Partyflock
 
Forumonderwerp · 17869
­ Nederland
 
Artiest {SHOWLIST artist 6357, 24972}
Voor alle kistdragers onder ons die naar Thunderdome heen gaan....laat die dingen maar thuis want de entree word je geweigerd als je ze aan hebt!!!
Dresscode is dus gympen aan!!!\

Bron:Irfan van Ewijk @ Thunderdome
 
wat versta je onder kisten? echt alles...??

laarzen van dr.martins mogen vast wel toch?
 
3) Om allerlei discussies, onduidelijkheden of telleurstellingen te voorkomen wil ik mensen met kisten niet binnen laten. Doe veilig en doe allen

gympen aan! Dan glijd je niet zo snel uit ook, het kan namelijk best glad worden op de dansvloer van de RAI..... Irfan van Ewijk @ Thunderdome
 
Nou lekker is dat.... Moet ik mijn laarzen maar aan :-(
 
Gerechtigheid!!!
God wat een onzin zeg, sinds wanneer mag je niet meer bepalen wat voor schoenen je draagt? Net alsof het meteen iets uitdraagt. Zolang ik er fatsoenlijke kleding boven draag (lees voor het gemak even:"geen lonsdale/BS/FP enz enz") moet het geen problemen geven.

Heb jij dit via mail van hem vernomen want dan zou ik graag even de inhoud van dat bericht in dit topic willen zien.
 
Hi!

Nog minder dan vier weken en dan kunnen de remmen los!

Er zijn nog een aantal dingen die ik kwijt wil:

1) Natuurlijk staat de oude belofte nog steeds dat mensen met een Tunderdome tattooage gratis naar binnen komen. Je moet er wel een beetje makkelijk bij kunnen (om te laten zien) anders worden de wachtrijen te lang.

2) Er komt een Thunderdome Hall of Fame op internet. Dit wordt een foto galerij die NOOIT meer van het net zal worden verwijderd. Je kan een

aantal dingen doen/hebben gedaan om hier op te komen. a) je stond al een keer met een vette foto in het jaar boek of b) je bent een van de dj's die ooit op een thunderdome heeft gestaan of c) je hebt platen geproduceerd offffffff

Je komt in je old school, original 'gabba' outfit (Air max, spijkerbroek, Cavello, Aussie of Calluci) en dan maken wij een gratis digitale foto an jou of je groep en plaatsen die dan in de Thunderdome Hall of Fame! Levenslang.

3) Om allerlei discussies, onduidelijkheden of telleurstellingen te voorkomen wil ik mensen met kisten niet binnen laten. Doe veilig en doe allen

gympen aan! Dan glijd je niet zo snel uit ook, het kan namelijk best glad worden op de dansvloer van de RAI.....
Ok, dat wordt dus even een mailtje naar Irfan met een kleine uitwijding van mijn bovenstaande verhaaltje.
 
ze willen dus echt terug naar vroeger met dit feest!! Eerst dat aussie gedoe en nu dit..!!
 
Ik ben van mening dat je met gympen sneller uitglijdt dan met kisten. Dat is mijn ervaring, zelfs afgelopen zaterdag nog.

Maar goed, ik heb niet eens kisten, en moet er al helemaaaaaaal niet aan denken om erop te dansen :)

Oja, en ik doe al helemaaaaaaaaal geen Aus aan.
laatste aanpassing
 
Wat is er nu erg aan om Nike's te dragen dan?

Vroeger liep iedereen op die dingen te hakken!!

Oja natuurlijk de nieuwste generatie wil niet meer hakken maar die wil stampen!!!:o
gympen aan! Dan glijd je niet zo snel uit ook, het kan namelijk best glad worden op de dansvloer van de RAI.....

Nou, met kiste heb je meer grip hoor, wist nog wel vorig jaar op TD, ging steeds bijna op me bek op die gladde vloer van de HMH, en op HQ haddik toen kiste aan, en toen haddik er absolut geen last van, stomme bullshit rede dus!!!
Zo hoort het kisten doe je aan als je in het leger zit :D
 
Artiest Elcol
DIT IS ECHT ver**********erd zeg wat een onzin :S:S:S moek godver heelmaal voor TD nieuwe schoenuh gan koopuhh?? jesus wat DOM! :@:@:@:@:@:@:@:@
2 beukmanz> Kisten geven nou eenmaal wat meer stevigheid voor je voeten/enkels. Dus als het even kan trek ik die gewoon aan (dus geen combinatie met andere bovengenoemde merken).

Het feesten op gymschoenen doe ik allang niet meer gewoon om de reden dat ik de dag daarna met zere poten rond moet lopen.
 
ff m'n maxies naar de schoenmaker brengen :P
 
jahoor...... echt?
 
Als je een échte gabber was had je nu sowieso een paar Airmaxen liggen en anders had iemand anders ze wel voor je liggen!!

ik vind niet dat ID-T dit kan maken en ik geloof er ook geen bal van dat ze dit zeggen maar ik vind het wel humor.

Stampuh is voor mietjes!!!!
 
iedereen moet zelf weten wat voor schoenen die aan doet vind ik maarja... wie ben ik:d

als ik ga doe ik toch wel gympen aan
phfff.....niet feestuh op muh kiste????
:(

waar gaat dit over zeg blegh
feest veel lekkerder op me kiste + niet door me enkel gaan ensow
wat een kut regel seg
 
he sorry hoor gozer maar laat jij als enige duizenden mensen binnen en gaat lekker checken of iemand wel misschien gympies aan hebt klopt niet helemaal he! heb je de flijer wel is goed gelezen sorry hoor....ga jij dan maar lekker op je gympies
 
dit is een beetje dieptriest eigenlijk.
 
nogal :@
 
ik ga veel harder op m'n maxies
2 MissOnRust: laarzen zijn mooier dan kisten naar mijn mening ;-)

ik vind trouwens dit wel erg overdreven! je moet toch zelf weten wat je aantrekt. ik hou niet van de huidige gabberlook, maar zoals eerst wil ik me ook niet meer kleden. ik trek nu aan wat ik een beetje mooi vindt. beetje casual en netjes.
 
