Partyflock
 
Forumonderwerp · 17743
­ Nederland
 
in de telegraaf staat een artikeltje over een meisje dat onwel werd van een glas bier waar ghb in zat waarvan ze zegt dat ze nix in de gaatjes had. ze hebben het over een verkrachtings drug wat ik zowiezo al bullshit vind want als er iets een gore smaak heeft is het ghb dus had ze het echt wel door dat ze het nam, maar durft er gewoon niet voor uit te komen en heeft dus teveel gehad.
wat een gelul dat dat de krant moet halen zeg.
laatste aanpassing
 
ghb IS TOCH NIET DIE RAPEDRUG, DACHT DAT DAT IETS VAN ROHYPNOL IS OFZO:s:s. iK GELOOF OVERIGENS OOK WEINIG VAN HET VERHAAL.

EDIT: sorry voor caps:P
Artiest C-Sar
Leuk excuus voor de ouders...
idd, mooi excuus voor je ouders. Maar ghb kan je echter ook smaakloos hebben (helaas) tis echt waar.
MAar ik geloof trouwens neit dat ghb een rapedrug is. Zoals maus al zei, dacht ik dat rohypnol een rapedrug was.

grtz
misschien had ze nog nooit bier gedronken dus wist ze de smaak er van niet :P ;P
GHB wordt dus wel in de States als Rape Drug vermeld...
En kan best zijn dat je niets proeft, en combo direct met alcohol is ook behoorlijk gevaarlijk....

Het stuk klopt echt
Waarom nog een topic, je kunt toch in dit topic zeggen wat je hiervan denkt?

http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=17512

Bovendien, een krant gaat echt niet zomaar bullshit lopen verkondigen. Believe me dat je GHB niet altijd proeft, zeker niet als het in alcohol zit. Dat weet ik uit eigen ervaring. Daarnaast checkt een krant echt wel haar bronnen. En als je nou effe goped leest in dat andere topic, TRB kent het meisje waar het over gaat en zij kan ook bevestigen dat die griet wel degelijk in coma heeft gelegen!
laatste aanpassing
GHB is gewoon fucking link spul... voor mij hoeft het niet... ik heb TE vaak op parties mensen out ziet gaan door GHB, op QT zag ik zelfs een meisje stikken in haar eigen kots...

Nee dank je
 
GHB proef je idd niet altijd, vooral niet in bier want dat heeft al zo'n vieze smaak. Het meisje had vast al een pilletje op en dan proef je nou eenmaal zoveel.

Als ze het wel bewust heeft gedaan, moet je blij voor het arme zieltje zijn dat haar mams en paps denken dat ze onschuldig is.
In alcohol proef je het echt niet hoor.

Ik vind het wel goed dat het in de krant staat, of het nou waar is of niet. GHB kan heel gevaarlijk zijn, hopelijk worden meer mensen zich hiervan nu eens bewust.

Mensen moeten eens beter uitkijken waar ze hun drankjes neer zetten, want voor je het weet zit er WEL wat in, en je hebt altijd van die gekken rondlopen :s
Heb ik ook gelezen jah , ik moet eerlijk zeggen dat ik ook denk dat ze lult ..

ze zal zich wel schamen tegen haar ouders en dan komt dit verhaal naar boven en dan wordt dat natuurlijk gepublicieerd en GHB heeft al een slecht naam, voor de media dan :-)

Zoveelste verhaal ..

Maar euh je proeft het eg wel hoor, tenminste geloof ik , want ik weet daar niet zoveel van !
ee wj, er word ook niet gezegd dat die meid nie in koma heeft gelegen, maar dat het ook heel goed kan dat ze het zelf gepakt heeft.

grtz
Zelf gepakt heeft? Lees is goed !
bij haar in het drinken is gedaan !

