Partyflock
 
Forumonderwerp · 17466
­ Nederland
 
Ik ga het liefst elke week naar een feest toe, omdat ik op zaterdag in de kroeg of thuis zitten niet echt zie zitten. Maar mijn vrienden vinden twee feesten in de maand altijd hun max. Is het raar dat ik dan in m'n eentje naar vb Amsterdam/Zaandam cross (1,5 uurtje rijden), waar ik intussen ook zat goeie contacten heb opgebouwd, of moet ik me naar de wil van mijn vrienden schikken en twee zaterdagen in de maand tegen mijn wil in thuis of in de kroeg gaan zitten omdat zij niet mee willen? Graag jullie reactie hierop :D
 
Het liefst stuiter ik ook elke week naar een feest, maar niet iedereen wil mee. De 1 heeft no cash en ander woont nog thuis en mag niet laat thuis komen :vaag:. Ik loop ook al lange tijd met de gedachte om alleen te gaan, maar heb het nog nie gedaan.
ik ben ook vaak genoeg in me eentje gegaan
en hebbut dan harstikke naar me zin gehad
maar vooral na afloop is het toch gezelliger om met meer mensen te zijn
kzou lekker gaan feesten.. je kent daar ook mensen..zijn ook beetje je vrienden geworden.. dus waarom niet?? in de kroeg of op de bank zitten ken je nog vaak genoeg...
 
Dat is ook mijn probleem, op het feest zelf ken ik mensen genoeg om effe mee te kletsen, maar het komen en gaan in je eentje zooooo saai.
 
Ja MaRCoB, daar heb je wel gelijk in dat het saai is om in je uppie naar huis te gaan, maar met een lekker muziekje in de auto wordt dat probleem voor mij al een stuk minder. En bovendien kun je 's ochtends lekker doorblazen op de snelweg, dus meestal ben ik zo thuis.
ik zou ook af en toe met je eigen vrienden meegaan. straks verlies je ze nog, en dat zou toch zonde zijn. je moet een btje geven en nemen in zo'n vriendschap. de ene keer gaan zij weer met jou mee, de andere keer jij weer met hun. zo blijft iedereen blij en hou jij je vrienden
 
Daar heb je gelijk in, maar ik zie hen zondagmiddag/avond toch nog vaak, dus dat komt wel goed!
 
De donderdag en vrijdag in de plaatselijke stamkroeg spreek ik ze wel, en zondag middag effe de rekening van die week betalen zie je ze ook weer. Dus dat zit wel goed.
nee hoor mr.hat kom gewoon maar naar HQ wordt weer een beeste boel :D
 
Okee dan Joey, daar houd ik je aan. Maar ik ga wel helemaal nuchter net zoals op Multi :D.
ben al heel vaak alleen naar feesten gegaan om verschillende redenen, ik kreeg vanmorgen un vriend van me aan de telefoon die ik al un hele tijd niet meer had gesproken maar met wie ik o.a. naar ons eerste feest ben geweest, toen ik zei dat ik naar club hell was geweest afgelopen weekend snapte hij dat niet hij vroeg of ik nou nooit es un x de behoefte had om un b-tje un sociaal leven op te bouwen enzo bla-di-bla hij vond het maar tegenwoordig maar asociaal als je naar hardcore feestjes gaat, sommige mensen........
 
ik zou ook lekker gaan feesten... ik zou het ook doen... je kent nu toch zoveel pfers en andere mensen die je vaak tegen komt daar en misschien kun je wel gewoon daar af spreken op het feest zelf met bepaalde mensen :)
fungirl en ik hadden dat toen ook gedaan met nog wat mensen iedereen alleen heen en samen naar binnen was toen erug gezellig nietwaar les??? ;P we hadden weer vage gasten zien rondlopen ;)
er zijn toch altijd bekenden, en ja idd via de pf kun je ook zeer gezellige contacten krijgen
Ik ben ook jaren zonder directe vrienden naar de Fun gegaan. En daar moest ik (op de terug weg) 2 uur voor reizen met het ov. De heen reis was 1 á 1 1/2 uur.

Als jij het nu leuk vind en je vrienden hebben er geen behoefte aan wat let je dan?? Binnen no time ken je de halve fun.
 
Artiest Elcol
eej hat...je kan met ons meej wanneer je mar wilt...een keer kon je meerijden alleen kon jij nie jah hehe :P:P
 
Marc, daar houd ik je aan. En idd kon ik toen niet, daar had ik achteraf best spijt van. Maar ik ga zeker een keer mee naar een fijn hardcorefeessie ;p;p
Als je dr heengaat omdat daar ook vrienden van je zijn of mensen van pf waar je mee kan opschieten dan kan je het wel doen, maar ik sta meestal op het feest aan het einde in me eentje te stampen omdat iedereen voor de rest naar de klote is en ergens aan de kant ligt te trippen enne ja.. op dat moment geeft dat toch soms zo'n gevoel of iedereen die om je heen staat te denken vanneh pleur op debiel ga vrienden zoeken.. beetje minder...
 
Je moet idd wel zorgen dat je ergens met een groepje bij elkaar bent, daar heb je gelijk in.
 
Is het raar? Kan je zoiets niet zelf verzinnen? Beetje loze vraag. Als jij in je eentje wil feesten doe je dat toch?
Je moet gewoon datgene doen waar jij zin in hebt.
Zolang je maar wel goed oplet :-S enzo, je moet natuurlijk ook weer alleen terug na die tijd.
En verder is t toch tof dat je zo alleen maar meer mensen leert kennen. Daar kun je dan ook ns mee afspreken om te feesten :-)
 
In m'n eentje stampe op een feest maakt mij nie uit, gebeurt meestal toch wel. Lekker allemaal ananoniem bij elkaar. En als mense denken dat ik geen vrienden heb moeten ze zelf wete.
Alleen ik vind de terug weg alleen niet zo'n veilig idee. Is altijd wel een gezellig terug een beetje kletsen enzo.
 
2 C.C.R Ray: ik spreek vantevoren wel altijd af met vrienden/bekenden, maar ik bedoelde in mijn post mijn vrienden bij mij uit de buurt. Helemaal in je eentje gaan in de hoop iemand tegen te komen lijkt me nix, al weet je van tevoren dat je toch zat bekenden zult zien.
Je moet doen, waar jezelf zin in heb, als je altijd, maar naar andere moet kijken, in dit geval van je vrienden, ben jezelf ook niet happy toch :-) gewoon doen waar je zin in heb, en schhebbuh aan andere!!
lijk me inderdaad alleen minder, om daar alleen aan te komen, en alleen weg gaan, zal zelf para worduh van .euh.........ze denken vast dat ik geen vrienden heb hahaha, maargoed moet je ook weer schijt aan hebben, denk het zelf ook nooit, als ik iemand alleen ziet, dus zal allemaal wel meevallen, inderdaad para gevoel hehe