Partyflock
 
Forumonderwerp · 17997
­ Nederland
Op de vlucht voor
verkrachtersbende


ASSEN - Een voortdurende hel, zo omschrijft de familie L. uit Assen haar leven in het afgelopen jaar. Hun dochtertje Miranda (13) blijkt gedurende zestien maanden maar liefst 20 keer te zijn ontvoerd door een groep jonge Marokkanen en als seksslavin te zijn aangeboden aan volwassenen op een geheim adres, ergens in Assen.

De daders weten dat de familie van de ontvoeringen en verkrachtingen aangifte heeft gedaan bij het bureau jeugd- en zedenzaken van de politie Drenthe. Daarom maken zij hun leven nu tot een nachtmerrie.

De familie wordt, ondanks politiebewaking, stelselmatig lastig gevallen en getreiterd. Met nachtelijke telefoontjes, bedreigende en ranzige sms'jes en het opvallend passeren van het ouderlijk huis van Miranda, intimideren ze het radeloze gezin.

Gefrustreerd


De eerste keer werd Miranda meegenomen naar het bospaadje bij de Veemarkt in Assen. De andere keren zou ze als seksslavin zijn aangeboden aan volwassenen op een geheim adres. (Foto: Francois Wieringa)

De politie arresteert hen echter niet, omdat het onderzoek naar de megaverkrachtingszaak nog in volle gang zou zijn. "Ik snap dat de ouders nu de publiciteit zoeken", zegt zedenrechercheur en onderzoeksleider Sytze Nauta. "Ze zijn gefrustreerd dat het allemaal zo lang duurt."

De geterroriseerde Drentse familie heeft nu, ten einde raad, haar huis te koop gezet. "We ontvluchten Assen. Dat is toch de wereld op zijn kop! Wíj moeten weg, terwijl de daders zich rot lachen", aldus de vader en moeder van Miranda, die worden bijgestaan door advocaat mr. F.J.B. de Jong uit Assen.

Vader L. heeft met eigen onderzoek álle namen van de verdachten achterhaald en aan de politie doorgegeven. "Miranda heeft ze allemaal aangewezen, naast Marokkanen, ook Irakezen en een jongen uit Koeweit."

L. zit nu werkloos en overspannen thuis. "De daders kwamen altijd als klant in de winkel waar ik werkte als verkoper. Daar kon ik niet meer tegen. Eerst had mijn baas begrip, maar vervolgens werd ik ontslagen."

Zeven jaar lang knapte het echtpaar L. hun huis op tot een droomwoning. "Nu geven we dit op. We vluchten, want de druk is onhoudbaar", aldus de moeder, die werkt als jeugdhulpverleenster in Assen. "De daders lopen en fietsen door ónze straat."

Het slachtoffer heeft recent in zes uitvoerige verhoren - die in totaal maar liefst twaalf uur duurden - de zaak tot in detail verteld aan de recherche.

Geblinddoekt
Telkens als haar ouders weg waren, werd zij onder bedreiging van een mes of vuurwapen door de Marokkanen ontvoerd en geblinddoekt meegenomen in een Mercedes met donkere ramen, naar een ruimte die zijzelf omschrijft als een 'bar-dancing, met een bar, tafels en stoelen'. "Het was 10, 15 minuten rijden."

In die ruimte, waarvan Miranda een gedetailleerde plattegrond heeft getekend, stond een bed. "Daar moest ze mannen afwerken, onder bedreiging van vuurwapens en messen. Eén voor één", aldus vader L., die hevig geëmotioneerd even wegloopt uit het gesprek. "Ik wil iedereen de details besparen, zó gruwelijk zijn ze..." De ontvoerders kregen geld en harddrugs voor het naar de kinderverkrachters brengen van Miranda.

Volgens de GGZ/Riagg-therapeut in Assen, die Miranda onder behandeling heeft, zijn "zeker nóg twee meisjes" slachtoffer van de Marokkaanse verkrachtingsbende. "Een meisje zit in een psychiatrische crisisopvang. Die is compleet in de war. Het andere slachtoffertje is ook zo kapot, die durft de deur nooit meer uit."

