Partyflock
 
Forumonderwerp · 18311
­ Nederland
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 5976, 4173}
ik ga nl. naar thunderdome en raving nightmare psycho trauma.
het is voor mij de eerste keer in lange tijd dat ik weer naar hardcore feesten ga en ik ben bang dat ik veel neo's tegen ga komen.
iedereen zijn eigen mening maar ik heb daar niet zoveel zin in.
weet iemand of die veel komen en of ik er dan wat van te vrezen heb als buitenlander zijnde?
vin ik ook, ga er toch alleen maar heen voor et feest!
maar je weet et niet he?!
die worden toch bounty genoemd?

aantal jaren geleden in ieder geval wel %)
 
2 Esthertje-->hehe... Babbers!!!

Ik heb net zo'n kleurtje, jong en ik ben altijd blijven gaan en als ze moeilijk doen dan staan er denk ik héél wat meer mensen achter jou dan achter hen!!!
 
2 Danielito: Daar ben ik ckur van, maar zouden al die mensen je ook helpen op t moment dat het dreigt uit de hand te lopen??
gewoon komen en naar de gasten gaan met aussies aan zijn PF'ers
:D:D
 
Ik kom ook op ckurz in me ouwe vertrouwde Ausi!!
kom zowiezo in aus
vind het een coole aktie om em met zn allen weer es aan te doen
 
Tja.. idd.. krijg je ckur wel goed samenhorigheidsgevoel door denk ik!! Maar kmoet nog ffies een goed broekkie vinden.. misschien doe ik wel alleen jassie aan... want in die broeken ken je geen spullen kwijt.. zitten geen ritsies in!!
 
aaah joh je overleeft 't wel :D
kep ook tot nu toe al m'n hardcorefeessies overleefd ;) neee hoor maak je maar geen zorgen, als je relaxt bent is er echt nix aan de hand :)
Maar er loopt toch security rond moet het dus ook wel goed gaan.
 
Jah ik doe denk spijkerbroekkie.. ausi jassie.. en maxxies aan!!
Yuh op QT waren ze ook wel eens.. NAh weet niet misschien door hoe ik doe.. maar ze doen altijd chill tegen me en zeker als ik vet ga lopen beuken op DANA of PAVO :)
 
in principe doen ze tegen iedereen wel "chill", het is alleen de blik van sommigen die een beetje irritant is. Geen zorgen maken op het feest, achteraf is een ander verhaal. Ga gewoon zonder herrie te maken met een groepje naar huis. Ga niet alleen op een station ofzo staan (als je een kleurtje hebt) en ach.....gewoon geen zorgen maken en niet eens aan die gasten denken want dat verpest alleen maar de party-mood!!!! ;-)
SCHIJT aan die Neo's ja tog!!
Kom op maatje van me!!!
fuck die neos zijn kanzloze lui!!
ga lekker feesten! komt wel goed!!
Kusje van me :)
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
eeh gewoon komen ........... als een of ander mongooltje tegen jou gaat zeiken omdat je een ander kleurtie heb ..opbokken (enzyme:P) .. eh weet bijna wel zeker dat er fucking veel gabbers zijn die je zullen helpen.. maar de meeste wannabee neo s staan met een groepje ..dus is van te voren wel te zien .. gewoon uit de weg blijven bij die leeghoofden :D en als er wat is kom dan bij ons :) hehe Fuck nazi s ... where there for tha HARDCORE !!!!! NOTHING ELSE WILL STAND
FAXX FEE misschien spreek ik je nog op td :D word zelf ook altijd ziek van de sfeer verneukers :)
 
Gewoon lekker gaan feesten ,
die lui niet je feessie laten vergallen hoor!
Zijn ze niet waard! LOSers

liefs :hug:
laat ze lekker de tyffes krijguh, en ga jij gewoon lekker feestuh.....................
nee hoor...het valt reuze mee!
Maak er maar een superfeestje van!!
fuck die neo's zijn kansloze gasten?...dat ius niet echt gerustellend zo'n oordeel
Mensen die geen kansen meer hebben ,hebben ook niks meer te verliezen en zullen dus mijn inziens zeker een gevaarlijke factor vormen, net als de kansloze allochtone jeugd een gevaarlijke factor is.
Maar eeh nu even gewoon,...skinheads hoeven geen nazi's te zijn, al is de kledij vaak wel hetzelfde...en ze gaan heus geen mensen pakken die er zelf niet om vragen door mans te gaan lopen doen...tenminste, degenen die ik ken
 
valt inderdaad allemaal wel mee, we leven toch verdomme niet in een oorlogsgebied, maar in één van de welvarendste landen ter wereld waar iedereen naast elkaar kan leven?!

Komt goed en als er toch een paar gasten moeilijk doen dan krijgen ze met mij te maken for I am Robin Hood, Batman en the other one!!
Robin hoob men in tights?...dat is ook niet echt opbeurend hoor ;)
 
Ik ben een Robin Hood in an Australian, hehe!!

