Partyflock
 
Forumonderwerp · 17354
­ Nederland
 
Wie kan mij daar meer over vertellen... Dat app. ziet er nl. errug meesterlijk uit, maar voordat ik em aanschaf wil ik weleens wat geluiden uit de markt horen... duidelijk toch??

Barry
 
Heel leuk effectenbakkie, zeker de moeite waard, makkelijk in gebruik. Wel uitkijken dat je hem niet teveel gebruikt in je mixen want dat vind ik persoonlijk te overdone
 
Hey Xander...

Ey, weet jij trouwens ook of het dan "handiger" is om een DJM600 van Pioneer aan te schaffen gezien veelal overeenkomende functie's??? Of neemt daarbij "het gemak" af...???

Thankz!

barry
Ik vind de efx500 heel relaxed! voordie die draaifschijf waarmee je het regelt, koning! (vriend vamme heeft er eentje) Die djm600 is ook masterlijk (als je genoeg geld hebt zou ik die zeker kopen, want als je efx500 hebt moet je wel een mengpaneel met send/return functie hebben)
Ook nog een leuke tip>alesis Airfx die kan je gebruiken door gewoon je hand erboven te houden. Nadeel is dat de effecten niet beatsynchroon zijn... maar wel zeer cool!
die djm600 is echt wel dope. als dat tenminste degene is die ik denk dat het is. dat is gewoon met mengpannetljte erop 4 kanalen. zooitje efxts die te bedienen zijn met die gele knop rechtsonderin. zelfs ik kan met dat ding plaatjes mixen. met behulp van effecten dan he. maar zeker makkelijk in het gebruk dus. als je de cash hebt zeker kopen want is echt een mooi app.

pe@ce out
djm600 = 1300 euro...<ahum>
en de enige nuttige effecten van dat apparaat (naar mijn mening) zijn de delay en de echo...die klinken bij elk nummer echt uniek...die andere golvende geluiden enz klinken in elk nummer hetzelfde
 
Yo Jesse bung... Die DJM600 kost € 1179...(kamu orang gila men?!!! ;P)

Public NME... My question:

Sta nu voor een dilemma... of een EFX500 en een DJM4 of 500 OF een DJM600... Wat is de leukste / beste oplossing...??? (voorhet geval "jullie" het niet mochten weten... Ik draai ergens tussen techhouse en schranz in)

(Y)
Artiest Lead
Hmm... DJM-600 heeft een aantal pluspunten op de DJM-500 :

- Geluidskwaliteit is verbeterd.
- Record out
- Toonregeling -26db ipv -20db
- hoofdtelefoon split functie
- Faders zijn (indien nodig) te vervangen zonder dat het hele ding uit elkaar moet.
- Crossfader Curve is instelbaar
- SAMPLER (ook te starten met faderstart op crossfader)
(- opdruk in goud ipv zilver)

Eh... dat was het wel geloof ik....

Echter, de EFX-500 vind ik zelf een gouden apperaat. Als ik draai wil ik ook wel graag dat er een EFX-500 staat. Met de EFX heb je meer effecten, die je veel vetter kunt laten klinken. Ook kun je er meer tegelijk gebruiken en kun je de beat-effects snel op- of tussen de maat zetten.

Mijn keus : koop nu de DJM-600 en kijk over een tijdje of je misschien nog een EFX wilt gaan kopen... Als je iets specifieker uitleg wilt over de EFX kan ik je die ook nog wel geven....
 
Hi

Heb zelf een EFX-500, prima apparaat waar je overigens niet persé send/return voor hoeft te hebben! Ik heb hem op mijn XTC gezet, werk prima. De eerste dagen had ik zoiets "is dit alles?", zeker de ring-effecten vond ik een beetje flauwtjes. T'is een kwestie van flink uittesten en combineren, dan haal je er echt te brute sounds uit!!!

T'is echt een aanrader, echter wel vrij prijzig..

Marc.
Techindo, heb ff met een vriend van me erover gehad (die weet veel van die fx dingen)... hij zou zelf kiezen voor een efx500 plus mixer! (verre weg de meeste opties!)Hij zei dat ik je naar deze link moest doorverwijzen>>http://forum.id-t.com/topic.php?topicid=7182
suc6 ermee :)
 
Tom...

Thanks 4 tha link men!!

Zit alleen toch nog te twijfelen tussen DJM500 en EFX500 of eerst toch DJM600...

WIE GEEFT MIJ DE DOORSLAG....:S:S:S:???????

Laat ik zeggen dat ik max. 1250 euro wil uitgeven...

;P