Partyflock
 
Forumonderwerp · 17662
­ Nederland
 
Nou begin ik toch echt pissig te worden!! ID-T laat een "kinderfeestje" als Trance Energy, dat verdomme meerdere keren per jaar wordt gehouden gewoon langer duren dan -het nu al meest besproken feest van het jaar: THUNDERDOME-A DECADE !!!

Wat kan daar nou de reden van zijn? Ligt de gemeente Amsterdam dwars, ligt de RAI dwars of ligt ID-T zelf dwars??????

Ben ik nou gek of is hier wat raars aan de hand?
laatste aanpassing
 
ik vind het geen kinderfeest want vermaak me altijd
en ik ga ook naar techno feesten etc en innercity blabalblabal

dus ben ik nu ook een kindje omdat me smaak kwa muziek wat ruimer is dan hardstyle en hardcore?
De HMH en de Borghlandhallen liggen allebei in Duivendrecht, dat is een andere gemeente dan Amsterdam.

De gemeente Duivendrecht is gewoon iets relaxter dan de gemeente Amsterdam.

In Amsterdam hebben ze altijd de Digital Overdose feesten gehad, wat in principe gewoon een grote puinhoop was altijd (maar meestal wel een leuke puinhoop).
En waarom TE een kinderfeestje is snap ik niet helemaal, het waren juist de mensen die al langer naar feesten gingen die in het begin overstapten op de Trance. Dus ja, zo redenerend denk ik dat de gemiddelde leeftijd hoger ligt op TE dan op TD.
 
Ik heb ook express Trance Energy tussen aanhalingstekens gezet, omdat het hier veelvuldig een "kinderfeestje" genoemd wordt.

Als er iemand een ruime muzieksmaak heeft dan ben ik het zelf wel, maar feit is wel dat op Trance Energy gewoon nog veel kinderen lopen en als je je aangesproken voelt dan ben je er dus ook één!!

Met de Topic bedoelde ik meer te zeggen dat een feest zoals Trance Energy dus wél langer door kan gaan én eerder beginnen en Thunderdome kennelijk niet. Ik vroeg mij af wat de reden daarvan zou kunnen zijn :-)
 
Tja, ik ga sowieso naar feesten PUUR om de muziek en allang niet meer voor de sfeer.
 
Nee bellie is een AAP die graag zit op een stoeltje en geluiden in een techno nummer telt en dan schreeuwt "MAN DIT IS VET"



(K) bellie ;)
 
Ik denk dat het komt omdat juist door die hype er veel jongere mensen op af kwamen, neem erbij dat het in het Thialf is. Dus iedereen die in Friesland niet naar een feest mag, mag nu ineens wel. Dus dan krijg je dat er een hele hoop jonge mensen bij zijn. Maar jah, die hardstyle is nu ook al een fucking hype.... dus zijn dat ook kinderfeestjes... :P
Ik voel me niet aangesproken, ik ben nog nooit op een Trance feest geweest.

Maar ik vind dat er op Partyflock gewoon te veel stoere mannen rondlopen die hele belangrijke stoere meningen hebben.

Niet aan een bepaald persoon gericht maar meer in het algemeen.
 
snap niet dit is toch algemene muzieksite
maar zodra het eigenlijk niet hard is dus geen hardstyle of hardcore krijg je al gauw commentaar of word het benadeeld

dat vind ik nogal beetje nep
 
Nah jah, mij hoor je ook niet andere muziekstromingen afkraken. Ik zeg alleen dat het in het Thialf gewoon heel erg is, maar dat was ook met Qlimax in het Thialf. En dat is volgens sommigen wel weer een 'stoer' feest.... dus
 
Ik probeer me ook helemaal niet stoerder voor te doen dan ik (al) ben :-)

Ik kraak ook niets af, ik gun iedereen zijn plezier...Ik ben zelf ook jong geweest en moest ook allemaal maar zelf uitvinden waar m'n hart nou lag. Bij mij ligt dat gewoon in de Hardcore omdat die muziek mij het meest aanspreekt. Ik ben zelf naar alle Innercity's geweest, Massive, Trance Energy, Impulz in-outdoor NAAST de Hardcore feesten en weet dus best waar ik het over heb. Nogmaals, persoonlijk ga ik voor de muziek en niet voor de sfeer. Ik denk dat ik op Trance Energy een leukere sfeer meemaak dan op Hardcore feesten...Kinderen kunnen best leuk en aardig zijn!!
 
zie je
laatste zin..je brandt het weer gewoon aan :S
je gaat toch heen voor de muziek?
maar ja over leeftijd moet je het niet hebben
want de leeftijd is ook heel laag op hardstyle feesten of bij de hemkade feesten
dus jou redenering is nie goed

en tja ik ga ook naar alles..maar ik weet waar me hart ligt..das bij techno..maar feesten is goed daarom ga ik naar alles dus tja..wee nie hoor klopt niets van dus
 
