Partyflock
 
Forumonderwerp · 18187
­ Nederland
Ieder heeft zo z'n eigen woeskoekerij, en heeft wel eens een woeskoekmoment gehad, of een woeskoeker gezien. Dat kan voor ieder heel verschillend zijn. Meest patyfreaks kunnen wel lachen om dezelfde woeskoek, een wauze pillenkop vind iedereen leuk om te zien. Eigenlijk maakt het ook niet uit hoe je je eigen woeskoek noemt, maar ik noem het woeskoek.

Wat voor mij een woeskoekmoment is zal ik nu vertellen.
1992 Rotterdam na Parkzicht zaten we in de auto. We waren toen nog gabbertjes we waren helemaal naar de klote, en zaten lekker te beuken in de auto op dikke Old School klatsers.
Een gabbertje van ons Frankie zat naast me op de achterbank in de auto en was flink de weg kwijt, en had ook flink aan de nak gezeten. Opgegeven moment moest Frankie ongelofelijk niezen en hield nog wel z'n handen voor z'n neus, maar door de kracht van het niezen snoot ie z'n hele shirtje onder de vieze ranzigge speedbulletjes woeskoek. En het mooie was dus dat hij zo naar de klote was dat ie het zelf niet in de gaten. op gegeven monent zeg ik tegen Frankie "moet je kijken wat een woeskoek er op je jacky zit'" En hij kijken, Nou je had dat koppie moeten zien van 'm. Dat vergeet je gewoon nooit meer en is echte woeskoekerij.
Als jullie ook nog leuke woeskoekerij hebben meegemaakt, zet het erbij en dan krijgen we vanzelf het grote woeskoekeboek.
laatste aanpassing
 
mjaha.... ennum... jaaaa.... en toennum... jaaaaaaaa....




%(
 
hahaha ja gekhous had ik eerst ook, das stoer he??

:vaag:
 
nou eg wel


%(
 
right....
 
beetje slap Ghis ;)
is er dan niemand die z'n woeskoekerij mee heeft gemaakt, ik dacht dat er op deze site alleen maar woeskoekers zaten, maar tot nu toe alleen maar slape hap, lekker is dat!!!!!