Partyflock
 
Forumonderwerp · 17350
­ Nederland
Ik heb dit weekend Ephedra (herbal xtc) geprobeerd, maar ik heb er niet echt veel van gemerkt anders dan dat ik wakker bleef. De anderen hadden het over een tintelende huid en een blij gevoel.

Is het net zoals bij blowen dat je het misschien niet de eerste keer merkt of zou het gewoon bij sommige mensen niet aanslaat?
Heey,

maar wat is nu eigelijk slechter XTC of EPHERDA??
Ik nam vroeger vaak Ephedra...

Primatene® is an OTC drug which contains ephedrine, the major active chemical from ma huang.

Ephedra
Ephedra is a stimulant herb derived from some forty related species, principally North American species such as Mormon tea (Ephedra nevadensis) and Chinese ma huang (Ephedra sinica). It has long been used by the Chinese to help relieve bronchial spasms and to treat asthma. Studies confirm that it contains the adrenaline-like substances ephedrine and pseudoephedrine.


Er zijn dus producten op de markt met ephedrine als werkzame stof, aanverwant met Adrenaline. Zorgt voor een krachtigere en snellere hartslag, verwijding van de grote vaten maar weer verkleining van de kleinere vaten, hogere bloeddruk.

Gevolgen hiervan zijn weer dat iemand het erg heet kan krijgen maar ook tegelijkertijd koud. Door vernauwing van kleinere bloedvaten kan het zijn dat bepaalde delen van je lichaam koud aanvoelt en je zelfs spierverkramping kan krijgen.
Ook zal het zorgen voor beter puls geleiding waardoor je alerter bent.

Ma huang is de natuurlijke tegenhanger van ephedrine ook met zijn gevaren.

De stoffen zijn schadelijk voor het hart, en vaten. Ook kan het leiden tot uitdroging, misselijkheid, slapeloosheid en spierverkramping. en nog een HELE hoop meer...

de vraag wat gevaarlijker is... is moeilijk te beantwoorden verschilt per persoon, aan je voedingpatroon wat je verder bij deze producten neemt, hoe vaak je het neemt en hoeveel.

Er zijn meerdere gevallen geweest van mensen die door deze producten zijn overleden.

XTC kan leiden tot uitdroging en kan een slecht effect hebben op je korte termijn geheugen.
jeroentje ephedra's zijn goed te pruimen op een feessie compleet met je een je krijgt zo'n lekker gevoel in je lichaam:P
 
ephedra's zijn wel ok, je kan gewoon hele avond dik uit je dak gaan zonder moe te worden... chill toch? veel zuipen erbij is een aanrader. alleen eten erna als je veel hebt genomen is zwaar minder :S je maag is echt helemaal kapot.
een echt gevaar zal er niet zijn bij stack II wordt gewoon verkocht bij lokale sportscholen als afslankmiddel en afvallen doe je er wel van
tevens veel bij blijven drinken vooral water het nadeel is dat door de energie die het uit je lichaam haalt je na dat het uitgewerkt is je helemaal kapot bent en op de verpakking staat ook nog niet na 20:00 u in nemen vanwezige slapeloosheid staat er niet voor niks op

greetz

Excess

So try Stack II at your local sportschool or check www.mdoubleyou.nl
Ik weet ook dat het in sportscholen verkocht wordt. maar er kleven wel degelijk veel gevaren aan... lees mijn eerdere stuk.
Dit is niet wat ik zelf verzin, maar wat uit vele onderzoeken is gebleken, slachtoffers... en ja ook eigen ervaring.

Ik neem dat spul echt nooit meer, ben geen mietje of wat dan ook. Maar ik heb paar keer door dat spul vaste spieren gehad in mijn: dijbeen, kuitbeen, voet, hand, en bovenarm... en dat allemaal tegelijkertijd.... lag dus fijn op de grond en kon me niet bewegen... doet ook behoorlijk pijn, lijkt net of je spieren helemaal als een bolletje samen zijn getrokken...
Verder hartkloppingen, enorm zweten (zoveel zelfs dat mijn hele dekbed en matras zeiknat was en ik ben helemaal geen zweter).
Maaruh alexander hoeveel had je er wel niet gehad dan??