"kreeg het meisje van een onbekende een glas bier aangeboden. Omdat Laura dacht dat de jongen bij het meisje hoorde, dronk ze het biertje op."
laatste aanpassing
GHB moeten ze echt uit de wereld bannen! te gevraalijk. zoveel problemen ermee, dat alle house-scene's er schade van oplopen in de media. en ik hou dan van de harde muziek (hardcore), maar ieder zijn soort en dat respecteer is, maar voor buitenstaander zijn het toch allemaal maar stuiterfeestjes :-S
GHB hebik zelf geen problemen mee, maarik mix het sowiezo nooit met alcohol!!! Dat vind ik te gevaarlijk! Maar ja, volgens mij heb je ook ghb waar je niks van proeft.
Ik kan uit ervaring vertellen dat je GHB echt niet proeft, zeker als je er niet op rekent.

Ik heb het zelf ook een keer in mijn drankje gehad (voordat ik allerlei verwijten naar mijn hoofd krijg: nee ik heb het nergens neergezet en nee ook niet van een vreemde aangenomen)
Heb het niet geproefd, ben out gegaan en ben in de ambulance weer wakker geworden, anderhalf uur later.... :S
Al had je het wel ergens neer gezet of wat dan ook, dan valt je nog nix te verwijten , maar die eikel die het in je drinken gedaan heeft :s
:bah: GHB :bah:
ghb hoef je niet altijd te proeven!
ik heb geen problemen met ghb zou het zelf ook nooit met alcohol mixen! :S
in nl staat het ook vaak bekend als een rape drug.
Als je 1 slokje neemt van een biertje met GHB der in, kan het al verkeerd zijn.

Of misschien had ze al 10 biertjes op en nam ze nu 1 slokje van een drankje met GHB
Wacky, niet zo naief...;) Ik geloof al bijna niets meer helemaal wat er in kranten geschreven wordt. :)
 
ik heb het ook een keer in me drankje gehad maar proefde het meteen maar je hoeft het idd niet altijd te proeven als ik al genoeg drank op zou hebben zou ik het ook niet proeven denk ik...
 
Je proeft het dus echt niet altijd, kijk op oud&nieuw 2001-2002 was ik in de HMH en (daar zuip ik altijd te veel bier en dat zal wel aan die grote bekers liggen) maaar toen heeft ook een of andere rotmongool het in zijn hoofd gehaald om het bij mij in me bier te mikken JA ZONDE VAN ME BIER!!! maar ik was zo lam dat ik het ook niet doorhad!!! gelukkig dat mijn lichaam het kon hebben maar ik vind het echt TE TRIEST!!!
En ik ben ook nog een kerel dus ga maar na wat diegene van plan was!!!! Nee daar wordt je niet vrolijk van
laatste aanpassing
 
GHB is in Amerika bekent geworden als Rapedrug en hier in NL wordt het soms ook om die reden gebruikt door mannen. Je proeft het niet altijd.

Ik zelf gebruik ook wel eens GHB, maar heb ook eens een dag en nacht bewusteloos in het ziekenhuis gelegen, omdat iemand het grappig vond om het in mijn drinken te doen. En heb me zwaar beroerd gevoelt. Echt geen lolletje. maar let nu wel beter op mijn drinken.
die gasten die het in het drinken doen van een meisje express nog wel moeten ze dood trappen!
Ik snap het niet, dat proef je toch?
 
GHB is inderdaad niet de rapedrug waar mensen het over hebben, dat is ROHYPNOL. GHB kan wel met alcohol een zwaar comateus effect hebben maar dat weet iedereen als het goed is al. Ook heb je kans dat je overlijdt. Dus als je het gebruikt goed nadenken!
paar jaartjes terug was er een amerikaanse talkshow die over de rapedrug ging daar werd verschillende malen ghb genoemd door daders en slachtoffers
Als je GHB niet proeft zit er wel zo verdomde weinig in je glas, dat je het niet eens merkt... :S
Je kan GHB op een dusdanige manier bereiden dat het een vrijwel smaakloos wordt. ik heb wel eens GHB gehad die je bijna puur kon drinken zonder ranzige zoute bijsmaak.
 