Miranda, die doodsbang moest zwijgen tegenover haar ouders, liep op twaalfjarige leeftijd weg naar Amsterdam, om onder de druk van de Marokkaanse bende uit te komen. Van een goed presterende brugklasser was ze veranderd in een doodsbang meisje.

Doodsbang
"Ze heeft vijf dagen door Amsterdam gedoold. We waren doodsbang. Toen vonden we op haar kamertje verhalen over brute verkrachtingen. We schrokken ons dood", aldus de moeder.

Daarna kwam het verhaal er bij Miranda met horten en stoten uit. "Maar toen we aangifte deden, afgelopen mei, werden we eerst door de politie afgepoeierd." Pas na de tweede en derde aangifte - en nadat ze haar verhaal zélf had opgeschreven in een polsdikke multomap - wordt de zaak dan eindelijk onderzocht. De ouders verwijten de politie pure laksheid en gebrek aan inzet. "Dit is geen aangifte van autodiefstal!"

Miranda wordt tijdens de langdurige politieverhoren bijgestaan door haar GGZ/Riagg-therapeut.

De politie bevestigt dat Miranda's verhaal "zeer serieus" is en beslist geen fantasieverhaal.

"Deze of volgende week tuigen we een stevig rechercheteam van zes man op", aldus politiewoordvoerder Martin Panman gistermiddag desgevraagd tegenover deze krant. Hij weigert details over het huidige onderzoek te geven, om de daders niet in de kaart te spelen. "Zulke zware onderzoeken kunnen gewone agenten niet doen. Daarvoor hebben we gespecialiseerde mensen nodig. Daarvan kunnen we helaas geen blik van opentrekken. We hebben maar twéé zedenrechercheurs. Maar geloof mij: we pakken deze zaak héél nauwkeurig en nauwgezet op."

De wanhopige ouders eisen van de politie dat "de daders zo snel mogelijk worden gepakt. Dan kan ons leven verder. Onze dochter, die alleen onder begeleiding naar buiten mag, moet haar vrijheid terugkrijgen!"


Van mij mogen ze dit soort lui dus direct een enkele reis naar HELL geven

bron: Telegraaf
laatste aanpassing
 
kotsen Bah! gadverdamme dat mensen dit iemand aan kunnen doen !GADVERDAMME! van mij mogen ze dood en desnoods doe ik het zelf

Wat zijn die mensen ZIEK in hun hoofd.
laatste aanpassing
Wat mij wel alsmaar blijft verbazen dat wanneer er criminele daden gepleegd zijn door allochtonen, politie vaak niet op WIL treden..

Nu vraag ik mij dus af waarom?

Het zou kunnen zijn doordat ze bang zijn voor dit soort lui, omdat het een feit is, dat wanneer jij een allochtoon aanpakt je de hele familie, of vrienden over je heen krijgt.

Of het komt doordat in NL gelijk altijd maar rascisme wordt geschreeuwd... en daar wordt ik dus echt ziek van... Wanneer bepaalde nieuwsbronnen naar buiten komen over feitelijke gebeurtenissen van bepaalde groeperingen... dan gelijk, de dag erna worden er aanklachten door diezelfde groeperingen gedaan tegen de nieuwsverspreiders...

Maar sorry hoor, dit is Nederland en hier heeft elke burger de vrijheid om te zeggen wat hij/zij denkt en zeker wanneer dit op feiten berust.
Ook in de politiek, alles moet maar steeds zo genuanceerd verteld worden, omdat ze bang zijn voor tegenacties... in de tijd van Pim ging dat wel anders, toen durfden de burgers ook nog te zeggen wat ze dachten... nu lijkt dat wel verleden tijd en loopt iedereen weer achter alle andere "schapen" aan...

Nederland gaat naar de klote met al onze normen en waarden...

