Partyflock
 
Forumonderwerp · 18200
­ Nederland
 
Beetje domme titel maar ja :p
Wat ik mij afvraag is wat voor muziek er precies wordt gedraaid op Thunderdome...valt er alleen maar te hakken? en hoe is de sfeer daaro....en lopen er alleen maar kale koppie in aussie's rond
enlighten me
(K)
 
uhm ja ik denk dat er ook wel harde oldschool word gedraaid maar ik denk wel dat het super hard word. En die kale koppen in aussie's zullen denk wel mee vallen heb ik trouwens helemaal geen problemen mee als iedereen er zo bij loopt, want ik wil ook mun ausi jasje aantrekken :d
 
Kloop nevur meer in me aussie of me mexxies.. maar kdenk dat ik speciaal voor dit feest alles weer uit de kast trek.. en lekker ga hakken de hele avond!!
 
Nee, Thunderdome is eigenlijk een soort Trance Energy maar dan voor de íets oudere mensen. Heel relaxte DJ's. Zoals Buzz Fuzz, die een beetje chill-muziek maakt. Bass-D & King Matthew draaien (zoals de naam al doet vermoeden) Drum 'n Bass en er zijn nog veel meer leuke DJ's. Het publiek is redelijk netjes gekleedt, net zoals in de disco. Dus ik zou zeggen, kom gewoon kijken!!!!!!
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
thunderdome is de nieuwe burger van Mac-donalds. een pittig stukje vlees zonder sause en een gestoomt broodje afkomstig uit een overbalste stomer.
krank heb je nog kortingsbonnen ervoor (2 halen 1 betalen) gaan we samen ff halen.. wel eerlijk het geld verdelen he!
Thunderdome is een koepel waar gevechten in worden gehouden in Mad Max 3 met hoe heet dat wijf nou???? Tina Turner??
Nee joh, dat is toch die orgie ???
 
hahahaha kom op he mensen effe zere neus nou he ;p
hoewel ik 'the-thunderdome-burger' wel een vette optie vind :D
Dit kan je toch nie mene he... :p :D
 
Tja...domme vraag, dom antwoord...

met alle respect..
Indeed Danielito :p
 
Ik vind het helemaal geen domme vraag, ja de titel is een beetje dom maar ja hoe moet ik het anders stellen. Ik ben nog nooit op Thunderdome geweest en ik vraag jullie wat ik er van kan verwachten.
She Devil, mijn antwoord is de enige juiste

Daar komt de naam Thunderdome vandaan

Maar thunderdome, ja, vroeger was het natuurlijk gewoon kale kop, aus aan en hele avond hakkuh

En dit moet een reunie worden, van die super goeie feesten, dus gewoon oude snoeiharde hardcore
 
ik kan niet meer wachtuhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!! :p + :xtc: = :vaag:
De hardcore die je daar hoort varieert van oud tot nieuw, van superblij tot superduister, van snel tot langzaanm, van hard tot zacht... het is namelijk de bedoeling dat dit een soort 'reis' in de tijd wordt door de afgelopen tien jaar, dus je zal van alle jaren wat horen.

De bedoeling van ID&T is om ook de oude sfeer en het oude gevoel terug te brengen, dus je zal inderdaad veel aussies enzo zien...

Ik zou zeggen, probeer het zelf! Er is geen mooier eerste hardcore feest denkbaar!
 
Als er maar niet alleen maar van die mensen komen die niet weten wat thunderdome is en alleen maar komen om te kijken!
 
2--> Chrisjuh: Uhm ik weet ook nie wat ik me er van moet voorstellen, maar ik weet wel dat ik voluit gaat feesten en ik denk dat de mensen die niet weten wat thunderdome is er hetzelfde over denken als mij :p
als je niet weet wat thunderdome is....waar heb je de laatse 10 jaar gezeten dan?
 
hehe..soms vergeet ik gewoon effe dat ik een oude lul ben en dat er ook gewoon jongelui van 18 zijn die gewoon niet kunnen weten wat Thunderdome is. Want laten we eerlijk wezen, de échte Thunderdome CD's worden al een paar jaar niet meer gemaakt (de laatste was toch deel 20?) en in '99 in Thialf was de laatste échte ( we hadden 'em vorig jaar wel in de HMH) maar echt zo groot als vroeger was dat niet).