en toch blijf ik erbij mensjes..... ik zie wel dat de meningen verdeeld zijn maar net als ><i en taub denk ik dat ze het zelf heeft gedaan want ze is met een vriendin op stap en neemt vervolgens van een "vreemd" persoon een pilsie aan.

wat ik denk(niet dat dat iedereen wat boeit maar toch): ze is op stap met een vriendin en besluit met weet ik veel wie of alleen dat ze een ghbtje wil nemen. WAAR NIX MIS MEE IS ALS JE HET MAAR OP DE JUISTE MANIER NEEMT/ NIET MET ALLEEN ALCOLHOL/ WEL NA PILLEN IS HET SUPERRRRLEKKERRRRRRR/OF GEWOON ZONDER IETS ERBIJ...dus ze neemt dat buisie en flipt. ja dan ben je erbij he want pappie en mammie lief gaan hier achter komen en verwachten nooit zoiets van dochtertjelief.
dus dan maar dit verhaal van een ONBEKEND.
het perfecte verhaal om zelf geen schuld te hebben enwaarbij je er ook niemand bij lapt.
Nog meerdere bronnen geraadpleegd, omdat ik zeker wist dat GHB wel de Rape Drug...

FEITEN: GHB/PMA

Gamma hydroxy boterzuur (ghb) wordt ook wel verkrachtingsdrug (rapedrug) en vloeibare xtc genoemd.

De gebruiker raakt in een roes, voelt zich prettig en krijgt behoefte aan seks.
Het gebruik van ghb heeft weinig zichtbare effecten. Zo verwijden de pupillen niet. Het gebruik is lastig vast te stellen.
Ghb is officieel geen verdovend middel, maar een medicijn. Het is van oorsprong een narcosemiddel.

De 'verkrachtingsdrug' is reuk- en kleurloos.

Ghb is populair als alternatief voor het duurdere xtc.


Rohypnol
Rupies
Date Rapedrug
New urine test
Now colored when dissolved

Dit is dus OOK inderdaad een rapedrug

g - hydroxybutyrate
GHB
Occurs naturally in the body
Raves
Date rape

The drugs Rohypnol and GHB are being used to render victims helpless in order to sexually assault them. Both drugs possess disinhibiting sedative and amnesiac properties. The drug is usually administered to the victim in an alcoholic drink at a bar, party, or social function.


WHAT IS ROHYPNOL? (Flunirtazepam)


Rohypnol is a brand name for flunitrazepam (a benzodiazepine), a very potent tranquilizer belonging to the same class of drugs which include Valium (diazepam), Librium and Xanax, but many times stronger.

The drug is often distributed on the street in it's original "bubble packaging" which adds an air of legitimacy and makes it appear to be legal. The drug is not commonly used by physicians in the United States and is not even listed in the commonly used Physician's Desk Reference

The drug has been added to punch and other drinks at fraternity parties and college social gatherings, where it is reportedly given to female party participants in hopes of lowered inhibitions and facilitating potential sexual conquest. Police departments in several parts of the country say that after ingestion of "Roofies" that several young women have reported waking up in frat houses with no clothes on, finding themselves in unfamiliar surroundings with unfamiliar people, or having actually been sexually assaulted while under the influence of the drug.

COMMON STREET NAMES:


Roofies, Ruffies, Roche, R-Z, Rib, Rope, Stupefi, Shays, Roachies

USE AND EFFECTS


Rohypnol is ingested orally, frequently in conjunction with alcohol or other drugs. The effects begin within 30 minutes, peak within 2 hours and may persist for up to eight hours or more depending on the dosage. Adverse effects of this drug are a decrease in blood pressure, memory impairment, drowsiness, visual disturbances, dizziness and confusion, and with some people it can cause excitability and aggressive behavior.