Een feit is ook dat een Nederlands meisje bij dit soort geloven niets anders dan een hoer is... en zo worden ze MEESTAL dan ook behandeld... niet altijd dus... ze begrijpen gewoon niet onze cultuur en de vrijheid die men krijgt in Nederland is voor hun te groot om te kunnen bevatten en hanteren.

Let wel op dat ik dit niet generaliserend bedoel er zijn ook normale mensen die hard werken en leven naar onze wetgeving en onze normen en waarden respecteren...

Maar het probleem zit hem vooral in de jeugd... zou een heropvoeding ooit gaan helpen???
 
sommige mensen zijn echt ziek in hun hoofd
 
maatschappelijke situatie van die lui oke, maar zolang zij zich WEIGEREN aan te passen aan onze cultuur, normen en waarden moeten ze stuk voor stuk maar gewoon wegblijven!!!!

Alsof WIJ ze geen kansen geven in deze maatschappij.. tsss ze hebben er teveel gehad, die lui denken tegenwoordig dat ze met ons kunnen spelen

als ik het adres had van die lui van dit artikel zou ik ze stuk voor stuk door hun kop komen schieten
*irritatie mode aan*

iedere nederlander/buitenlander of normaal werkend/denkend gedragend mens ziet tot nl naar de tering gaat enzo en tot het uit de hand loopt met zulk soort mensen en voordat ik aangevallen wordt door *je-zei-wat-tegen-niet-nederlanders-mensen*
GELDT OOK VOOR NEDERLANDERS!
en die k@#$!@#%nker regering doet er geen fuck aan (oe hij zei fuck)
en dat begrijp ik niet!
het kan mij god@#$ niet schelen wie het zijn maar dat dit kan gebeuren alleen al ik zou ze.... censuur.... maken en ik meen het.
laatste aanpassing
 
Toen ik dit vanochtend in de krant las werd ik helemaal stil van en kokend van woede :(:S:(
 
Jezus wat een bloedschoften.... Dat soort mensen (en dan heb ik het hier niet over de afkomst!!!!!!maar de verkrachters en misbruikers)daar moet je middeleeuwse straffen op uitvoeren...Langzaam pijnigen, helemaal kapot maken.... k@$%%lijers....
 
Ziekelijk!!!!! Normen en Waarden??? Dat woord komt in hun woorden boek niet voor!!! Ze willen zich niet aanpassen aan onze maatschappij!! Heb al genoeg mee gemaakt met die lui dat ik weet dat niks helpt om ze aan te pakken!! Laat het volk maar beslissen dan is het meteen >>>EXIT!!! voor die gasten!!! :@ :@ :@
 
die gasten moeten worden afgeslacht als de honden die ze zijn!! >( >( >( En dan een retourtje Ankara geven.

Shit, wat kan ik hier link om worden.
het maakt weinig uit wie het gedaan heeft/hebben, deze mensen verdienen geen plaats in onze maatschappij en ben er ook voor om deze mensen uit te roeien ....... het zal je maar overkomen als meisje :@ :@ :@

Kunnen we zelf dat niet even oplossen daar ????

zou mooi zijn als dat kon/mocht
laatste aanpassing
En dan een retourtje Ankara geven.

Erg intelligente reactie als het om Nederlanders van marokkaanse afkomst ging :S
Blank/Zwart/Geel/Paars, WHATEVER...Dit soort dieren komen onder elke bevolkingsgroep voor.

Ik zou als vader een gun kopen en mezelf uitleven. Dan maar de cel in...ik zou echt NOOIT op zo'n manier over me heen laten lopen.

Dit soort berichten maken me dus echt boos. We hadden in mijn dorp ook een gozer die een meisje 2 keer had aangerand en verkracht. Nadat hij na 6 maanden!!( maar!!) uit zijn cel kwam heeft hij een paar uur van zijn vrijheid kunnen genieten. Nu ligt hij alweer een hele tijd in het ziekenhuis. Ze zijn er met 30 man op af gestapt en hebben die gozer compleet bewerkt. ik ben tegen geweld, maar toen ik dat hoorde dacht ik alleen maar: LEKKER VOOR DIE KLOOTZAK en zo mogen ze het ook met dit soort groepen doen.
ISIOS, het gaat ook totaal niet om de kleur...