Ik wou het er niet over hebben, maar je laat me geen keus...De jongeren nu worden GEK gemaakt door de variëtiet aan ROTZOOI op de radio en op TV en dan bedoel ik vooral TMF. Deze nieuwe generatie ziet door de bomen het bos niet meer en gaat dus sporadisch naar een feest en leert dus nooit wat het is om écht te feesten én te dansen!! Wat kan ik me eraan ergeren hoe die prutsmanntjes allemaal zich staan voort te bewegen (uitzonderingen daargelaten)...En dan heb ik het alleen over feesten als Trance Energy, Innercity...

Op Hardore feesten is het nog 10 keer erger; het gajes heeft ooit in een kroeg van iemand het -welbekende huppeltje- geleerd en denkt dat als hij dat de hele avond op een Hardcore feest doet dat hij OOK een echte Gabber is! Maar zo zijn wij niet getrouwd!!!! Daar komt bij dat op Hardcore feesten veelal de wat jongeren zich laten inspireren stijfe overhempjes, stomme Polootjes te dragen, de broek op te rollen om daaronder gigantische kisten te dragen :kots:

En dan massaal nuchter blijven, dus niet lekker slikken of zuipen en dusal heel snel agressief zijn...

Wat ik bedoel is dat de ouderen weten hoe te moeten feesten maar dat de jongeren het verkeerd aangeleerd wordt.

Zo, dit zal wel weer oorlog worden maar ja, who cares...!!!
laatste aanpassing
 
mja niet oorlog hoor :)
maar omdat het algemeen kinderfeest(en) word genoemd vind ik jammer
aangezien het niet altijd zo is
ik ben dus eigenlijk helemaal niet commercieel

maar ja blablab boeiuh :D
 
We zijn allemaal commercieel alleen weten we het niet allemaal ;-)

Ik koop ook merkkleding enz..
 
zijn er nu ook al regels over hoe je moet feesten? kbedoel wat is dat nou voor een vergelijking tussen ouderen en jongeren...kvind het publiek op hardstyle feesten steeds commercieler worden..dat komt ook omdat hardstyle ontzettend snel is gegroeit..Q dance maakt reclame op TMF...en dan krijg je al gauw mensen die hardstyle wel oke vinden en dus maar ff naar sown feessie gaan..op hardcore feesten komen juist de mensen die er helemaal voor gaan..Iedereen op een hc feest gaat gewoon gigantisch uit zn plaat..kzie echt een duidelijk verschil tussen het publiek van die 2.. En massaal nuchter blijven? dat valt best mee hoor...Ju moest es weten hoeveel hardcoreliefhebbers zuipen op een feest...dus ik vind het een beetje raar wat je nu zegt...
 
Bij de weg, naast dat er -iets jongere feestgangers dan de standaard nederlandse feestganger- komen er ook juist veel ouwe lui die het allemaal wel best vinden en gewoon in Trance een lekkere muzieksmaak hebben gevonden om de hele nacht door te dansen...Ik zie mezelf op een gegeven moment toch ook wel de Hardcore feesten afzweren en af en toe naar zo'n goed toegankelijk feest gaan om gewoon de hele nacht lekker te zweven op dansmuziek!
 
2 Sneeuwwitje--> Ik wil het ook niet generaliseren, maar hoeveel mensen op feesten zie je tegenwoordig niet met zo'n Spa-blauw flesje lopen om die in de WC bij te vullen. Er zijn al hele Topic's over behandeld op PartyFlock en er wordt tegenwoordig gewoon minder gedronken en geslikt op feesten.
 
Dit wordt al mijn 4de trance energy en het blijft gewoon een leuk feestje.
 
2 danielito ---> mensen die slikken drinken toch juist water??
Ja maar wat wil je ook gaan slikken? Ik was vroeger echt een pillenmonster, maar ik neem tegenwoordig gewoon speed, alleen omdat het doet wat het doen moet.

Die halfgare zooi wat voor pillen door moet gaan tegenwoordig dat werkt gewoon niet.

Ik ga meestal zuipen en feesten, tot ik het echt naar mijn zin heb, en dan pak ik eens een keer wat pep en dan stop ik met bier drinken.
 
Ik gebruik nog maar amper pillen, is wel eens anders geweest maar goed, ik drink gewoon alcohol en dat houdt me de hele nacht wakker. Mensen moeten nou niet van mij alcohol drinken, maar dat puur aan het water gaan zitten omdat je de volgende dag nog een beetje wakker bij opa en oma wil zitten stuit mij tegen de borst...

waar ging het eigenlijk ook weer over ? :S
Of het regende in Tietjerkstraveen.
 