Dus: jongelui, kom naar Thunderdome maar wel alleen als je van Hardcore houdt want ik heb géén zin om daar straks uit m'n plaat te gaan terwijl er 20 kraterige puistenkoppen (no offence :-) ) rondom mij verzameld staan zich ZWAAR afvragend waar de Fuck ik mee bezig ben...

:bounce: :bounce:
opa! ;)
vorig jaar was Thunderdome echt goed, Steengoeie sfeer!!! En lekkere apparte muziek!!! Ben nu mix van Producer en Simon underground aan t lusitere die daar ook draaiden (deze mix is ook van thunderdome:p) !!!
En wat nou als je er moet werken en nog nooit eerder op Thunderdome bent geweest??
Moet ik mij dan maar ziek melden?
Of mag ik wel komen als niemand in de weg sta? ;)
je mag komen, zowlang je maar niet stil gaat staan ;)
 
hmm...iedereen mag komen "it's a free party from now on!"....
ow....
toevoeging aan danielito:
zolang de mensen maar een party-humeur hebben, en zelf ook uit zijn/haar dakkie willen gaan op hardcore :):)
>>>>roxy

gewoon ziek melden:D
Als er maar niet alleen maar van die mensen komen die niet weten wat thunderdome is en alleen maar komen om te kijken!

---------------------------

Beeeetje jammer die opmerking :s

Ben zelf nog nooit naar een Thunderdome feest geweest, en bijv. ook niet naar Qlimax, maar moet ik dan maar gewoon niet heengaan ? Als dr dj's komen die ik goed vind dan ga ik (als geld heb etc) en echt niet om te kijken :s
Eens moet je eerste keer zijn lijkt me.

Goh :P
 
Het gaat er niet zozeer om dat er mensen komen die nog nooit op Thunderdome zijn geweest, immers als je 18 ofzo bent dan is dat best denkbaar. Het gaat er meer om dat er geen mensen moeten komen die Hardcore niet kennen/ liefhebben en "alleen komen om te kijken".

De oude garde verwelkomt de nieuwe garde met open armen!!! Een groot deel van de oude garde komt toch alleen deze keer nog en dus is het aan hen (en de oude garde die altijd is blijven hakken :-) ) om de nieuwe garde een beetje het "juiste gevoel" te laten hebben. Dus gezelligheid, waanzinnigheid van de muziek, opzwependheid van de DJ's en meest belangrijk: de juiste manier van HAKKUH!!!!!
Hee ik ben ook nog nooit op thunderdome geweest maar ik heb er super veel zin in we gaan met twee bussen en de meesten gaan in hun aussie en een kale kop.Nou ik zie wel maar je moet het toch zelf gezellig maken!!Nou mensen alvast veel plezier en mischien zie ik jullie wel mzzzl en hakse
 
Beeeetje jammer die opmerking

Ben zelf nog nooit naar een Thunderdome feest geweest, en bijv. ook niet naar Qlimax, maar moet ik dan maar gewoon niet heengaan ? Als dr dj's komen die ik goed vind dan ga ik (als geld heb etc) en echt niet om te kijken
Eens moet je eerste keer zijn lijkt me.