En natuurlijk lopen er ook NL die ook gewoon dikke teringlijers zijn en zich niet houden aan de regels...

Maar het is wel erg verdacht dat in NL en ook in andere landen, groepsverkrachtigingen erg vaak gepleegd worden door dit soort groeperingen. En dat heeft alles te maken met de plek van een vrouw in hun maatschappij...

Bij ons is een vrouw gelijk en wordt met respect behandeld, als een vrouw hier sex heeft voor haar huwelijk of er sexy bijloopt wordt dit geaccepteerd. En blijven normen en waarden in de meeste gevallen nageleefd.

Maar bij andere culturen is dit totaal anders en zijn zij ook niet gewend zoveel vrijheid te krijgen zoals men in Nederland krijgt...

Daarom vraag ik mij ook ten sterkste af of bepaalde groeperingen wel ooit echt kunnen intregreren... paar decennia haal je niet zo maar in.

En met kleur heeft dit al totaal niets te maken... ik ben ook niet blank en een groot deel van mijn voorouders ook niet...
Alexander: je reinste flauwekul. Dit heeft absoluut NIKS met de cultuur of een gebrek aan respect voor de vrouw te maken.

En ook niet met het 'er sexy bijlopen' en het accepteren daarvan. Daarbij komt nog eens dat in de meeste gevallen de normen en waarden nog steeds gewoon worden nageleefd en er slechts discussie binnen de groep is, over die kwesties. Vergelijk dit met onze eigen moraal dat je discussieert over het feit dat je het niet vindt kunnen dat ouders hun kinderen slecht opvoeden of iets dergelijks. Wat ik wil zeggen is: dit soort gevallen van verkrachting en/of aanranding zijn (GELUKKIG!!!) nog steeds slechts incidenteel en niet gemeengoed onder 'de moslim' in Nederland. Het merendeel bestaat nog steeds gewoon uit nette mensen!

Nu over naar de vrijheid. ALS het de verklaring betrof die jij geeft, dan zouden we dezelfde situatie hier in Nederland ook gehad moeten hebben zo rond de jaren 60. Immers: we kwamen toen uit onze strakke geloofsovertuigingen en ontzuilden de maatschappij. Kwamen we toen ook niet voor vrijheden te staan die we niet kenden? Kreeg de vrouw toen ook niet een andere rol in de maatschappij? (Baas in eigen buik is je niet vreemd neem ik aan?) Hadden we toen ook dit soort uitwassen aan de orde van de dag? Het antwoord hierop kun je zelf geven.

Het probleem ligt hem niet in vrijheden die ze niet gewend zijn of in geloofsovertuigingen in het algemeen, maar in een gebrek aan stramien en toekomstkansen. Toevallig ken ik een aantal Marokkanen die heel eerlijk zeggen: "Als je ergens solliciteert en men komt erachter dat je een Marokkaan bent, word je daarop aangekeken." En dat is het onderdeel van een vicieuze cirkel. Nederlanders hebben hun mond wel vol over integratie, maar wat we eigenlijk willen is assimilatie: het volledig aanpassen van de buitenlander aan onze cultuur.

We zouden ze een oprechte kans moeten geven, maar het begin daarvoor is erg moeilijk. En daar ligt het probleem met buitenlanders in het algemeen mijns inziens ;)
laatste aanpassing
 
2 TiJn :respect:
 
Tijn,

Ik sta volledig achter je standpunt, maar...

Waarom moet het dan zo zijn dat een gedeelte van deze groepering, die door het slechte toekomstperspectief, het spreekwoordelijke: koppie laat hangen en vervolgens overgaat op gruweldaden? Ik ben ook wel eens pissig en ik vind ook niet alles terecht, maar dat zet mij niet op de gedachte 13-jarige meisjes te gaan prostitueren. Integendeel, ik knok terug op een legale wijze om het ongelijk dat anderen jegens mijn persoontje hebben te bewijzen.