It is commonly reported that persons who become intoxicated on a combination of alcohol and rohypnol have "blackouts" lasting 6 to 12 hours following ingestion. Disinhibition is another widely reported effect. By itself, rohypnol is very unlikely to cause death but with alcohol the possibility exists that the combination could be fatal.

WHAT IS GHB GHB? (Gamma-Hydroxybutyrate)


GHB was originally developed as an anesthetic, but withdrawn due to unwanted side effects. It has ben used for the treatment of narcolepsy, alcohol withdrawal symptoms, and more recently as a growth hormone stimulant and fat burning drug used by body builders. In 1990 the FDA banned the sale of GHB in the United States. GHB can be produced in the form of a white power, but it is more commonly encountered as an odorless, clear liquid. GHB has a salty taste which is masked when mixed with a drink. GHB will remain in a person's blood for approximately 4 hours and will remain detectable in the urine until it has been excreted.

COMMON STREET NAMES:

GHB, Liquid E, Liquid X, Grievous Bodily Harm, Saltwater, Easy Lay, Scoop (West Coast)

SYMPTOMS:

Classic CNS depressant;
1-2 hours life;
Almost immediate onset of HGN;
Muscle Tremors, twitches;
Sweat profusely (like PCP);
Nausea, vomiting.

USE AND EFFECTS


GHB is primarily used by body builders with the false assumption that it will burn fat and increase hormone growth. It is promoted as a drug that will increase one's sexual awareness and lead to more intense sexual activity. Low doses result in a general feeling of euphoria, (similar to being moderately under the effect of alcohol) which include: decreased inhibitions, increased sociability, followed by drowsiness then sleep. Higher doses result in an immediate onset of intoxication leading to a deep unresponsive sleep, shallow breathing, decreased blood pressure and invariably anterograde amnesia. In conjunction with alcohol or any depressant drug it may be fatal.

GHB is categorized as a prescription drug under Title 21, U.S. Code, Section 353(b)(1)(B).


This drug can easily be disguised in a beverage. Within a few minutes of drinking the liquid, the victim will appear intoxicated and become helpless. The individual coming to her aid will appear a good samaritan to those watching, but may be the one who spiked by drink and is planning to rape the victim. When the victim regains consciousness she will probably have no memory of the attack. Because GHB is quickly absorbed into the human body, evidence will be lost if the victim's blood or urine is not preserved soon after the attach.


The half-life of GHB is about 20-60 minutes.
 
nou mensen mijn mening is gewoon nog steeds........ als je ghb niet proeft heb je gewoon een heel helder niet gebonden vloeistofje wat nog niet half zo goed werkt in het lichaam.

echte goeie ghb is troebel heel dik en zwaar goor.
van dat spul ga je out en bla bla bla (wat iedereen er aan negatieve shit over wil vertellen)

als je out gaat van ghb is er eregns opzet in het spel geweest.
laatste aanpassing
nou t kan dus ehct wel...
2 jaar terug met oud en nieuw is er dus ook zoiets voor gevallen ..
er waren gasten die hadden bij een meisje die niets vermoede ook ghb in dr drankje gegooid...en als jij niet weet wat t is...ben je daar niet op bedacht...misschien was dat met deze meid ook...vond ze dr drinken wel raar smaken..maar ach...heeft t opgedronken..

Maar goed in dit geval...heeft dat meisje dus een zwak hart en heeft dus ter plekke een hartaanval gehad..en later in t ziekenhuis nog een paar...dat ene buisje met een beetje drank heeft haar dus bijna haar het leven gekost..ze heeft tijd in coma gelegen maar heeft t uiteindelijk GELUKKIG dus wle overleefd

maar t kan dus best...G in combinatie met alcohol is gewoon een DEFINATE NO NO!!!
laatste aanpassing
echte goeie ghb is troebel heel dik en zwaar goor.
van dat spul ga je out en bla bla bla (wat iedereen er aan negatieve shit over wil vertellen)

----------------------

Ik ging out en heb nix geproeft.