Erg Triest en Kinderachtig!!!!!
 
Laarzen danst zo verrot :-(!!!
kzal zelf nooit kisten dragen. Maar kvind het echt nergens op slaan dat je niet zelf mag weten wat voor schoenen je aantrekt. Maar ja ze kunnen moeilijk de helft gaan weigeren.

hadden ze dan ook op het kaartje moeten zetten, want er blijft toch een grote groep mensen die niet op inet zit en het zo dus niet zou weten
 
Broekspijpen omhoog!! Volgende...Broekspijpen omhoog!! Volgende...Broekspijpen omhoog!! Volgende...Broekspijpen omhoog!! Volgende...Broekspijpen omhoog!! Volgende...Broekspijpen omhoog!! Volgende...Broekspijpen omhoog!! Volgende...Broekspijpen omhoog!! Volgende...Broekspijpen omhoog!! Volgende...Broekspijpen omhoog!! Volgende...Broekspijpen omhoog!! Volgende...Broekspijpen omhoog!! Volgende...

Nee, dat zie ik niet echt gebeuren....Leuk geprobeerd Beukmanz...Ik zou het wel errug leuk vinden maar aan de andere kant trek ik ook geen aussie meer aan...alhoewel...
Ik vind het best zuur voor de mensen die de scene gedragen hebben voordat heel Nederland opeens weer "altijd al Gabber was".

Nooit zul je mij op kisten zien lopen, ik vind het lompe rotdingen, maar ik vind dit gewoon een beetje respectloos.
Ik krijg ook steeds meer het idee dat Thunderdome het nieuwe HouseQlassics concept aan het worden is.
 
MissOnRust> ach ja je moet maar zo denken:

Je hebt nog een maand om te leren dansen op je laarzen!!!:p
Kisten bier zijn beter :D


Ik zie nergens staan dat kisten niet mogen en ik ben eik nog nooit geweigerd omdat ik op kisten liep terwijl ik toch op verschillende 'stylen' van feesten te vinden ben.
We're going back ... we're going back 2 da old dayzz... niet zeuruh mensen!!! Ze zullen hun werk hebben met die foto's te maken!!! Ik schat en hoop dat er iets van rond de vijfhonderd mensen zeker in aus zullen zijn!! Zou nog es lachuh zijn!!
 
Danielito>dit is geen grap van mij.....ik dacht alleen dat dit toch wel interessant was voor een topic!!!
Nike's zijn een zekerheid, Aussie nog niet....

Effe kijken hoeveel man er mee doet.
 
Oké, ik zit er in ieder geval sowieso niet mee want ik sta PUUR in de '92-97 zaal en daar komen DJ's die het gros van de kistendragers toch niet kennen
 
Word nog lang leren dan :-/!!! JIJ ook in je aus panic??
 
Iedereen die OldStyle hakkuh-les wil kan zich opgeven bij mij!!!

Tegen de kistendragers die geen internet hebben:

..nu moet ik een beetje op m'n woorden gaan letten... :S
laatste aanpassing
Ik ga op de klassieke stijl gekleed dus heb er verder geen problemen mee, maar eigenlijk vind ik dat het wel wat beter mag worden vermeld op de officiele site. Zo krijg je weer hele lange discussies... Verder die Hall of Fame vid ik wel een superstrak idee zeg!! :P Ga ik zeker checke!!
laatste aanpassing
Jep haha speciale editie!! Wil ik met plezier nog wel es ouderwets komen :-D ... misschien terug kaal ook, daarover zit ik nog ff te twijfeluh...
 
danielito ik ken ze wel allemaal, heb ze ook gewoon allemaal meegemaakt, maar voreger was de dresscode --? aus maxis etc. *daarvoor maakte het niks uit) nu kisten etc.

(met dresscode bedoel ik dat wast in de mode is in de hc scene zeg maar)
 
kdoe wel gewoon me cavello broek aan en iets makkelijkes erboven op!
 
Weet je uiteindelijk 'spring' je toch hoger op je nike's :P
 
Kaal wel doen :-) je leeft maar 1x!!!
maarjah, vorig jaar zeide ze ook dat er geen lonsdale mocht, nou je moest is zien, dr liepe er toch nog wel veel...
Niet zo zeuren mensen, ik bedoel, ik heb niks tegen kisten ofzo, maar bij een feest als Thunderdome - A Decade vind ik ze gewoon niet passen... Ik bedoel, dit feest gaat het oude 'gabbergevoel' weer terugbrengen en daar horen nikies bij!Je kisten doe je maar weer op H4L of MoH aan :)

PS: Wat is een Calluci? Nooit van gehoord eigenlijk :S
 
calle calucci truien die echt rond de 500 piek kosten maar waar ieder1 in liep omdat perfecte namaak op de zwarte markt lagen voor een meier, beetje trieste dingen dus want niemand en dan ook bijna niemand had een echte (net zoals diesel jassen)
laatste aanpassing
 
mmm gewoon lekker aantrekken wat je zelf wilt mensen ik gaat alleen zelf zeker nie op kisten
kisten oke klote maar mag lonsdale wel ?????
laatste aanpassing
ach ach mark, wat maak je deze mensen weer wat wijs:P:P:P

hehhehe nee is het echt zo?
nah ja dan maar andere sneakers aan:D
LB lekker belangrijk
als er maar feest is..
:)