Waarom knokt zo'n groepering niet terug om het tegendeel te bewijzen, dat ze weldegelijk belangrijke taken in het bedrijfsleven aankunnen en dat ze wel bereid zijn zich op te offeren en een bijdrage te leveren in de samenleving?

Op deze manier gooien ze alleen maar meer glazen in en zullen ze uiteindelijk verbannen worden uit de samenleving.
 
2 Tijn,

ik ben het voor een deel met je eens, maar er bestaat in Nederland ook nog zoiets als "positieve discriminatie" dus geheel kansloos zijn ze niet op de arbeidsmarkt. Met name bij de overheid waar je tegenwoordig al snel een allochtone zwangere lesbische vrouw met een handicap moet zijn om in aanmerking te komen voor een baan.
 
wat je zegt vind ik onzin.

tuurlijk zal het voorkomen dat enkele individuen marokkanen weigeren om hun afkomst.maar dat zal net zo vaak voorkomen als homo`s die geweigerd worden omdat de baas een hekel heeft aan homo`s! zo grootschalig is dat niet, gaat er bij mij echt niet in.

maar over het algemeen hebben ze gelijke kansen, zolang ze goed de nederlandse taal beheersen. Voorbeeld is het bedrijf waar ik werk, werken inmiddels al tientallen marrokanen. Het zijn waarde collega`s die absoluut niet worden afgekeurd op hun afkomst, ze zijn voor 100% opgenomen als gelijkwaardige collega`s.
Zolang ze maar graag genoeg willen, en de nederlandse taal goed beheersen is het mogelijk een goed bestaan hier in Nederland op te bouwen.
Tijn, leuk dat je zegt dat het flauwekul is... toch spreek ik uit ervaring, ken genoeg buitelanders en hoe zij denken over nederlanders en Nederlands vrouwen dit heeft puur met hun geloof, normen en waarden te maken...

Misschien kom je er ooit nog wel achter, beetje jammer alleen en waarschijnlijk kom je niet uit de randstad anders zou je zeker niet deze opmerking maken
laatste aanpassing
Ik geloof wel dat dit waar is, gebeuren namelijk veel groepsverkrachtingen door marokkaanse jongens. In een wijk van rotterdam gebeurt dit ook vaker, zijn meerdere verhalen van deze groepsverkrachtingen. En je mag het dan wel niet zeggen, maar het zijn wel altijd MAROKKANEN die er bij betrokken zijn

Van mij mag er een NIEUW SOORT STRAF worden ingevoerd als de doodstraf dan niet mag. Sluit dit soort gasten een jaar lang op met homo's die alleen van het ruige werk houden, zodat ze zelf is weten hoe het is om verkracht te zijn. En dan niet 1 keer maar een paar keer. Denk dat dat de enige manier is dat je die gasten kan laten voelen/weten wat je zo een meisje aandoet. En daarna nog een gevangennisstraf van een paar jaar.

(k)
ik heb een antwoord maar zeg ik nie



zo laag vind ik het van die gasten
 
Echt kut allemaal.
De politie durft inderdaad vaak geen actie te ondernemen. Ik heb het zelf een keer mee gemaakt.
Ik werd in mijn buurt een tijd heel erg lastig gevalle en werd op allerlei plaatsen betast wat ik niet wou (door buitenlandse jongens) en werd uit gescholden voor weet ik het allemaal. Ik heb het thuis verteld en me vader was echt woedend. Hij ging ze gelijk zoeken, maar kon ze op dat moment niet vinden.

Ik ben toen aangifte bij de politie gaan doen en het enigste wat ze zeiden is: sorry mevrouw we kunnen alleen doen als er echt iets ergs is gebeurd. Ik en me ouders waren echt woedend. Me vader zei ook dat hij er dan zelf wat aan ging doen, maar dan zeggen ze wel: meneer als u dat doet dan pakken we op :(
Het is toch echt te gek voor worden :@
 
Ja An is te gek voor woorden idd :(
Hadden we toch gelijk he gister met die discussie.
 