1 tot 3 per nacht kan toch niet zoveel kwaad?
 
ik denk dat Alexander effe een handje had genomen :P
LOL... nee 3 stuk E-Booster...

Ik ben zowiezo gevoelig (denk ik) voor die dingen, alhoewel ik voor andere dingen Juist Helemaal niet gevoelig ben ;)
 
tja slik het nou ongeveer drie weekjes ephedra suppercaps, de eerste keer ging ik harder dan ik ooit op speed ben gegaan.
heb ook wel op www.ephedra.com gekeken en daar stonden ook wel verontrustende dingen op, maar ja denk toch dat ik het bij het echte spul houd
niet alleen ephedra.com staan verontrustende zaken ;)

Heb echt ongeveer alle herbals wel geprobeert die er zijn... maar de meeste energizers werken met Ma Huang, ephedrine, caffeine en sida cordofolia in vrij hoge dosis.
Van deze bovenstaande had ik niet altijd dat het goed werkte, je merkt wel dat wanneer je gaat bewegen het beter werkt en in combo met wat alcohol het effect sterker wordt.
Alleen de bijwerkingen had ik altijd... dat was wel klote.

Wel leuk zijn die half hallucinerende kruiden, zoals Shaman's Dance etc... best grappig... had dat toen een keer genomen, kon gewoon een uur lang mijn lach niet inhouden :D zag een hand uit een schilderij komen... VOELDEN de kleuren van de discolampen en WIST hoe een druppel water zich voelde JAJA ;)
Allemaal wel cewl ohja en voelde me erg happy etc net zoals bij mdma
Artiest {SHOWLIST artist 7366, 50541}
Kent iemand hier de herbal Explorer XS schijnt ook wel leuk dingetje te zijn...
 
Artiest Cj Noah
Alexander,waar haal je die kruiden?
smartshop?
http://www.consciousdreams.nl

Daar dus, in Amsterdam zit een goede in Leiden ook (Altered State)
Maar welke tip kun je me geven dan... zodat ik op een feest lekker uit mijn dak kan gaan zonder dat het echt super ongezond is.
JOh gezond/ongezond... dat zijn zaken die niet door 1 keer van iets beinvloed gaan worden... tenzij je voor een bepaalde werkzame stof erg gevoelig bent...

Veel mensen hebben goede ervaringen met E-Boosters e.d. maar bij sommige mensen werkt het niet... of de ene keer werkt het heel hard en de andere keer bijna niet...

En wat bedoel je met uit je dak gaan???
Wil je Energie krijgen?
Of wil je beetje euphorisch voelen?
Etc...

Kijk alcohol is ook slecht ;) en dat neem je vast ook dus... zoveel maakt t echt niet uit, zolang je maar iets niet dagelijks gaat gebruiken zal het wel meevallen (met uitzondering van sommige producten)
Als je die capsules slikt moet je er een paar jointjes bij roken. Als je 4 capsules neemt en er een paar jointjes bij rookt wordt je wel wazig. Dan moet je je ff concenteren op iets.
 


Gaan we weer....... de hele waarheid en onwaarheden over Efedra.

Tja is het slecht? Als je veel neemt wel ja, maar altijd beter dan alcohol en chemische drugs.

Wat is het? Je heb verschillende soorten, efedra en Ma Hung zijn hetzelfde, efedrine is de chemische variant van efedra, verschilt niet veel van elkaar qua werking.

Wat doet het? Zoals Alexander en velen hier al zeiden, efedra zorgt ervoor dat je bloed sneller gaat stromen, vandaar die hartkloppingen, je longen staan meer open meer lucht naar je spieren, je zintuigen worden scherper, je huid gaat tintelingen en je krijgt aardig wat energie. Die energie komt uit je eigen lichaam want je verbranding slaat redelijk op hol, vandaar dat het ook als afslanker wordt gebruikt. Het heeft een enorm speedy gevoel en met een jointje erbij wordt dat alleen maar erger.