Het regende apennoten, geloof ik.
Ik denk dat ik de cabrio dan maar laat staan en voor alle zekerhied mijn Russische kernonderzeeer even uit de mottenballen haal.

Je kunt hem daar toch wel gratis parkeren he?
 
Die kernonderzeeër kan je beter in het nabijgelegen dorpje Termuttersveer parkeren want in Tietjerkstraveen hebben ze een streng beleid ten opzichte van kernonderzeeërs :D
Shit, ik mocht laatst ook al de binnenstad van Utrecht niet in met dat ding. Waar gaat dat heen met Nederland?
 
Ja, dat je met je kernonderzeeër niet eens op een regenachtige zaterdagmiddag de binnenstad in mag. Dan moet je zeker zo'n compacte kernonderzeeër hebben ofzo...Fascisme, puur fascisme!!

bla bla bla..... ;-)
laatste aanpassing
je MAG dit niet eens vergelijken !!!!
 
het zijn wél beiden ID-T feesten, vandaar JUIST de vergelijking..
mwa dat was ook op rebound 31-12-2001
stoind op de flyer 6.00
maar toen zeiden ze dat als iedereen zig zou gedragen

dus geen vechtpartyen dat het door zou gaan tot 8.00 en dat was dus ook zo

dus denk (hoop)dat dit met thunderdome ook zo is
 
Vaag zeg :S
voordat ik de uitgang gevonden heb ik de rai, is het toch al 7 uur, maar ok beter zou zijn als er tot 7 uur gebeukt werdt, en ik pas om 8 uur weg ging, maar ok
 
ten eerste: ga nou niet allemaal afgeven op TE, das echt zielig gedrag

En al die "complot-theorieën" slaat ook op niks, het lijkt me duidelijk dat de gemeente Adam maar 2 vergunningen weggeeft: Shockers en Innercity. DUUUUUUUHUUUUUUUUH!

Maar natuurlijk doet ID-T het alleen maar om te pesten (laten we lekker het feest om 6 uur stoppen haha net goed voor die gabbers hihi ja geef maar toe tjeerdo) denk toch na mensen, als het aan hun lag werd het echt wel 7 uur, denk aan inkomsten die ze in dat uur mislopen aan drinken enzo.
 
DUUHHH???? Durf JIJ MIJ te DUH-en?? ;-)

Als je maar twee vergunningen weggeeft dan kan je ook helemaal geen derde feest geven, dat verhaal is dus gewoon bullshit.

Er worden ook geen comlot theorieën geroepen, ik stel in de vragende vorm of één der partijen dwars ligt. Ik beschuldig niemand ergens van.

Ach, laat het ook maar om 6 uur afgelopen zijn, ik sta toch van tien tot zes alleen maar te hakken en ben dan vast wel moe en uitgehakt!
 
ik durf alles :P maar het was in principe niet tegen jou maar tegen een paar nutteloze uitspraken in dit topic zoals "je MAG dit niet eens vergelijken !!!!"

Daarom werd het ook pas relatief laat bekend waar de lokatie was, want het idee thunderdom tien jaar was er al erg lang. Volgens mij mochten ze na lang overleg eindelijk wel op de voorwaarde tot 6 uur.

Stel als ze het in het FEC gedaan zouden hebben, dan had het volgens mij zelfs tot 8 uur gekund, dan had iedereen weer lopen schreeuwen waarom het helemaal daar is en dat er dan boeren zouden zijn enz. Ze hebben de "gulden middenweg" in amsterdam genomen en moesten een uur inleveren. Ze kunnen het toch nooit helemaal goed doen, er is altijd kritiek. Maar de gemeente ligt dwars, zo klaar als een opgeklopt zurend melkklontje lijkt me.

maar daarom laf ik you nog wel (K)!
 
gaat the real bitch zometeen dan ook vragen hoe ze ook alweer moet hakken want door al die kinderfeesten is ze het vast verleerd :Z
 
waarom mag je dit niet vergelijken :S
bedoel..ieder ze smaak..hardcore is misschien in andere ogen beter dan techno ofzo.....maar daardoor niet minder..of hoeft het niet afgekraakt te worden toch??

hardcore = toch niet uber?

maar ja elkaar in waarde laten is moeilijk geloof ik
Wow wat 1 opmerking toch niet allemaal te weeg kan brengen zeg... sommigen kunnen dat woordje "kinderfeest" het zich wel heel erg aan trekken :S

Maar goed, het gaat alweer een beetje ontopic zie ik :)
Zelf vind ik het ook nogal onzin tot 6.00... moet je nog fucking lang wachten op de trein, je weet het wel. Ja ben benieuwd hoe dat gaat aflopen hoor... Die kutregels ook he.
Ik ga trouwens wel vanaf 21.00 daar staan ofzo ;) Ben lekker de 1e haha.. nee das beetje onzin, maar ga zekers wel zo vroeg mogelijk... anders zonde van je 4300 centjes..
 
