bij een pompstation twee maaten vergaaten mee te neemen we waaren in engeland al weer een dik half uur onder weg zeg een meisje op eens waar is die en die jah die zijn hier niet hebben we door die twee mongolen gewoon anderhalf uur langer in de bus gezeten als gepland:(:C

Ik hoop voor poekie en marijken dat dit dit jaar niet weer gebeurd:)
laatste aanpassing
 
alleen voor hun?:S

overigens was het weer zover, 1 van de bussen moest weer terug.

en in bus 3 schenen een stelletje lijers te zitten met een grote zeiksmoel. gelukkig zat ik in de deluxe:)

gr

aan iedereen die ik gemeet heb
het feest zelf was helemaal geweldig, kwa djs ,sfeer, lichtshows, geluidsvolume ;D

alles vond ik toppie..,,allesbehal­ve de busreis zelf :S
teveel vertragingen opgelopen dat ook dankszij de storm die heerste, de boot vaarde niet meer uit dus moesten we met de trein, verkeerd rijden, niet opkomendagen op afgesproken tijdstip, dan nog niet te spreken over die (ikdurfhetbijnaniett­ezegge maarruh) asocialehooliganfigu­re die bij ons achterin de bus zate en de sfeer zate te verneuke voor de rest van de aanwezigen...hey jongens jullie worden bedankt (N)
ik heb een geweldig feest gehad, incl busreis!
het duurde allemaal wel wat langer dan de bedoeling was, maar dat ken mij nix schelen...


15maart ben ik er weer bij :bounce:
laatste aanpassing
En de bus die terug moest daar zat k in! Had iemand voor de gein tegen die pers. gezegd dat we 3 kwartier zouden blijven staan. Dus hij wezen eten! Toen we terug moesten hadden we er maar een videotje opgezet, Dat hielp wel, een beetje afleiding! alleen snap k het verhaal nog steeds niet!

Dan hebben jullie waarschijnlijk ook de nieuwe schoonmaker gezien van Brixton!
laatste aanpassing
heb nix gezien.... zat op de grond te koukleumen brrrrrrr echt koud was dat
Die had een stofzuiger op zyn rug! hij had wel de moter eruitgehaald dat scheeld wel wat gewicht. Alleen jammer van die funky gang!

Lang leve de Blow-trap!
lucky bastards ;)
kon helaas geen vrij krijgen !
Eigenlijk wel bizar dat dat feest werd gehouden op dezelfde nacht dat de tempel van de (UK) hardhouse - Trade - zijn deuren sloot. Zie ook in "Hardhouse tempel sluit zijn deuren"
laatste aanpassing
Het feest was echt geweldig!! En die busreis, scheit! Ik zat toch in de VIP!! :D

Vince, bij deze nog hartstikke bedankt! Op naar ILT! :D En de volgende HHA in maart! :D
Dan ben ik er zeker weer bij in maart :D