Zijn er bijwerkingen? Tja als je niet goed tegen caffeine en dergelijke kan zoals Alex dan houdt het inderdaad op. Maar merendeel heeft nergens last van. Efedra kan wel leiden tot hartkloppingen (niet erg je gaat niet door :)), zweten (kan je de rotzooi uit je lichaam halen, maar wel goed erbij blijven drinken) en wakker blijven (maar dat is de bedoeling) De rode capsules zijn meestal de goedkope efedra variant, die zijn erg onzuiver maar als je wat meer betaalt en je haalt een ebooster dan heb je meestal nergens last van. Spieren die vast gaan zitten komt omdat je teveel en te snel beweegt en dat doet inderdaad pijn, maar dat gebeurd zelden, Alex is de enige die ik ken die daar last van heeft.

De bullshit verhalen, dat je dood gaat of zwaar ziek wordt als je er alcohol bij drinkt, dat je niet wordt afgesloten is niet waar. Je wordt nog eerder door aliens ontvoerd dan dat dat gebeurd. Wel is het zo dat als je het in combo met alcohol gebruikt je niet snel dronken zal worden. Efedra breekt je alcohol namelijk in razend tempo af, dus is het zonde om alcohol te drinken, water is goedkoper en efficienter. Daarnaast zorgt alcohol er wel voor dat het iets harder werkt alleen minder lang.

Dank u voor uw aandacht, voor meer vragen over efedra, sida cordiafolis, MAO remmers, kavakava, guarana, kolanoot en nog meer van dit soort dingen kan je in Privat Messaging terecht bij de smartdoktor, oftewel ikke :)
laatste aanpassing
Er zijn nog meer bijwerkingen dan die jij noemt... laatste studies hebben dat uitgewezen was tijdje geleden behoorlijk nieuws stuk over...
En Ma Huang of Efedrine is niet verwant aan de coffienes maar Adrenalines

en ja kan niet zomaar zeggen dat het beter is dan alcohol of andere vormen van drugs...
De hartkloppingen komen door verhoogde bloeddruk dat zowiezo bij iedereen zeker 4 uur aanhoudt... nogal schadelijk voor je rikketik en je vaten... en wat je erbij vergeet te zeggen maar had ik al eerder gezegd, deze stof zorgt voor nernauwing van kleinere vaten...

Daardoor kan dus spierverkramping optreden.

Als je het rijtje van gevaren tegen elkaar afzet en ervan uitgaat dat je die dingen 1 keer in de week zou nemen... You do the math ;)
laatste aanpassing
Såm 11 september 2002 14:05

Ik heb dit weekend Ephedra (herbal xtc) geprobeerd, maar ik heb er niet echt veel van gemerkt anders dan dat ik wakker bleef. De anderen hadden het over een tintelende huid en een blij gevoel.

Is het net zoals bij blowen dat je het misschien niet de eerste keer merkt of zou het gewoon bij sommige mensen niet aanslaat?


Dan had je andere Herbals moeten kopen ... , maar dat had je ook niet kunnen weten... want t was je eerste keer... ;)

Ephedra heeft niet bij iedereen hetzelfde effect..
Als je gewend bent om :xtc: te vreten, dan zal je het nie zo gauw merken .. Vraag daarom in de Smartshop naar de wat sterkere herbals (Kryptonite, Eclipse, ecstatic of Final E).
Die zijn meestal tussen de 14 & 16 Pleuro per 4 :S
wel prijzig .. , maar hebben dan wel wat meer effect.. Dosering is zowat bijna t zelfde als Ephedra's.. alleen kan je ze nie achter mekaar opvreten :xtc: net als bij Ephedra's ;) (vanwege de sterkte van de capsule *duh* :P)

Probeer het gebruik van herbals te beperken , want t is idd erg slecht voor je hart... in combinatie met alcohol kan ik je iig afraden ...
Dat kan uitlopen op :kots:en
Een joint kan er wel bij, maar niet gelijk als ie net inslaat... Das aan jou om te bepalen wanneer je klaar bent om er Pretshaggie erbij te roken ;)...
laatste aanpassing
naja als je er gewoonn een stuk of 4 of meer neemt voel je echt wel wat:P:|
 
Ehhh, herbal xtc en dan voornamelijk efedra is wel degelijk een aanverwant van caffeine maar ook amfetemine. Het zorgt ervoor dat je hart meer adrenaline aanmaakt, daar krijg je ook dat speedy effect dus van.