Ik weet alleen niet waar ik dat Robin Hood mutsje kan kopen, mijn vorige is blijven hangen in een prikkelbosje :D
kloterige prikkelbosjes ook..bah
 
Tip: ga op klompen!
hmm..das ook weer beetje pro-nederlands ;), tip :ga met 1 klomp en 1 marokaans muiltje aan je voet heen
een maat van me had hetzelfde probleem, maar hij gaat toch naar hardcore feesten en nog nooit heeft er iemand moeilijk gedaan. Hij was wel net als jij soms een beetje angstig als de sfeer wat slechter werd maar ik zou zeggen lekker beuken en je zal zien dat er niets aan de hand is.
 
gewoon lekker heen gaan en lekker feesten....

have fun en tot daar :D
kweet zeker dat t geen probleem wordt hoor :D

en op TD al HELEMAAAAAL nie!!
gewoon gaan en hakkie takkie uit je dakkie (ken je tmf nog:p)
 
maak je maar geen zorgen ouwe, je hoeft nergens bang voor te zijn. dus gewoon gaan en blijven gaan.

hakkie strakkie of hakkie klakkie uit je dakkie zoals drokz zei op tmf. whahahaa die "goeie ouwe" tijd, maar das war einmal, de tijd van nu is nu, aussie is nie meer, dat tijdperk is geweest zeg maar. de muziek verandert, wij ook.
maar das war einmal, de tijd van nu is nu, aussie is nie meer, dat tijdperk is geweest zeg maar. de muziek verandert, wij ook.
:-S
Speedjuh, jij ook de hele tijd over aussie, hou daar toch es over op.
sorry hoor, maar daar ging t hier nie over.

en laat dat nou tog gewoon, jij wil niet dat mensen wat over jou gaan zeiken, maar ondertussen zit jij de hele tijd te zeiken over mensen met aussie.
dat dat uit is enzo...pfff

boeiend dat wat j draagt, als draag j dat wat ju grootmoeder 100 jaar geleden droeg,

maakt dat wat uit ?? :S:(
Op Thunderdome zou ik me niet zo veel zorgen maken, want de gemiddelde nazi voelt zich niet echt thuis in A'dam haha de WANKERS....... Maar ik kan je wel aanraden om niet tot het allerlaatste te blijven maar gewoon ff wat eerder weg te gaan zodat het buiten niet volstaat met mensen, dus ook enkele nazi's, want het is vaak buiten dat ze vervelend beginnen te doen......Verder kijk een beetje om je heen en vermijd dat volk gewoon
 
hee kom nou!! daarvoor blijf je toch zeker niet weg?!?!

moet niet gekker worden...

die lui zijn wannabe-nazi's echte vind je niet veel op een hardcore feest hoor
gewoon schijt aan hebben en lekker doen waar jij zin in hebt
Gewoon gaan als je er zin in hebt. Als je alles van ten voren zou weten word het leven ook saai. Als jij gewoon uit je dak gaat dan is er niks aan de hand :)
Gewoon lekker gaan feesten. daar komen zij ook voor die avond.
Kijk dr zijn ook van die gasten die dan de Neo's gaan lopen uitdagen..
Dan vraag je dr ook zelf om hoor..vind ik..
Maar dat geldt niet voor jou lijkt mij :-)
We maken dr met zn allen gewoon een HEERLIJK OM NIET TE VERGETEN STAMP FEEST van :-) :-P
laatste aanpassing
 
The Whistler 22 september 2002 11:37
Gewoon gaan als je er zin in hebt. Als je alles van ten voren zou weten word het leven ook saai. Als jij gewoon uit je dak gaat dan is er niks aan de hand


ben ik het zeker meej eens.. waarom zou je er niet heen gaan.. ik bedoel.. als je uit je plaat wil gaan moet je toch wel naar thunderdome gaan dnek ik..:D
nou faxxie je hoort het,have veel fun dus op td

pe@ce
 
En natuurlijk kan ik het weer eens niet laten....:-D


WAT DE NEUK is dat voor bullshit; dat je met een kleurtje niet tot het einde moet blijven, of alleen op een station moet hangen, of te lang buiten moet staan na een feest.

Is iedereen helemaal van de pot gerukt? Het moet niet gekker worden hier; dus met andere woorden moet een kleurling zich maar even aanpassen omdat een stel spineless wanna-be's de ruimte nodig heeft?

Ik ben benieuwd hoe die magere heintjes reageren als ze zelf buiten staan en er een groep grote housenegers voorbij komt.
Ik denk dat ze harder rennen dan Wilson ooit heeft gedaan.


Ik heb er nooit last van gehad; sterker nog , ik werd versierd door die homo's
Gelukkig ben ik ook levensmoe en grijp ik echt alles wat hard is aan om iemand richting de IC te helpen als ie me ook maar aanraakt.
Dat straal ik ook absoluut uit en wil ik vooral zo houden.

Ik heb nog steeds het id dat sommige mensen hier echt de hele bedoeling van een feest over het hoofd zien.
 
2 SHEBYTE--> Het is ook geen schering en inslag maar als vanuit héél Nederland straks gabbers en andere hardcore-liefhebbers de kant van Amsterdam opkomen zit daar gewoon een percentage licht-nationalistische figuren tussen. Kan je gewoon niet uitsluiten. Als zij achteraf ergens op een station met wat drank op ineens een kleurling zien lopen, kan dus ook gewoon iemand zijn die niet op het feest is geweest, maar iemand die bijvoorbeeld s'ochtends in de binnenstad van Amsterdam moet beginnen met werken... Dan loop je gewoon het risico dat zo'n groepje, gesterkd door elkaar en dus onder invloed, die bewuste figuur gaat lastig vallen. Het is niet leuk, het heeft niets met festen te maken maar het gebeurt wel!

Ik heb het zelf na een Masters of Hardcore ook moeten bekopen met een bekraste auto en na Hardcore Resurrection zijn er op een station ook wat ongeregeldheden geweest tussen een groepje nederlanders en een neger...

Sad but True...
herinnert zich het gekloot na hardcore vs terror op utreg cs brrrr
 
Artiest Elcol
kansloos weer dit
 
wat kansloos??