Partyflock
 
Forumonderwerp · 17334
­ Nederland
 
Dit stond gisteren 10-09 in de Telegraaf:
Heemskerk, vader Sjaak en stiefmoeder Fie Burger staan voor een volslagen raadsel ond de verdwijning van de 23-jarige Jacob Burger uit Heiloo.
De kraandrijver is op 19 april voor het laatst gezien op het huisadres van zijn moeder. Hij was naar zijn werk gegaan, maar kwam overstuur thuis vanwege vermeende problemen met Ajax supporters.
Burger zou volgens stiefmoeder Fie twee weken voor zijn verdwijning een verkeerde opmerking over Carlo Picornie hebben gemaakt.
Burger zou door de supportres met de dood zijn bedreigd. In de twee weken daarna is jacob doodsbang geweest. Hij at niet meer en schrok van elk belletje. Iemand moet het op hem gemunt hebben gehad.
Zijn auto is op 29 april terug gevonden op een parkeerterrein aan d heereweg in het duingebied van bakkum.
Op de dag van zijn verdwijning heeft jacob bij zijn moeder een briefje achter gelaten met de tekst: 'Mam geen politie, ik neem contact op'maar dat is tot op heden nog niet gebeurd....

Zijn er mensen uit Heiloo hier op PF die hier meer vanaf weten, of misschien weten de Ajax supporters hier misschien wel wat er gebeurt is, ik vind het heel vreemd allemaal, maar er zit vast meer achter...toch raar dat mensen zo lang wachten met contact op nemen in de media, als vriend of familie van mij zo iets zou gebeuren had ik binnen twee weken al heel Nederland met een foto rond gehangen.
ziek.. :-S
zeker ziek.......:S
 
Tja.. ach geen medelijden mee hoor. De zogenaamde suporters van voetbalclubs hebben ruzie... khoorde dat de jongen die vermist is een Feynoorder was!!

Laat ze elkaar maar flink afslachten.. misschien dat dat de voetbalproblematiek zal oplossen!!!
 
Jezus wat kortzichtig weer Grulez .. BAH
Whehe, grulez slechte grap.

Je weet nie waar je het over heb man.
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Dat is net zo'n goeie grap als die profielpic van je!!
er zitten genoeg joden op pf dus wie weet weten ze iets :D
 
Ik kom uit Heiloo en weet wie hij is.

Hij woont bij mij in de buurt, maar ik weet verder niet veel over hem.

Wel heel vaag allemaal.....en zo dichtbij...:S

gRuLeZ: Laat ze elkaar maar flink afslachten.. misschien dat dat de voetbalproblematiek zal oplossen!!!


Geloof je het zelf??!!!
laatste aanpassing
Grulez, je vraagt erom om je eens even goed op je bek te laten trappen door mij persoonlijk! &^*&)hond!

Jacob was vroeger een hele goede vriend van mij en ik zag hem haast iedere dag. Als hij over Caro zelf iets had gezegd, dan had ik hem zelf nog wel even goed aangepakt, want wat dat betreft hoef je bij mij echt niet aan te komen!
Als dit ook maar iets te maken had gehad met Ajax-supporters, dan had ik dit allang al geweten. Heeft niets met ons te maken, ook al schuift iedereen het wel op ons af. Jongen, geloof jij lekker alles wat in de media naar voren wordt gebracht... sukkel!
O jah, en ook Jacob heeft HELEMAAL NIETS MET VOETBAL TE MAKEN!!! Als hij kakkerlaksupporter had geweest, dan had het nooit een goede vriend van me kunnen zijn....
tja ziek..! die gasten sporen echt niet...kzag op Sensation black ook ff een ajax "supporter" los gaan tegen een gast. Die Ajaxied wilde die gozer gewoon naar beneden gooien..ECHT ZIEK>>!!!(verpeste trouwens wel de hele sfeer waar ik stond)

En ik vraag me af waar gaat het eigenlijk om ? Helemaal Nix, Nada, NOpesss !!!!

Maarja voor de rest laat ik het lekker aan me voorbij gaan, want ik dat wereldje wil ik me niet begeven., maar wel kut voor die Familie BTW.
laatste aanpassing
Heb echt het idee dat sommigen niet kunnen lezen. Q-buz, dit heeft niets met voetbal te maken! Het hele gebeurden is al triest genoeg.. nog triester is dat er voetbal bij betrokken wordt!
 
Oké prhyme, maar waarom suggereert de telegraag dan deze gegevens op dat hij sinds die opmerking zich eigen anders gedroeg...het zal misschien wel toeval zijn allemaal, want ik zie ook wel in dat mocht je iets verkeerds zeggen over carlo, dat je dan niet meteen vermoord wordt, of weet ik veel...
Maar anderzijds is telegraaf sensatie krant dus houden ze er wel van om fikkie te stoken...
Misschien was die gozer al zijn problemen zat en is hij wel naar het buitenland vertrokken...
Hmm ik kom dus ook uit heiloo, en heb dus helemaal niets hierover gehoord :/
Nah hopen dat ie terug komt of wat dan ook, maar als zen auto in bakkum is gevonden geef ik ze weinig kans, dat duingebied daar is errug groot en genoeg plekker om iemand te begraven zeg maar.
Misschien dat ze daar maar es met helikopters overheen moeten gaan vliegen net als ze in bergen hebben gedaan voor dat ene meisje...
 
"De Telegraaf zegt blablabla..." :s

Als er 1 krant een sensatie-blad is, dan is het de Telegraaf wel! Je moet toch als journalistje ook geld in het laatje krijgen en je verhaaltje zo sappig mogelijk maken om het gepubliceerd te krijgen.

Als het maar verkoopt! En zo zullen alle kranten langzaam maar zeker steeds meer "sappige" (oftewel; uit de duim gezogen) details bedenken, om maar de concurrentie tegen te gaan...
laatste aanpassing
 
Telegraaf idd SENSATIE(*%^*(&%*KRANT :-S en gRuLeZ: Wat een onzin kraam jij uit :( :(
laatste aanpassing
 
man vermist????????????????? beter zoeken!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P
laatste aanpassing
vindt de telegraaf wel lol altijd :D
laatste aanpassing
 
Ik weet, ik weet mensen. Ik ben te kort door de bocht geweest. Had dit niet mogen zeggen. Heb met Prhyme beetje PB contact gehad en deze heeft mij een veel betere kijk gegeven op deze kwestie.

Vandaar mijn oprechte excuses aan een ieder die zich beledigd voelt.

Peace

gRuLeZ
He jakkie dat klinkt eng :S :(
Kende Jacob wel, ging ook altijd naar de zgn. Gabberavond in "The Gate" in Uitgeest. Was ook een vriend van een vriend van me en die weet van andere mensen die Jacob kennen, dat hij gokschulden had.
gewoon onzin dat van die ajax supporters...

ajax supporters hebben toch ook nooit de moordenaars van picornie teruggepakt of iets dergelijks...

het zal inderdaad wel iets met gokschulden of maffia te maken hebben./..