Partyflock
 
Forumonderwerp · 17820
­ Nederland
 
Hallo mensen,

Way vonden jullie nou van houseqlassics? Ik had er echt veel meer van verwacht. Ze draaiden de hele avond veel te soft. Alleen aan het eind met darkraver was goed maar de rest was echt kut...
Tja, het blijven classics en dat is niet alleen maar keihard. Had je moeten weten :)
 
ik dacht dat Dark Raver kut was?

:vaag:
 
Bull shit!!
Het was een top feestje!!
En het feest heet toch Houseqlassics of niet... dus krijg je ook classics te horen, duh!
 
Nou ik ben wel vaker naar houseqlassics geweest maar toen draade ze niet zo soft als zaterdag. Wel in het begin maar vanaf een uurtje of 3 draaiden ze toen gewoon goed. Nu pas om 6 uur ofzo.
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
Classics == rustig :S
daarom kwam ik er juist heen :)

kheb me de hele avond prrrrima vermaakt :)
 
Ik vond het vanaf een uur of drie supervet, toen draaide Delerium 'James Brown is dead' en stond de tent op klappen. Cherry Moon Trax was ook zeer vet en de platenkeuze van de Darkraver was ook niet slecht. Dan laat ik me niet uit over wat hij af en toe met die platen deed :s
 
Way vonden jullie nou van houseqlassics? Ik had er echt veel meer van verwacht. Ze draaiden de hele avond veel te soft. Alleen aan het eind met darkraver was goed maar de rest was echt kut...


>>Bennut wel met je eens **KELLY**, vonnut ook erg softe classics. Dat was 15/9 vorig jaar wel anders! Maar 'echt kut' vin'k toch wat zwaar uitgedrukt; heb me toch zekers wel weten te vermaken, met name idd 't laatste uur:p
laatste aanpassing
 
Ach ja... ieder zijn eigen mening.
Ik ben ook elke HQ geweest behalve de 1e in HMH maar ik vond deze ook zwaar vet!!
En ja... als je qlassics te soft vind kun je misschien beter volgende keer naar een ander feestje gaan.
 
Gaan jullie ook zeiken dat er op H4L geen Marco Borsato wordt gedraait ??

:kots:

Het was gewoon een lekkere avond met classics, zoals het hoort. Klaar.
 
Weet je wat ik ook opvallend vind? En dan niet zozeer mbt HouseClassics, maar meer in het algemeen ... Veel mensen lopen hier nogal eens te zeiken over de muziekkeuze op feesten, maar zeggen dan ook vaak: "toen dit nummer gedraaid werd was mijn avond weer goed!"

Men gaat dus heel de avond staan wachten op bepaalde nummers?

:kots: get-a-life zeg :/
 
Artiest {SHOWLIST artist 6357, 24972}
Ik sluit me helemaal aan bij Yanze.....

GET-A-LIFE!!!!!!!!
 
Nou ik vond het wel dik eerst rustig en aan het einde gewoon keihard uit je dak gaan ik vind dat het zo lekker gaat als je de hele avond wilt knallen moet je maar naar TD gaan of HR

Ow ja en dat stukje Brainpower erdoor heen vond ik ook wel VET!!!

Dans maar.......
 
Voor de hardleerse mensen:

Houseqlassics is geen gabberfeest.
laatste aanpassing
Ik begrijp wel waarom sommigen hardere stijlen verwachtten... vorige HouseQlassics werd er niet echt helemaal in de oldschool sferen gedraaid..

Nu gelukkig wel!!!! Was gewoon een vet feest, heerlijk...
laatste aanpassing
t begrip Classics ligt natuurlijk ook vrij breed he! Ik ben op HouseQlassics feesten geweest waar darkraver de hele tijd classics draaide met breakbeats enzo, vonnik wel grappig, maar ik ben ook op houseqlassics geweest waar ouwe hardcore werd gedraaaid, maar je kan t aan de line up al zien wat t word!!
 
mij viel het eigenlijk zwaar tegen.. zeker het begin was echt TE soft.. aan het einde was het wel wat beter, maar ik had er veel meer van verwacht!!
Qlassics is niet hard!!!!!!!!!!

Hardcore(oldstyle) is gewoon een extraatje....
 
Nou Mano, we kunnen lullen als brugman, maar dat heeft echt geen nut bij het overgrote deel. 1 woord:

nerd
 
Veel mensen snappen de term OLDSCHOOL en/of CLASSICS gewoon niet. Deze mensen kennen waarschijnlijk ook maar 1 DJ: Dana.

