Partyflock
 
Forumonderwerp · 18239
­ Nederland
Door al die kinderen die opeens allemaal naar qlimax gaan en van die mensen die 4 keer in het jaar gaan per jaargetijden! Kunnen heel veel mensen niet naar qlimax...Volgens mij heeft heel Zoetermeer een kaartje gekocht omdat er eindelijk wat gebeurd in dat dorp!!!

Ik word gewoon helemaal gek als ik niet naar qlimax kan. Ik zou GVD een kaartje krijgen ( gl) , maar dit gat zo goed als niet door!
Het is gewoon een verplichting dat ik qlimax moet mee maken!
Goed zoeken naar een kaartje te koop dus!! :)
Suc6 (Y)!!
das kut ouwe, tis ook wel een reden wrom ik Qlimax ook skip
pik ik moet heen . Ik ben alle qlimaxxen geweest , dus mag er echt geen eentje missen :D
Ik heb vandaag al 80 keer gebeld 60 emailtjes verstuurd en 40 pbtjes :S

Geen resultaat, maar de dag is nog lang. Ik geef neit voor het zaterdag 6 uur is !!
 
'k had de eerste week gelijk 20 kaarten gehaald, voor allemaal vrienden van me, omdat ik al dacht dat dit zou gebeuren, de enige reden waarom de andere Qlimax niet zo vroeg was uitverkocht, was omdat 't in "gras- en koeienland" werd gehouden... drie uur reizen is voor veel mensen te ver, en dit is in de buurt.
Er zijn nog wel kaarten, voor een eurootje of 90/100 geloof ik....dat schiet dus ook niet op....sorry maat!!!
check anders ff start2dance staan dr ook nog wel paar geloof ik
jon......ik haal nooit kaartjes normaal altijd gl , maar nu gaat het een keer fout dus :S

oscar ik kan niet reageren daar, ben er niet in geschreven en helemaal voor een kaartje .kan jij neit voor mij reageren ff !! al vast thnx ....ik geen niet meer dan 40 - 45 euro er voor uit
je hoeft tog ook niet te reageren? gewoon kijken of er telefoon nummers staan of mailadressen...
 
Gewoon bij de speeltuin gaan staan in die buurt en zo`n jochie bedreigen:)
ik zie het :S
Nou gm, daar zeg je wat , maar als ik dus geen kaartje heb ben ik in staat naar zoetermeer te gaan. Een jongetje van 15 aan te spreken die in rij staat hem te zeggen dat hij er neit in komt en dat ik van de organisatie ben en dat hij bij mij het kaartje kan inleveren voor 40 euro :D
 
Ik ken ook een paar mensen die naar Qlimax gaan alleen 'om te kijken hoe het is op een feest' :@

En ook om het feit dat het in de buurt is gaan ze daarheen, dus geen Tempel/Locomotion/Hollywood voor hun, maar Qlimax.....(N)
laatste aanpassing
fashion victim,,,dit verwachtte ik dus ook :S. Laat ze lekker naa T.E. gaan toch :D
 
Indian, gewoon gaan; er staan altijd wel van die kerels voor de deur die kaarten verkopen. Het zal wel wat kosten maar als je echt wilt..
laatste aanpassing
I know , maar dat wordt gekloot met geld .pffff het wordt een frustratie qlimax
 
Vraagt om een RIP-deal ;)
ukkuh puk wat moet ik daar weer onder verstaan?

Help me aan een kaartje ik heb al vervoer, anders sta ik gewoon voor de deur en luister ik wel vanaf de buiten kant of spring ergens of glip ergens naar binnen . Ik ga binnen komen klaar uit !
Pffff waar maken jullie je nou druk om hee?? GA gewoon lekker feesten morgen!! :D:D:D:D
lees het eerst is snukkel !!
Heb ik dus ook gedaan pino! ;p Ok ik kan me voorstellen dat je baald dat je geen kaartje hebt...Maar dat betekend dus meteen dat er alleen maar kleuters komen?? :s:s

Maar mocht ik een kaartje aangeboden krijgen hoor je het! :d
idd omdat jij geen kaartje heb gekocht komen er alleen maar kleuters. Als je op De gl had gestaan had je alles prima gevonden. Nou iedereen heeft evenveel kans gehad om een kaartje te kopen.
Dat er mensen komen uit nieuwsgierigheid dat hou je toch...Doe je niks an :s Juist daarom moet je er proberen zsm bij te zijn...
 