2 Ranja--> Ik ben allang blij dat er nog een Thunderdome gegeven wordt, na Thialf 1999 dacht ik sowieso dat het afgelopen, uit zou zijn met Thunderdome. In 2000 was er dan ook niets en in 2001 was 'ie ineens terug in de Heineken Music Hall. Dus 6 uur afgelopen of om 8 uur, tja..we zien het ook wel...

Ik wil je bij deze nog even zeggen dat ik vind dat je goed voor je standpunten uitkomt en de boel ook goed onderbouwt-->Keep it up!!! :D
Wachten op de trein is kut idd :s
laatste aanpassing
Nou ja, is idd 2 uurtjes minder lang als TE, maar mij boeit t niet zo. Ik probeer altijd de tijd die er is optimaal te vullen met ouwehoeren, dansen en genieten, en 7 uur lang hakken, moet nog zien of ik dat uberhaupt nog trek...zucht....ik word oud!!!!
 
Ga je wél naar Thunderdome, WackieJacky??? Ik wil je eigenlijk wel een keertje tegenkomen.....zeg maar...eh....dus.... ;-)
Heheh Danieltio, en of ik erbij ben op TD, dat is voor mij echt het feetsje van het jaar dat ik niet wil missen. Effe back into the good old days en eens kijken of ik zie gabbermoves nog ergens vandaan kan toveren! Dusse, als dat niet lukt, mag jij te me komen leren!
 
Haha!!! Is goed, Wacky...Gisteren op HouseClassics heb ik en een maatje een paar lui geleerd hoe je OldStyle hakt!! Ik heb nog in tijden niet zo'n leuk groepje jongens op een feest gezien als gisteren...!!

Weet je al wat je aan gaat trekken, eigenlijk?
Da's een goeie, ergens ga ik voor de ouwe bekende Aussie-outfit met mn nikies, maar toch lijtk t me ook wel heel cool iets totaal anders te doen, onverwacht....ik ga mn gedachten er nog eens goed over laten ratelen, je hoort het op tijd want we moeten elkaar of course wel gaan herkennen!
 
Ik had wel een héél vaag ideetje, waardoor je me zó zou herkennen; ik wil al jaren eigenlijk een keer als The Wizzard komen. Dus een lang rood gewaad, baartje laten groeien en haar stijf omhoog :-)

Maar ja, in m'n hoofd ziet het er waarschijnlijk leuker uit als dat het in werkelijkheid ooit zal zijn. Komt wel goed, of we gaan overdag gewoon met een hele PartyFlock Amsterdam in. Beetje winkels kijken, terrasje pakken ofzo...En als zij niet mee willen, gaan wij toch gewoon saampjes!!
 
2 Ranja--> Ik ben allang blij dat er nog een Thunderdome gegeven wordt, na Thialf 1999 dacht ik sowieso dat het afgelopen, uit zou zijn met Thunderdome. In 2000 was er dan ook niets en in 2001 was 'ie ineens terug in de Heineken Music Hall. Dus 6 uur afgelopen of om 8 uur, tja..we zien het ook wel...

Ik wil je bij deze nog even zeggen dat ik vind dat je goed voor je standpunten uitkomt en de boel ook goed onderbouwt-->Keep it up!!!


laf joe (K):P
jij bent helaas een van de weinige die niet zou zeuren. Als het in het fec was had het gewoon tot 8 gekund (die weet ik van een klasgenoot die daar werkt) maar ID&T zag vast ook de bui al hangen. Ze hadden echt vet commentaar gehad waarom zon feest in zon "boerenprovincie" is enzo. Dus ze hebben op safe gespeeld door in de RAI te gaan en dan maar tot 6 uur. tenminste dat is mijn theorie :P Maar ik vind het zelf ook erg jammer dus ik ga om 18:00 wel voor de deur liggen :)
Thunderdome wordt gewoon het feest van het jaar maar let wel op je kleding stijl zie de thunderdome ID&T site ( http://thunderdome.id-t.com/thunderdome2002/ )

Ik citeer van de officiele thunderdome site :

Regarding the dresscode : if there is any doubt in your mind how to dress up for this event you better stick to the safe side. when we, or the hospitality ladies at the entrance think you look like a radical rightwing neo something extremist you will be sent away. we prefer aussie's, label less shirts, jeans and sneakers. anywaty, you know the drill. please do yourself a favour and don't trouble us with an attempt by ignoring this request. if we notice you have suddenly changed your outfit in the toilet or in a dark corner, you will undergo the same procedure as abovementioned. have a nice decade !

dit is wat ID & T op hun site zet dus in je smoking of konijnen pak komen

greetz

Excess