Tuurlijk is het niet beter dan alcohol of chemische drugs maar als je herbals zou plaatsen op een schaal van 1 tot 10 komt het positiever naar voren dan alcohol of chemische drugs.
Tuurlijk blijft het allemaal slecht maar in verhouding.......

Daarnaast zorgt het dus niet voor vernauwing van de vaten maar juist het tegenovergestelde. Als het zou vernauwen dan zou je nooit een rush krijgen, tintelingen zouden niet bestaan. Efedra zorgt voor een verwijdering van de vaten, bloed gaat sneller stromen, je hart pomp adrenaline snoeihard door je lichaam en voila de rush! Gewone efedra is inderdaad niet goed voor je hart, die krijgt een flinke klap, maar als je iets duurder spul neemt zoals de eerder genoemde Final E, Eclipse of E booster dan valt dat best mee. Die spierverkrampingen zijn per persoon weer anders.

Het beste blijft natuurlijk niks nemen maar herbals bieden zeer zeker een goed alternatief. Maar net als met de rest geld ook hier gebruik met mate!

Alex je moet eens lezen : [b]Psychedelic Shamanism[/b] en [b]Pharmacotheon, Entheogenic Drugs, their plant sources and history[/b] Hier vind je argumenten voor bovenstaande informatie!
laatste aanpassing
En de reacties blijven maar komen. Binnenkort ben ik volleerd :P .. Fijn dat hier zoveel kennis aanwezig is, volgende keer als ik iets nieuws wil gebruiken kan ik hier zeker genoeg verhalen horen over hoe iets is en of het wel zo relatief goed dan wel rotzooi is. Ik weet in ieder geval genoeg, bedankt allemaal voor het reageren.

Såm
Rommert C. 17 september 2002 19:25
Ehhh, herbal xtc en dan voornamelijk efedra is wel degelijk een aanverwant van caffeine maar ook amfetemine. Het zorgt ervoor dat je hart meer adrenaline aanmaakt, daar krijg je ook dat speedy effect dus van.


Een feit is dat Efedrine en Ma Huang direct aanverwant zijn met adrenaline, zelfde chemische opbouw en valt niet onderuit te komen... is ook te vinden in alle MEDISCHE boeken...

Tuurlijk is het niet beter dan alcohol of chemische drugs maar als je herbals zou plaatsen op een schaal van 1 tot 10 komt het positiever naar voren dan alcohol of chemische drugs.
Tuurlijk blijft het allemaal slecht maar in verhouding.......


Sommige HD's zijn minder slecht dan Efedra

Daarnaast zorgt het dus niet voor vernauwing van de vaten maar juist het tegenovergestelde. Als het zou vernauwen dan zou je nooit een rush krijgen, tintelingen zouden niet bestaan. Efedra zorgt voor een verwijdering van de vaten, bloed gaat sneller stromen, je hart pomp adrenaline snoeihard door je lichaam en voila de rush! Gewone efedra is inderdaad niet goed voor je hart, die krijgt een flinke klap, maar als je iets duurder spul neemt zoals de eerder genoemde Final E, Eclipse of E booster dan valt dat best mee. Die spierverkrampingen zijn per persoon weer anders.


Wel goed lezen wat ik schrijf... de stof zorgt voor verwijding van de grote vaten, en daarentegen vernauwing van kleine vaten.. de tintelingen hebben niks te maken met de verwijding van de vaten maar de drempelwaarde van de pulsoverdracht bij de synapsen...
Ook pompt je Hart helemaal geen Adrenaline rond... zo werkt dat dus totaal niet...