Goh

---------------------------

Ik vind het niet erg als mensen voor het eerst naar Thunderdome gaan, sterker nog: vind het juist tof, hoe meer hoe beter. Maar ik bedoel met 'alleen maar komen om te kijken' dat die lui alleen maar langs de kant staan om te kijken naar 'die rare gabbers'! Maarja eigenlijk boeit het ook allemaal niet, de echte gabbers feesten toch wel!!
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
2 TeRRöRDieHard!!!
idddddd fucking d hehe .. vorig thunderdome heerlijk super sfeerte daaro .. enneh heb nu mix van producer en simon underground ook maarvind em wel tegenvallen :( maar ja .. ook deze keer word het een super feesie :)
 
er zijn 2 zalen. in 1 zaal word de hardcore van 1992 tot 1997 gedraait. en in de andere zaal de hardcore van 1997 tot nu.
Artiest {SHOWLIST artist 917, 2156}
Het gaat er niet zozeer om dat er mensen komen die nog nooit op Thunderdome zijn geweest, immers als je 18 ofzo bent dan is dat best denkbaar. Het gaat er meer om dat er geen mensen moeten komen die Hardcore niet kennen/ liefhebben en "alleen komen om te kijken".


Laat ze maar mooi komen kijken en hopelijk zelfs loskomen en als de 'echte gabber' dan ook nog laat zien wat een feestje bouwen is dan zou dat alleen maar vooroordelen weg kunnen nemen.

Ik weet niet wie er hier allemaal op de afgelopen Mysteryland zijn geweest maar ik zag mensen in alle soorten en maten uit hun dak gaan bij de Third Movement containers. Super om te zien.
Ik vond het gemengde publiek ook altijd zo kicken in Sporthallen Zuid, daar zag je de meest uiteenlopende mensen feesten in de Hardcore zaal.
OP ID&T.com staat toch de complete history en ontstaan enz van Thunderdome ? take a look there.
Danielito> Ik ben het niet met je eens dat de 'echte' Thunderdome CDs al jaren niet meer worden gemaakt... de laatste in de genummerde serie kwam uit in 1998 (was deel 22), daarna hebben we nog 'Hardcore Rules the World' (1998), 'Past Present Future' (1999) en 'the Essential Collection' (1999) gehad... In 2000 zijn er geen CD's uitgebracht, maar sinds 2001 is de serie weer opgepikt (jammergenoeg zijn de CDs nu ongenummerd) en hoe, echte kwaliteits-CDs!

Qua feesten is het inderdaad sinds Thunderdome 1999 redelijk stil geweest, alhoewel er in 2000 een Thunderdome in Gent zou zijn (lokatie van I love Techno), alleen de gemeente blas die af, vorig jaar was het feest in de HMH (heel tof feest) en er is ook al 3 keer een Thunderdome bunker op Nature One geweest!
Ik kan niet wachten tot de reis van de afgelopen 10 jaar begint ;-)
Thunderdome word niets meer en niets minder als BEUKEN!!!!!!!!!! Van toen totaan nu alle soorten Hardcore zul je voorbij horen komen...... Tering en die Line Up liegt er niet om, Area 1 zul je mij waarschijnlijk de hele avond zien (op The Horrorist Live in area 2 na dan.....)
 
2 GOLD--> Ik heb ook nog eens een verzamel Thunderdome CD over 1998 gekocht, drie CD's en eigenlijk best leuk hehe (grijs met een doodshoofd erop). In 2001 zag ik ineens die zwarte dubbel CD van Thunderdome en kocht ik uiteraard de CD van PROMO. Maar ik heb daarna eigenlijk geen nieuwe Thunderdome's gezien...dus toch maar weer eens kijken in de winkel!!!
Ik weet nog wel dat ik gabbertje was toen ik 12 of 13 was ofzo haha daarna heb ik het nooit meer geluisterd tot ik weer naar de hardstyle feesten ga...heb net weer wat ouwe thunderdome troep gedownload en dat klinkt toch weer verdomd lekker dus we moesten maar weer eens lekker gaan hakken op thunderdome hehe! en je moet het voor jezelf leuk maken niet kijken naar anderen als je het zelf maar leukt hebt toch met je vrienden!
 
THUNDERDOME DE GEKSTE!!! echt vet om heen te gaan ook trancemensen vinden zo'n feesie altijd zwaar vet. en weinig irritante buitenlanders op dat feesie.
Ja behalve ik dan... weet alleen niet of ik nou wel of niet irritanter ben dan zo'n trance liefhebber of niet...:p