Ik zal niet zeggen kansloos, maar het ligt op me lippen.
je hebt gelijk Ray...

ik deel mee in de stelling:

Nerd!
 
:vaag: natuurlijk is Classics een breed begrip! Classics is van vroeger (1990-1992) en toen waren er nog niet eens hokjes als hardcore, mellow & trance ... wij namen de moeite om naar alles te (leren) luisteren en vonden het spannend om op nieuwe soorten beats te (leren) dansen.
de term KLASSIEKER hoeft ook niet altijd oud te wezen vind ik!! Ik vind Poltergeist (niet echt zo heeeeeel erg oud) ook een klassieker!! tis 1 plaat die er uit blinkt dus altijd in mijn geheugen blijft (op een goeie manier)!! Maar tis natuurlijk onglogisch om naar een feest tegaan die housQlassics heet en dan hardstyle te verwachten ofzo! maarja, t zal die Q wel zijn in Qlassics wat al die Q-dancertjes zo trekt!!
natuurlijk is Classics een breed begrip! Classics is van vroeger (1990-1992) en toen waren er nog niet eens hokjes als hardcore, mellow & trance ... wij namen de moeite om naar alles te (leren) luisteren en vonden het spannend om op nieuwe soorten beats te (leren) dansen.

Pcies goed gezegd!!!!

Als je Hardstyle wil moet je niet naar HouseQlassics!!!!!!
Ik vond het geweldig om al die oude nrs te horen die ik al in geen tijden meer gehoord had!!
Amen
 
Dani sluit zich ook aan bij de heren hierboven die weten waar ze het over hebben, naar HouseClassics moet je met een hele andere insteek gaan als dat je naar een hardcore feest gaat. Dat je het laatste uurtje nog even kan hakken is voor mij een leuk bonusje, maar op de rest ga ik lekker experimenteel dansen...Alles kan op HouseClassics!!

Oh, en ik wordt sowieso al helemaal matteklap de laatste tijd van dat overmatige gebruik van de letter "Q" in feesten!!!!
 
de hq's in de vechtsebanen in utrecht..die waren echt altijd wel rielekst...vond um vorig jaar in de hmh tegenvallen en ben dit jaar niet geweest
kelly ga dan niet naar Houseqlassics, de naam zegt het toch al..QLASSICS..dat is house van de jaren '90+...en dat was niet al te hard...idd de hardcore is een extraatje..

voor mij was het toch wel een aardig hard feessie...de werden stevige oldies gedraaid en in het begin zelfs lekkere techno...ik heb heeerlijk genoten!!!!!!!
Vond het een super feest !!!! Ben nu naar alle HQ in de HMH geweest,... en moet toech eerlijk zijn dat de eerste een stuk harder was !! en ook met veel Qlassics .... maarja gelukkig is het elke keer ander,....anders heb je het ook wel na 1 keer gezien !! persoonlijk vond ik deze wel het beste !!!!

Volgende weer back in de Vechtsebanen
begin was lekkere ouwe shit, gekke house uit 92


"het beukte niet"
ik word zo moe van sommige mensen he :S
 
Vechtsebanen waren tóch iets leuker, misschien omdat het concept nog redelijk nieuw was..
hoorde dat vechtsebanen ook oldskool was, die is nu gerenoveerd
hopen dat er niet veel veranderd is
 
als je nu naar Vechtsebanen gaat moet je verdomme nog uitkijken voor rondvliegende dartpijlen, vertapte patatzakken en andere Barney's... :-)
blijven mensen nou topics openen over hoe soft het was?!?!?!? heel irritant, ze zien toch dat dat al uitgebreid besproken is...
Heheheheh rondvliegende dartpijlen :-)

180 BPM :-)
 
Ik vond het gewoon bij de vorige houseqlassics erg tegenvallen. That's all
 
Als ik de hele avond gebeuk wil horen ga ik naar feesten als hardcore resurrection, thunderdome, moh etc. Als ik CLASSICS wil horen ga ik wel naar HOUSEQLASSICS, BACK2SCHOOL etc. Ik was ook op houseqlassics en ik vond het NIET te soft.
Ik had het ook zwaar naar m'n zin... Een paar vrienden van me vonden ook dat er wat meer hardcore classics gedraait mochten worden... Maarja, zoals ik hierboven al een aantal keer zag staan: Classics blijven classics en zijn niet allemaal even hard...

Super vond ik het weer! Volgend jaar ben ik er weer bij!

Roel
 
HQ was gewoon leuk! Die muziek was voor mij helemaal super!