Waar heb je het over gewone efedra... en daarna over die andere producten je bedoelt Efedrine dat is namelijk de chemische variant en die is zeker slechter dan Efedra (Ma Huang) maar ook deze stoffen blijven gevaarlijk zoals laatst recentelijk onderzoek heeft aangetoond.
maar alexander...
je zegt:
Sommige HD's zijn minder slecht dan Efedra


welke zijn dit dan... dat wil ik wellis weten?
Hou er rekening mee, dat je met HD's geen garantie hebt op de zuiverheid... daar kleeft dus wel een behoorlijk gevaar aan...

En ik ga je geen HD's aanpraten ;) maarja alcohol is er ook 1 ;)
En kijk wat wel belangrijk is, hoe vaak wil je dit soort zaken gaan nemen?

als je het met regelmaat wilt gebruiken dan zijn alle drugs gewoon gevaarlijk.

En ik kan geen uitspraak doen over alle herbals en alle HD's die er zijn omdat ik simpelweg niet van alle stoffen verstand hebt... en ik durf geen uitspraken te doen die ik niet zeker weet.

Als het voor 1 keer is, maakt het allemaal niet zoveel uit.

ALs jij HD's laat testen op zuiverheid etc... dan weet je in ieder geval dat de enige schadelijke stof, de werkzame stof is... daar is weer met google weer genoeg over te vinden... Maar probeer op wetenschappelijke sites te kijken... Veel sites praten goed over producten die zij verkopen terwijl ze de halve waarheid vertellen
Naja ik heb het nu ff druk met feesten maar normaal is het 1 keer in 2 maanden.

Is het zo erg dan om 3 efedra's op een nacht te nemen??

En is het beter dan op die kryptonite of eboosters te nemen?
1 Keer in de 2 maanden zal het allemaal wel loslopen ;)

Bedoel je met efedra die zwarte zakjes (rode caps)?

Anyway, als het effect voor jou goed genoeg is dus geen zware hartkloppigen, verkramping etc...

Kijk dan gewoon eens naar E-Booster... is iets sterker en werkt wat langer
Bij ephedra is het juist verstandig om bier te drinken (dwz als je er veel op hebt) als je veel ephedra slikt zo'n 8 of meer voor een feest bijvoorbeeld dan kan je dus nauwelijks meer pissen. Als je dan water gaat lopen drinken dan krijg je dus watervergiftiging en moet je kotsen maar met bier gaat het goed. Vantevoren veel blowen kan een versterkend effect hebben op ephedra maar je kan ephedra ook (als bv coke) gebruiken om nuchter te worden. Vijvoorbeeld je bent enorm zat en je neemt 4 ephedra's je bent dan na een 3 kwartier weer helder. Je moet gewoon goed naar je lichaam luisteren dan weet je hoeveel jij aankan en hoe het bij jou reageerd op combinaties e.d.
4 ephedras in een keer als je zat bent %) Ik zou dan toch adviseren om als je goed aangeschoten bent er 1 te nemen, en evt. later weer een en dan weer een, maar vier tegelijk ???
Ja ik heb tot nu toe alleen die rode gehad... maar ik heb nog nerges een zaak gezien waar ik die eboosters kunt halen.

Kan je die erges in arnhem of op i net krijgen?
Geen id... ga gewoon eens kijken op de sites die eerder genoemd zijn in dit topic
ik heb met multigroove 4 ephedra's naar binnen gegooit, maar dat was toch iets teveel van het
goeie.. oke oke, het was wel super maar kreeg er echt
pijn in me pens van van die zooi... ja enne toen ik smiddags effe wakker werd om 1 uur had ik een hartslag van 80 en ik kon zwaar verrrot slapen
laatste aanpassing
Joh technation, je kan volgens mij de eBoosters halen bij de Sjamaan in Arnhem. Zit vlak bij de ABN in het centrum, relaxde lui die je alles vertellen want je wilt weten. Ze hebben ook een site -> www.sjamaan.com

Mzzls :xtc:
Heey THX P-JAY, ik ga er binnekort is langs. Woon er toch vlakbij.

Maaruh nog een vraag:

het is toch niet slecht als je hart wat vaker op en neer gaat bij een feest? Als je hard rent heb je dat toch ook?

Wat zijn precies hartkloppingen dan?

GRTZ
Gewoon verstoring van het normale hartritme...