Ja Lien, toen ik dit las moest ik ook meteen aan de discussie gister op school denken.
We hadden gewoon gelijk.
en toch vind ik dit nog steeds ziek :bah:
Angelique erg wat je overkomen is... helaas ken ik ook meiden die dit soort zaken en erger zijn overkomen... en 3 keer raden door wat soort gasten...

Beetje jammer dat er nog zoveel NLers zijn die zeggen dat het niet waar is etc... en de schuld leggen bij de Nederlanders, hier wordt ik dus echt helemaal strontziek van... die mensen die met oogkleppen door het leven lopen... Maar dat zullen voornamelijk mensen zijn "DENK IK" uit het hoge noorden
 
mm.. ik kan dit verhaal bijna niet geloven, maar als dit waar is zou ik het bijna betreuren dak tegen de doodstraf ben... stop die gasten maar een goede lange tijd achter slot en grendel..
laatste aanpassing
 
Wat een lekkere wereld is het toch he....
Zou er spontaan van kunnen janken..
Hoezo achter slot en grendel??? weet je hoeveel geld dat ons kost...

En dat soort lui zijn het niet waard naar mijn inzicht om nog langer te leven... Denk je nou echt dat zo iemand werkelijk ooit nog zal veranderen...

Van mij mogen ze de doodstraf invoeren...
 
laten we dit niet in een doodstraf/gevangenisstraf-discussie veranderen?
Bamb er is ook geen discussie gestart ;) enne ik heb dit topic aangemaakt :-p
 
2 Alexander: Ja het was zeker niet leuk, maar als je dat dan zegd, het zijn gasten van dat soort, dan wordt je gelijk een racist genoemd. En helaas gebeuren zulk soort dingen ook bijna dagelijks :S
JA en daar klopt dus iets niet...

Ik ben ook halfbloed en ik ken ook andere halfbloedjes en Nederlanders etc... die loop ik ook niet af te kraken. Maar "VELE" marokanen in MIJN omgeving beginnen altijd maar weer RASCIST te roepen, terwijl dat helemaal niet ter sprake is...

En al zijn zij van mij apart van het LADYDANA geloof ;) dan nog interesseert mij dat nix... Het gaat gewoon om hoe je doet, en of je de Nederlandse normen, waarden en regels wel naleeft.

En dan kan 't me dus echt niet boeien of je rood, groen of paars bent...
laatste aanpassing
iedereen heeft het mar over die (allochtone) ontvoerders, maar wat denk je van de verkrachters...die zijn waarschijnlijk nederlands en daar hoor je niemand over (ik wil de ontvoerders zeker niet goedpraten) mensen die een paar (misschien arme) buitenlandse jongens een hoop geld en drugs geven om een meisje te ontvoeren, die mensen zijn echt niet goed bij hun hoofd (en dat zijn dan de nederlanders)

en of het nou allochtonen of autochtonen zijn, gekken blijf je houden in een samenleving, of ze nou de juiste normen en waarden hebben of niet
Of straks blijkt dat het meiske alles maar verzonnen had. Moeilijke jeugd, gebrek aan aandacht, je kent het wel...
 
