Partyflock
 
Forumonderwerp · 18377
­ Nederland
Betreft: evenement: Qlimax, zaterdag 21 september 2002 om 21:00
 
Is er dan niemand die vandaag een acute longontsteking heeft opgelopen en nu met een Qlimax kaartje in zijn maag gesplitst zit??? Ik moet een kaartje hebben!!!! Ahhh... ik wordt gek! Nog maar 5 uur en ik heb nog geen kaartje! Is er echt niemand met hoofdpijn, pfeifer, of chronische bronchitis?
 
als je hier op de Forum niets kan scoren en je wil er écht heen dan moet je zorgen dat je gewoon al rond een uurtje of acht of negen voor de deur staat. Of je kan aan de deur kaarten halen of je moet ém van een handelaar zien af te pingelen.

Beetje laat trouwens...
En niet duimen dat er nu iemand dood gaat en het kaartje naar jou toegaat !
 
Ja ik weet dat ik laat ben, maar kan er nix aan doen, zou een kaartje van een gast overkopen, die vandaag toch maar besloot zelf te gaan. Lekker genaaid duszzz.... En ik ben ook niet van plan om ziekelijke prijzen neer te leggen aan de deur...
 
Ga je toch naar Trance Energy, veel leuker!!!!!
laatste aanpassing
"En ik ben ook niet van plan om ziekelijke prijzen neer te leggen aan de deur..."

dat vind ik sportief van je !
 
Oh Ja He, beter Hardstyle 4 me, De enige die wel een beetje beuken daar zijn Bass&Ramm, maar ja das toch nix in vergelijking met Technoboy, Luna, Pavo, Dana......... noem maar op.
idd
 
Onzin!! Beuken doe je maar in het bos...

Trance Energy biedt gevarieerde muziek, leuke sfeer, mooie lichtshow en most of all--> mooie vrouwen!!!

(of ben je nog onder de 20, dan heb ik niets gezegd ;-) )
Ik ga ook naar TE. Zou 1st naar Qlimax gaan maarja geen kaart dus ik ga voor de deur bij TE ziekelijk lage prijs betale :D Vermaak me toch wel
 
Weet ik, maar toch liever Qnallen op HaRdStYlE
Yupz me 2 :( Meeste van mn maten gaan ook maarja niks meer aan te doen
 
ik ben ziek :'(

maar heb mn kaartje ALLANG doorverkocht :devil:
geef je vandaag weinig kans meer:S:S

volgende keer beter zal ik maar zeggen
Ik moet zeggen dat ik al de hele week met keelpijn rondloop en sinds gisteravond m'n knie verdraaid heb en last heb van beide bovenbenen... :S :( en ja ik heb een Qlimax kaartje.

Maar helaas, ik heb m'n portomonee volgestopt met pijnstillers en keelpastilles. Ik ga vanavond gewoon Qnallen op Qlimax, totdat ik het niet meer volhou. :bounce:
 
Je zal ut niet denken, maar ut is toch gelukt gewoon! Belde er iemand op of ik zun kaartje over wou kopen voor 60 Euro..... Heb dus toch staan Stampen op Qlimax! There Is A God!!!!!!!!!!!!
Lekker, Crusher! :D

Ik heb echt flink staan te stampen daarzo en m'n lichaam heeft het overleefd.... alhoewel, na het feest kon ik een dag niet meer normaal lopen. :S

Maar wel lekker lopen :bounce:!