Bij langdurige stress kan het sympathische zenuwstelsel zodanig gaan overheersen dat een hoge bloeddruk en hartkloppingen ontstaan

Ritmestoornis
stoornis in de regelmaat of de frequentie van het normale hartritme. Het normale hartritme wordt geregeld door de sinusknoop en voortgeleid door de atrioventriculaire knoop (zie hart).

Wanneer de hartslag hoger is dan 100 slagen per minuut, spreekt men van tachycardie. Dit komt voor bij o.a. inspanning, koorts, bloedarmoede, een te snel werkende schildklier en gebruik van sommige geneesmiddelen. Tachycardie kan ook in aanvallen voorkomen, men spreekt dan van paroxysmale tachycardie.
Een onregelmatige hartritmestoornis is de extrasystole. De gevaarlijkste hartritmestoornis die in de hartkamers kan optreden is het fibrilleren. Minder gevaarlijk is boezemfibrilleren

Ephedra niet aan banden gelegd in VS

RIJSWIJK (IPB) - De Amerikaanse regering zal het gebruik van het voedingssupplement ephedra niet aan banden leggen. De VS gaat wel harder optreden tegen de verkoop en gebruik van synthetische ephedra maar wil de gevaren van natuurlijk ephedra eerst laten onderzoeken.

Ephedra wordt in de VS verkocht als aflsankmiddel en energieopwekker. Ook wordt het verwerkt in talloze afslankmiddelen. Volgens Public Citizen, een consumentenbelangengroep, zouden er meer dan 100 doden zijn gevallen onder gebruikers van producten die ephedra bevatten.

Volgens de fabrikanten van het supplement is middel veilig als het volgens de voorschriften wordt gebruikt. De Amerikaanse regering heeft Rand corporation, een Amerikaanse denktank, de opdracht tot onderzoek naar ephedra gegeven. Dat onderzoek moet begin herfst afgerond zijn.

Met de resultaten zullen nationale gezondheidsinstituten een vervolgonderzoek beginnen naar de gevolgen van het middel. Tot die tijd mag het verkocht worden.

ANP ©


Ephedra heeft mogelijkerwijs cardiovasculaire instabiliteit tot gevolg.

Dat is dus instabiliteit van het hart en de vaten
Maaruhh als je er 3 ofzo in een nacht neemt krijg je toch niet direct zoiets als hierboven staat?

Het gebeurt zeker als je het dagelijks doet en dan met 5 of meer.

Morgen is Qlimax... dan zal ik me beperken tot hoogstens 3. Maar is het eigelijk slecht om er redd bull bij te drinken? Heb wellis gehoord dat combo's met caffeine slecht waren.

GRTZ ROB
In red-bull zit vooral Guarana (of zoiets) dat houdt je ook behoorlijk wakker, en even verder bovenstaand heeft iemand het over 14 to 16 euro voor 4 herbal pillen dan kan je beter stack 2 kopen dat is ongeveer 30 euro de 100 pillen www.mdoubleyou.com

Mijn vraag van de dag is er wordt gesproken over een snelle afbraak van alcohol dus je drinkt een paar biertjes en neemt ephedra in van te voren en geen blaascontrole die je nog in de weg staat ?????? ( ga het iedergeval niet proberen )
In RED BULL, zit caffeine en taurine en nog wat vitaminen ;) Guarana: de werkzame stof daarvan is guaranine... aanverwand met de coffeines...

Alcohol is een goede brandstof waar je Energie uit kan halen... stimulerende stoffen zorgen voor een verhoogde afbraak van brandstoffen, maar ik weet niet of de werkzame stoffen sneller door je bloed afgebroken worden
 
ephedra in combinatie met flink wat red bull is ook wel geinig!!!!
hmmm grappig, in deze topic staan veel antwoorden op vragen uit mijn eigen topic van gisteren....neem ze toch voorlopig maar niet meer want ben echt de hele week gaar geweest en een nacht niet kunnen slapen is net zo frusterend als geen sex de hele maand. De hartkloppingen hebben zeker nog 2/3 dagen geduurd en ook hoofdpijn was een bijwerking. Niet alleen deze keer hoor!!
Ga gewoon vanavond maar eens flink drinken, effe schade inhalen omdat ik altijd rij.
Fijne avond allemaal
dikke kus juul
 
je moet E-booster es proberen die gebruik im al 2 jaar ongeveer en zijn de sterkste herbals die ik ooit gebruikt heb(ennik hep ze bijna allemaal gehad:P)...tis gewoon Speed....maar dan op de een of andere manier lekkerder.