blijkt dat dat meisje wel dus verkering had met 1 van die jongens !
Dit is gewoon ziek, als het mijn kind was.... Pay back time..... deze mensen moeten ze tegen de muur zetten en zonder pardon afschieten... Het is inderdaad een feit dat er meer buitenlanders de fout ingaan, nou ben ik niet bij uitstek tegen buitenlanders want er zijn er ook genoeg die wel gewoon in de nederlandse sameleving proberen mee te komen en daar hun best voor doen maar er zijn er ook genoeg die zich niet aan willen passen en sterker nog, de nederlandse wetten niet respecteren, van mij mogen ze de grenzen dichtgooien. en als ze daarbij dan ook gelijk alle geloven afschaffen dan heb je gelijk een stuk minder gezeik ! kom op zeg wat doet een geloof nou voor goeds ? kzie der alleen maar oorlog en ellende door komen... bidden ? ga fucking werken alleen zo krijg je brood op de plank... echt als Pim er nu nog was geweest......
wat ook opvalt trouwens dat als je over buitenlanders praat het bijna altijd turken of marokanen zijn, hoor je welleen eens iets over chinezen ? bijna nooit, ja dat ze hard werken in hun snackbar op restaurant..... no bullshit work and fit in with the fucking rest, this pisses me off :) begrijp me goed er zijn ook genoeg nederlanders die ik liever niet hier zou hebben maar goed .....
laatste aanpassing
van mij mogen ze de grenzen dichtgooien

nutteloos, het gaat om Nederlanders; mensen met een Nederlands paspoort, ze wonen hier al.
als ze daarbij dan ook gelijk alle geloven afschaffen dan heb je gelijk een stuk minder gezeik

ook niet waar, het geloof is alleen een dekmantel. Het geloven biedt mensen innerlijke rust. In jouw visie over 'de buitenlander die zich niet aanpast' zou geloof juist iets goeds moeten zijn. Zolang ze bidden, kunnen ze niks crimineels doen ;) Zie het eens zo... Een geloof doet voor veel mensen veel goeds, het dient alleen ook maar al te vaak als EXCUUS voor oorlog. Schaf je het geloof af, dan gaan mensen oorlog voeren om andere demografische verschillen, bijvoorbeeld huidskleur, grootte van de neus etc.
echt als Pim er nu nog was geweest

Wat dan? Ik vraag me af wat die met geloven te maken heeft?
wat ook opvalt trouwens dat als je over buitenlanders praat het bijna altijd turken of marokanen zijn

Dat valt mij inderdaad ook op. Waarom wordt er nooit over Chinezen gepraat? Een kennis van me heeft een chinees restaurant en wist me te vertellen dat de chinese gemeenschap zeer gesloten is. Ze zijn erg op zichzelf en laten hun problemen (onder anderen een terroriserende chinese mafia, overal ter wereld) liever niet naar buiten toe blijken. Is dat dan goed? Daarnaast ken ik maar BAR weinig chinezen die goed Nederlands kunnen. Heb je weleens gehoord wat die lui naar elkaar schreeuwen door dat luikje waarmee ze communiceren met de kok? Dat zou toch verboden moeten worden? Echt... als Pim er nog was... :S :) :D :P
Met andere woorden: cut the crap en weet waar je over praat. ;)
 
Ik weet waarom er altijd veel op die manier over marrokanen wordt gepraat.

Groeperingen in deze gemeenschap maken zich namelijk veelvuldig schuldig aan intimideren, lastig vallen, beroven, bedreigen, provoceren,e.d. Veel medelanders worden dikwijls met deze vervelende dingen geconfronteerd. Van chinezen heb ik nooit last gehad. Deze zijn de gemiddelde burger ook niet veel tot last in tegenstelling tot marrokanen.
 
en ik bedoel natuurlijk niet marrokanen in het algemeen....
Deze klanten moet je niet arresteren maar moet je afschieten!!!!!!
 
Tja Thijn wat je daar zegt over chinezen vat ik niet helemaal.. Chinezen zijn niet irritant aanwezig op straat en feesten. Dat hun zich ook met ongure zaken bezighouden zal best wel maar ik merk er niets van en dat is toch een stuk prettiger als die Marokanen die wel enorm aanwezig zijn op straat en feesten.

