Partyflock
 
Forumonderwerp · 17794
­ Nederland
 
Wat ik héél vervelend vind is dat voetbalwedstrijden uit de ere-divisie de laatste jaren steeds meer op erg vervelende momenten gespeeld worden en uitgezonden worden. Zoals gisteravond, toen dus @J@X, Feyenoord, PSV en Utrecht op zaterdagavond speelden en ik dus eerst moest wachten tot na de samenvattingen tot ik naar HouseClassics kon.
En nu is het zondagavond, dus normaal gesproken met een flinke bak ijs na het eten naar Studio Sport kijken, maar nu is er dus niets.

Ik zou graag weer zien dat alle voetbalwedstrijden op de zondag gespeeld worden zodat de meesten er gewoon heen kunnen en s'avonds alles achter elkaar op TV kunnen zien zodat je er de rest van de week niet achterna hoeft te hobbelen van:"Oh, heeft Feyenoord dinsdagavond nog gespeeld, hoeveel is het geworden".

Voetbal op zondag en daarmee BASTA!!!!!!!
laatste aanpassing
 
PRECIES ! Lekker na het avondeten op de bank studio sport kijken!
 
PRECIES!

kom op mannen, front voor zondag (FVZ)!
 
ik meld me aan voor het FVZ !
Voetbal hoor je aan het einde van je weekend te bekijken en dan niet dat de helft niet word uitgezonden dus, ik meld me ook aan voor FVZ!!!!
 
NEE!!! Ik ben voor de zaterdagavond! Lekker smiddags in de kroeg zitten met zijn allen en zo een uurtje voor de wedstrijd richting het stadion (bij uitwedstrijden ietjes eerder vertrekken hehe). Iedereen is op de zaterdag ook nog een beetje fit, dus ook wat meer sfeer in het stadion. En na de wedstrijd lekker stappen....De zondag vind ik gewoon KUT! Die paar keer dat ik dat heb meegemaakt was egniet te harden......Om 10 uur smorgens alweer met een halve liter in de handen na een nachtje zonder of slechts enkele uurtjes slaap.
Ajax moet dinsdag weer aan de bak tegen Olympique Lyon, dus ik vind het niet erg dat ze op zaterdagavond spelen voor deze keer :)
 
2 Jay-->Is ook wat voor te zeggen, maar wedstrijden beginnen pas een uurtje of twee.

Ik meld me ook aan voor het FVZ en ga nu een brief maken voor de KNVB, de Mart Smeets-clan en de Kees Jansma-groep
laatste aanpassing
Ik keek vanmorgen ff sport omdat ik gister in slaap was gevallen tijdens mart smeets zn gelul, laten ze godver maar 3 wedstrijden zien omdat de rest al een keer besproken is!!!
Ik meld me bij deze ook aan voor het FVZ, ik wil weer lekker op zondag -patatdag- met een flinke bak patat voetbal kunnen kijken!
Punt.
 
Tjah, voor de mensen die niet de moeite nemen om het stadion te bezoeken is het misschien wel leuk als alles op de zondag is, maar voor de stadionbezoekers is de zaterdagavond vast wel wat interessanter....