laatste aanpassing
Even nog voor sommige eigenwijse mensen die niet weten wat en hoe adrenaline werkt

Adrenaline: (epinefrine) Een stof die in het lichaam als hormoon en als neurotransmitter fungeert. Als hormoon is deze stof afkomstig uit het bijniermerg en komt vrij bij sterke emoties als kwaadheid, angst en plotselinge schrik. Het zorgt ervoor dat het lichaam in staat van paraatheid wordt gebracht. Er komt extra glucose (brandstof) vrij in het bloed, de hartslag versnelt, de darmfunctie wordt verlaagd en de spanning in de skeletspieren wordt verhoogd. Tevens vindt een verwijding van de pupillen plaats, waardoor een betere waarneming mogelijk is. Als neurotransmitter komt deze stof vrij aan de uiteinden van sympathische zenuwvezels in het perifeer zenuwstelsel en bij verschillende typen zenuwcellen



Voor de rest is het veel complexer dan ik hier neerzet dan verwijs ik toch naar de wat betere medische boeken
 
'k heb nier deze hele Topic doorgelezen maar mijn ervaring met Herbal had ik vrijdag voor het eerst op HQ in de melkweg. Ik had al een half snackie op en kakte een beetje in. Na de Herbal werd ik meteen wakker en kreeg een gevoel van allerlei spinnen op m'n kop! ik kon wel ineens de hele nacht door, MAAR had GEEN zin meer om te praten en kon eenmaal thuis NIET in slaap komen. Dus voortaan toch maar weer gewoon alcohol :D
1 keetje 3 gehad, mn arm beogn op een gegeven moment te shaken en dat hield nie meer op. Hele dag last van gehad, was echt vaaag.
 
Alex zei:
Even nog voor sommige eigenwijse mensen die niet weten wat en hoe adrenaline werkt ...............................blablablablablablablablablabla...................Adrenaline: (ik toch naar de wat betere medische boeken


Toch blijf ik erbij 2+2= 5 (maar okee je hebt gelijk, zeikerd!) :P
laatste aanpassing
Waarom heb iedereen het hier over ephedra, terwijl er tegenwoordig in veel meer smartdrugs Sidia Corfelia zit??
Sida Cordifolia, a naturally occurring stimulant, has been used for over 2,000 years to treat bronchial asthma cold & flu, chills, lack of perspiration, headache, nasal congestion, aching joints and bones, cough & wheezing, and edema. In Western terms, Sida Cordifolia is considered to have diaphoretic(perspire), diuretic(excrete), central nervous system stimulating and anti-asthmatic activity. Sida Cordifolia is an extract of the Sida cordifolia plant containing 0.8% to 1.2% alkaloid ephedrine. Sida Cordifolia takes a different pathway in delivery and by adding Synephrine, has a less dramatic impact on the cardiovascular and central nervous systems.


Sida Cordifolia, a plant that originates in India. Sida Cordifolia contains ephedra, which is a natural amphetamine that acts by stimulating the central and peripheral nervous system. It functions as a sympathomimetic, meaning that it mimics some of the effects of the body's own sympathetic (stimulant) hormones such as epinephrine and norepinephrine. Sida Cordifolia also acts in a non-selective way, meaning it has a stimulating effect on many parts of the body including your lungs, heart and adrenal glands.



epinephrine and norepinephrine is hetzelfde als Adrenaline en Nor-Adrenaline...

Wat ik al eerder zei, alle XTC herbals... werken op het effect van Adrenaline
laatste aanpassing
 
Sida cordifolia is ook ephedra.....:/ net zoals Ma Huang...heul sim-pel.....alleeen is sida cordifolia effe wat zwakker dan Ma Huang......