En nee ze zijn niet allemaal zo, maar als ik hun vergelijk met andere bevolkingsgroepen dan heb ik toch het idee dat hun de kroon spannen.
dat ik tegen geloof ben had weinig met dit topic te maken sorry, hehe afschaffen die geloven... geloof in jezelf zou ik zeggen niet in een of ander verzinsel daarboven. duidelijk, ik geloof niet.....
wat Olaf zegt ben ik het geheel mee eens, als ze elkaar afschieten boeit het me niet zolang ze ons der maar niet mee lastig vallen...
laatste aanpassing
 
Er wonen in Nederland natuurlijk veel meer Marrokkanen en Turken dan Chinezen.
 
time for some boondock saints :-)
 
stuur die gasten lekker terug naar Marokko, daar durven ze dit niet!Het rechtssysteem in Nederland is wat dat betreft kut
 
het zou je maar gebeuren zeg de tering,ik heb zelf een klein zussie van bijna 13 nou als er zoiets met haar zou gebeuren zou ik ook helemaal gek worden.en ik vindt ook hoor stuur ze dan lekker terug naar marokko,want dit is echt niet normaal.echt erg gewoon:S
TiJn® 24 september 2002 09:51
Of straks blijkt dat het meiske alles maar verzonnen had. Moeilijke jeugd, gebrek aan aandacht, je kent het wel...


HOE DURF JE ZOIETS TE ZEGGEN.... Walchelijk zo een uitspraak... jesus je eigen zusje of wat dan ook zou het maar overkomen je bent echt een misselijk mannetje

TiJn® 24 september 2002 20:42
van mij mogen ze de grenzen dichtgooien

nutteloos, het gaat om Nederlanders; mensen met een Nederlands paspoort, ze wonen hier al.


Er is een ZEER groot verschil tussen een allochtoonse Nederlander en een Autochtoonse Nederlander... dus het is NIET nutteloos. Anders krijg je nog meer toestroom hierheen.

als ze daarbij dan ook gelijk alle geloven afschaffen dan heb je gelijk een stuk minder gezeik

ook niet waar, het geloof is alleen een dekmantel. Het geloven biedt mensen innerlijke rust. In jouw visie over 'de buitenlander die zich niet aanpast' zou geloof juist iets goeds moeten zijn. Zolang ze bidden, kunnen ze niks crimineels doen Zie het eens zo... Een geloof doet voor veel mensen veel goeds, het dient alleen ook maar al te vaak als EXCUUS voor oorlog. Schaf je het geloof af, dan gaan mensen oorlog voeren om andere demografische verschillen, bijvoorbeeld huidskleur, grootte van de neus etc.


Dit is echt grote Bullshit wat je nu zegt... oorlogen zijn juist altijd voortgekomen uit Geloofsverschillen, plus de islaam zet aan tot haat ook een FEIT

wat ook opvalt trouwens dat als je over buitenlanders praat het bijna altijd turken of marokanen zijn

Dat valt mij inderdaad ook op. Waarom wordt er nooit over Chinezen gepraat? Een kennis van me heeft een chinees restaurant en wist me te vertellen dat de chinese gemeenschap zeer gesloten is. Ze zijn erg op zichzelf en laten hun problemen (onder anderen een terroriserende chinese mafia, overal ter wereld) liever niet naar buiten toe blijken. Is dat dan goed? Daarnaast ken ik maar BAR weinig chinezen die goed Nederlands kunnen. Heb je weleens gehoord wat die lui naar elkaar schreeuwen door dat luikje waarmee ze communiceren met de kok? Dat zou toch verboden moeten worden? Echt... als Pim er nog was...


Weer wat een bullshit, waarom valt het woord "turk" en "marokkaan" zo vaak... simpelweg omdat deze groep de grootste problemen in Nederland veroorzaken en dat zijn keiharde feiten zowel relatief als absoluut. Chinezen? waar gaat dat nou over, je hoort nooit dat Nederlanders probs hebben met Chinezen... je hoort ze toch ook niet over indo's en surinamers etc... heeft dus ook niks met rascisme of wat dan ook te maken

Met andere woorden: cut the crap en weet waar je over praat.


Ja dat weet jij inderdaad niet....


En niet zo gelijk lopen zeuren dat dit en dat niet waar is, mensen spreken hier OOK uit hun eigen ervaringen
laatste aanpassing