Mammmmm!!! Indian zegt dat ik in de speeltuin thuis hoor :'(
Mensen zal ik het maar weer uitleggen. Ik bedoel hier gewoon mee . geen 1 feest gaat meer de laatste tijd uit verkocht ( ook hardstyle feesten! ) Opeens is Qlimax 3 weken van te voren uitverkocht :S. Ik heb dus vernomen dat er een hele grote garde zoetermeerders heen gaan die hier nie komen om te feesten ( maakt niet uit hoe ik dat weet ) Ik heb dus vernomen dat er veel mensen heen gaan die niet vaak naar feesten of vele zelfs nooi! Mensen die vaak naar feesten gaan worden hier door beinvloed en kunnen opeens geen kaartje meer kopen! Ook voor het feest zelf is dit geen bevordring. Normaal zitten die pipos in de bay beach club en nu is er opeens iets te doen in zoetermeer , gaan ze met zijn alle naar qlimax! :S.....
Maar dat is nog niet mij grootste probleem. Ik wil gewoon een kaartje dat is mijn probleem en wil er niet duur aan, dit kon normaal altijd nog en nu :S ( :'( )

goldstriker..........Ik zal je mama ff bellen :P
 
Snap wel wat je bedoel ja, soms ga ik ook met mn vriendengroep heen, 80% van ons staat dan volop te stampuh, maar er zijn er altijd een paar die die anderen aan gaan zitten kijken hoe ze uit hun dak gaan :S Dan heb ik zoiets van: flikker op, ga naar de kroeg! :@ Ook al zijn het mn vrienden, houseparty's zijn voor de echte feestgangers! Indian hoort er thuis dus geef hem een kaartje! :D *slijm*
Ik hoor er zeker bij :D...

kom op iemand doe is lief en zorg voor een kaartje :D
 
Ik wou dat ik iets voor je kon betekenen, maar helaas. Ik kan niets regelen. Succes Gekkenhuus !
laatste aanpassing
thnx ukkiee , Ik ga iedergeval heen en zie wel waar ik strand :P

YOu know me....ik ga door tot het biterre eind :D
2fashion
BIKKELCLUB op vrijdag in de loco ( zoetermeer ) is ook lekker om te :bounce:
Als ik die 3 uur eerder had gelezen had ik voor 50 euro aan een kaartje voor je kunnen komen!
please help me :'(
Vind je het gek dat er veel Zoetermeerders komen, er gebeurt hier nu eenmaal weinig. Maare voor jullie info: er zijn in Z'meer maar 1000 kaarten verspreid hoor, de rest is verdeeld over heel Nederland...
En daarnaast moet je je kaartje gewoon op tijd kopen, dan heb je ook dit probleem niet.
dat van die 1000 kaarten is dus zwaar bullshit. en waarom??? nou omdat de ticketbox toch echt een centraal landelijk systeem is. en ze kunnen echt niet zeggen dat er maar 1000 kaarten in Zoetermeer uitgerold mogen worden. ik snap wel wat je bedoelt want er zijn gewoon 1000 kaarten over de toonbank gegaan via voorverkoopadressen maar goed dan heb je nog een heleboel meer dan 1000 die hun kaarten bij de Ticketbox hebben gehaald toch????

maar om ff ontopic te gaan. ik snap best dat half zoetermeer daar rondloopt. dat is toch normaal dat als er iets in je stad te doen is dat er veel mensen uit die regio gaan 'kijken'. Zou ikzelf ook doen alleen helaas gebeurt er bij ons nooit iets. Dit probleem heb je vind ik dan ook heel errug op Impulz in de Brabanthallen Den Bosch.voor mij dan veels te veel bekenden die nooit gaan maar alleen dan omdat het in de buurt is en 'iedereen gaat toch?'.

FUCK al die wannabe's blijf thuis of ga naar de soos.
laatste aanpassing
Je bent niet de enige die niet heen gaat ;)

Ik blijf door dat gedoe lekker een weekend thuis.
ik ga echt wel....hoe het went of keer, maar ik kom daar binnen !!
en weet je wat helemaal kut is er zijn valse ticketboxkaarten in omloop dus als je op het laatst nog een kaartje kan krijgen kan die ook nog eens vals zijn
2 indian> zo zie je maar weer dat die kinderspeeltuin lang niet zo leuk is als mijn GLIJBAAN!:P

8)
Ik koop mn kaarten altijd zodra de voorverkoop begint. weet je zeker dat je er 1 hebt.
morgen naar Xplizit denk ik. En dat voor 5 pleuro. krijg je nog dezelfde platen te horen ook :P
 
Tis kut dat je geen kaartje hebt..maar daarom hoef je zoetermeer geen dorp te noemen/..Zoetermeer bruist...een bruisende stad..



:P oooooohhh....nee je hebt gelijk..heel sweetlake is blij dat er eindelijk iets gebeurt en trekt massaal naar Qlimax..spreek ook namens mezelf...:)